A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

na babim hol vetted a rucit? még van 11 perced, hoyg elolvassam :lol:
Vendég

boni: írtam privit neked.

katica
katica30

katica válaszoltam ! :wink:
Vendég

boni: én is :wink:

katica
katica30

én nem. hihihi. :lol:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Én sem:-)

Snufikám:semmi újság.Veled? Kislány jobban van?

Boni: Ázsia! :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Babim: nincs jobban, otthon ápolják (legalábbis remélem), én meg a játszóházban vok. Illetve most épp hazaugrottam abrakolni.

snufi

Látom elvan a gyerek ha játszik :lol: unatkoztok? :lol:

Én ideges vagyok :? Végre megvan a cégbejegyzés, ma telefonált az ügyvéd. Cégbejegyzés dátuma április 18 :shock: mi a fene tart ilyen sokáig a cégbíróságnak eljuttatni a papírokat az ügyvédhez :?: :shock: :evil: Cégbejegyzés után 30 nap a határidő a havi és negyedéves bevallásokra, bakker maradt két hetem :twisted: ezt nekik Kép Én még nem rázom ki a kisújjamból a dolgokat, csomó minden után kell néznem, és így végülis meg tudom csinálni. Nekem kellett volna az 1 hónap :cry: Itt is meló, otthon is, és 22-én záróvizsga, 26-án esküvőfotózás :? kész vagyok, kidőltem a gondolattól is Kép

Kép
gaby25

Ja, és ezek mellet még takarítani is kell(ene) :evil:

Kép
gaby25

Szegény Gaby

babaimádó
Kép
babaimado

LIZA hiradó
Sima szülés volt, nem császár :D EDA-t kapott, és volt gátmetszés. Jól vannak mindketten, ő álmos, mivel nem aludt az éjjel, nem is értem miért nem :P :wink: Megnézem őket a hétvégén. ÚÚÚÚÚÚgy szeretnék már én is itt tartani :D

Baba
én is sajnálom most magam :? :oops: szegény én :P :lol:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Eliza, hatalmas gratula Domi babához boldog egészséges életet az egész családnak!

Katica, remélem a következő teszted már nem lesz selejtes :D

Boniko, irány egy másik doki, ez nagyon gázos!

Babimi, a szülinapomon csak + lehet a teszted :lol:

Áfi, Melcsi szopitémával abszolut egyetértek Réka 23 hónapig nyomta és én sokszor mondtam ha rajta múlna még érettségizni is úgy menne, hogy előtte szopizik egy kicsit, de aztán szép fokozatosan leszoktattam.

Bettike, Gaby kívánságára: mivel apa nem volt itthon tegnap és nem messze tőlünk nyílt egy pláza és meg volt beszélve, hogy elmegyünk a tesómékkal. Indulás előtt én még gyorsan megejtettem 1 mellékhelységlátogatást, na ezalatt az én kismajmom kivette a táskámból a Labellót és most nem a száját kente, hanem a hajába bele. Mindezt persze 2 perccel indulás előtt. Próbáltam én kidörzsölni törölközővel amit lehet, de nem sokat segített.
Ma reggel meg ügyesen összesöpört a nyúl kalitkája előtt. Mert persze húsvétra kapott nyulat, aztán itt ragadt a büdös dögje :lol: És közben mondta neki, hogy rossz nyuszi :lol:

Nekem meg már csak 98 nap bi-bí :lol:

Kép
Kép
robcsi03

babimi ez kérlek 22 perc késés, 1es

ma én vagyok Katica, ő igazoltan van távol! én igazolom(aláírás, pecsét)

Sufi abrak? na de kérem, mi vagy te? mikor mész vérvételre?
Vendég

robcsi édes lehet a lányod!én unokaöcsém 5 ÉVESEN amikor kapott húsvétra nyusoit, rá pár hónapra megyünk ki a hegyre, látom keresztfiam boldogan kevergeti az üstben lévő cuccot.
Keri! most főzzük a húsvéti nyuszit!és vigyorog közben :shock: én majd behaltam a röhögéstől4
Vendég

Rékát is beneveztem, itt megnézhetitek és esetleg szavazhattok rá :roll:
http://www.bastiano.hu/index.php?todo=szepseg_galeria&lapoz=33&kat=2&lapoz=33

Kép
Kép
robcsi03

ÉN MÁR SZAVAZTAM, CSAK ELFELEDTEM ÍRNI! :oops:
Vendég

Hát ha nem lenne ilyen kis kezesbárány már én is elpateroltam volna, de úgy tud hízelegni, mint egy macska. De rohangál a kalitkában (marha nagy) és állandóan kikerülnek a cuccok belőle. Ergó 5* annyit kell takarítani :cry:

Kép
Kép
robcsi03

Legközelebb szegény kiskölök a télapót kevergeti :(
Én nem tudnék állatot ölni, nyulat pláne nem... :(
Vendég

Robcsi
Ilyenkor kuncogunk a jó kis babás sztorikon,(utólag te is kuncogsz) na de majd ha oda kerülünk..... :lol:
Próbálok szavazni

Kép
gaby25

Köszi Boni :)

Nézzétek miket vettem ma:

Kép

Kép
Kép
robcsi03

A kenguru gold nagyon jó!!!
És szép is amit vettél Robcsi!
Vendég

ÁFI SEJTETTEM, HOGY TE ÍGY REAGÁLSZ! ÉN MOSOLYOGTAM, MERT ETTŐL MÉGA TÉLAPÓT NEM FOGJA MEGFŐZNI A CSALÁDOM!
Vendég

ÍROBCSI ÉDES RUCIK. AZE GYIK MOSÁS ELŐTT,AMÁSIK MOSÁS UTÁN? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

HA ESTELEG VALAKINEK ÉRZÉSEIBE GÁZOLOK, BOCS, MIKOR IDEGROPCSI SZÉLÉN VAGYOK DŐL BELŐLEM A BAROMSÁG!
Vendég

Sziasztok! :lol:

Eliza! Szívből gratulálok, vigyázz magatokra, sok tejcsit és mégtöbb egészséget kívánok nektek!

Kép

Kép
bettike
Eger

Azért feldobom a többli táblát is:

Kép

Kép
bettike
Eger

Ahhoz, hogy teljesen legyen a tábla:

Judithappy kérlek a hetek+napok számát megadni!

Purc kérlek a szülés várható dátumát megadni!

Szilbee kérlek amikor még volt ciklusod hosszát megadni és hogy mióta próbálkoztatok és utolsó mensi dátumát!

Tontica kérlek utolsó mensi dátumát megadni!

Szirom kérlek utolsó mensi dátomát megadni!

Ja és aki tudja és nem babonás és megadná a babó nevét!
:lol:

Csikken, Vhencsi, Macspacs és Szilcsi! Pliiiiiiiz utolsó mensi dátuma és ha már tudjátok szülés időpontja!

Kép
bettike
Eger

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

És akkor ami az eszembe jut! :lol:

Kispiskóta! Remélem beleférsz a ruhádba! Nagyon sok boldogságot kívánok nektek! :lol:

Boniko! Azt hiszem a tegnapi doki témát a többiekkel kivesézted, de nem tudom szó nélkül hagyni! Véleményem az, hogy a gynevacot próbáld ki, de azért kellene egy doki, aki azért a vérvételeket és az egyéb kivizsgálásokat megkezdi!

Áfi! Igazad van! :lol: :lol: :lol: :lol:

Macspacs! Szép új ticker!

Katica drága! Nem hiszel nekem, hogy szombaton kell tesztelni? :twisted: Már csak azért, mert ha az a leesés beágyazódási esés, akkor is a tesztek kb. a beágyazódástól számítva 3 nap múlva mutatják ki! Tudom, hogy te vagy a matekos, de az nem szombaton lesz? :roll:

Jé! Zölddisznót látnak szemeim!

Lili????????? Hányadik DPO?

Robcsi! Nagyon szépek, igazi csajosak! És köszi a storyt :lol: :lol: :lol:

Gaby! Segítek sajnálni téged jó?

Babaimado! Remélem már pozitívabb vagy sokkal, de sokkal!

Ancsa! Semmi gond, nekem is vannak ilyen napjaim! :cry:

Snufi! Mi jót ettél? Vérvétel megvolt? Azt látom azért, hogy jól szórakozol! :lol:

Kép
bettike
Eger

Kispiskótának esküvőhöz!

Ha embereknek vagy angyaloknak nyelvén szólok is, szeretet pedig nincsen bennem, olyanná lettem, mint a zengő érc vagy pengő cimbalom. És ha jövendőt tudok is mondani, és minden titkot, és minden tudományt ismerek is, és ha egész hitem van is, úgyannyira, hogy hegyeket mozdíthatok ki helyükről, szeretet pedig nincsen énbennem, semmi vagyok. És ha vagyonomat mind felétetem is, és ha testemet tűzre adom is, szeretet pedig nincsen énbennem, semmi hasznom abból. A szeretet hosszútűrő, kegyes, a szeretet nem irigykedik, a szeretet nem kérkedik, nem fuvalkodik fel. nem cslekszik éktelenül, nem keresi a maga hasznát, nem gerjed haragra, nem rója fel a gonoszt. Nem örül a hamisságnak, de együtt örül az igazsággal. Mindent elfedez, mindent hiszen, mindent remél, mindent eltűr. A szeretet soha el nem fogy: de legyenek bár jövendőmondások, eltöröltetnek, vagy akár nyelvek, megszűnnek, vagy akár ismeret, eltöröltetik. mert rész szerint van bennünk az osmeret, rész szerint a prófétálás: De mikor eljő a teljesség, a rész szerint való eltöröltetik. Mikor gyermek voltam, úgy szóltam, mint gyermek, úgy gondolkodtam, mint gyermek, úgy értettem, mint gyermek. minekutána pedig férfiúvá lettem, elhagytam a gyermekehez illő dolgokat. Mert most tükör által homályosan látunk, akkor pedig úgy ismerek majd, a mint én is megismertettem. Most azért marad a hit, remény, szeretet, e három között pedig a legnagyobb a szeretet.
(I. Korinthus 13:1-13)

Vendég

JAJ a legfontosabb! :lol:

Sonjus! Szeretnélek gyakrabban látni és hát olvasom, hogy hátha? Akkor +++++++++++++++++++++++++++++++++++
és ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Kép
bettike
Eger

bettike, sokminden eszedbe jutott! :lol: ügyi vagy!
Vendég

Köszi! Büszke is vagyok a memóriámra! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bonika,
nem is arra gondoltam hogy a családod megfőzi a Mikulást, csak hogy ez kb ugyanolyan morbid (hogy a húsvéti nyulat kevergeti a kisgyerek). Természetesen nem akartalak ezzel megbántani, és biztos remek szülei vannak a keresztfiadnak, csak kicsit olyan Hannibal Lechteres a jelenet, szerintem ő is kevergette a húsvéti nyulat kiskorában.

Voltunk anyáknapján, nagyon szép volt, Enikő szuperügyesen mondta a verset, kaptam egy piros szegfűt és egy piros szívecskét is kartonból, amin Enikő fehér festékes tenyérlenyomata van.
Kép
Vendég

Áfi, nagyon szép a kislányod!!!! Imádom a rövid szoknyákat a kislányokon, nagyon ari benne. :wink:

Kispiskóta, csak nyugi holnap és sok boldogságot!!!!!!!! :D

ÁÁÁÁ, csajok én vagyok a terhes tábla tetején.....hűűűűűűűűű :shock: :roll:

Kép
melcsi6

Bekrepált a régi ticekerem :( pedig nagyon szerettem, de ez legyen a legkisebb bajom igaz?

Este a mekibe akartunk menni, de délután háromkor ebédeltem mákos tésztát, parizeres korpás zsemlét és túró rudit :shock: :shock: , lehet, hogy el kell halasszam a mekit.....

Na, most hívott anyu, hogy ugorjak át, mert a szomszédunk hozott ballagási sütit és nagyon finomak vannak....jajj kész vagyok..... :roll:

Kép
melcsi6

áfi akkor jó! ja egyébként keresztfiam ezt magától találta ki, nem a szülők mondták neki.nála akkor nyuszi= húsvéti nyuszi volt!

Enikő annyira drága! átküldöd e-mailben a képet,?

melcsi első hely? lés a ticker is bekrepál4 ki fog minket értesíteni ha baba elindul? kell a telcsiszámom? :lol:
Vendég

Sziasztok,

Liza gratula Domihoz, sok sok egészséget, nyugalmat, boldogságot :lol:

Bimcsi, boldog névnapot.

Bettike, aug 17. a szülés előrelátható dátuma.

Sonjus, gyere gyakrabban.

katica, szerintem is később lehetett a pé, igy a DPO-k nem stimmelnek. remélem ebből plusz teszt lesz :wink:

Ceni, hogy van Bogi?

Áfi, nagyon édes Enikő, olyan szép lehetett, ahogy szaval. Teljesen meghatódtam. :cry:

Most megyünk apával enni :lol: Kicsit fájdogál a hasam, de szerintem csak nő. A köldökömnél nagyon érzékeny.

Purc

Kép

Kép
purc

Hahó!

Már nincs az eseménytáblában benne a mai nap, ezért leírom: ma este 8.15re megyek a dokihoz (ha bejutok a városba és nincs hermetikusan lezárva a túszejtő bankrabló miatt,áááá :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ). Konzultáció lesz a továbbiakról, pl. Gynevacról mi a véleménye,... meg ad 3. napi beutalót vérvételre. (azaz leghamarabb jövő 7 szerdán megyek csapolásra) Na, majd utána jövök!

Pusssz.

snufi

Sziasztok!
Purc: Köszi jól van Bogim, ma volt oviba, mert suliba voltam és nem tudtam volna kire bízni, meg volt valami cirkusz is az oviba amire már néhány hete kifizettem a zsét. Az óvónéni mondta, hogy nem bántotta senki a karját :shock: Hát még szép, szvsz ez a természetes, nem az, hogy ha bántja. :roll:
Na asszem hétfőtől ovizunk teljes mellbedobással!

Épp most áztunk szarrá, lent voltunk a jáccón és úgy elkezdett ömleni az eső, mintha dézsából öntötték volna, és mire elgurultunk az autóhoz a motorokkal (félúttól felkaptam Violát+ mociját, mert lassú volt szegény :lol: ) addigra bőrig áztunk. meg utána mire felértünk a lakásba.... Még a folyosón vetkőztünk le, nem akartam a frissen kitakarított lakást összegányolni :roll: :D

Áfi: Nagyon helyes Enikőd :wink: Én Violától kaptam egy csokor piciszegfűt a bölcsibe, meg egy szív alakú kartonpapíros tenyérlenyomatot. Hát elbőgtem magam :lol: :oops: Ott nem volt ünnepség, ugye kicsik még :)
Bogi ovijába viszont ma volt az anyáknapi ünnepség, de nem mentünk el, mert B már 2 hete nem ment oviba (csak ma), nem készült a versekkel, és semmivel se, meg különben is utálom az ilyen "ünnepségeket", nincs ülőhely,tömeg van, nincs levegő és a kicsi után kellett volna végig rohangálnom és tartogatni a 16 kilóját :shock: , egyszerűen nem lett volna rá energiám... :( Nem beszélve hogy elég sok a kisebbségi az oviba, akik ilyenkor viszik a pereputtyot és feltűnően sok cucc eltünik az oviból, táskák, cipők, kabátok...stb :( :shock: . Nekem ehhez nincs hangulatom!! :(
Remélem az új ovinkba nem lesznek ilyen problémák... :roll:

Egy délelőtti témára visszatérve, a 3. baba nekünk is kicsit több erőfeszítéssel készült el, mint az első kettő!! De itt a legtöbbőtökhöz képest nekünk ez "semmi" volt!!!
3 van (lesz) de nekem is bassza a csőröm, hogy a kisebbség a 10.-ket várja és szüli a semmibe a gyesért, családiért, segélyekért.... Akinek meg nincs és várja, szeretné és jó helyre születne, azoknak meg nem jön össze vagy nehezen :( :cry: Valóban rohadt igazságtalan az élet :( És nagyon sajnálom, hogy nem az "kapja" a babát az Úrtól (nem vagyok szentfazék) aki igazán megérdemelné...
Én mindenkinek nagyon drukkolok innen a topikról és úgy egyáltalán aki babát tervez. Remélem az idei év mindenki életébe meghozza ezt a kis csodát, ezeket a kis csodákat :D :wink:
Litánia vége :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

áfi elolvadtam!

Snufikám drukk az orvoshoz!

ceni ne húzd fel magad! :lol:

purc jó étvágyat nektek!
Vendég

Ceni, jaj de jó, hogy már jobban van Bogi. Marhára aggódtam miatta.

snufi, mennek a drukkok a dokihoz.

Purc

Kép

Kép
purc

Boni, köszi, már visszaértünk. Fini volt :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

hihi! időt nem néztem! akkor egészségetekre! :lol:
Vendég

Bonika,
3 képet is küldtem, láttad? :)
Most jöttünk meg, vettünk Enikőnek kisbiciklit (használtan kéz alól, máshogy most nem tudtunk) édes ahogy bénázik vele. Persze pótkerekes, de talán jövőre levehetjük a pótkerekeket is 8)
Vendég

Gyors Bekukk!
Totál hulla vagyok... csak a szokásos miatt...

Eliza!!
Nagy nagy gratula!!!!! :D

Bettike!
Ez volt az első próbálkozós hónap. Utolsó menszi első napja 2007. febr. 11.

Mai UH megvolt. Izget-mozgott ficánkolt nagy boldogan. CRL: 50 mm. Ép gerinc. Jól működő szív. Nyaki redők rendben. Szóval minden tökéletes. 4 hét múlva UH (2007. júni 01.)
szilbee

áfi persze, a harmadik a kedvencem! :lol: :lol: :lol:

az olyan édesek, amikor kacsáznak a a kisbicajjal! párom meglátta a képeket : gyere menjünk, megmutatom a szobámat! és ezt gyerekhangon! őt is megnyerte magának!az tuti :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nahát! Nem is voltam olyan sokáig távol és mennyi minden történt!

Liza!
Gratulálok!!!! Nagyon sok egészséget, boldogságot kívánok Nektek és sok tejcsit, hogy Domi erős legyen! Várjuk a képeket és a beszámoltót!

Katica!
Nagyon szép a görbéd!! Nem értem ezeket a nega teszteket. A fertin vannak olyan görbék, ahol csak a 18 dpo-n volt két csíkos a teszt. Amíg nem jön meg nem szabad feladni.

Áfi!
Nagyon örülök, hogy rendben van minden veletek!! Enikő nagyon szép, és csinos!!

Sonjus!
Végre! Igazán jó hír! Itt legalább foglalkoznak veled rendesen. Ki a dokid? Már csak azért, mert a barátnőm is ebben a cipőben jár és nem találnak egy normális kórházat, normális dokikkal.

Melcsi!
Ez már tényleg nagyon izgalmas!! Te vagy a következő. Hihetetlen milyen gyorsan telik az idő..... Szegény ismerősöd jól megjárta a szopiztatással. Nagyon sajnálom. Szörnyen fájhat.

Snufi!
Te most nem hőmérőzöl?

Gaby!
Kitartás!! Ez a bürokrácia nagyon idegesítő az már biztos! De a postázásban mi tart nekik ennyi ideig. Felfoghatatlan!!

Robcsi!
Nagyon aranyos kis ruhák!!

Boniko!
Hihetetlen vagy!! Én nagyon élvezem mikor "idegropcsi szélén állsz" és dől belőled a baromság! :lol: :lol: Nagyon szép az idézet, a kedvencem. Mindig libabőrös vagyok mikor ezt olvasom.

Bettike!
Úgy gondolom 2 dpo bár még nem rajzolta be a ferti a vonalat. majd holnap. Úgy látom együtt haladunk. :lol: Azt hiszem most el is kaptuk a pé-t, bár most nem szúrkált a hasam.
Dobok egy görbét:
Kép

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Bonika, ha megtisztelsz a telcsiszámoddal, szívesen értesítelek benneteket ha action van :D Írj privit :wink:

Ceni, örülök, hogy Bogi jobban van. Az írásod végéhez csak annyit fűznék: Ámen :wink: .

Robcsi, nem is írtam, de nagyon arik a rucik amiket vettél. Jók a kengurus cuccok. :wink:

Purc, a pocid már lehet érzékeny, jesszus, már te is a 25. héten vagy, hogy megy az idő.

Snufi, jó utat és sok szerencsét a dokinál. Reméljük már nem kerültök dugóba.

Nu megyek, mert apa kivételesen nem dolgozik és megyünk fürödni (külön-külön - már csak így férünk be a kádba :lol: , de közben beszélgetünk :wink: ).

Szép estét mindenkinek.
Melcsi

Kép
melcsi6

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: