A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sziasztok!

Tegnap nem volt netünk :x ,most meg rohanok!

Bettike!
NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!! :D
Kép

Puszilok mindenkit!

Kép
Kép
ancsa81

cocam hat igen,en is nagyon sajnalom anyosomat,nem ezt erdemli.
A ferjem nem mondott ra semmit,csak annyithogy meglatjuk.
mindig kozbejohet valami tudom,de ez azert kicsit mas,nem egy szimpla nyaralas vagy valami mas miatt halasztjuk el.
Meg nem biztos hogy nem megy el,en mondtam neki a dolgot.100%osan mellette allok,ha elmegy oke ha nem nem.
Egyszer ezt mar vegigcsinaltuk csak akkor meg nem eltunk egyutt.az is nehez volt,de most valamelyest picit nehezebb mivel nap mint nap latom es tudom hogyha nem is mondja izgatja a dolog.

Kép
monyo83

Bettike! Én is csatlakozom az "ünnepfelelősünkhöz"! A füled érjen a bokádig! (köszi Ancsa)

Kép
zölddisznó

Monyóka! Nehogy félreérts! Borzasztó dolog, ha egy családba ilyen szörnyű betegség van. Bízom benne, hogy jó vége lesz, és tényleg szurkolom férjed mamájának.
Lelkileg ez nagyon nehéz lehet neki, de nyilván nem áll meg az élet. Ugyanúgy, ahogy nap mint nap elmegy dolgozni, mert muszáj, leül ebédelni, mert muszáj, úgy elmehet szépen a dokibácsihoz is, mert sajnos az is muszáj. (Pláne, hogy el sem kell menni, mert Te is beviheted az anyagot) Szerintem erre NINCS kifogás, mert max negyed óra az életéből, és még csak nem is "fáj". Szóval te lehetsz mellette, támogathatod 100%-osan, de ne abban, hogy elhalassza, hanem abban, hogy legyetek már túl ezen. [/quote]

Kép
zölddisznó

Monyó sajnálom!

vizsgálatokkal kapcsolatban remélem párod meggondolja magát. nem tart semeddig, és utána továbbléphettek, illetve átgondolhatná esetleg, hogy anyukája is talán boldog lenne, ha láthatná unokáját! de lehet rosszul gondolom! :cry:
Vendég

zoldi a masik topikba leirtam hogy anyosomon kivul meg mi van,bemasolom kiegeszitve:
"Anyunak iden ket mutetje volt,apumnak faj nagyon a laba(a masikat ugyanez miatt levagtak 10eve)az egyik nagyinknak nemtudjak mi a baj(valszeg vastagbelrak) a masik nagyimnak most mondtak meg hogy nemsokara megvakul,nekunk nem josz ossze a gyerek,plusz a ferjem beteg, aposomnak tavaly telen volt infarktusa,anyosom agytumor"
ezt mar kicsit nehez feldolgozni.

anyit meg,hogyha az en anyamnak lenne ilyen baja eszem agaban sem volna elmenni barmilyen vizsgalatra,egy ket honap csuszas nem szamit.

a masik oldal hogy tenyleg nem egy nagy vizsgalat 5 perc az egesz.

Kép
monyo83

egyebkent nem azert irtam le hogy barki sajnaljon.

zoldi elfogadom a velemenyedet,barkiet elfogadom,az a szep hogy ahanyan vagyunk mind maskepp latjuka dolgokat.
ez jo dolog nem szeretem ha rabollintanak a velemenyemre ha nem ugy gondoljak.

Kép
monyo83

Csak ismételni tudom magam. Nem értem, hogy ezek a dolgok hogy függenek össze a vizsgálattal?!

Kép
zölddisznó

coca.stresz?esetleg.

Kép
monyo83

Ezt értem, de attól még biztosan működik a kelgyó! És cucc is termelődik! :lol:

Kép
zölddisznó

coca,mukodik :lol: :lol:
csak nem mindegy mennyi a cuc,a streszen kivul van meg egy dolog ami miatt tudom hogy keves lesz a spermaszama,de ez egy masik tortenet.

lanyok egy nagyon ciki kerdes :oops: ti az e-vitamintol vetetek eszre valami valtozast a sexben? :oops: :oops:

Kép
monyo83

A spermaszámot sokminden befolyásolhatja! Többek között a stressz is. De nem feltétlenül. Az én párom is elég stresszes, család, munka gyermektelenség miatt, és olyan cuccot produkál mindig, hogy csodájára járnak! :lol: Szóval ettől ne tartsatok. A "másik történetről" sajna nem tudok nyilatkozni.

Az E-vitaminos kérdés nem ciki. Ez a vitamin mindkét nemnél serkenti a nemi működést. No nem kell egetverően nagy dolgokra gondolni, de ha jobban működik benned ez a rendszer, az fokozott vágyakat is kelthet. Csökkenteni biztos nem fogja. :wink:

Kép
zölddisznó

nem olyan tul regota szedem az e-vitmint(asszem 3 hete)egyik nap 200mg ot masik nap 400mg ot.
A vagyam kb ugyanaz hanem ...hogyismondjam...a dolog vege egy kicsit mas. :oops:
Valahogy nem olyan mint maskor,soha nem volt ilyen jo :oops: :lol:
Nem tudom mire fogjam,semmi mast nem szedek.

Kép
monyo83

A spermaszámot sokminden befolyásolhatja! Többek között a stressz is. De nem feltétlenül. Az én párom is elég stresszes, család, munka gyermektelenség miatt, és olyan cuccot produkál mindig, hogy csodájára járnak! :lol: Szóval ettől ne tartsatok. A "másik történetről" sajna nem tudok nyilatkozni.

Az E-vitaminos kérdés nem ciki. Ez a vitamin mindkét nemnél serkenti a nemi működést. No nem kell egetverően nagy dolgokra gondolni, de ha jobban működik benned ez a rendszer, az fokozott vágyakat is kelthet. Csökkenteni biztos nem fogja. :wink:

Kép
zölddisznó

Kép
zölddisznó

Na, ezt nem tudom, hogy csináltam.

...hát, azt nem tudom, van-e orgazmusfokozó hatása, de bármitől is van, örülj neki! :lol: ...és szedd tovább az E-t (Szerintem mehet a napi 400. És az uradnak is!)

Kép
zölddisznó

coca ha az e-vitamintol van akkor szedem eletem vegeig :lol: :lol: :oops: :lol: :lol:
az uram L-karnitint szed.

Kép
monyo83

És azt meg minek?

Kép
zölddisznó

a jobb spermiumszam miatt meg jo a szivizomnak is.

Kép
monyo83

Hááááát? Ezt doki ajánlotta?

Kép
zölddisznó

nem a doki nem ajanlott semmit.

az interneten olvasgattam rola,es egy inszemes csajnak ezt szedte a parja es jobb lett az eredmenye.

te mit tudsz rola?latom nem tetszik...

Kép
monyo83

monyó :lol: asszem fokozom az E vitamin bevételét! :wink:
Vendég

Hahó!

Teljesen jó lett az AFP-m, és minden eredményem stimmel, a vérképem és a vizeletem kicsit car, bacira és gyulladásra utal, de csak icipicit, arra kell innom sok-sok kamillateát és csipkebogyóteát, meg citromos ásványvizet. Csütörtökön megyünk a genetikai uh-ra, már nagyon várom, úgy utálom, hogy nincs gyakrabban uh. (Tudom, nagyobb bajom sose legyen!) 8)
Ja és HÍZTAM is, aminek nagyon örültem, most vagyok 58.4 kiló, és 54-ről indultam, úgyhogy meg vagyok elégedve a súlyommal. :D

Bettike, elfelejtettem gratulálni a házassági évfordulóhoz! :oops: Szóval sok boldogságot még vagy 50 évig! :wink:

Kata, már írtam, eddig nem találtak fütyit, de nunit sem... Szóval egyelőre gyanús, hogy kislány. :D Aztán hátha csütörtökön majd megmutatja magát megint. :wink: Apa már megvette az első rózsaszín ucit, úgyhogy most már muszáj lánynak lennie. :lol:

Kép
szilcsi

nem maca vibe amit jó lenne szedni uradnak?
Vendég

Monyo, az E vitamin nekem totál rendbe szedte a tök szabálytalan ciklusomat, szép pé-ket produkáltam tőle, apával is szedettem, és az orvosa rá is bólintott, hogy az jó! A szexben nekem nem jelentett változást...
Ja és én is a Macát tudom még, hogy jó!

Boni, örülök hogy újra itthon vagytok! :lol: Baccamegaribancmikije...
Ti mikor mentek legközelebb vizsgálatra? Vagy nem mentek Kaáliba?

Kép
szilcsi

Halihó!

2 napos lagzin voltunk, ezért voltam eltünve... (szombaton 14-vasárnap 06-ig, majd 14-hétfő 00.30-ig mulattunk, :lol: :lol: ) Iszony jó volt, fáradt is vok rendesen. (délelőtt melóztam, de hál 'Istennek angyalok voltak a lurkók ma. :)

Enikő: köszönjük a történetet.

Coca: szép az új világos bicógatyód! :lol: Ez lenne az új nyári trend! :lol: :wink: :lol:

Bettike: gratu és Kép Boldog névnapot!

Kiscsillag: Kép

Kata: köszi. :oops: Már hiányoltalak!

Monyó: én sem látom az összefüggést,.... Privi ment.

Szilva: mi 2 naposon voltunk! :shock: :D

Sonjus: lélekben Veled...

Boni: együtt haladunk: ribanc Miki megtalált Téged is... :twisted:

Pusza:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

macatmeg nem probatuk.arrol is hallotam mar egy csomo rosszat mint minden masrol :roll:

en apaval szedettem ginzenget,na attol kikeszult,hasmars es tarsai.
ettol most nincs baja.

boni.hajra e vitamin.)

szilcsi gratu a jo eredmenyhez.en lanyra tippelek nalad.)

Kép
monyo83

Szilcsi! Gratula a jó eredményhez, és a dagisodáshoz! :lol: ...és még egyél sok C-vitamint is!

A Macáról nekem is jó a véleményem - mások tapasztalatai alapján. Az L-karnitinnel nincs bajom, csak a spermaszám-növelésre irányuló kutatások nem tűnnek annyira tudományosnak, és gyanus, hogy csak a testépítő oldalakon lehet róla olvasni. A meddőségiken meg nem hallani róla. Persze ez nem jelent semmit! Én csak a zsír"égető" szerepéről tudok, de olyanja is csak akkor van, ha edzés előtt és közvetlenül utána eszi az ember. Amúgy kipisili.
Amúgy lehet ez jó, csak túl egyszerű és olcsó lenne, amit a gyógyszeripar nem nagyon szeret. Bár én jó üzleti fogásnak tartanám, hogy a fogyást és a spermaszámnövelést meg lehetne oldani egycsapásra! Megyek is a bankba vállalkozói hitelért! :lol:

Kép
zölddisznó

Snufi! Brrrr, dzssssss, banggggg! Ezek golyók voltak a nacim miatt! :lol:

Kép
zölddisznó

Bettike: Nagyon sok boldog névnapot kívánok!!! :D

snufi: sokat táncoltál? :D Én annyira, hogy a végén lerúgták a lábam ujjáról a körmömet. Felszakad az egyharmada. :?

Ha már a vitamin a téma, akkor tanácsot szeretnék kérni. A dokim azt kérte, hogy inszem előtt Gravidát vagy Elevitet szedjek. Nos ezeket szedtem egy darabig (kb. 1 évig, mert hogy terhesség előtt el kell elkezdeni, de a terhesség sajnos még mindig tolódik :? ), és a gyomrom nem bírta őket. Helyette lehetne inkább szedni e-vitamint, folsavat, c-vitamint és magne b6-ot?

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilva! Én kizártnak tartom, hogy a gyomrodnak a vitaminoktól bármi baja lehet! Amúgy a külön-külön szeded ezeknek a multivitaminoknak az összetevőit, nem vagy előbbra. És drágább! Van még a Béresnek is terhes vitaminja. esetleg próbáld meg azt!

Kép
zölddisznó

Nagyon gyomorfájós vagyok meg savas. A nagyobb szem gyógyszerektől fáj a gyomorszájam. Nem sok ideig, gondom, míg fel nem szívódik. :? Béresnek melyik vitaminjára gondolsz? A gravidát ismerem csak.

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilva! Én kizártnak tartom, hogy a gyomrodnak a vitaminoktól bármi baja lehet! Amúgy a külön-külön szeded ezeknek a multivitaminoknak az összetevőit, nem vagy előbbra. És drágább! Van még a Béresnek is terhes vitaminja. esetleg próbáld meg azt!

Kép
zölddisznó

Mi van veled coca? :lol: :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Visszhangzik a neted?

Szilvi

szilvaqueen

A Béres vitaminja a Gravida, ami annyival jobb az Elevitnél, hogy van benne jód, míg az Elevitben nincs, pedig ez egy fontos ásvány az első 7-8 hétben, szükséges a baba egészséges idegrendszerének kifejlődéséhez (legalábbis nekem ezt mondta a dokim), és az Elevittől iszonyat székrekedésem volt, a Gravidától annyira nem. Egyébként én hülyeségnek tartom, hogy évekkel a fogamzás előtt el kell kezdeni szedni a vitamint. Úgysem tudjuk kiszámítani, kinek mikor sikerül? Én nem szedtem, néha bekaptam egy-egy folsavat, de nem akartam hónapokig (netalán évekig) vitaminokat tömni magamba. Szerintem bőven elég, ha akkor kezdi el szedni az ember, amikor rájön, hogy terhes. Nyilván itt most magunk között beszélek, akik már a 10. dpo-n lövögetik el a teszteket, nem azokra gondolok, akik 5 hónaposan veszik észre, hogy egyáltalán kimaradt a mensijük. Szerintem ha az ember megfelelően étkezik, rendesen iszik és friss gyümölcsöt-zöldséget is iktat be minden nap az étrendjébe, akkor felesleges hónapokig szedni a vitaminokat.
Igenis lehetnek mellékhatásaik, lásd nálam a szorulást, vagy másoktól hallottam, hogy iszonyat tempóban elkezdtek hízni a terhesbóvitamin hatására. Nade mindenki döntse el maga, hogy neki hogy a legjobb. Én nem hiszem, hogy ártottam a babámnak azzal, hogy nem szedtem 10 hónapig a fogamzás előtt vitaminbombákat (mi ugye ennyit próbálkoztunk, mire sikerült).

Kép
szilcsi

Hú, most el kell mennem, de este jövök! Szilcsi veled nagyon nem értek egyet!!!

Kép
zölddisznó

Bettike, Nagyon Boldog Névnapot!!!

Snufi, ari vagy h hiányoltál, bevallom kicsit felületesen olvastam át az oldalakat! :oops:

Coca, én abban értek egyet Monyóval, h nem b...atja most az urát!! Én sem tenném, bár az én uram más mint Monyóé!

Monyó E vitamin nekem nem vált be! És tetszik h elfogadod mások véleményét!

Szilva, nekem a Gravidától hányingerem volt!

Kép
kata05

Csajok nekem jó a csütörtök és a szombat is a szülésre, a lényeg, hogy a héten kinn akarom látni a kis bestiát :lol:

Bettike, boldogságos névnapot!

Szilcsi, gratula a hízáshoz!

Monyó, én úgy gondolom, hogy ez a vizsgálat nem lenne megterhelő a férjed számára, max. a szembesülés az eredménnyel. De onnan kezdve el tudtok indulni valamerre, ha már tudjátok mi a dörgés. És ha nem nagy a gond, akkor arra nem gondol, hogy egy baba mennyit segítene a szüleitek lelki állapotán? Újra több életkedvük lenne, lenne egy céljuk amiért érdemes tovább élniük és küzdeni a gyógyulásukért.
Én már csak ezért sem húznám tovább a vizsgálatot.

Kép
Kép
robcsi03

szilcsi: én úgy gondoltam, hogy három hónappal a fogamzás előtt el kezdem szedni. De meguntam és abbahagytam. Azóta folsavat és magne b6-ot szedek hetente 2-szer, 3-szor, c-vitamint naponta.

Szilvi

szilvaqueen

Szilva, szerintem ez bőven elég, amíg nem vagy babás, mert ki tudja, mennyit kell még várnotok? De ismétlem, ez mindenkinél más és más, ki kell próbálni, kinek mi jön be, mitől nem lesz szorulásos-hízásos-miegymásos. 8)
Coca, sejtettem ám, hogy nem fogsz egyetérteni, de most mit csináljak, ez a véleményem??? Te máshogy gondolod, majd te is elmondod, Szilva meg majd dönt, hogy neki hogyan jó. :wink:
Robcsi köszi, sosem hittem volna, hogy egyszer ehhez fognak nekem gratulálni! :lol: Jóslóid vannak már? Nyákdugó?
Ja Szilva, nézd meg Katát, neki az olyan jónak elmondott E vitamin nem jött be. Mondom, ki kell tapasztalni, hogy neked hogy jó.
Monyo, Robcsi véleményével egyetértek teljes mértékben. Képzeld, nálunk nagymamámnak van évek óta leukémiaszerű megbetegedése, egy rosszul kiválasztott-adagolt gyógyszer miatt, nem halálos, de gyógyíthatatlan, állandó orvosi felügyeletet, sokszori csapolást-kontrollálást-gyógyszerszedést eredményezett, sok rosszulléttel. És amikor megtudta, hogy dédike lesz, a következő hónapban rohamosan megjavult az eredménye, a 2. kontrollon pedig 100%-osan JÓ lett a vérképe!!! Az orvos mondta is, hogy ilyen nincs, és megkérdezte, nem történt-e a családban valami nagy-nagy pozitív változás, mert az szokott ilyesmit produkálni, erre mamim rávágta, hogy de, ő bizony dédi lesz! :wink:

Csajok bocsi, szófosásom van... És dörög az ég mint állat, tök félelmetes, fúj a szél és én egymagam ülök itt lent... :oops: :shock: :shock:

Kép
szilcsi

Szilva én is ezeket szedem( bár még nem lettem babás) :cry:
Vendég

köszi a tanácsokat, és nem akartam feszültséget kelteni, sajnálom. :(

Szilvi

szilvaqueen

Hol itt a feszültség??? 8)
Szilvadrága, nem keltettél semmit, ezért mondtam, egyéni tapasztalat és vélemény. Elmondjuk, ki hogyan csinálja, te pedig törheted a fejed, hogy most akkor te hogyan csináld. 8)
És most benyomom apa mignonját, ha volt olyan feledékeny, hogy itthagyta az én asztalomon. :lol: Hiába, erre a nagy viharra muszáj valami kis idegcsillapítót bevenni! 8) :lol: :wink:

Kép
szilcsi

Mint mondottam elfogadom mas velemenyet,attol nem kell egyet ertenem vele.
azzal hogy megvan a ferjem eredmenye nem erek elvele semmit.
1:ha rosz az eredmeny akkor megegy pofon a paromnak.
2:ha jo az eredmeny akkor pedig doki es stimu meg a kotelezok.

Meg ha szerencsetlen el is megy arra a hulye vizsgalatra megis hogyan legyen szivem ramaszni azzal az indokkal hogy most kell mert most mondta a doki.

szilcsi a vitaminos dologgal egyet ertek veled,de ez hogy egyunk sok gyumolcsot hat.....ertem hogy jo a sok gyumi meg minden de ha az ember tudja hogy mi van benuk mindjart elmegy az etvagya.
en abban a szerencses helyzetben vagyok hogy tudom mit eszem,hisz a sajat kertunkben terem,de tudok olyan horror torteneteket hogy csak na.

kata koszi,legalabb valaki egyet ert velem.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Hát most kövezés lesz.
ÉN magne-b6-on kívül nem szedek semmit!
Viszont napi 1-2 kg gyümölcs, joghurt, sajt, és 100%os gyümölcslén, élek. Szénhidrátot (kiflit, kenyeret, tésztát) már nem is eszek, és így is sajna szorulásom van. Hát még ha terhesvitamint is szednék? Majd megvárom a 11 hetes vérvételt és ha akkor valami nincs rendben a véremmel szedek egy kis folsavat brrrrrrrr.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok,

Monyó, én Zöldi véleményén vagyok. Tényleg mindig közbe jöhet valami. El kell dönteni, hogy fontos ez nektek vagy sem. Tudom ez gázul hangzik, de kifogások mindig lehetnek. (és az előzményeket ismerve férjed hozzáálásáról lesznek is)

Szilva, szerintem ha tudsz sok gyümölcsöt és zöldséget enni akkor nem kell feltétlen az Elevit vagy a Gravida- Mondjuk ha nem bírja a gyomrod a terhes viteminokat mert nagy miért nem szedsz valami másmilyen vitamint? pl. a DMben nagyon sok vitamin kapható, saját terhes vitaminjuk is van igaz abba csak B vitamin és Folsav van-

Szilcsi grat a jó eredményhez.

Dobok egy pocis képet.
pusszancs: Csikken

Kép

KépKép
Kép
csikken

Nagyobbik fiammal elevitet szedtem 24 kg-ot híztam 3500 grammal született, kisebbik fiammal heti két alkalommal szedtem terhes multivitamint (ami azóta megszünt) 13 kg-ot híztam 3400 grammal született.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

klarisza folsav az mindenkepp kell mert az a bevitt taplalekban igen keves van.

a gyumikrol fentebb leirtam a velemenyem,legjobb ha megbizhato embertol veszed.

100% kos gyumolcsle?ebben nem hiszek.

Kép
monyo83

Monyo, szerintem elég szélsőséges, amiről beszélsz. Nem a multiknál kell megvenni a világ másik végéből idehozott méregdrága gyümölcsöt-zöldséget, hanem a piacon és a zöldségesnél, ami tuti magyar termék, nincs tartósítva pl. Vagy igen, legjobb az otthon termett, nade én a panelban hol termesszek krumplit? 8) Egy egészséges embernek nincs szüksége plusz vitaminokra, és optimális esetben így indul neki az ember a terhességnek, hogy egészséges, nem? A baba miatt igen, viszont szükség van a vitaminokra, bár a csuda tudja, anyukám se szedett semmit, mégis hárman vagyunk tesók. Őszerinte pl hülyeség bármit is szednem, mert majd ettől lesz 5-6 kilós gyerekem. Nem tudom, mindenki döntse el saját belátása szerint, én szedem a Gravidát és kész, mellette tömöm magamba a nektarint és a szőlőt, igyekszem sok zöldséget enni pl levesben, és sokszor készítek salátát friss zöldségekből a vacsihoz. Jól is esik és hasznos is.
A férjed ügyében csak annyit, hogy másképp gondolom, nade ez nem újdonság, ti tudjátok, nektek hogy jó. Én tuti nem hagynám elúszni a nagy nehezen kikönyörgött spermavizsgálatot. Egy gyerektéma szerintem nem olyan, hogy na most szegényt ne zaklassuk ezzel, mert van más baja is. Nem az játszik még mindig, hogy nem akarja azt a vizsgálatot? Azért te elég sokat szenvedtél a 3 angyalkával, testileg-lelkileg egyaránt, egyszer igazán megtehet ennyit ő is, hiszen te sem voltál kímélve.

Kép
szilcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: