Tizomp
Én is nagyon szégyeltem először azt, hogy nem sikerült 1 év alatt teherbe esnem, főleg azért alakul ez nálunk nagyon szerencsétlenül, mert hülye fejemmel mindenkinek elujságoltam, hogy belekezdtünk a "babagyártásba". Na ezt jól beszívtam, mert nagyon sokáig kaptam a kérdéseket, hogy mi van má? És hát szégyenkezve mindenkinek csak azt tudtam válaszolni, hogy dolgozunk az ügyön.
Aztán tök cikinek éreztem, a Meddőségi Centrumot, meg az inszemet, de mire eljutottam a lombikig, már nem zavar semmi ezzel kapcsolatban. A férjem mindig mondta, hogy ez nem ciki, nyugodtan elmondhatjuk a rokonoknak, barátoknak. Ha kérdeznek, most már beszélek róla. Már minden tök mind1, csak végre jönne a baba
És Barbinak igaza van, olyan jó érzés megfogni egy csöppséget
A sztárok babásodásától én is ki vagyok. Tényleg egyfolytában arról lehet olvasni, hogy ki mennyi idő tarhes...
Tizus, tuningold a lelked, mert ez nem lesz jobb, de együtt lehet, kell vele élni! (De lehet, hogy már nem sokáig!)
Remélem a lapar is segít közelebb kerülni a várva várt célhoz
Drukkolok, hogy mindent rendben találjanak nálad, de ha mégsem, akkor tudják orvosolni!
Mikor tudsz beszámolni nekünk a műtétről?