A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Patr! :lol:

Véda! :lol: Örülök,hogy túlélte! Strapabíró!

Kriszti! Szép pocak!

Kép

Kép
ibm

Sziszka, mit raksz? Mármint mi van a képen?
Én általában 1000 db-ost szoktam kirakni és ha kész, akkor bekeretezem és megy a falra. Már tele a lakás. :D

Kép
Kép
patr

Halihó!

Véda és Kata - köszönöm szépen hogy mellém álltatok ebben a vitás dologban. Megmondom őszintén eszembe nem jutott, hogy ez ilyen nagy port fog kavarni, de most már mind1. Kaptam pár "egyetértő" privit ezügyben, de a fórumba szerintem sokan nem is merik konkrétan leírni az álláspontjukat. Nem értem miért, de persze nem is kötelező! :) Na de most már tényleg felejtsük el ezt az egész hülyeséget! MIndenki szedjen-igyon-kenjen magára amit jónak lát! :lol: Majd utólag elmeséljük hogy kinek mi vált be! :wink:

Véda - hogyhogy nem kapcsol ki magától a vízforralód?? Akkor az így elég veszélyes szerkezet... én is tuti mindig elfelejteném...

Ha már a hülyeségeknél tartunk, én is leírom mit csináltam tegnap, hogy nevessetek egy jót! Anyóséknál sokat beszélgettünk édességekről, és elmondtam vagy 100x hogy milyen szívesen ennék egy fagyit. Mondták hogy sajna nincs otthon. Amikor eljöttem tőlük, mondtam hogy akkor a meki felé veszem az utam és eszem egy csokis mcfreezt. Útközben eldöntöttem hogy jófej leszek és viszek nekik is. Vettem is 4 adagot és nagy sebességgel robogtam visszafelé hogy el ne olvadjanak. Közben hívtam párom öccsét is hogy jöjjön már le érte a ház elé, ne kelljen még1x felmásznom. Már csak pár méter volt hátra amikor rájöttem, hogy 4-en vannak otthon :shock: ... plusz ugyebár én... Na most mégsem küldhettem föl 3 adag fagyit!!! Így odaadtam mind a 4-et én meg hazakullogtam csorgó nyállal! :P Persze aztán a Plusban vettem egy csomó vigasz-jégkrémet magamnak... na de akkoris... HOgy lehetek ilyen béééénaaaa?!?!?! :lol: :lol: :lol:

Hene - hű, a nagyinak én is jól beolvastam volna ezért a ledagizós beszólásért!! Amúgyis rosszul vagyok már a folytonos megjegyzésektől... na de ilyet?! :evil:

Bondi - sajnálom hogy rádtört az általános rosszkedv! Remélem nem fog sokáig tartani. Én is rettentően ingadozó vagyok, pedig nagyon próbálom tartnai magam... :?
Én is nemrég hallottam ezt a "méhen belül varratvizsgálós" dolgot és sajna azt is mondták hogy az egész szülésben ez volt a legfájdalmasabb :cry:
Ja! És mégegy fontos kérdés!!! Kihez jelentkeztél be az Istenhegyire??? Mert én utoljára Gasztonyinál voltam és nagyon nem voltam megelégedve! Ha elfogadsz egy jótanácsot, akkor mindenképp Hajdú doktornőhöz menj, ő az abszolut No1 genetika-ügyben! :wink:

A fürdés már nálam is katasztrófa-számba megy, főleg ha hajmosással társul. Én úúúúúgy szeretnék egy zuhanyzót! De nekünk csak egy kis csöpp kádunk van, amiben ált. guggolva szoktam tusolni, de most már guggolni se nagyon tudok, mert a combom nyomja a hasam! :twisted: Állva meg úgy pocsolok, hogy úszik a ház :? , arról már nem is beszélve, hogy alig bírok kiszállni. A minap is úgy megcsúsztam, hogy tökre megrándult a pocakom :( . Szóval gáz! És sajna még csak segítségem sincs mert Apa délutánonként melózik :roll: . Na jó, ennyit a panaszkodásról... :oops: :wink:

Andi - örülök hogy rendben volt minden az NST-n. Biztos babuci is izgul már kicsit a szülés miatt, azért ver gyorsabban a pici szive :wink:

Nah, most húzok el itthonról, este még jövök! Írjatok rengeteget!!! :twisted: :lol: :wink: Cuppppa!
Vendég

Wera!
Nekem tavaly a természetgyógyi nézte, hogy jó helyen van-e, nincs-e alatt vízér, stb. Minden oksi volt.

Kriszti!
Szégyen szemre én is kevesebbet bírok egyszerre enni. Régen lecsúszott egy 28as pizza pillanatok alatt, erre most meg csak a felével bírok el.

Aranyos a pocid és nagyon tetsz a felsőd!!!!

Hene!
A nagymama mondjon le!

Véda!
A vízforralónak béke poraira!
20150601134430

A lényeget persze nem írtam.

Voltam turizni. Vettem a csávókának 4 kis póló, 4 kis pulcsit, 4 rugit, 4 kisgatyót és egy kapucnis felsőt. Estére hozok képeket.
20150601134430

Teszek fel nektek egy képet a gyerekekről.
A hétvégén görkorizni tanultak! :D
Tényleg nem tudja valaki, hogy kell megtanítani egy gyerekek görkorizni?????!!!! Kép

Kép
Kép
patr

Viki, és ez a halom ruha mennyibe került?
Úgy szeretnék én is turizni, de erre felé én nem tudok olyan turiról, ahol kilós árak vannak, ami meg darabáras, az már drága!

Kép
Kép
patr

Patr, egy tájképet. Őszi hegyoldal, a háttérben egy havas hegycsúccsal. Én gondoltam bemelegítek egy 500-assal. :wink: Ez anyósomé, szóval utána megy vissza a dobozába.

Na megyek. Csinálok gyorsan egy zöldborsó főzeléket. Tegnap brassóit csináltam, de akkora keletje volt, hogy elfogyott az egész. :D

Kép
sziszka82

Pattikám!
10 070 Ft-ot hagytam ott, bár ott nem kilós ár, hanem darabár van. De sztem a fele új cucc.
20150601134430

Viki: grat a turihoz! Képet is kérünk!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.07 19:49-kor.
Vendég

Hali csajok!

Épp akartam reklamálni hogby a hosszú hétvégén-mikoris végig egyedül voltam itthon :( - milyen lightosan ment a termés, na erre most bepótoltátok :lol: :lol: :lol:

Ami!
Nagyon f@sz@ babaszoba :wink:
marha jó az a plafonból jövő baldachin :!:
még eddig nem láttam ilyet :oops:
nagyon praktikus szúnyogok meg miegymás ellen
a pocakod sem kispiskóta :lol: szép formás

Patr!
Én isn üdvözlöm Zsuzskát! jó fej :wink:

VidoKata!
Nagy gratula az 1. házassági évfordulóhoz!!!

Kép
kimma

Most megyek majd megnézni, szétpakolni!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.07 19:49-kor.
Vendég

VKata!
Micsoda jófej rokonok!!!! Megtartani ám őket!!!!
20150601134430

Véda!
most műkszik vagy nem az a vízforraló? :shock: :lol:

Wera!
jót nevettem a fagyisztoridon :lol:
de azért nem szerettem volna a helyedben lenni...
lehet elfogott volna a sírás :lol:

Bon-bon és egyéb édességek: mióta diétáznom kell-nem vészes, csak a szénhidrátokat csökkenteni valamennyire, persze rendes édesség nuku-nem híztam semmit!tegnap álltam fel a mérlegre, kevesebb egy kilóval mint 2 hete :shock:
Amúgy én imádom a kismama-kinézetemet :lol: meg a kilóimat is :lol:
majd csak lemegy utána...de nem kerget a tatár :lol:

Kép
kimma

Szia Kata!

Irígykedem...

a babaruhaválogatás jó kis elfoglaltság...
:lol:
én fogorvoshoz készülődöm a kicsivel... :?
Vendég

Sziszka, majd ha ráérzel az ízére, abba sem tudod hagyni! Amíg Zsu kicsi volt, mindig a szőnyeg alatt raktam. :D

Kata, köszi, tuti, hogy van benne igazság, mert anyám boszorkány ugyan, de nem ennyire, hogy megmondja, ki mikor szül :D . De most már legalább tudjuk a tudományos magyarázatát is.

Viki, ezeket a pici ruhákat nem is lehet szerintem elhasználni, olyan hamar kinövik. Este kérünk képeket.

Megyek dolgozni, este jövök.

Ági, merre vagy?

Kép
Kép
patr

Te jo eg!
Csak 2 orat nem voltam es mennyit olvashattam.
oszinten nem sokra emlekszem.Amire megis:

kirako: en imadooooooooom, mindig karacsonyra kaptunk, mikor meg "kislany" voltam es kb masnap kesz is volt az 1000 dbos. NEm aludtam, nem ettem, csak raktam. Mar bizti nem lennek ilyen ugyes, mert reg nem raktam. Mi is felraktuk oket falra, otthon meg is vannak.

gorkori: igazabol ugy igazan pedagogiai modszerel nem tudom hogy kell- bar itt nalunk a palyan van oktatas, tehat gondolom vannak modszerek is- de amennyire en emlekszem eloszor fogod a kezeit, huzod ot, es gyakoroljatok az egyik lab masik lab gurul elore mozdulatot, majd ha negykerekulvel( nem egysoros) tanul, ugyan ezt kez nelkul. Az egysorossal szerintem tovabb kell a tamasz, az egyensuly miatt. de az egesz a labak elore guritasan mulik.
De amugy ez egy jokerdes, hogy tanitani hogy kell. Mert ugye csinalni olyan termeszetes, de amikor ott van a mindezt hogy an kerdes....
Vendég

Hene!
csúnya dolog volt a nagyitól ilyet mondani! :evil:

Képzeljétek, este hazajött a férjem egy meglepivel: vett nekem egy Esprit kismamiruhát :P :lol: :lol: :lol:
olyan édes volt...ahogy elmesélte mennyit mind nézte mit vegyen nekem, hogy majd nyáron ha lesz a nagy hőség legyen szellős pamut ruhácskám...meg amíg kitalálta a méretet...
hát nem imádnivaló? :lol: :wink:

Kép
kimma

en vegul csak a konyvekert mentem el, meg boltba, a csekkert sorban allni, utazgatni nem volt kedvem. Majd kapok dadat apatol, de talan holnap raveszem magam.
Vendég

kimma: nagyon edi parocskad van! egy uriember! es ugyi is hogy egyedul tudott valasztani!
Vendég

Sziasztok!

Kb 10 oldalt kellett visszaolvasnom. Ha nemis a leg alaposabban, de sikerült. mindenre viszont nem tudok reagálni, nem jegyzeteltem :oops:

Pocakok nagyon csinik! Az a lényeg, hogy a baba szépen fejlődjön.

Vidokata! Nagyon szép menyasszony voltál!

Anyjuk! Jobban mozog már a baba?

Ibm! Szép lesz a szoba és az a baldachinszerű nagyon praktikus! Nekünk hiába volt szúnyogháló + rovarriasztó a szobában ( ami miatt mindig aggódtam is, hogy biztos lehet-e baba mellett) így is előfordult, hogy megcsípte Rolit a szúnyog. És persze mindig a kisarcát.

Andi! Szuper, hogy jó lett az NSt-d. Én nem nagyon szeretem az Nst-t. Volt egy nő egyszer, hogy alig találta meg a szívhangot, na akkor majdnem frászt kaptam.

Most rohanok, mert Roli bekakált!

Majd még jövök!

Kép
szly27

Vidokata! :shock:
aKKOR MÉG SZÜLÉSIG HOGY FOGOK KINÉZNI??????????,
:oops: caps lock
na inkább bele sem gondolok!
Megittam egy pohát colat és Áron mindjárt szétrúgja a házat!!! :lol: :lol: :lol:

Köszi a dicséreteket,remélem semmi sem fogja megcsípni a szúnyogháló alatt!
Muszály mennem,lassan indulok a szülésfelkészítőre!

Jók legyetek!

Szép napot!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Timi!

Nézzél szét a helyi kultúrközpontokban ( vagy színház, vagy más helyeken ahol rendezvényeket szoktak Egerben tartani- akár a helyi újságot is átböngészhetnéd!), mert lehet mégis tartanak valamelyik nap előadást.
Itt Pápán sincs hivatalosan a Születés hete programjában semmi, de a színház épületében tartanak csütörtökön reggeltő délutánig egy pár előadást, utána pedig meg lehet látogatni a szülőszobát .

én a neten bukkantam véletlenül rá :wink:
Hátha bejön neked is!Drukk :wink:

Kép
kimma

szly: koszi, hogy eszedbe jutottam:) igen tegnap is ma is sokat mocorgotott:)
Vendég

hu, meg jo hogy hazaertem, jocskan esik:(
Vendég

rugdolózás: gondoltam felveszem ahogy mocorog a babó- a fényképezőgéppel csinálhatok 15 mp-es kisfilmeket-
hát nem azonnal abbahagyja ahogy előszedem? :shock: :lol:
már két napja bújócskázik
na bezzeg mikor nincs kéznél mit lerendez a hasikóban :lol: :lol: :lol:

Kép
kimma

Kriszti: nagyon csini kismami vagy!
Andi: neked meg előre is boldog évfordulót (mert 3 napmúlvára biztos elfelejtem! :oops: )
Vendég

Sziasztok!!!
Háááát mit ne mondjak rohadt nagy meló volt visszaolvasni szerda estétől.... :) persze meg nem tudtam jegyezni!
Nekünk nagyon jól telt a hosszuhétvége! Volt sok program, vetélkedők, grillezés, pókerpartyk.....és szombat vasárnap meg nagy napsütés is... sikeresen leégett az arcom meg a vállam! :) De már bebarnult! Viszont volt hogy jó későn feküdtünk le... és tegnap hiába feküdtünk korán, még igy is elég álmos vagyok! Pedig annyi mindent kéne még csinálnom...táskát kipakolni, takarítani, vasalni, és még főzni is!
Amugy ugy veszem észre magamon, hogy napról napra nagyobb a hasam! :) Már 100cm a körfogata....
Ma mikor suliban voltam tökre görcsölt a hasam, és persze egy db magne b6 sem volt nálam, mert a másik táskámban maradt! De most már jó!
Amugy nagyon furcsa belegondolni, hogy már május van!! És junius végén meg már akár mikor megszülethet a baba!! Repül az idő!

d.dodó

Anyjuk: de jó, hogy mocorog! Tegnap este nekem is elkezdett! Miután megbeszéltük, hogy lenyugszunk, tényleg meg is tettem és és tegnap este arra lettem figyelmes, hogy végre megint rugdos! :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.07 19:50-kor.
Vendég

kata: szerintem nekem is ez segitett:) Meg apa, mert o hallgatozott, es mondta, hogy tok jol van, csak epp pihizik, es o beszelt vele is es aztan mar beindult.
Igaz sokkal kisebb mozgasok mint 2 hete, de igy legalabb nem faj:)
Vendég

Kimma, az én lányom is ezt csinálja. Szerintem megérzi, ha öszpontosítunk a rúgásaira ja és a gondolatolvasást is gyakorolja -felvesszük a pocakmozgást-
magdolnam

Lányok, kérdés!!!

Telfonált a védőnőm hogy keresett a napokban , nem voltam itthon :shock:
mondtam neki hogy általában itt vagyok, de inkább csörögjön rám előtte
Akármikor jöhet bejelentés nélkül? :roll:

most megegyeztünk hogy szerdán jön.Mit csinál ilyenkor?
Babaszobát néz?
mert azt talán hajlandó vagyok megmutatni- bár még sehogy nem állunk- de lakásbemutatót nem tartok neki! (hálószoba, konyha stb.hez szerintem nincs köze, nem?)

Kép
kimma

epp van a makusi anyak lapjaban egy cikk a magzatmozgasokrol:)
Vendég

Magdi!
megnyugodtam hogy nem csak a miénk ilyen sunyi :lol: :lol: :lol:

Kép
kimma

[quote="kimma"]
írta:
kimmamegnyugodtam hogy nem csak a miénk ilyen sunyi :lol: :lol: :lol:

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

A férjem csak Lusti törpnek hívja, ha pihizik a gyerek.
20150601134430

sőt, még azzal is szórakozik, hogy majd szétrúgja a hasam, szabályszerűen látni ahogy ugrándozik hol erre hol arra és apa hozzányúl, abban a szent pillanatban csenk és nyugalom honol nála. Akár 10 percet is simizheti a pocim, ha a kiscsaj úgy gondolja, akkor nem mutatja neki magát és várhat a végtelenségig apa. De van amikor a hangjára úgy beindul, hogy a fejét rúgja :lol: és van amikor kiköveteli magának hogy figyeljünk rá és játszunk vele. Még pociba van, de már is milyen egyéniséggel rendelkezik! :shock:
magdolnam

kimma!

nem néz babaszobát. ha kérdésed van akkor válaszol rá, meg majd nézd hogy jár a szeme körbe-körbe :D tök nevetséges. nem kérdez, csak levizitel mindent ami éppen a szeme ügyébe kerül :D
megkérdezi hogy vagy, van-e panaszod, meg esetleg hogy miket vásároltál már, meg egy pár szót a szülésről, várandóságról.

ilyeneket. de nézd a szemét :D az majd forog körbe-körbe :D :D

jaj meg annyi minden mást is irtatok, de már a felére se emléxem, pedig még reggel fél9-kor itt voltam veletek.

de most meg sietni kell, mert itt van anya és bablevest főzünk, meg sóskát kell pucolni. hozott azt is. finom házit :D

jah és vettem extra betétet. nem tenalady-t de valami brutál extranagyot.
aventes bimbóvédő krémet találtam 4e ft-ért. nah ugy döntöttem jó lesz nekem a bepanthen is. azt is dicsérik.
jah meg nah mit vettem????PELENKÁT :D:D olyan büszkén huztam végig a városon. meg biztonsági fülpuceválókát meg orrszívó-porszívót. de azt csak akkor fogom a gyerekem orrába tuszkolni, ha előtte nyusziapu kipróbálta a sajátjában. én még az enyémbe se merem beledugni, nem még a gyerekébe.
jah meg turciztam egy polár kifogót meg egy kertész kisnadrágot.

meg vettem talán 2 napi gyümölcsellátmányt, aminek a felét már betermeltem. a másik felét meg szerintem estig simán megeszem, ugyhogy inkább csak 1 napi adag :D

nah rohanok. még majd átolvasom megint amit irtatok hátha van benne valami nagyon-nagyon fontos!!!!!
(persze minden fontos, csak valami olyan kérdéses-válaszolós)

jah egyébként a gátmasszázst a multkor azért kérdeztem, mert gondoltam hogy az első szülésnél igy is ugy is vágnak, de talán nem kell akkorát ha kenegetem ?!?!?!

Kép

Kép
timi1982

Timi!

Köszi az infót! :lol: :lol: :lol:
biztos majd az enyémnek is forog a szeme, majd leírom nektek az eseményt! :lol:

A sóskából mit csinálsz?
mert én is kaptam egy zacsival de halvány fogalmam sincs mit kezdhetnék vele :roll:

Gátmasszázs: majd rákérdezek holnap a dokimra, de úgy tudom hogy nálunk a kórházban kötelező, pláne első szülésnél.
Amúgy inkább vágjanak mint hogy repedjek :shock:
jó, attól függetlenül lehet veszek én is hamarosan olajat és masszírozom, biztos segít majd a mihamarabbi gyógyulásban.

Kép
kimma

pláne hogy hajlamos vagyok aranyérre :oops:

Kép
kimma

Sziasztok Kismamik!

Megjöttem és szerencsés utam volt! Csak normális emberekkkel találkoztam!

Anyjuk! Házastárs, élettárs vagy más családtag is intézheti, de biztos ami biztos legyen nála meghatalmazás!
Papírokból ás nyomtatványokból eredeti a jobb mert a neten nem biztos, hogy az éppen fentlévő még érvényes! Jogszabály változások miatt!
Ami nagyon fontos, hogy ha meg van a Születési és a Lakcímkártya akkor rögtön intézni kell a TAJ kártyát mert anélkül semmit nem lehet elindítani!

Kincstár nyitvatartása: Hétfő: 8-15:30
Kedd: 8-15:30
Szerda: 8-17:30
Csütörtök: 8-12
Péntek:8-12
Ebédszünet 12-13-ig

Az OEP honlapjára ha felmész akkor ott leír mindent az újszülött részére történő TAJ-szám kiállításáról!

Vidokata! Nagyon csini menyasszony voltál és csini a pocakod is!

Ibm! Csini a pocid! Szépen alakul Áron baba szobája!

T.Maria! A Te pocid is nagyon csini!

Sziszka! Köszönöm szépen a gratulációt!

Kriszti! Szépen gömbölyödsz Te is!

Ma megyek még fél 3-ra a védönőhöz utána meg vásárolni!
Vendég

Kimma! A védőnő ilyenkor nem csak a babaszobát nézi. Persze nem kell végigvinni az utolsó Wc-ig, de jól szétnéznek az tuti. Még azt is szokták nézni, hogy főzöl-e. Lát -e kaját vagy arra utaló jelet. Egyébként tényleg semmi köze hozzá. Meg pláne nem ilyeneknél, mint mi vagyunk.

Anyjuk, Kata! Akkor végre megnyugodtatok!? Mozognak a picik!

Nekem is mindig kérdezgetik a rokonok, hogy mozog-e a baba, mert szeretnék érezni. Hiába szólok, mire odarakják a kezüket abbahagyja. Akkor szoktam szólni, amikor csuklik. De még azt is vissza tudja pár másodpercig tartani a kis betyár. De a végén úgyis csuklik tovább.

Mi szombaton Debrecenben voltunk. Délelőtt anyagot vettünk az ágyneműhöz, meg a használt babakocsi belsejéhez. Megebédeltünk a Mekiben, délután meg elmentünk az állatkertbe. Roli nagyon élvezte. Tetszettek neki az állatok. Bár, ami zárt házban volt (pl víziló), ott nem szeretett lenni, mert büdös volt. Mostanában nagyon szaglászós lett. Onnan gyorsan ki kellett jönni.
Egyszer elkapott minket egy kis zápor, de szerencsére nem áztunk el.
A vidámparkban felült egy forgóra. Azt is nagyon élvezte!

Hazafele még benéztünk a Kikaba. Ott is nagyon szép anyagokat láttunk, de már addigra bevásároltunk. A kikas szebb lett volna de mindegy. Vettünk ott egy kis vékony takarót Lara babának.

Annyit emlegettétek, hogy benéztünk a c&a-ba is. Nem sokmindent találtunk. Kapott apa egy inget, Roli meg egy térdnadrágot.

Jó kis fárasztó nap volt. Sokat gyalogoltunk.

Vasárnap meg végigjártuk a mamákat, keresztanyákat.

Nem unatkoztunk az tuti.

Kép
szly27

Timi!
pelust milyet vettél?

Kép
kimma

Szly!
na ne máááááááá :evil: és utána majd végig hallom talán a faluban , hogy mi van a lakásunkban...
még annyit róla, hogy az első vetélésemet szinte az egész falu tudta- persze tőle indult a pletyi
gondolhatjátok, hogy küszködtem a sírással ,és se köpni se nyelni nem tudtam mikor a suliban egy másodikos! :shock: gyerek kérdezte rá 2 hétre: tanár néni, igaz hogy elvesztette a kisbabáját? :evil: :evil: :evil:

Kép
kimma

Szly!
irigy-irigy a tegnapi programotokra :oops: :lol: :lol: :lol:
én is vágyom már eg yállatkerti látogatásra...

Kép
kimma

:shock: :shock: :shock:
a pelus engem is érdekelne!
magdolnam

Kimma! ez elég gáz, ha ilyen a védőnő! :shock:
Engem már az is zavart a múltkor, hogy a másik védőnőnél éppen nem voltak és ott ült mellettünk és minket hallgatott. :twisted:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

hát Kimma, nem egy tapintatos nőci,az biztos.
Bánj vele kesztyűs kézzel!

Nekem viszonylag szerencsém van az enyémmel, nem tolakodó.

viszont én azt hiszem, ma megőrülök!
Nem tudom, mi történt, de ma kb fél óránként pisilni járok!

Nem fáztam fel, éppen ezért nem értem a dolgot.
Remélem, Emma még maradt a helyén, és nincs "lenn".
Bízom benne, hogy nem akar még megszületni.
A hasam puha, nem kemény, semmi jele görcsnek...

Segítsetek!
Nektek is szokott ilyen lenni?
És ugye nem állandósul ez már a következő hónapokra?!
Vendég

Azért nem semmi. A suliban visszahallani. Amúgy tesóm is védőnő lesz, jövőre végez. Már előre utálja, hogy utálni fogják őt. Valahogy nekem sem tudnak újat mondani. Persze biztos vannak olyanok, akiknél nagyon fontos szerepet töltenek be.

Pelus: Rolinál eleinte Pampers newbornt használtunk, utána Liberot. A libero valami vel jobban bejött, csak azok meg olyan vastagabb, nagyobb forma pelusok. Aztán áttértünk a TEscosra és minden szempontból az vált be a legjobban. Soha nem folyik ki, olyan vastagságú, mint a Pampers és még szép is. Persze az utóbbi nem fontos.
Amit viszont soha ne vegyetek: Pampers Sleep and Play. Én egyszer bevásároltam, de alig vártam, hogy elfogyjon, semmit nem bír. És nem csak nekem nem jött be.

Kép
szly27

Ja, és párosul azzal, hogy a gátmetszés helye is baromira fáj...
Vendég

kimma!

a sóskát csak olyan tejfölösen csinálom meg. salátának is szoktam, de igy tartalmasabb.
ugy mint a babáknak a spenót.

tejföl, tej, liszt ebből megy rá a habarás. meg mi tojást kutyulunk bele, mert én hozzá nem szeretem a főtt tojást.

ha érdekel leirom pontosan mert igy én se tudom. sugó kell hozzá

pelust liberot vettem. 28 db-os ujszülött méret (2-4kg). a dm-ben 999 ft volt.

nálunk a védőnő nem járta végig a lakást. habár azt az 55 m2-t nem lett volna nehéz.
inkább csak beszélgettünk meg ha volt kérdésem, és abból mindig kialakult valami beszélgetés :D

Kép

Kép
timi1982

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: