Banika, Nagyon cukik azokban a dobozokban!
Sotske, Elhiszem, hogy jó volt az óra, néha nekem is az hiányzik a munkám!

Taliban mi benne lennénk! Noa milyen rokkercsajszi a képen!

Szerintem sem gond, ha most nem kér annyit enni, majd rendeződik. Nálunk Blanka drágám akkor visít így a kanál láttán, ha olyat akarok adni, ami neki nem ízlik. Csak azt eszi meg, ami kicsit édes.

Így most trükköznöm kell.
Davandi, Hát már nem mindig vannak vízszintben pelenkázásnál sem! Simán átfordulnak közben, a törlőkendős doboz nagy favorit, így elég nehéz őket ott tartanom.
Tonti, Nagyon jó az új avatarod! Sajnálom a sz.r éjszakát, és a fogad is. Kitartás, tudom hogy nagyon nehéz! Erős nőci vagy te!
Amonré, Nálunk Blanka cumizik, és ő is szokott néha éjszaka ébredni ezért. Ha a keze ügyébe kerül, akkor már beteszi magának, csak hát nem mindig találja. Én most az csinálom, hogy beteszek neki 3-4 cumit, csak meglesz az egyik.

Van amikor beválik, van amikor nem. Szerintem még korai leszoktatni.
Banika már jól leírta a vonalzókészítést! Ja, és az url-es linket másold be, lesz ott több is.
Benszi, Egyetértek! És köszi!
Megszenvedtek a fogakkal rendesen. Kíváncsi leszek nálunk mi lesz később, mert Zsaninak ez a 6 foga szinte észrevétlenül bújt ki. Blankának viszont egy sincs, vele lehet jól megszenvedünk majd.
Örülök apa kedvességének. Tegnap nálunk is aranyos volt apa. Összeszólalkoztunk valami hülyeségen, elkezdtem duzzogni, aztán mondta hogy menjek gyorsan oda egy pusziért, és ne haragudjak de fáradt. Ritkán kér bocsánatot.
A gyerekeid, mint mindig édes pofák, mosolygósak és gyönyörűek! Az eskövős kép is szuper!
Fanni, Nálunk pl. a Milkás csokipapír is bejön lefoglalásnak!
Zsuzska, Jó is lenne még 25-nek lenni!
Lányok, Levert az előbb a víz rendesen! Még a szívem most is úgy ver.

Zsani majdnem kiesett a járókából. Basszus, hihetetlen mit művel. Nem gondoltam volna, hogy feláll.

Én meg még azt hittem, van egy kis időnk lentebb tenni. Milyen naiv is vagyok! Illetve inkább felelőtlen!

Ne szidjatok le nagyon!
Vittem Blankát pelenkázni, már mikor jöttem ki a nappaliból, elkezdett ordítani utánam, de hát ilyen máskor is van. Aztán pelenkázás közben, mondom odanézek már mit csinál (a pelenkázó közvetlen az ajtó mellett van), mert még mindig ordított, és látom hogy már majdnem átbillen. Felkaptam Blankát, aztán futás oda. Lehet, hogy nem billent volna át, de ha meg igen, nagyon megüti magát. Jaj, bele sem merek gondolni.

Utána odaültem a járóka mellé, és akkor láttam hogy lábra áll, csináltam egy fotót is.