A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

:oops: :oops: bocsi, félreolvastam a hozzászólásodat. :oops:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Gaby,
tegnap elfelejtettem gratulálni az új melódhoz, pedig előre kigondoltam, hogy majd mondom :D Szal, gratula! :D
tapedli

tapedli
sebaj :wink: köszike, majd hétfőn koccintunk rá :P :wink:

Kép
gaby25

Nagypurc! Picipurci tök jó csávó! Majd megtanultok cicizni, ne aggódj! (Ha van kérdésed, szívesen segít a tesóm, ő szoptatási tanácsadóként is dolgozik)
Nagyon nagy gratula a picihez! ...és apjának is azért! :wink:

Boni! Teázz és csöpögtess szorgalmasan, és irány a helyi Bubó! Kellemes időtöltést otthon!

Szilva! Biztos átfutott rajtad valami gyors izé.Milyen az a békönöskifli?

Edinka! :cry: Máskor is szokott késni?

Kata! Ujjjjéééééé!

Monyó! Egész nyugodtan! Úgy bírod szóra a kelgyót, ahogy jólesil! A nyál nem zavaró, főleg, hogy olyan kevéske juthat velőle a tégelybe, hogy a ficánkákat nem is fogja érdekelni. Sőt! Mivel lúgos kémhatású, még örülnek is neki. :wink:
A bacik az más kérdés. De ahogy a kezét és a kukiját meg tudja mosni, úgy te is a fogadat, és még szájvízzel öblögethetsz is, ha gondolod. A Kaáliban pl. beengedik a csajokat is az "újságoshoz" (így hívjuk a cuccleadó szobát :lol: ), és hát gondolom nem beszélgetni mennek be néhányan. :wink:

Szilva! A pestiben nincs DVD, de az újságok közül sem mindegyik lapozható... :wink: Bevisz egy jó autósmagazint, oszt jóvan! :lol: :lol:

Egy kb kávéscsésze (nagyobbik fajtából) méretű, széles szájú műanyag tégelybe kell sóhajtani, könnyű beletalálni. Csak ne felejtsetek el kérni olyat előtte a leadóhelyen. Amúgy egy tiszta pl. üvegbe is vihetitek, van ahol nem is adnak tégelyt.

Tapi! A második és a harmadik vesegörcs is fájdalmas ám! :wink: Az elfolyósodási idő miért olyan fontos?
A száját is meg tudja mosni szerintem, ugyanúgy, mint a kezét. Otthon sem domestosszal mos kezet az ember, a sima szappan meg nem fertőtlenít! Gonosz vagyok?

Én bármire hajlandó vagyok hétfőn koccintani! :wink:

Monyó! Inszem és lombik miért kizárt? Akkor minek a vizsgálat?

Kép
zölddisznó

Gonosz coca :lol: :lol: :lol: A békönös kifli milyen? Hát nagyon finom. Sima kelt tésztába bacon csíkokat teszek, kifli formájúra tekerem, tojással megkenni és kész is. Nagyon eccerű. :D De biztos ismered :D Autós magazin helyett egy focis magazinnak jobban örülne. :lol:

Ma nem voltál melóhelyen?

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Zöldi,
hát bizony fájdalmas én is nagy kőgyáros/kőszülő vagyok! az első kövecskémet 5 napig "szültem" és Rocky-nak neveztem el :lol: :lol:

...én úgy tudom, ha adott idő alatt nem folyósodik el az anyag, akkor a jó spermaszámmal is gyengébb a megtermékenyítõ képesség. A spermiumok ugyanis csak az elfolyósodott ondóban tudnak jól mozogni. Ha nem elég folyós, akkor elakadnak. Na most akkor ha beviszik a cuccost, akkor mikortól számolnak? :shock:
tapedli

Szilva! Ne kóstolgass, mert megint lekvárt főzök belőled, és akkor én foglak téged! (Tényleg nem tudtam, milyen az a békönöskifli :cry: )

Jajj, dehogy dolgoztam én azóta! Csak atankönyveket vettem át, és annyi. Lesz elég melóm vele, míg kiosztok 8-9 milla értékű tankönyvet, leadminisztrálom, és beszedem a lóvét! 22-étől 8-20 óráig a suliban élek (halok) kb szeptember végéig.

