Sziasztok,
No hát jól eltűntem,de az ért olvastalak Titeket.
Karácsony
Gremese, ugyanez a helyzet tényleg, most már én is azt szeretném, ha hármasban lennénk, de hála istennek Anyósom, aki azért nem a világ legtoleránsabbja, azt mondta, hogy természetes, és hogy menjünk csak 26-én, így hát 24-én hármasban, 25-én Anyum, tesómék, és 26-án Robi családja.
De én ennek nagyon örülök, legalább ebből nem volt harc.
Szerintem is az a normális, ha szenteste a kis család van együtt.
Mi is megvettük a karifát tegnap, akkora mint én
Koszmó
Nálunk még nem volt, de én is úgy hallottam, hogy a Bebe sampon nagyon jó.
A fotós weboldala:
www.1point4.hu
Újpesten egy lakásban fotóz, kicsi, de egész jó.
Azt nem tudom, hogy házhoz megy-e, de ugye nála van vászon vagy mi a fene, meg lámpák, de vannak azért a neten még fotósok, bár ahogy néztem ők azért drágábbak.
Voltam a cégem buliján, hát milyen furcsa volt, 3-4 óra alatt begyűjtöttem a pletgykákat, eseményet, végighallgattam a sírásokat. Mindenkinagyon örült nekem, és én is nekik, de rá kellett jönnöm, hogy az igazi élet itthon vár, már annyira nem érdekelt, hogy az egyik kolleganőm kivel kavar, a másik kivel veszett össze, persze jó volt, meg minden ne értsetek félre, de azért ez a törpe sokkal több élményt ad. Enni és táncolni már nemis maradt időm.
Apa viszont olyan ügyes volt, mondta Anyum, hogy ő csak lesett mint a luki nyúl. Egyedül fürdette, etette, és lefektette, mire hazaértem, durmolt mindkettő és reggel 7-kor keltünk, no azért nekem le kellett jönni fejni.
Ma még itt van Anyum, megyek kicsit ténferegni a városba, az ajándékok már megvannak, csak úgy, barátnős, beszélgetős, nézelődős lesz
Jaj, tegnap este sütöttünk bejglit, hogy milyen jó lett, csak szétrepedt, pedig Apa csinálta a tésztát és a tekerést, hogy ő majd megmutattja -mert nekem mindig szétreped -, hát nem sikerült neki is szétrepedt, de nagyon finom lett.
Timi, tényleg még rövidebb a hajad?
Granda, örülök, hogy jobban vagy.
Marica, gratulálok a 4. hónaphoz:)
Irina, annyira sajnálom, hogy így van Ádi, remélem most már tényleg rendben lesz minden, és tudsz pihizni.
Fleur, ha egyedül lenne Anyósom, vagy Anyum én is meghívnám, szerintem ez egyértelmű, rendes vagy:)
Nálunk ha kinézek minden fehér, olyan szééééép.