A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

GyugyiKép
Akkor szépen fel lehet díszíteniKépKépKép Amúgy én is fenékre és combra "erősödöm". A vádlijaim meg mint a piszkafákKép Ja, meg a karomon is lebernyegek libegnek. Nyáron már nem is mertem ujjatlant felvenniKép

AmicaKép
Húú, szép méretesKép Remélem, már jobb kedved van!Kép

TynusKép
Én el vagyok látva ruhákkal. Van fiú és lány is, mert a húgomnak már van két gyerkőce. Hogy rémüldözz egy kicsit, a fiú 15, a lány 12 éves leszKép Kicsit lemaradtamKépKép
gtünde

Rönci!
Dokinál voltál már? Én 4-re kaptam időpontot, és szerintem addig megőrülök. Arra gondoltam, felmegyek a helyi kórházba, hátha megcsinálnak egy uh-t.
Neked nincs folyásod? Nekem sokkal több van, mint ami lenni szokott, nem szines, úgyhogy gondolom ez nem gond.

tynus12

<!--attachment: Scan0001-390703.unk*attachment_icon.gif*image/tiff*147.2**Scan0001%2etif --><center><pre>
Kép
Scan0001.tif (147.2 k)</pre></center><!--/attachment-->

Ez egy 30 hetes pocak! (retro 1993)

Csak nem látszik Kép
Vendég

TüncsiKép
A vádlidat irirgylem!
Az enyémre nem lehet csizmát kapni.Kép
Síbakancsot is alig találtunk. Mármint olyat, amit be lehet csatolni rajtam.
Vendég

GyugyiKép
Hát annyira ne irigyeld. Jár hozzá egy bütykös térd isKépKép Múltkor nézegettem a nyaralásos képeket, és úgy nézett ki a lábam, mint Kucu néninek (tudod, sonka lábán Kucu néni fürödni döcög)KépKép
Hú, nem kéne ennyire dícsérni magunkat. HihiKép
gtünde

Ja, az én vádlimon meg lötyög a csizma. Az sem túl jó.
gtünde

GyugyiKép
Én megnéztema képet, de valami pálmafa, meg medence van rajta. Talán a víz alatt vagy??Kép
gtünde

Na, megyek tv-zni. Majd még dobok egy táblát. Ha ma nem, akkor holnap. Na jók legyetek!!!
gtünde

TüncsiKép
Nem értem. Ha én ráklikkelek, magamat látom. ????
Beszkeneltem, 18-szor kicsinyítettem, mert nem fért föl, aztán meg megjelent ez a dossziés izé.
Pálmafa és medence? Ötletem sincs KépKép
Vendég

Gyugyi, ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóóó!!!
Remélem hamarosan megint ekkora leszelKép
Én amúgy vékony vagyok, szerencse most is csak pocakosodom, de a nyár még odébb vanKép

Tüncsi, van valami nézhető is a tv-ben? Egyedül vagyok a gyerekekkel, a férjem csak holnap jön haza.
Most már kicsit a kedvem is jobb. Márton lázas volt az éjjel, alig tudtam tőle aludni, folyton be kellett mászkálni hozzá. Jó lenne ha ma már nyugis lenne.

Kép
Kép
Kép
amica

AmicaKép
Régebben én is vékony voltam. 50 kg. Szülés előtt meg 85Kép (Most 62Kép)
Mártonnak jobbulást! Megnéztem a képeket ám!Kép
Vendég

LaraKép
Boldog szülinapot kívánok!Kép

TüncsiKép
Hát nem tom, írjál be légyszi, akkor mára 1.cn-ra, ha változás lesz, úgyis szólok! Köszi!:o
Puszi a Ficánkának!

GyugyiKép
Én le se írom, mennyi vagyok, mert itt hozzám képest mindenki vékonyság! De most én is fogyózom, muszáj!

AmicaKép
Drága druszám! Ne légy szomorú, írd ki nyugodtan nekünk, ha valami bánt és megkönnyebbülsz!
Puszi neked és szép a pocód!!

manda

BabcsiKép
Az előleg befizetve, indulás pünkösd hétfőn Kamena Vorulába!!! Már úúúúúúúúúúúúúúúgy várom!!!
A barnaság jól jönne, de előtte egy kis szolival rásegítek!

manda

Sziasztok Lányok! Ella,Tiza,Tünde,Gyugyi(és mindenki)aranyosak vagytok, mint mindig.Ha hormongyógyszereket kell szednem,majd számítok a tapasztalataitokra.Ella,igen nekem is azt mondta januárban a doki, hogy annyira gyulladt a kismedencém,hogy az átjárhatóságit majd csak április körül tudjuk megcsinálni,addigra lenyugodnak a szöveteim.Vagy az is lehet, hogy a miomát gondolta gyulladásnak,vagy a mióma okozta a gyulladást.Nem tudom, ebbe bele lehet gabalyodni,mint a házimacska a cérnába...
Tünde!!!"és most Te jössz a sorban,kinek tudnia kell, hogy Rád is vár még egy dal, ó de nem az a dal, ez egy sokkal szebb, ami csak a Tiéd, figyelj rám..." -gratulálok Ficánkához!Olyan jó olvasni, hogy boldogok vagytok.Tegnap Szegeden a kilinikán amíg vártam az ultrahangra, kismamák jöttek le a kórtermekből.Olyan mi korabeliek lehettek, 30-on túliak .Szerintem magzatvíz vizsgálaton lehettek, vagy valami ilyesmin,mert a vizsgálat után kerekes széken vitték ki őket.De mindegyik mosolygott amikor készen volt, azt mondták a várakozóknak, hogy ne féljenek annyira sem fájt, mint egy szuri.Ha az orvos javasolja, szerintem is érdemes megcsináltatni.
andisuti

Sziasztok lányok!

Csak egy gyors bekukkra jöttem, teljesen leszoktam a netről, sosem gondoltam volna. Vagyis, majdnem teljesen Kép.
Túl vagyunk a felén, kis Danink most már állandóan mocorog, már apa is érzi, és ha nagyobbacskát mocorog, akkor látszik a hasamon a dudor. Ilyen csodát kívánok minden topiklakónak, higgyétek el, minden egyes nap kűzdelem köddé válik majd, (meg a hányinger és hányás isKép) és kapkodjátok a fejetek, mint én, hogy ez tényleg velem történik meg? Biztos? Hát, igen!

Küldök nektek egy pocakos képet, ezen a héten hétfőn készült, sajnos fodrász előtt, 5 hónapos lenövéssel, de majd csinálok fodrász utáni fotót, mert már nagyon vártam, hogy végre lehessen festetni Kép.

Gigamegadrukkokat küldök mindenkinek!

Sok puszi
Noémi és mocorgó Dani baba Kép
21+2
Kép
Vendég

NoiKépKép
Régen volt ilyen kellemes reggelem!KépKépKép
Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!

Szép napot Mindenkinek!
Vendég

Mindenkinek jó reggelt!

NoiKép
Ez igeeen!!! Csak úgy sugárzik rólad a boldogság!Kép és nem is látni a lenövést!! Nagyon jó ilyen boldognak látni téged!! és igen, biztos igazad van, hogy elillan minden küzdelemmel töltött nap emléke!!

Kép

KépKép
babcsi

Noi, pár napja mondtad, hogy annyit számítana a két hét? (akkor még nehezen hitted, hogy ott a babaKép)
Hát igen, már látom is rajtadKépKépKép
Örülök, hogy jól vagytok! Én is kevesebbet netezek, csak ide nézek be meg a soproniakhozKép

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Gyugyi:

Mit számít a súly?!!!
Ne is törődj vele.Különben egy kis gyógytorna?
Küldök gondolatban gyakorlatokat.Megkaptad?

Noémi:

Nagyon cuki pocakod van,gratulálok!!
És tényleg nem látszik a lenövés.

Tynus:

Hihetetlen at 5-e.Nagyon örülök.Valóban én sem érzek különösebbet,de ne izgulj miatta.
Én 28-án megyek dokihoz.Már 1 hét késés után hívott volna,de az asszisztens 2-re adott időpontot.Tényleg lassan megy az idő.
Főleg,hogy nem mondjuk meg a családnak.
Csak ma is családi névnapozás lesz.Még szerencse,hogy amúgy sem iszom alkoholt,így nem feltűnő.

Ti mikor avatjátok be a környezetet?

Nekem is van folyásom,de ez is normális.Használj tisztaságit!

Neveink még neigazán vannak.Fiú sokkal kevesebb.
Nektek?
4-e pont egy héttel később van.Megértem a türelmetlenséged.Vígasztaljon,hogy akkor már a szivecske is látszik.

Az ember izgul minden hónapban,hogy megjön-e aztán meg nem hiszi.

KépKép
rönci

Sziasztok!

Csak bepofátlankodok egy kérdés erejéig, mert Gtündét úgy látszik ismerem! Én a PCO-s és a 2006 őszi babák topicban lakom, de néha máshol is olvasgatok, mert tök jó pozitív tesztekről olvasni!Kép

Tündi, nem a MÁV-nál dolgoztál eddig? gyanús lett, hogy pécsi vagy, meg Tünde, meg dec. lettél terhes, lombik előtti szünetben, mert anyukám mindig mesélt egy kolléganőjéről, akire mindez ráillik. (Anyukám R. Anikó)

Ha tényleg te vagy, örülök neked, és milyen kicsi a világ!Kép

ha nem, akkor bocsi!

Kép

Kép
rejo

GyugyiKép
Sikerült megnéznem a képet!! Ez hatalmaaaaaaaaaaaaassss!!Kép Kiderült, hogy a hülye gép valami más képet nyitott meg, azért nem láttalakKép

NoiKép
De jó, hogy jelentkeztél! Szép méretes már a pocid. Nagyon jó érzés lehet, hogy már mocorog. Már én is nagyon várom, hogy megmozduljon.Kép
Én sem értem, milyen lenövésről beszélszKép

MandaKép
OK, péntek 1. cn. Átadatom a puszit FicánkánakKép Nem csodálom, hogy már várod a nyaralást. Biztos szupi lesz. Nem is értem, miért szolizol. Én úgy láttam, elég jó színed van alapban is.Kép

AmicaKép
Akkor Te is Andi vagy?? Szóval, a tv-ben nem sok nézhető volt. A viasaton szoktam a topmodell versenyt nézni. Jól szórakozok rajta.Kép

BabcsibeKép
Jó reggelt!! Egy teszt??Kép

TizaKép
Mindenünk keresztben!!!

Mindjárt dobok táblát, aztán ma már nem nagyon leszek. Megyünk Apukámhoz szülinapozni. Mindenkinek további szép napot!!!
gtünde

LaraKép
Bocsesz, tegnap elmaradt:

Kép
gtünde

Kép
Kép
gtünde

Jó reggelt Mindenkinek!

Noi!
Szép pocakod van, és a lenövés szerintem sem látszik. De a boldogság annál jobban. Kép

Babcsi!
Én is erre vagyok kívácsi, Teszt? Vagy bírod még? Kép

Tiza!Kép
És te hogy bírod? Vársz még a teszttel?

Rönci!
Hát, én megszegtem a szabályt, pedig babonás vagyok e téren, de a szüleimnek elmondtam. Anyunank egyetlen gyereke vagyok, tehát első unoka, úgyhogy nagy a boldogság, de titoktartásra köteleztem, remélem, be is tartja, biztos nehéz lesz neki. Mindketten örülnek, és velem izgulnak.
A nevek úgy néz ki, megvannak már, bár a lánynév még nem biztos, nekem nagyon nagyon tetszenek(mert 2lesz), bár a párom a 2.kal nincs kibékülve. Bár az elsővel sem nagyon. Ugyanis két orosz származásút sikerül beválasztanom, kb. 5éves korom óta tart az egyik, a kedvenc babámat hívták úgy, amit a mamáék Leningrádból hoztak. Ezzel nem is lenne gond, csak a páromnak németes neve van. A fiúnév egyértelműen Szabi lesz.
Sok helyen olvastam, hogy a biztos jön be. Kíváncsi leszek, akkor fiú kell legyen. Páromnak már van egy fia, de nem jó a kapcsolat sajnos, úgyhogy most nagyon örül. Kedvesem 38 volt most, én ezért szerettem volna már babát, magam felől ráérnék még.De ez így van megírva! Kép

Szép napot mindenkinek, itt jó idő van, süt a nap szépen, bár nem olyan szép kék az ég, mint tegnap.

tynus12

Tüncsi,
igen, Andi vagyok mint itt sokanKép

Rejo, szerintem Tündi MÁV-osKép

Kép
Kép
Kép
amica

Tündi! Kép

Köszi!

Boldog születésnapot kvánok apukádnak!

Kép
lara26

Sziasztok, nagyon szép napot Midenkinek!Kép

Na végre sikerült mindent végigolvasnom.

Minden új pocakosodónak nagy gratula és kívánok nagyon boldog pocakosodós hónapokatKép

NoémiKép nagyon csini pocakod vanKép. Valóban, ez egy olyan csoda ahogyan ezek a kis életek bennünk fejlődnek, úgy gondolom, ez az Élet talán egyetlen igazi értelme.

TüncsiKép a 73 kg szerintem egyáltalán nem sok. Képzeld mikor engem mért a védőnő, azt mondta, nem baj most cipőben, ruhában mérünk, és ahogy majd telnek-múlnak a hónapok és jön a nyár, majd egyre kevesebbet mutat majd a mérlegKép Én most 68 kg vagyok, de az elmúlt hónapokban még babásodás előt híztam kb. 2 kg-t.

GyugyiKép már raktam föl képet lapozz vissza márc. 14 körülreKép

Muszáj elmesélnem mi történt velem, hát én teljesen ki vagyok, bár lehet h nem kéne ilyen hülyeségeken fennakadnom. Ugye szépen megkaptam a beutalókat a védőnőtől a különböző helyekre, ahol ennek következtében már nem csekély időt eltöltöttem így is. Szemészet csupán 3 órát tartott. Szépen odabatyogok a beutalómmal, kis ablak el, morci asszisztens ki, - időpontot kért? ..na ez kb. olyan stílusban hogy hogy merek odamenni. Elmondtam, terhesség, szemészeti vizsgálat. Nagy kerek szemeket meresztet mintha kínaiul beszéltem volna legalábbis, szerintem egy laikus is tudja, hogy a szülésnél 7 dioptria felett csak császárral lehet..hát ő nem tudta. Közölte csak időpont után lehet. És mikorra kaphatnék időpontot? Kérdeztem TAJ kártyával és beutalóval a kezemben..-április 26. délután. Na, köszönöm, innentől kinyitottam a számat, és valóban, erre most megint rájöttem hogy addig nem i szabad becsuknom amíg nem kapom meg amit szeretnék. Sajnos majdnem szabályos ökölharc eredményeként de végül bejutottam és kb. 3 óra múlva kezemben a lelettel kijöttem.
És a java csak most jön: délután szépen megyek vissza a vérvételes leletemért, nézem, hát igen érdekes. Mindegyik érték k, vércukor: 10,1!! (normál érték 3,3-5,5 v. 5,9) Hát én azt hittem hogy ott mentem melléájulok a széknek!! Nekem, akinek tavaly kb. 5x vettek vért különböző okoknál fogva, és akinek még január végén is a háziorvosi teljes vérvizsgálatkor is max. 5,5-ös vércukra volt! Jó akkor mondom a drágámnak akkor patikába be, vércukormérő, otthon mérés. Már hülyére szurkáltam az ujjaimat, a max. érték így is 5,4 lett. Úgyhogy védőnőt ismét felhívtam, új beutaló, hétfőn megint labor...Én nagyon remélem hogy ez most csak tényleg véletlenül történt velünk, de még most is teljesen a történtek hatása alatt vagyok.Kép
Vendég

Szerintem valamit nagyon elmérhetek és összekeverhettek, ugyanis akinek 10,1 -es vércukra van éhgyomorra, az nemcsak hogy nincs jól, de szerintem ott viszi el a mentő..a magas vércukor nagyon nagy bajokat tud okozni.

Egyébként minden más értékem teljesen rendben volt. Kérdeztem a védőnőt mi van, ha a komplett laboreredményeimet cserélték el, azt mondta, az nem lehet, az kizárt. Így hát most csak a vércukromat ellenőrizzük újra.
Vendég

TűzmanóKép
Megtaláltam.Kép
Vendég

Gtündi!

Aha, most mát biztos hogy te dolgoztál anyukámmal, megkérdeztem a vezetékneved tőle!

Gratula a babóhoz!
Nem semmi az élet, ahogy összejött! Kép

Kép

Kép
rejo

RejoKép
Szia! Igen, Anyukáddal dolgoztam együttKépKép Nem vettem észre, hogy írtál, bocsiKép Kicsi a világKép Mesélte az Anikó (bocsi,de én így hívom), hogy volt Veletek egy kis gond, de remélem, már minden OK!! További szép estét!
gtünde

Jó reggelt Csajok!

TüncsiKépTinaKép
Nem, nem teszteltem még és nem is fogok csak 1 nappal a kimaradás után (ha lesz ilyen), vagy aznap?hmmm.... még nem is tudom! De kitartok!Kép Ki ám!

TűzmanóKép
Amit meséltél az elég durva! Szerintem is biztos összecserélték! Történt már ilyen sajna és nem tudsz mit csinálni! Az ismételt vérvétellel már biztos minden rendben lesz!

Kép

KépKép
babcsi

Jó reggelt Mindenkinek!

Babcsi!Kép
Tarts is ki ám! Milyen a hőd? Most a 20-21cn körül vagy, ugye?

Tiza!Kép
Veled mi a helyzet? Ma kéne tesztelned, nem? Remélem +lesz, gondolok rád!

Rönci!
Te hogyan vagyol ma?Kép Van már hányás, meg ilyesmi?

tynus12

Sziasztok!
Bocsi a nevek miatt. :/
Ma van az évfordulónk!!! Kép
Kellemes hétvégét!

Kép
vizkriszisback

Sziasztok. De sokat írtatok két nap alatt. Bocsi, hogy pénteken úgy eltűntem, de elutaztunk Pestre. A férjem kapott a Brau Uniontól (Soproni sör) egy meghívást. A Marriott Hotelben aludtunk és péntek este egy csárdában tartottak egy termékbemutatót fergeteges bulival. Még a parkolási díjat és a taxit is fizették. Nagyon szupi volt.
Köszönöm, hogy ennyien szorítottatok, de sajnos úgy néz ki, hogy nem sikerült teherbe esnem most sem. Már tegnap is jött valami rózsaszínes este, ma is volt pár csepp, a hőm 2 tizedet esett vissza, kicsit fáj a pocim és negatív a teszt (ami ezek tükrében nem lepett meg.)
Úgyhogy már ebéd főzés után el is mentem futni.

TynaKép
Jó nehéz lesz kivárni még egy hetet. Ha a doki nem lesz, az számomra azt jelenti, hogy a következő hónap kimarad. A próbálkozás nem, csak a stimuláció.

Tündi30Kép
Nekem jó a hétfő 5 óra. Én most nem adnám meg a telcsi számom, mert úgy néz ki, hogy pont hétfőtől megváltozik. Írd meg a tiéd mailben és majd én hívlak.

PotterKép
Ma volt az első nap, hogy futottam. A következő hónapot végig is fogom futni. Most legalább bebizonyosodott, hogy nem amiatt nem leszek terhes, habár én ezt eddig is tudtam, csak a férjem nem lehet erről meggyőzni.

NoémiKép
Nagyon szép a pocid, jó, hogy jelentkeztél.

WishKép
Köszi az Utros választ. Hát úgy néz ki nálam is pont hasonlóan hat, mint nálad. Holnaptól abba is hagyom.

TüncsiKép
Akkor majd összehozunk egy hármas talit is. Ezek olyan jó dolgok.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!

Még nem írtam ebbe a topicba, de sokszor olvaslak benneteket, tetszik, hogy ennyire összetartotok! És persze sokat tanultam tőletek eddig.
Most segítséget szeretnék kérni. A fertilityt használom (igaz, kicsit furákat produkál néha) rövid ideje, és nem tudom mi az a DPO? Gondolom ti tudjátok, légyszi valaki írja meg! Lehet, hogy csak én vagyok béna de még elég kezdő vagyok.

Köszönöm

Szép napot mindenkinek!

KépKép
mandula35

MandulaKép
Szia!
DPO: az ovuláció után eltelt napokat számolja.Kép
Vendég

Tűzmanó:

Biztos elszámolta a gép a vércukrod,mert ilyen magasságban már valóban kissé rosszul lennél.

Tiza:

Sajnálom,hogyha nem sikerült a babó.Nem hinném,hogy a futás bezavarna,főleg ha rendszeresen űzöd.Én a munkám során elég sokat emelgetek,és kérdeztem a nőgyogyit,hogy gond lehet-e a teherbeesésnél.-csak édin mosolygott,és mondta,hogy nem.

Tynus:

Tegnap este kissé furán voltam,és nagyon fáradt.
És a cicim eléggé fáj.Más nincs.És nálad?
Tegnap majdnem elmondtuk a jóhírt a sógoroméknak,de a keresztlányunk ott sertepertélt,és féltünk,hogy a nagyszülőknek elkotyogná.Így még tartjuk magunkat az eredeti verzióhoz.

Babcsi:

Te így most a ciklusod minden fázisában jársz dokihoz?És mit szedsz?
És tesztelj nyugodtan.(nekem 4 db poz.tesztem van-azt hiszem ez is árulkodó.)
cukkolnak a többiek?sebaj,majd ha nincs tesztük,tőled kérnek.

KépKép
rönci

Tiza!

Nagyon sajnálom, pedig annyit gondoltam rád ma, hogy mi lehet veled! Kép
Most akkor rendesen megjött?

Rönci!

Nekem is a melleim fájnak, de néha kicsit a hasam is, de az előbb rájöttem hogy csak megint éhes vagyok. Ez nem normális már,3-4óránként éhes vagyok, de olyan szinten, hogy megőrülök, annyira korog a gyomrom, mintha 2napja koplalnék.
Te voltál már dokinál? Mikor csinál először ultrahangképet? És hány hetesen lehet tudni a nemét? Ti mit szeretnétek? Tudom, mindegy, de én a szívem mélyén fiút, párom meg lányt.
Bár neki a húgai ikrek, úgyhogy fennáll nálunk is, hogy nem csak egy lesz. Egyébként az egyik húga is most terhes. Két és fél éve a két iker volt egyszerre, most meg a két Kriszti.Kép

tynus12

Mandula!

Próbáld meg a ferti mellett a wunscht is használni. Ez is ugyanaz, de mindkettő máshogy számol. Én is ezt csináltam, több program többet tud alapon, veszteni nem vesztesz vele sztem.Kép
http://www.wunschkinder.net

tynus12

TinaKép
Igen, ma vagyok a 20. cn.-on. A hőm 36.9. Nekem nem nagyon szokott 37 fölé menni. Még kitartok, már tudom, hogy nem érdemes túl korán tesztelni, bár néha azért csak úgy a tesztelés kedvéért megcsinálnék egyet.Kép

RönciKép
Igen, sokat járok dokihoz. Pé-t néz, meg hogy minden rendben van-e. Bromocriptint szedek a magas prolaktinra meg E vitamint, meg Elevit-et. O: Már nem bírok annyit tezstelni, de azért köszi a bíztatástKép

gyugyiKép
SziókaKép

TizaKép
Nagyon sajnálom, hogy nem jött össze ez a hónap de tudod, ahogy mondani szoktuk, új hónap ú reményekKép Szóval fel a fejjel és menj csak nyugodtan futni, mert épp testben épp lélek!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Gyugyi és nem gyugyiKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi!Kép

A 20.napon nekem is 36,9 volt!Kép
Utánna ment fel. Még nagyon korai is a teszt, csak kidobod rá azt a sok pénzt. Nekem a 27.napon volt -, és a 29.en +. Ki gondolná, hogy ez alatt a 2 nap alatt történik valami, a kedvemet akkor meg jól elvette. Arról nem is beszélve, hogy mérgembe szívtam egyik cigit a másik után.Kép
Jövő héten ilyenkor már egy teszten biztos túl leszel, de az még nagyon nagyon messze van. Hát még neked, ugye? Kép

Tündi!Kép

Mesélj egy kicsit, te már előrébb vagy jópár héttel, mire számítsunk Röncivel az elkövetkezendő hetekben?
Ti már tudjátok, hogy fiú v. lány lesz?
Hát, a rucik tulajdonosai korán kicsit meglepődtem, de azon jobban, hogy még megvannak a ruhák!Kép Nekem csak az van, amit kötögetek, de majd annak idején megcélozzuk a börzéket, sógórnőm nagyon jó cuccokat vett nagyon jó áron.

Volt már valaki ilyen bababörzén?

tynus12

Sziasztok!

Gyugyi, Tynus! Kép Köszönöm!

KépKép
mandula35

Tina, én voltam, nagyon szeretek menni, csak ritkán vam rá módom. Tényleg szuper dolgokat lehet kifogni, de sok jó van itt is az adok-veszek-ben, és a babaszoba.hu-n.Kép "Pár hónap múlva úgyis már csak rugikat, babakocsikat... látsz"

Manda, Babcsi, Szilcsi, Tüncsi, Gyugyi, Tiza és újak, régiek szép jó reggelt!Kép

Kép
Kép
Kép
amica

AmicaKép
Jó reggelt. De korai vagy.

TynaKép
Még nem jött meg rendesen, de csak azért mert progeszteron gyógyit szedtem. Ma már nem veszem be és szerintem holnapra megjön. Most még csak néhány csepp rózsaszínes piros van. A hőm megint lejjebb ment, csak 37. Kicsit fájdogál a hasam is. Már túltettem magam a dolgon. Várom a következő ciklust.

Kép
Kép
tiza

Jó reggelt Mindenkinek! Kép

Helyzetjelentés: remélem jövő héten jön piri és irány W. doki. És kezdődhet az antagonista protokoll.

Kellemes napot!
mot

Jó reggelt mindenkinek!Kép

TinaKép
Sajna szerintem nem lesz tesztelés mert ma elkezdtem barnázniKép ami mondjuk elég érdekes így a 21. cn-on.

AmicaKép
Szióka!

TizaKép
Egyenlőre úgy tűnik, hogy nekem is új hónap új remények.

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok, szép reggelt Mindenkinek!

TizaKép annyira sajnálom, nem is tudom mit mondhatnékKép pedig úgy küldtem Neked a megadrukkokat, és folyton néztem a táblázatot hogy hanyadik cn.-n vagy.

RönciKép ma megint elmentem vérvételre de csak cukorra, mert csak arra kaptam új beutalót. A vérvételen összebarátkoztam egy nagyon kedves hölggyel aki elmesélte hogy egészségügyis és a szülésznőként is dolgozott. Azt mondta, lehet, hogy nem cserélték össze a vércukromat, csak egy nagyobb adag szénhidráttól hirtelen fölment, és hogy ez terhességben gyakran előfordul. És hogy ezért nézik többször, mert nézik az értékek egymáshoz képest történő változását is. És azt is mondta hogy 10-es cukornál terhességben diéta és esetleg szájon át szedhető gyógyszert adnak, nem kezdenek el egyből inzulinozni. Mindegy én továbbra is azt gondolom hogy szerintem tuti nincs baja a cukromnak, szerintem vagy nem jól állították be a gépet vagy valamit elszámoltak. Hát nemsokára úgyis kiderül. Egyébként 7végén is mértem otthon tök tuti géppel és 5,4 lett.
És nem szoktam széedelegni meg ilyen cukorbetegségre utaló tüneteim sincsenek, úgyhogy én úgy érzem minden ok velem.

FONTOS: aki Toxoplasma vizsgálaton volt egy kérdés: nekem az IgG 0,7 IU/ml (ref. tart. 0.0-2.0), az IgM 0.166 (ref. tart. 0.000-0.500) lett. A védőnő szerint ha benne van a ref. tartományben akkor ok. Szerintetek ez mit jelent pontosabban? Vélemény?

Vigyázzatok magatokra és mindenkinek szép napot kívánok! Kép

Tűzmanó 7+4
Vendég

MotKép
Már biztos izgatottan várod. Drukkolok, hogy sikerüljön.

BabcsiKép
Hát akkor sorstársak vagyunk. Régebben nekem is volt a 21. nap körül kezdődő barnázásom. Aztán valahogy elmúlt, de sajnos semmi jót nem jelent.

TűzmanóKép
Aranyos vagy, hogy drukkoltál, de hát sajnos ez van. A cukrod meg biztos rendben lesz.

Kép
Kép
tiza

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: