A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!Kép

Viki!Kép
Nagyon megértelek!!
Csúnya dolog a természettől, hogy nem elég, hogy nem jön könnyen össze nekünk, még szórakozik is velünk!

Ági!Kép
OK a buli!!!!Kép

Tündi!Kép
Jól láttad - azok szgép monitorok!Kép
Ugyanis elektronikus étlapunk, és pincérhívónk (is) van, érintőképernyős!Kép Nagggyon klassz!
Húúú, Te dolgoztál ám pár helyen!
Én jelenleg a papírmunkákat csinálom, ami még eléggé feladja a leckét - főleg a HACCPKép
Na meg néha szaladok bevásárolni, de ez csak ritkán az én feladatom!
Emellett én dolgozom 6 órában egy papír- írószer boltban!Kép
Szóval ezért van az, hogy néha napokig nem tudok jönniKép. Most is nagyon kapkodva írok, mert 11-re megyek dolgozni!

Saci!Kép
Titeket is várunk szeretettel!!Kép

Na puszi!
Zita

Kép
Kép
zituska28

Sac Kép jobban vagy? Ne is gondolj ilyenre, hgoy kiújult a PCO-d!!!

Wish Kép Vikimi Kép Sacinak igaza van, el is felejtjük hamar ezeket a kűzdelmeket, amikor meglesz a babánk. Ez most MÉG sovány vígasz, de nem sokára higgyétek el, hogy csak az írásaink bizonyítják majd mennyire el voltunk keseredve. Akkor meg majd jót mosolygunk rajta: Megérte!
Vendég

HajniKép
Köszönjük, hogy megosztottad velünk a történetedet, hihetetlenül szép!!! Gratulálok Nektek és vigyázz Magatokra. Erre a napra máris feltöltődtem!!!KépKépKép
WishKép
DévényiKép mindig olyan jót derülök ezen!Kép
ZitusKép
Hű, de szuper az éttermetek! Imádom ezt a rusztikus stílust meg a steaket, ha Szegeden járunk, biztos benézünk!!!
DodoKép
Megvolt a transzfer, most türelmetlen visszaszámlálás folyik, szerintem jövő hét kedden tesztelek. Sajnos nem érzek semmit, de ugye ilyenkor még nem is szokás...ugye??? Drukk hegyek mennek erre a ciklusra++++++++++++++++++++
Hajni
hajnesz

Tundi, Noemi,,kosz a vigasztalast, jobban vagyok, de ugy erzem, hogy atment rajtam egy uthenger!
megneztem az endomentrozis honlapjat,,mmert az is a pco kovetkezmenye,,vagy forditva...nem tudom, de az is szar,,ha van .-- szoval: pont azok a tunetek,,amik nekem is. De a furcsa, hogy amig nem mutottek meg,,addig semmi ilyen nem volt,,azota meg 3 szor is! remelem tobbet nem lesz..
Es az en dokim most miert mondja, hogy nekem nincs se PCO-m ,se endometrozisom? Vigasztal? vagy ha lennne, akkor mehetne a lombikra? komolyan, ha nem jon ossze marciusban (amiben annyira hiszek) , akkor nekem mar nincs kedvem inszemezni...bocsanat azoktol akiknek azzal jott ossze, de az inszemnek kezdem nem latni az ertelmet. Azontul, hogy olcsobb Kép. bocsanat a panaszkodasert, de most ELEGEEEEM VAN!!
saci

Sziasztok lányok!

Végre megjött, már holnap megyek a dokihoz és remélem azt mondja hogy mehet a stimuláció.
Teljesen fel vagyok dobodva!
Saci elhiszem hogy el vagy keseredve, hogy senki nem mond semmit ,de muszály erősnek lenned! PCO-tól még mehetnél lombikra szerintem! Küldők neked a jó kedvemből,jó!!!!!!!!!!!!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sac Kép igazad van!!!! A francba, hogy ilyen topikba írunk, ugye?? De ki kell tartani. Muszáj. Lehet, hogy sikerül márciusban. Erre gondolj.

Hajnesz Kép akkor most nagyon nagyon szorítunk neked!!!!! Hogy érzed magad??? Mi küldjükm most neked az összes létező drukkot!
Hány picurt kaptál vissza?? És mikor? És ... mindent írj le nekünk! Nagyon szorítunk!!! Hová is jársz?

sok sok puszi

Noémi
Vendég

Barbi Kép nagyon örülök, menjetek tovább. Milyen furcsa, hogy annak is tudunk örülni, hogy megjön, miközben semmi máson nem jár az eszünk, csak hogy végre egyszer 9 hónapig nyomát se lássuk. Szorítok, hogy minden rendben legyen a dokinál és kezdhessétek a másodikat.

KépKépKép DRUKKDRUKKDRUKK
Vendég

koszi BArbi, orulok, hogy haladtok az uton..
Noemi, koszike,,igen marcius!! az lesz az en honapom.

Lanyok, jo ez az oldal,,ki sem birnam NELKULETEK!!
maris jobb kedvem van! Kép

Saci
saci

Tündi Kép
Igaz, nem kérdeztem a véleményed, de azért örülök neki Kép

Noémi Kép
Tudom, igazad van abban amit írtál. Reménykedek is, hogy talán az inszemmel sikerül (mégiscsak kevesebb macera), vagy akár a nélkül Kép. Csak tényleg az a rossz, hogy lelkileg felkészülsz valamire és egyszer csak nem úgy van mégsem.
És tudod, ha már évek óta babát szeretnél, minden hónap nagyon számít Kép

Saci Kép
Ennyit változni hangulatban két bejegyzés között Kép
Akor most idemásoljam Neked, amit írtál nekem? Kép
"Amikor osszejon a kis tronorokos,,akkor ezekre a harcokra mar nem fogtok emlekezni! Es az is eljon!!!!!"
Szóval bizakodj Kép és nyugodtan panaszkodj, ha szükségét érzed, azért, vagyunk itt Kép, megértünk és mi is szoktunk panaszkodni.

wish

Wish Kép ez egy nagy harc. De megéri. Akik a lenti topikba költöztek, ők legalább is azt mondják Kép. Mi már több, mint két éve próbálkozunk és ha nem lenne a topik, már rég a Dunának mentem volna. De hogy a házzasságom rámegy, az tuti. Így viszont - hála NEKTEK és annak, hogy egymással megoszthatjuk a gondolatainkat - olyan a házasságom, mint mikor megismerkedtem a párommal. Egy megvalósult álom az egész, már csak a baba hiányzik Kép

Sac Kép legközelebb többet írok neked! Örülök, hgoy újra erőt merítettél! Hajrá! Mikor lesznek a jónás napjaid? Csak hogy tudjuk mikor kell szorítani neked az általánoson kívül is KépKépKépKép
Vendég

NoémiKép
Édi vagy, köszi szépen, nagyon jól esik a bíztatás!!! Hat embrikénk ment eszkimónak, de sajnos csak ketten jöttek vissza. Az egyikük képzeld, már felolvasztás után rögtön folytatta az osztódást! Jó lenne, ha velünk maradnának, de valahogy most nem érzek semmitKép, mint írtam, meg néha köhögnöm is kell egy sorozatot ki tudja, miért és olyankor nagyon félek, hogy ezzel ártok nekik. Mondjuk olvastam, hogy nem kell ilyenektől félni, mert egyáltalán nem befolyásolják a megtapadást, de hát most nem igazán örülök ennek. Ja, múlt szerdán volt a transzfer és a Schöfibe járok, de a Nyírőben lombikozunk a dokival. Jó kis hely, olyan családias mindig a légkör és aranyos mindenki Kép
Amúgy a Dévai topic "lakója" vagyok. Tudom, nem vagyok eccerű...Kép Ti most hol tartotok? Második inszem? Nagyon szorítok, hogy ne is legyen több!!!
Hajni
hajnesz

Noémi Kép
Én is hasonlóan érzek KépRemélem nem kell sokáig várnunk hogy teljes legyen a kép Kép

Hajni Kép
Ne aggódj, a babócák már rég megkapaszkodtak és élvezik a hullámvasutat, amikor köhögsz Kép
(Vicces, hogy mikor ezt leírtam elkezdtem nagyon köhögni Kép)

wish

Hajni
És láttátok őket beültetés előtt? Kép Az olyan fantasztikus élmény lehet! Én is nagyon drukkolok ám neked, kedd nincs is olyan messze, addig is kitartás!!!!! Semmi barnázás, semmi görcs és vérzés, ugye?

Zitus
Ebben a sok helyben amit leírtam a tanulóéveim is benne voltak Kép Nem szeretek gyakran melóhelyet változtatni Kép Fantasztikus ez a technikai megoldás, hogy elektronikus étlap meg a többiek Kép Ez újdonság teljesen? Én még hallani sem hallottam ilyenről Kép Kicsit mintha már űrtechnika lenne, épp csak a kaja nem repül az asztalhoz Kép
Kikaptad a meló legjobb részét, papírmunka, HACCP..... borzalmak Kép És ez mellett még főállásod is van? Te, hogy bírod? Így hogy jut időd és energiád akciózni, dokihoz járni? Nem semmi csajszi vagy! Kép

Saci
PCO-val lehet lombik, de azt hiszem dokija válogatja. Remélem, mielőbb jobban leszel, mert ez így nincs rendjén.

Barbi
Hát akkor tovább előre, a sárga úton.... Kép Ja, most még piros Kép Menjünk Ózhoz, kérjünk erőt és kitartást egymásnak, és persze babát a pocinkba Kép

Tündi
Vendég

Tündi Kép
Ez az Óz-os dolog KépKépKép
Menjünk Kép

wish

Tündi,
Jó, de akkor lenne az igazi ha fognánk egymás kezét és együtt énekelnénk mimdig a sárga úton......

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Pkagi,

Igen, én is hozzá járok. Ha nálatok is úgy alakul, hogy mégis inszem lesz, ugye cserélünk információkat?
Téged mivel stimulál a doki? Én menogon injekciót kapok (napi 1-et) és középidőben choragont.

Mindenkit üdvözlök, akivel még a clostis fórumban találkoztam, néha szoktam oda még irogatni, de gondoltam megpróbálkozom egy másik topikkal is.
Ugye csatlakozhatok hozzátok?

Matchi
matchi

WishKép
Ez jó, majd mindig erre gondolok!!!Kép (már nem arra, hogy köhögszKép)
TündiKép
Neked is köszönöm a drukkot, mindig sokkal jobb kedvem lesz a bíztatásotoktól!!! Igen, láttuk őket, sőt még le is fényképeztem a monitorról! Hát tényleg kevés olyan szülő van, aki meg tudja mutatni a gyerkőcének, hogy "és így néztél ki 8 sejtesen...) Kép Tényleg fantasztikus!
Hál'Isten, eddig semmi csúnya jel...kopp-kopp.
MatchiKép
Tavaly jobbra-balra hüledeztem, mikor olvastalak Titeket a Closty-ban, sokat tanultam ex-dokinkkal kapcsolatban...Mondjuk én nem igazán nevezhetem ex-nek, mert most csak a lombik miatt járok más dokihoz a Schöpfibe, de nagyon tanulságos volt az esetetek és ha egyszer visszamegyek hozzá, nagyon oda fogok figyelni ráKép. Remélem nem írok butaságokat és jól emlékszem, hogy neked sem volt "szerencséd" vele.
Drukk az inszemhez!!!
Hajni
hajnesz

Tündi Kép
Remélem lesz néhány zebra a sárga úton azok kedvéért akik át akarnak menni a túloldalra Kép

wish

Sziasztok Lányok.
Képzeljétek egész délután nem engedett be a net a fórumba, már azt hittem bosszú hadjárat folyik ellenem. Kép
Most már itt vagyok. Vissza is olvasgattalak benneteket.

Matchi
Én még nem beszéltem a dokival a stimuról, a menstruációm első napján, kell őt felhívnom és a 3.-on bemennem hozzá.
Most egy kicsit megijedtem, mit írt Hajnesz? Milyen hozzászólásról??? Mi van a dokinkkal, mire kell odafigyelni???? Segítség!!!!
Persze egyébként tapasztalatcsere legyen is. Kép

Barbi.
Akkor hajrá. Kép

Hajnesz
Pozitív gondolkodás! Kép

Saci.
Fel a fejjel! Kép

Wish
így is úgy is baba lesz. Bízzál. Kép

Noémi.
Vízügyileg hogy állsz ma? Kép

Kép

Kép
pkagi

Barbi Kép
Ezen ne múljon! Akkor én megfogom a kezed, és mindketten a másik kezünket nyújtsuk a többiek felé, és akinek szabad keze van mindig nyújtsa ki hogy ha valaki akar még jönni velünk, akkor jöhessen Kép Megvan? Akkor indulhatunk! Lányok!
Előre mindig a sárga úton...! KépKépKép

Wish Kép
Igen, az úton jobbra és balra vannak zebrák, ha az öledbe ugrik egy, el ne engedd! Kép

Hajnesz
Kép De jó neked, megadrukkok mennek Kép És nem lehetne látni azokat a 8 sejteseket? Kép Nem tudnád feltenni őket a topikba? Engem nagyon érdekelne Kép

Matchi
Üdv itt, gyere velünk te is a sárga úton, kapd el valaki szabad kezét... Kép Ezen az úton sok bíztatást, megértés és szeretet kapsz Kép

Tündi
Vendég

hat komolyan, nagyon edesek vagytok! Kép
rettento jol esik, koszi Kép
Mar nem is vagyok elkenodve! hajra! mi legalabb ertekelni fogjuk, ha gyerekunk lesz!
saci

Sziasztok lányok!

Köszönöm a lelki támogatást...de most sajnos magam alatt vagyok,azért is nem írtam mostanában.Lassan magamhoz térek,várom,hogy megjöjjön,aztán majd ismét jelenkezek,remélhetőleg jobb paszban.Addig pedig csak olvsagatlak benneteket.
Pá!
Vendég

Sziasztok csajok!!

Kivagyok én is..... a stimu alapján nem volt peteérésem, pedig elment a gyógyikra 20 ezer forintom... úgyhogy nem lesz most inszem. Nem értem, máskor simán volt a clostytól is....

Ez vagyok én... egy csődtömeg. Egy gyönyörű gyerek után mondom ezt, most már kezdem hinni, hogy a kislányom maga a csoda. Csoda, hogy összejött...

A dokim lapart javasolt, de azt mondta, van kockázata. De én nem vállalom. Elég volt... a lányom is összejött valahogy. Most újra dianet fogok szedni, fogyni 15-20 kilót és majd meglátjuk. Lehet, hogy megyek lombikra. Egy babáért... csak egyért.... Olyan nagy kérés ez????!!

Szilvia

emeseanyu

Sziasztok lányok!

Régen írtam, de rettentően sok munkám volt. Igyekszem felzárkózni. Drukkolok mindenkinek, hogy ez a hónap legyen az a bizonyos!!!

Bogi!
Mi újság van veletek?

Hajni!
Vannak mostanában páfrányaid?

Nem tudjátok Megann mikor jön haza?

Puszi
Nina
nina79

PkagiKép
Nyugi, nem az a doki, akire gondolsz! Ő egy II-es Női Klinikás doki!!! Sorry, ha megijesztettelek!!!
TündiKép
Hááát, majd megpróbálom valahogy. De ne számíts valami hiper-szuper minőségre, sajnos a monitor frissítései miatt egy széles szürke sáv árnyékolja pont a kis nyolcast, de a kétsejtes egész jól látszik. Holnap mondjuk beteszem a profilomba, jó? Remélem sikerül...
Most eszembe jutott a dokim...Kép Mikor megnéztük az első körben a 3 beültetésre váró bébikét, a férjem azt mondta a 6 sejtesre, hogy ő már hasonlít is egy babára (tényleg olyan alakja volt!) Erre a doki suttogva: "és ha közelebb hajolunk, akár hallhatjuk is hogy gőgicsél!" Kész...Kép
Na pussz
hajnesz

Viki!

Ne szomorkodj, sajnos ez a mi sorsunk, de tudod, hogy nekunk is lesz babank! Mi is mar 3 eve varunk! De kitartunk!
Kicsit sird ki magad, de aztan gyere visszahozzank ujult erovel!

Hajnesz!

De jo, hogy megkerultel, orulok, neki, hogy minden rendben es akkor megy a megadrukk neked!!!!!!

Szilvi!

Nem szabad ilyeneket irni, hogy csodtomeg vagy! Meglesz az a kistestverke is, csak ezzel egy kicsit tobbet kell varni!
Leglesznek a kivizsgalasok, es akkor mar jo uton vagytok! Kivanom, hogy neked is minel hamarabb teljesuljon az almod!!!!!

Saci!

Ugye jobban vagy mar????????????????

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Hajnesz Kép
Megnéztem a babáidat Kép. Annyira jó érzés ilyet látni Kép Szerintem nagyon kapaszkodnak Kép

Matchi Kép
Soha jobbkor nem csatlakozhatnál. Tündi éppen most találta meg a sárga utat. Zebrák is vannak, éppen a következő felé igyekszünk, ha ügyes vagy, lehet, hogy Te fogod meg Kép

Noémi Kép
De jó hogy jelentkeztél Kép Szegénykém, ennyit dolgozni nagyon nem jó... Én már csak tudom. Híreid nincsenek? Hogy álltok?
Nem tudom Magann mikor jön vissza, azt hiszem múlt héten mentek el két hétre. Már jó régen nem jelentkezett Kép. Remélem jól vannak és süttetik a hasukat Kép

Vikimi Kép
Sajnálom, hogy magad alatt vagy. Nagyon megértem, néha (pl. tegnap) én is nagyon el tudok keseredni. De muszáj kihúzni magunkat és tovább csinálni. A pozitív gondolkodás nagyon sokat számítm, tudod a babák a vidám anyukákat szeretik Kép

Tündi Kép
Szóltam Jónásnak, hogy jöjjön velünk Ózhoz (bizos, ami biztos Kép)

Saci mész/jössz Avivára? Én szeretnék, remélem tudok kontaktolni Martibabával Kép

wish

Sziasztok!Kép

Sajnos ma reggelre a tábla aljára kerültemKép A 26. napon...tehát innentől kezdve rendszertelen a mensim - ez van!
Nem mondom, hogy jó kedvem van, de igazából nem az tör le, hogy megjött, hanem az, hogy ilyen hamar, és hogy 4 nap pötyögés után!Kép És nincs kedvem megint dokihoz járni!!!Kép
Na nem panaszkodom tovább, annyira nem nagy a baj!Kép
Szép napot mindenkinek!Kép

Z.

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Hajnesz Kép
Köszi, hogy felraktad, nagyon tetszik, ilyet még sosem láttam KépSzívből kívánom, hogy sikerüljön most, erre minden esély megvan! Drukkolok, és keddig már nem is kell sokat aludni, csak 4-et!!!!!! KépNAgyon jó fej a dokid! Kép Öröm lehet vele végigcsinálni Kép

Wish
Jöjjön Jónás is, persze Kép Ilyen jó kis szervezéssel meg szuper csapattal csakis pozitív tesztek születhetnek KépOlyan jó néha egy kicsit mesébe álmodni magunkat, nem? Mindig csak a meló, házimunka Kép

Szilvi
Nem midnen hónapban van peteérés, hisz olyan sokminden befolyásolja. Talán éppen ez a hónap volt a kivétel neked a stimu ellenére.
Minden gyermek egy csoda, nem csak az hogy összejött, hanem hogy van, hogy a kezedben foghatod, átölelheted. A kislányod tartsa benned a lelket, gondolj arra, hogy milyen érzés, amikor odarohan hozzád, hogy "anya úgy szeretlek" és nyom egy puszit az arcodra! És lesz még egy! Dupla szeretet, dupla puszi! Kép HÁT NEM ÉRI MEG???? Ugye nem mondasz le róla "csak" mert ez a hónap zűrösre sikerült? Csődtömeg? Te miről beszélsz? A gyerekek ösztönösen tudják ki a nem jó ember. Én biztos vagyok benne, hogy téged szeretnek a gyerekek, nem csak a sajátod, ergo - NEM vagy és NEM IS LEHETSZ csődtömeg! Ezennel ezt a szót örökre kitöröljük a szótárunkból, emlékezetünkből!
Pityeregd ki magad, de ne sokáig! Mert a sárga úton vidám anyukajelöltek mennek, egyenesen a cél felé, mert tudjuk hogy ott a cél akár az út végén akár előbb! A te utad talán kicsit hosszabb, de VÉGES! Gyere, egységben az erő, fogd a kezünk, vár ránk ÓZ! Kép

Amúgy HURRÁ PÉNTEK! Kép

Tündi
Vendég

Zitus Kép
Sajna Kép Nem biztos hogy rendszertelen a menzid, ha eddig jól működött, ebben a hónapban csak sok volt az izgalom. Ha ez a ciklus is sikertelen lenne, meglátjuk helyreáll-e a rend. Ha nem, akkor viszont tényleg kéne dokihoz menned. Ez nem kedv kérdése sajnos Kép Ha babát akarunk, a világ végére is el kell mennünk érte Kép

Tündi
Vendég

Szilvi : szebbet nem is lehetne irni,,mint amit a Tundi mond, ugyhogy fogadd meg a tanacsat es razd meg magad! Nem adhatod fel!
Dodo,,koszi -mar semmi bajom,,hala Isten!
Wish: en is esetleg mennek, ha tudnam, hogy mi az, es ha Marti irna..
MARTIIIII, merre jarsz?
Es igeeen,,penteeek vaaan!
saci

Noemi, most latom, hogy a jonast kerded: marc.1 korul es marc legvegen is lesz. Majd rahajtunk! - koszi a drukkot!

Saci
saci

Sziasztok!

Elnézést,kicsit eltüntem. De nem azért mert baba van a dologban, hanem az iszonyú sok munka miatt.
Már a 10.cn-en vagyok.
A nagyon jó hír, hogy totál rendben működöm!!!!! OLLÉ! Nem kell semmilyen ogyót, closty-t szednem, mert tökéletes a PÉ-m végre és pont 28-napos volt a ciklusom is.
(Remélem ez már így is marad!!)
Kicsi férjem is volt vizsgálaton, nála 1 kivétellel minden rendben. Sajnos nem haladnak előre a katonák, bár elegen vannak és nagyon életkéoesek is....de így hogy fognak feljutni hozzám???

Sok puszi mindenkinek!: BB
bellazy

Saci Kép
Aviva: http://shape.proweb.hu/main.php?rovat=4&cikk=237
Másik: http://www.paramedica.hu/200404/lelekmelyen/avivatorna.htm

Lányok, nekem mensi alatt van Jónás, de azért szerintem majd bepróbálkozunk.

Tündi Kép
Úgy szeretem, hogy ilyen szépeket tudsz írni. Kép

wish

WishKép
A szomszédunknak Jónással fogant a babája 2000-ben. Ő nem nagyon hitt benne, de mit veszíthetek alapon kipróbálta. Meg is mutatta a naptárt: a mensi első napja volt!!! Hajrá!!!++++++++++++++++++++++++++
hajnesz

Helló!

Bocsi,hogy ennyire ritkán jövök, de 2-10-ig dolgozom, úgyhogy alig van időm valamire Kép.
Páfránykákat mostanában elfelejtek nyalni, lehet hogy meg is sértődtek Kép.

Hajnesz, nekem is tetszettek a babakezdemények, remélem így folytatják a fejlődést. Ugye kértél valami ragasztót, hogy beragaszd őket Kép. Izgulok ám érted nagyon .

Kép

Kép
vkhajni

Hajnesz!

Hat ez nagyon jo! Tetszik, de nem nagyon ertem hogy lehet! Nekem most a 14. napra fog esni ebben a honpabn ,de sajnos ez sem jelent azert biztosat...

Szia BellaKépKépKépKép

De jo, hogy ilyen jol mukodsz! Az azert valami nagy elorelepes most!!!! Remelem akkor az a te honapd lesz, de azert nem dolgozd agyon magad!
Ja, es a kiskatonakat edzesben kell tartani, aztan csak feljutnak a celhoz!!!!!

Zituska!

Azert ez a korai mensi nem tul jo! Megnezethetned meg egyszer a hormonokat, tudod csak egy vervetel, nem olyan hosszadalmas!!!!!! Megeri!
Tudod, nekunk kuzdeni kell!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok, köszönöm mindenkinek a kedves fogadtatást. Sajnos én csak a munkahelyemről tudok egyenlőre netezni, innen sem mindennap, de azért igyekszem majd rendszeresen benézni.

Hajnesz,
Igen, én is a SOTE II-re jártam korábban, és nem volt szerencsém az ottani dokimmal. Egyébként szerettem azt a dokit, de akkor a történetünket ismered. Tavaly augusztus óta járok a Schöpfibe. Te kihez jársz ide lombikra? A Schöpfiben csinálják? Drukkolok nagyon Nektek.

Pkagi,
Nem közös dokinkról írt Hajnesz, ne aggódj. Nálam hétfőn derül ki, hogy érik-e tüsző, lesz-e inszem.

Mindenkinek megy a drukk, igyekszem elkapni egy-két szabad kezet, és nyújtom Nektek az enyémet. (Ez a mondat kicsit hülyére sikerült, de azért biztos értitek a lényeget.) Mindenkinek jó hétvégét!!

Matchi
matchi

Wish,,koszi a cikkeket,,engem meggyozott, ha mar ennyi mindent kiprobaltunk,akkor ezen ne muljon.
en benne lennek a vasarnapban,,de mi van Martival?
lehet, hogy megtalalta az 5 fot,,es azert nem ir. Ha igy van,,akkor magunk is szervezhetunk egyet, ott a szam es toborzunk hozza lelkes jelentkezoket.
mit gondolsz?
Kulonben egyre tobb embertol hallom, hogy a szomszed/feleseg/testver...stb menstruacio alatt esett teherbe. Szoval proba-szerencse! Remelem a te Embered nem kifogasolja a piros napokon az "eksont" Kép- mert sok , igen....
De ez egy mas tema!

Hajni: kitartast a sok munkahoz!

BB: orulok, hogy "mukodsz"!! A pasid meg egyen sok Zink tablettat, C vitamint es ging-zeng ampullat. Az enyemen segitett!

Dodo, Tundi, Lanyok,,,,kit erdekel meg ez az AVIVA?

puszi
Saci
saci

Sziasztok Lányok!

Most jöttem a dokitól és minden rendben, már ma elkezhetem szúrni magam!Nagyobb adagal kezdüjk most hátha több tűsző lesz majd! Lányok olyan jó kedvem,már most dudolom " mindig a sárga úton..."

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Lanyok, mi ujsag, senki nincs itt vagy rossz a gepem??????????????

En sajna most nem tudok menni Avivara, meg en csinalok is egyfajta a tornat, ami ilyen Aviva szeru, es en a nogyogyasz doki gyogytornasz felesegetol tanultam, ugyhogy en mar csinalom egy ideje!

Barbi!

Hajra a szurkalassal, elore!!!!!!!!!!!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok! Nem volt babanet egész nap...Kép

HajniKép
Rengeteg ragasztót kértem, remélem, jót adtak!!! De a drukk is segít, köszi szépen!Kép
DodoKép
Igen, nehéz elképzelni, hogy más is nagyban befolyásolja a fogantatást, mint a ciklus, de én most már nem kételkedem benne, hiszen láttam/látom rá a bizonyítékot, Olgának hívják, tündéri kis csaj! Jé, pont a 14-ikre fog esni? Látod, összejátszanak az elemek! Ez ígéretesnek hangzik!Kép
MatchiKép
Én is augusztusban "váltottam", most Kósa dokihoz járok, a stimut a Schöpfiben csináljuk, a pungi, transzfer a Nyírőben van. 23-án megyek vérvételre. Köszi a drukkot, Neked is megy hétfőre!
Engem lehet, hogy később érdekelne az Aviva, ha nem sikerül a lombikKép, akkor érdeklődhetek még?
Puszi és drukk mindenkinek!!!
Hajni
hajnesz

Hajnesz,,,akkor te meg fent vagy? drukkolok a vervetelre! en is jartam a nyiroben...

Az Aviva erdekelne,,meg a Wish t is,aztg hiszem,,csak Marti tunt el...aki szervezi
Marti?? merre koszalsz?

jo pentek estezest,,aki font van meg...!!
puszi
Saci
saci

Sziasztok!
Köszia Tanácsokat!
Dodó, a következő rendelésbe akkor a Zink-et is felvesszük, jó? Szerintem a Te vitaminjaid sokat segítettek az én PÉ-mben is!!!
Jónás módszerről én lemaradtam :o( Tud valaki bővebb infót adni róla? Hogy működik, hol és mennyiért készítik azt a bizonyos naptárat?
A torna engem is érdekel, pláne, ha együtt megyünk csajszik!

Puszika és kellemes hétvégét mindenkinek!
Bella
bellazy

Sziasztok!
Hétfő óta nem jött meg kezdtem aggódni és csináltam tezstet ma reggel,háát miért is ne természetesen negatív.
Most már nagyon jól vagyok túlestem a mélyponton csak várom,hogy jelenkezzen és bejelentkezhessünk a kaáliba.

Dodó!
nem semmi,hogy ilyen pozitívan erőssen állsz ehhez az egész dologhoz.Rájöttem másképpen nem is lehet ezen túljutni.

Mindenkinek jó hétvégét!
Vendég

Wish!

Írtam mailt.
Remélem jó a profilban lévő e-mail cím.

Márti
martibaba

Sziasztok!

Köszi csajok a kedves szavakat, különösen Tündének és Sacinak... Igen, talán igazatok van.. Most voltam egy ált. iskolás évf. társnőm temetésén, 28 éves. Agydaganat... neki még egy gyermeke sem volt. Ehhez képest tényleg szerencsés vagyok... Nagyon kell vigyáznom magamra, mert a kislányomat szeretném felnevelni. És még talán adatik nekem egy újabb prüntyi is...

Köszönöm nektek a bíztatást.

Puszi

Szilvia

emeseanyu

Sziaztok lanyok!

Nem volt itt nagy forgalom a hetvegen, vagy megint nem ment babanet???? Azt hittem nem fogom tudni visszaolvasni, annyi lesz! Igy legalabb konnyebb, a ritkan betevedok is tudjak kovetni az esemenyeketKép

Szilvia!

Nahat igen, ilyenkor jon ra igazabol az ember, hogy semmi nincs fontosabb, mint az egeszseg, es nagyon orulhetunk, hogy nekunk megadatott ennyi, amennyit kaptunk. Ilyenkor en is annyival sokkal jobban erzem magam, es lelkiismeretfurdalasom van, hogy merek en rinyalni, amikor egeszseges vagyok, van egy csodalatos ferjem, hazunk, teto a fejunk felett, munkank van, szoval megvan mindenunk.
Nagyon sajnalom a baratnodet. Igazan halasak lehetunk a sorsunkert, es az eletunkert.

Viki!

Tudod, ne szomorkodj, lehet hogy most lepsz ra a jo urta, bementek a Kaliba, es eszre sem veszed, es mar babas vagy! Visszatekintve nem is fogsz ra majd ugy emlekezni, hogy milyen szenvedes volt a varakozas...
Tudod, neked is erosnek kell lenned, csak igy lehet kibirni. A Joisten tudja onnan felulrol, hogy miert alakulnak igy a dolgaink, elrendezi azt is nekunk, hogy legyen babank....

Bellazy!

Juj, hat nagyon orulok tenyleg, hogy ennyit segitettek, folytasd csak, most ne hagyd abba, vissza ne forduljon ez a jo irany!!!! Megorganizaljuk a dolgot majd esetleg egyutt is mehetunk!!!!
Meg a ferjednek is jo lenne esetleg a maca, tudod, az javit a spermakon, Wisheknek is segietett!!!!
A Jonas tablazatot en pl a josnenimtol kaptam, megadom majd a szamat, sokmindenkinek megadtam mar. En is ugy kaptam a szamot egy baratnomtol...
6000 ft, es meg josol is, es tok normalis. A Panszky dokitol kb 20 ezerert lehet megszerezni ugyanezt a naptart!!!!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Jó reggelt mindenkinek!

Megint pecsételek, de már igazán megjöhetne rendesen, mert menni akarok a dokihoz.
Csak nehogy az legyen, hogy ezzel a pecsételgetésekkel tudja le a szervezetem ezt a hónapot, mert akkor csúszunk. Kép

Kép

Kép
pkagi

Dodo Kép milyen edes vagy! Nagyon igaz,,amit a Szilvinek irtal!!!!!
milyen az az Aviva fele torna amit Te csinalsz?

Bellazy Kép nak meg kiegesziteskent,,ha visszaolvasol kb jan. kozepere,,akkor ott van egy weboldal,,ahol ingyen is megadjak a jonas napjaidat. En elmentem a Panszky hoz,,es kifizettem a 19.000 Ft ot (en,,hulye!!!) es ugyanazokat a napokat adta meg mind az interneten levo oldal. sok sikert!

WishKéplatom irt a MArti vegul,,voltal te is az Avivan? kar hogy penteken nem tudtam meg..de aztan hetvegen nem tudtam netezni. Meselj,,milyen volt??

VikimiKép na? zebras vagy?

Barbi Kép hogy megy a szurkalas?

Tobbiek Kép mindenki jol?
saci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: