Barbi

hát... ha úgy érzed

, sajnálom. De a következő lesz a befutó!
Már most gyűűűűűűűűűűűűűűjtöm az energiákat neked, és bombázlak vele amikor szükség lesz rá! Jó???
Szilva

a terhességet az utolsó menstruáció első napjától számolják, ilyenkor lombik esetén kicsit más, mert van néhány nap eltérés. Mikor volt az UTOLSÓ!!!!!! mensid? De jó ezt leírni!
Próbáld ki te is

. És onnan 40 hét a terhesség, vagyis igaziból 38 hét, tehát már ebből túl vagy 2 héten. 36 hét múlva legkésőbb szültök

Saci

szerintem nem maradtatok le semmiről, mert ha mondjuk éppen most reped meg a tüszőcskéd, akkor a kiskatonák már ott is vannak. Vagy ha éjszaka, akkor szintén. Vagy ha holnap reggel, szintén, de akkor lesz még utánpótlás is. Nagyon szorítunk! Nehogy feladd, sikerülni fog! Különben hogyan szültök együtt Szilvával????

Fruzsi

akkor még keresztbe teszem kezem lábam érted.

A teszt még lehetett fals, akár egy hét is lehet, amig kimutatja. Addig jó, amig nem jön meg. Drukkolunk ezerrel! Elindult a babaeső! Te sem fogsz kimaradni

Tünde

én is szedek prolaktinra bromot, szarul is vagyok tőle, valamikor jobban, valamikor kevésbé. Biztosan sokat fog segíteni, nekem akkor sikerült az inszem, mikor rendszeresen szedtem. Most megint rendszeresen beveszem minden nap, mint a kisangyal, hogy novemberre rendben legyenek a tüszőcskéim

. Milyen szurit kaptál? Nézd meg, hátha tudok segíteni.
Saci

A bromot este kell bevenni, mert álmosságot és szédülést okozhat, rossz kedélyállapottal. Jobb nem kísérletezni vele, éjszaka legalább átalszod a hatását.
Próbáld meg negyed szemmel kezdeni, és ha minden ok, emeld fel fél szemre. Nem vicc, nagyon durva a hatása, általában mindenkinél.