Kérjük a további vágyfokozó ötleteket!

Kép
zölddisznó

Szilva! Ne kóstolgass, mert megint lekvárt főzök belőled, és akkor én foglak téged! (Tényleg nem tudtam, milyen az a békönöskifli :cry: )

Jajj, dehogy dolgoztam én azóta! Csak atankönyveket vettem át, és annyi. Lesz elég melóm vele, míg kiosztok 8-9 milla értékű tankönyvet, leadminisztrálom, és beszedem a lóvét! 22-étől 8-20 óráig a suliban élek (halok) kb szeptember végéig.

Kérjük a további vágyfokozó ötleteket!

Kép
zölddisznó

vágyfokozó ötlet :roll: jaja, párom hiányolta a dvd-t, az újság annyira nem jött be :lol: :wink: autósújság bejött volna, de max. vágyat kapott volna egy lamborginihez :lol: Kép

jaj, én nem szeretnék követ szülni :? :shock:

Kép
gaby25

coca,azota gondolkoztam es megtalatam az idealis dolgot.ugy csinalom hogy ne keruljon oda nyal ahol....szoval erted,ez amolyan is-is dolog.
en a gyogyszertarban gondoltam venni olyan steril izet amibe a pisit kell vinni a korhazba,az szerinted jo lesz?
azert ha megyek idopontert erre is rakerdezek,lehet hogy kapunk valami tegelyt.
coca a mestersegesmegtermekenyites kizarasanak anyagi okai vannak legfobb(nalunk kicsit maskepp mukodik ez a tamogatas dolog)
meg amugy is,hiszek benne hogy igy is sikerul.
Apa eredmenyei azert kell hogy ujra birjon a dokim stimuzni,kijelentette hogy addig nem kapok tuszonovelot meg nem latja apa eredmenyeit.hat ezert kell.

tapedli szerintem meg kell adni a pontos idot mikor lett meg az anyag es azt bemondod amikor odaertel a cucal.

Kép
monyo83

coca: Dehogy kóstolgatlak, majd meg fogod te érezni ha azt csinálom :lol: :lol: :lol:

Recept: 1 kg liszt, 1 evőkanál só, 6 dl tej, 2 dl olaj, 5 dkg élesztő, tölteléknek bacon szalonna, kifli megkenéséhez 1 tojás. Az élesztőt kis cukros tejben megfuttatod, a hozzávalókat összegyúrod. Nyolc egyenlő részre osztod, cipócskákat formálsz belőlük és kelni hagyod. Ha megkelt, a cipót kinyújtod, 8 részre vágod, bacon csíkot teszel rá és ezt feltekered kifli formájúra. Sütés előtt tojással megkened és kb. 20-25 percig sütöd. Nagyon egyszerű és nagyon finom :D

monyo: helyes cselekszik a doki

Szilvi

szilvaqueen

Monyó! Értem.
...és hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba...megkérdeztem nőgyógyász ismerősömet: nyugodtan lehet nyálazni a kukit, semmi, de semmi gond nincs vele!!!

Kép
zölddisznó

helyes=helyesen :oops:

Szilvi

szilvaqueen

Monyó! Értem.
...és hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba...megkérdeztem nőgyógyász ismerősömet: nyugodtan lehet nyálazni a kukit, semmi, de semmi gond nincs vele!!!

Kép
zölddisznó

Ez a kis buta ferty 18-ra rakta a pé-met, én pedig a 15. napon éreztem. :?

Kép

Szilvi

szilvaqueen

Rakjál be egy adatot 5-re, és szerintem átteszi!

Kép
zölddisznó

görcsölgetek, holnap szerintem Piri látogat, küldjétek hozzám, most nem vagyunk rajta a projekten :wink:

Kép
gaby25

Ha 36,3-at írok be, akkor 16-ra teszi a pé-t, ha ettől kevesebbet vagy többet, akkor marad a 18-on. :?

Szilvi

szilvaqueen

Léptem, haza aztán irány a napos tisza-part :lol: :lol: Majd hétfőn jövök.

Pussz!

Szilvi

szilvaqueen

Hát Lekvár! Pont rosszkor nem mértél :cry:

Kép
zölddisznó

húúú, de gyér most a forgalom itt :P
hova tűnt mindenki? :shock:

Kép
gaby25

Alszanak a munkahelyükön. Mint te! :lol:

Kép
zölddisznó

Nemrég jöttem haza, anyáéknál voltam, és babáztam!

Látom jó téma volt, hogyan segítsünk apának a cucc levételben! Nemsokára nekem is szükségem lesz rá. Nekem egy kérdésem lenne, hány napig nem lehet előtte szexelni??

Most főzök pipihúslevest, párizsi szeletet görögsalival!

Kép
kata05

Kata! 3-5 napot javasolnak, de mi 2-3 naposat adtunk le mindig, mert az életszerűbb, és arra voltunk kíváncsiak, ha 2-3 naponta szexelünk, akkor mire számíthatunk. Egyszer vittünk 5 naposat...az is ugyanannyi lett.

Élvezetes sürgés-forgást!

Kép
zölddisznó

ünnepélyesen kihirdetem a hétvégét és jól eldobom az egeret :lol: :lol: ne is lássam hétfőig! mindenkinek jó lazulást a hétvégére! :)
tapedli

Tappancs! Neked is! Hétfőn jelentkedd szörpizés-ügyileg!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Kellemes délutánt mindenkinek.
Hogy vagytok?

Én csak megvagyok - nincs semmi esemény, ezért is nem jelentkeztem, de gondoltam azért beköszönök :wink: hamár Gaby úgy hiányolt mindekit :wink: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Helló Csillag!
Egy hét múlva tesztelsz? Aztaaaa! Jól vagytok?

Kép
zölddisznó

Purc: Üdv újra otthon, és mégegyszer gratula Bálinthoz. Nagyon szép nevet választottatok neki :wink: Nagyon kis helyes baba és micsoda szerelésben nyomul :lol: :lol:
Engem is nagyon érdekel a szülés, mindkét változatban jöhet :D Rosszabb volt mint amilyenre számítottál? :roll:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Szia Cocám!

Igazából nem én tesztelek, akkor kell menni ßHCG-re és UH-ra..
Bár azon morfondíroztam, előtte kellene tesztelnem egyet :wink:
De félek tőle :oops: :oops:
Jól vagyok (unk??) :lol: :lol:
Ezt a hetet szerencsésen túléltem, a jövő hét már sokkal keményebb lesz :? :twisted: de majd csak elmegy valahogy.. :arrow:

Kép
kis-csillag
Tököl

Ha félsz tőle, akkor ne tesztelj! Hányadik napon veszik a véredet?
Amúgy dolgozol, vagy szabin vagy?

Kép
zölddisznó

Eltűntetek? Vagy süttök-főztök? Nem ér!

Kép
zölddisznó

Coca: egyik sem táppénzen. IVF-re megkaptam automatikusan a punkciónál is, majd a transzfer után is. :P
ET-t követő 12. napon van a vérvétel. :)

Jelentem én eltűntem eddig -> alucikálni :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Csillag! Mi az hogy "automatikusan"? Mivel vettek fel táppénzre?

Kép
zölddisznó

Én főztem utána kutyámmal foglalkoztam és most férjurammal fogok lenni, mert épp hazajött!

Kép
kata05

Rajt szerepel a papíron, hogy javasolt betegállományba vétele 2 hétig :roll: ezek után pedig ...

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Hatalmas nagy gratula Purcnak a babahoz! Nagyon edes!!! Szopihoz nagy, nagy kitarast!!!

GRATULA!!! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok,megjöttünk.....eltűntem a tömegben :shock:

Csillag,örülk,hogy jól vagy(tok).Sok sok babaragacsot küldök Neked.

Kata:Hmmm de jól hangzik amit főzöl.Éhes lettem :lol: .HOgy van a baba????Meglestem amásik topikban a kékeket,győnyőrű :lol:

belevittem Danit a tutiba.Megcsináltam magamnak a programot,minden nap szigetelne,annyira tetszett neki :lol:
vedresandi

Csillag! Én azt értem, hogy javasolták, hogy otthon pihenj, menj táppénzre, de mivel vettek fel?

Kép
zölddisznó

Köszönöm mindenkinek a gratukat nagyon rendik vagytok. bocs, hogy nem tudok mindenkinek írni, elég sűrű a nap :lol:

Cocam köszi, hogy felajánlottad a segítséged, élnék is vele. Írok privit ha nem gond :?

Pussz

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok!

Purc, teljes szívemből gratulálok a kicsi fiadhoz!
Csillag, küldöm a babaragacsot+++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
[/url]
stella40

Jó reggelt!

Hát mégis benéztem egy picit hozzátok :D
A lombik alatt a beültetés után én is táppénzen voltam, de nem emlékszem mivel vettek fel. Viszont nekem a Nyírőben mondta az asszisztens, hogy emiatt mehetek táppénzre. Az IVF nem lehet a táppénz oka? :roll: Vagy csak megkerülve lehet táppénzre menni...és beírják, hogy fejgörcsöm van két hete 8)
tapedli

ja és ma elvileg tesztelhetnék, de mivel tegnap ellőttem egyet és az - volt, még nem fogok. Viszont most mértem a hőm (bár nem az elejétől) és az egyelőre fönn van :D
tapedli

Jó Reggelt!

Tapedli, Kiscsillag+++++++++++++++++++++++++++++++++!!

Andi, jól van a baba! Éjszakákat szinte első perctől kezdve nagyjából átalussza, 1x kel fel enni, de rögtön alszik is tovább! A rekord este 9-től reggel 5-ig alvás, ha jól emlékszem! Amúgy az iwiwen van fent jó sok kép róla. Van saját oldala.

Na megyek vásárolni, mindenkinek szép napot!

Kép
kata05

Sziasztok!

Purc gratulálok a kisemberhez!!!!
A kisebesedett mellhez, használj bimbóvédőt. Nekünk nagyon bejött, és semmilyen, ahogy szokták mondani "cici zavart" nem okozott. Igaz, mi cumisüvegből is szoktunk inni (vizet, gyógyteát) a lényeg, hogy valamit igyon a drága. :D Én is kiváncsi lennék a szüléssztorira, a véresebbik fajtára. :roll:

Andi, Marci jól van, kivéve, amikor fáj a pocója, mint ma hajnali 4-től háromnegyed ötig. :? De fél 9-től aludt négyig. :lol:

És akkor rakok képeket: Kép :-)
Kép keresztanyával Kép Cogito ergo sum Kép Apával Kép a férfi

kispiskóta

Sziasztok!

Tulajdonképpen a punkció hüvelyi műtétnek számít, és nőgyógyi ki tud írni ezzel kapcsolatos diagnózissal, de én most az egészet házidokival intéztem.
Nála már a stimukor elmentem ugye hörghuruttal, arra jár két hét, nevetséges, hogy sikerült is beszereznem egyet :twisted: :twisted:
Majd most, hogy pénteken visszamentem, átírtuk a diagnózist vállfájdalomra, ui. arra is jár két hét :lol: :lol: :lol:
Nőgyógyi lehet más diagnózissal vett volna állományba, azt viszont nem tudom :?

Pussz :)

Kép
kis-csillag
Tököl

Kispiskóta: Marcibaba tüneményes, igazi kispasi :wink: :wink:

Köszönöm a ragacsokat mindenkinek :roll: Remélem Pöttönkéim is meghallgatták :wink: már csak 6 nap, de lehet szerdán ellövök egy tesztet, mégcsak érlelődik a gondolata.. :roll: :oops:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kispiskóta: Marcibaba tüneményes, igazi kispasi :wink: :wink:

Köszönöm a ragacsokat mindenkinek :roll: Remélem Pöttönkéim is meghallgatták :wink: már csak 6 nap, de lehet szerdán ellövök egy tesztet, mégcsak érlelődik a gondolata.. :roll: :oops:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kiscsillag szerdán én is ellövök egy tesztet! :wink:

Kép
kata05

Kata: összehangoljuk? :wink: :wink:
Mennek a drukkhegyek Neked is :wink: :wink:
+++++++++++++

Kép
kis-csillag
Tököl