Mikiné! Üdvözlet kis csapatunkban! Kérünk: babafotót, baba-mamafotót (amin látszik a fejed!!!!), születéstörténetet és vonalzót.
No! Csak ennyit szeretnénk!
És írjál sokat! Az a jó!
Képzeljétek, ma reggel - mint mindig -, szopi után 1,5 órával teszem vissza Bébibogyót az ágyába aludni. El is kezdte a lá-lá-lá altatást, de valahogy sokáig tartott.
És akkor nekem eszembe jutott, hogy nem kéne ennyire magára hagyni, mert lehet, hogy nem véletlenül nem tud elaludni, és csak anya kell neki.
És ilyen még nem volt: bementem, megsimogattam az arcát, és abban a szent pillanatban belealdt a tenyerembe.

Olyan cukor!!!!
Kiskolbi! Jobbulást Máténak! 11-ére tessék meggyógyulni!
KTimi! Az asram.hu-n van cím és térkép, hogy hova kell menni a talira.
Ádi halálos ebben a szerkóban. Ha lesz egy fiam (márpedig lesz!!!!

), neki is veszek ilyen pólót!!!!
Regi! Ha belegondolsz, felnőtteknél is van olyan, hogy vesz egy levegőt alvás közben, majd nem a jó ritmusban fújja ki, hanem benttartja, és a következő ritmusnál engedi ki.
Én nem értek hozzá, de ha ebből indulok ki, akkor én nem aggódnék.
Múltkor mesélte a volt kolléganőm (akinek 2,5 hetesen "bealudt" a babája, de szerencsére nem lett baj, a légzésfigyelő mentette meg az életét), hogy általában a nagy és nyugodt babák vannak veszélyben, mert ha alszanak, akkor olyan körülményeket éreznek, mintha az anyaméhben lennének (nyugodtság, biztonság, melegség), és az agyuk nem küld infót, hogy vegyenek levegőt, mert az anyaméhben ugyebár nem vesznek levegőt.
És azt is mondta, hogy a
bölcsőhalál 1 éves korig fordulhat elő.
Nos nekem egy gyerekorvos meg azt mondta a kórházban, ha egészséges és jól szopó/gyarapodó a kisbaba, altathatom akármilyen pózban, ha nincs túlöltöztetve (az a lényeg, hogy ne melegedjen túl), nem lesz semmi baja.
Na puff! Nálunk Apa parázik, én "csak" bízom benne, hegy nem történik semmi, nem is gondolok rá. Csak a pozitív dolgokat erősítem.
Dettyk! Talán Te (is) kérdeztedm, hogy jöhetsz-e a talira? NANÁ!