A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

ANDYKép
nem letolni akartalak, bocsika!!! Inkább féltõn, de tényleg ne ijedezz, mert azt a babó is megérzi, másrészt innentõl csupa új és szokatlan dolgot fogsz tapasztalni, jobb, ha most hozzászoksz a sok szokatlanhozKépKép. Ugye nem haragszol???

Én is akarok fájni... furcsán...

Cupp,

Rita
knérita

AndyKépKismazsiKép

Dehogy bánjuk, hogy itt beszélitek meg a dolgokat. Én is már gondolkoztam rajta, ha babát várok majd a 12. hétig biztos nem megyek át a Friss topicba, már csak babonából sem. Legalább mi is tanulunk.

AdélKép
Ha Nálad volt korábban LH pozitivitás, akkor biztos megreped, és nem kell szuri !!!! Az elõzõ dokim egy pénzéhes és flegma volt. A szaktudása megvolt hozzá, de nyûgnek érezte a folyamatos hozzájárkálásomat, fõleg, hogy bombáztam kérdésekkel. Nem akart 5 percnél többet foglalkozni velem, mert tülekedtek a magánrendelésén a nõk. Az egyszerû terheseket szerette, akik mindent pénzt megadtak, hogy lássák a picijüket, és a szülésért ontották a pénzt. Azt hitte a Closty mindent megold. Én meg nem voltam elég erõszakos vele. Mire észbekaptam eltelt az 1 év. Mindig azt hajtotta, hogy a hormonvérvételem rendbe van, tuti van ovuláció, próbálkozni kell. Amíg nem olvastam utánna addig bedõltem ennek a szövegnek én naív.

KarmenKép
Nagyon-nagyon drukkolok. Mikor lesz a punkció ideje ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Rita!
De hogy haragszom csak be vagyok tojva rendesen és már nem bánnám ha este lenne. Minélelõbb jó kezeben legyek! Majd meg tudod te is mit érzek most, kicsit kavarog bennem mindenféle érzelem. A te hasad is fog fájni hamarosan!Kép A férjed eredményéhez meg nagyon szorítok!

Cateye!
Megnéztem a születési kalkulátorban mikor lesz a 12. hetem december 28-án addig még van egy pár hét amit végig kell izgulnom!

Andy
Andy

Lányok, annyira nem értem én ezt...reggelre zuhant 2 tizedet a hõm, volt némi rózsaszín. Én bõgtem egy hatalmasat, teljesen ki vagyok borulva, munkára oda sem tudok figyelni. De azóta semmi. Biztos uaz, mint 1 vagy 2 hónapja, akkor is egy rózsaszín pötty után másnapra jött meg rendesen. Na, jól kipanaszkodtam magam, nincs kedvem semmihez, a vádlim is begörcsölt, elfelejteném már ezt a vacak napotKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Rita! Drukkolok! Csupa jó hirt várok!! Holnap kezdik, elsõ nap csak Suprafact, 2. nap 1 Gonal es 2 Merional, a tobbi nap meg mindegyikbol 1. Ez mind szuri. Tabletta csak a vitaminok vannak. Uh lesz kedden, akkor derül ki hogyan tovább.

Andy! Jól tudod, csak egy valamiben tévedtél. Nem egy baba lesz ott a pocakomban, hanem 2! Nyugi, én is megijednék, mert elsõ babánál minden szokatlan, nem tudnám és sem mi a normális. Ezért mondtam neked, hogy nekem az orvos választásnál szempont, hogyha bajt érzek, akkor felhivhassam bármikor mobilon. Inkább legyen feleslegesen ijedt, mint baj legyen. Szóval te is mindent mondj el a dokidnak meg kérdezd meg mire kell számitanod mostanság. Amugy meg minden rendben lesz. Az nem lehet, hogy ennyit vártatok rá és ne úgy legyen! Irtam neked mail-t nagyon remélem még el tudod olvasni!

CatEye! Nem tudom, csak kb. nov. 17. Még csak holnap kezdik a szurikat, igy nem tudni pontosan mikorra lesznek jók a tüszö. Nyáron a fél év Decapeptyl szuri után (tehát menszesz nem volt fél éve) akkor 10 nap kellett hozzá, úgy hogy teljesen le voltak állítva a hormonjaim. Szerintem ahogy a doki saccolta, kb. úgy is lesz.

Jovi! Nem lehet hogy annyira stresszeled magad, hogy azért nem tapad meg? Bocs, de van ilyen.

Karmen
karmen

Rita! bocs, szoval a Suprafact is van az UH-ig.

Karmen
karmen

Drága JoviKép
Most olvasom, hogy nem sikerültKép
Ne szomizz kérlek, azt nem is tudtam, hogy már van két picikéd, hát ne sírj, mi is sírhatnánk, mindannyian, akiknek minden hónapban megjön.
Ne légy depi, gondolj arra, legközelebb sikerül! És ez így is lesz!!!!!KépKépKépKépKép

Krissi
Krissi

ANDI:ugye Te kérdezted DORIS emiljét? Hétfõn már tudja olvasni a leveleket!
JOVI:átérzem, nálam is mindig hasonlóan telik az 1 cn!Kép
Utáááálok a tábla aljára zuhanni!! De látod, babaesõ beindult és ránk is hullani fog!!!
KARMEN:most már célegyenesben vagytok!Kép
LUJZA:mi van Veled?
MARCSIRÓL tud valaki??
Virág
Virág

Gitta! Köv. ciklus, 1 cn. Köszi.

Virág! igen, most aztán nekünk is hajrá! Megigérem amikor már sokat kell pihenni, most is nagyon betartom, csak tapadjanak meg azok a kis lurkók!

Marcsinak már megy a stimulálás, ugy emlékszem. Õ elöttem jár. ugye?

Karmen
karmen

Marcsi! Nekem ma lesz Uh, nagyon kiváncsi vagyok én is az eredményre!

(neked is a 2. lombik?)

Karmen
karmen

Karmen: a múlt hónap nem a gyerekes stresszelésbõl állt...Költöztünk, lakást felúítottunk, nem is hõmérõztem, meg semmi...amikor jólesett együttvoltunk (bár az esélyes idõben odafigyeltem). Engem az stresszel, hogy ezen az átkozott munkahelyen kell lennem. Holnap el is megyek munkakeresõbe, ha már nem kell itt lennem.

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Jovi! Sajnálom, ez tényleg megnehezitheti. Akkor csak sok sikert tudok kívánni, meg hát hogy azért az a baba neked csak mielõbb ott legyen a pocidban!

Karmen
karmen

Lányok, most indulok a dokibácsihoz. Szorítsatok! Kép Ha hazaértem jelentkezem majd ...
M.
kismazsi

Kismazsi! Sok szerencsét!

Karmen
karmen

KismazsiKép
Sok szerencsét, de biztos, hogy minden rendben lesz!

JoviKép
Ne szomizz annyira! Neked már van két bizonyítékod, hogy össze tudjátok hozni a bébit! Mi itt sokan - én legalábbis - még ebben sem lehetek biztos.

AndyKép
Jó, hogy itt beszélitek meg a dolgaitokat Kismazsival, így ez pozitívan hat ránk is. Szeretjük a jó példákat elõttünk, optimistább tõle mindenki.
Bocs, hogy így mindenki nevében szólok.

LányokKép
Úgy látom, sok mindenkinek van gondja a munkahelyén, én sem vagyok másként. Most megpróbálok nem stresszelni, az nem tesz jót, de hát annyi negatívum ér, nem mindig tudom magam elzárkóztatni. Délutánra elfogy az erre felépített védekezõrendszerem.

Puszi: Móni
bogu

Én elbúcsúzom, legközelebb kedden leszek.

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Elszállt az elõzõ hozzászólásomKépKépKép

KarmenKép
Marcsi már múlt hét óta szúrogatja magát. Kicsit elõrébb van mint Te. Azt hiszem betegállományban van, mert a minitalin mondta, hogy kiiratja magát, mert nem szabad megfáznia a punkcióig.

Te is magadat szúrod, vagy dokihoz jársz minden nap ?

Cat

Cat
Kép
cateye

LányokKép
Mindenki elment orvoshoz???????? Hú de sok fejlemény lesz itt estéreKépKépKépKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

Én még itt vagyok, ragyogok, mint a fekete szurok Kép
De már nem sokáig, mindjárt jön értem életem párjaKép

MÓNIKép
mint tudod, az én melóhelyemen is gondok vannak, de én már belefáradtam abba, hogy állandóan azon izguljak, hogyan is lesznek itt a dolgok. Nekünk már május óta lóg a fejünk felett Damoklész kardja, de most állni látszanak a dolgok, bár lehet, hogy a háttérben azért vannak történések (max. mi nem tudunk róluk). Szóval nem tudjuk, hogy lesznek-e elbocsátások (valszeg igen), hány embert mikor hogyan, teljes a hirzárlat. Én meg úgy vagyok, hogy ezen úgysem tudok változtatni, hát már nem idegeskedem rajta. Tegyük hozzá az igazság kedvéért, hogy mikor ez kezdõdött, én is rendesen frászban voltam, de mivel nekem nincs befolyásom a dolgokra, hát amennyire lehet, nem foglalkozom a kérdéssel napi idegeskedés szintjén. Elhiszem, hogy most Neked nagyon nehéz, én már kezdek hozzászokni, de azért próbálj meg egy kicsit eltávolodni ezektõl, minél kevesebbet gondolni rá. Tudom, könnyû mondani... Küldök egy kis + energiát:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Ez erre a hétre már kitart, igaz?Kép

KARMENKép
köszi drukkolsz a jó hirekért! Már én is nagyon vágyom rájuk! És szoritok Neked, hogy sikerüljön!

Pusza,

Rita
knérita

Gitta!
3 c.1.cn. Megjött.....

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

CatEye! Nekem holnap kezdik, mivel már nem dolgozok és nem is kellett elutaznom oda ahova gondoltam, igy minden nap bemegyek a Kaáliba és ott majd beadják a szurikat. Arra már rájöttem, hogy nem kell reggel korán menni, mert akkor sokan vannak. A jó, hogy lehet menni fél4-ig.

Igen, én is igy emlékeztem hogy Marcsi elõrébb van.
Remélem sikerülni fog neki.

Ha nem dolgozik, akkor valaki tud majd róla hireket?

Karmen
karmen

JoviKép
Nagyon sajnalom, hogy nem jott osszeKép, de legalabb uj ciklus, uj remenyekKépKép

LujzaKép
Jelentkezzel, mi van Veled, mar mindenki Rad varKépKép

Andy es KizsmazsiKép
Ugyesek lesztek a dokinal es semmi gond nem lesz, de azert keruk visszajelzestKép Azert orulunk, hogy itt beszelitek meg az esemenyeket, igy legalabb huztok Magatokkal minket is.Kép Megyunk is minnel hamarabbKép

Andy28Kép
Nagyon sajnalom, hogy igy alakulnak a dolgok NalatokKép De azert a lehetosegekhez kepest probaljatok meg nem idegeskedni. Bar ez most a legnehezebb, tudom. A stressz semmi fele keppen nem tesz jot. A babuci meg ugyis akkor jon, amikor O akarKép

Pusza:
Vica
vica72

ORSI:Most akkor már mehet az akciózás? Mármint ebben a ciklusban??
Virág
Virág

VirágKép
Meheeeeeeeeeeeeet Kép
és írtam neked mailt Kép

puszi
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok! Ittvagyok
Icipici még, de ott van, ahol lennie kell. Doki bácsi nagyon aranyos volt, a kint ücsörgõ (és gondolom a körmét tövig rágó) férjemhez csak odalépett és gratulált ) 2 hét múlva újra megnézzük. - eddig a jóhírek ... és a rossz az, hogy van egy kb 3 cm-es sárgatest-cisztám. Hogy azzal mi lesz??? - bár erre azt mondta a doki, hogy nem baj ...

M.
kismazsi

(eltûntek a hozzászólásomból a Kép-k ...)
kismazsi

Ja, és - de szétszórt vagyok - kaptam Utrogestant, napi 3*1-et kell alkalmaznom elõreláthatólag úgy két hónapig ...
M.
kismazsi

Sziasztok lányok,
Én új vagyok itt, néha az nlc-n tébláboltam eddig.
Egy éve próbálkozunk babaügyben eddig sajnos semmi eredmény... Külföldön élek, és itt nagyon félvállról veszik ezt az egészet, nem is értem... Nemrég voltam otthon a SM anyavédelmiben és Dr Arnold (Cateye, asszem te is hozzá jársz...) nagyon kedves volt és véééééégre komolyan vett. sajnos csak egy hetet voltam otthon, de felírt clostit, amit jovo honapban, -vagyis amint menstruálok- kezdek majd szedni. Nagyon reménykedem, persze nehéz így a távolból, meg uh nélkül... Egy kérdésem volna hozzátok nekem amig rendszeres volt a ciklusom (2 honapja sajna egyaltalan nem az) 32 napra jött meg (mult honapban 56 Kép )a closty ezt (ha minden jol megy) átállítja 28 naposra? vagy vissza 32.-esre? Hátha tudja valaki... Puszi mindenkinek, Luna --ja igen, mi az a c és cn a táblázatokban?
luna

Luna! A c hogy hanyadik ciklusban van a próbáélozás óta, cn az aktuális ciklus hanyadik napján.

Nekem a Closti nem változtatta meg a menszesz szokásos idõpontját.

Karmen
karmen

LunaKép

Udv kozottunk, de ne maradj sokaigKép Engem is igy fogadtak nem olyan regKép Sajnos Closty ugyben nem tudok semmit mondani - meg nem szedtem - de a lanyok nagyon sokat tudnak errol. Majd holnap biztosan segitenek. Addig is erdemes visszaolvasni, biztosan talalsz magadnak valaszt.
En is kulfoldon elek, most indultak nalunk a kivizsgalasok es egesz gyorsnak erzem. Ha valamiben tudok segiteni, csak irj, e-mail cimem a fejlecben megtalalod.
Addig is kellemes probalkozastKép

Pusza:
Vica
vica72

Sziasztok!

Jovi, Orsi!
Sajnálom! Kép

Andy!
Ne izgulj, a fájdalom nem mindig okoz problémát! Húzódhatnak a méhszalagok is!

Kármen!
Kép Kezdõdhet a felkészülés! Kép

Kismazsi!
Gratulálok! Kép Boldog babavárást! Kép

Luna!
Üdv közöttünk! Ne maradj sokáig, vár a másik topic! Kép

Lányok!
Egész jól telt a mai napom. Most nincs idõm, majd holnap mesélek.

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta Kép
Ne sajnáld... mivel mi ebben a ciklusban utoljára még védekeztünk, így nem sok esélye volt Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!Kép

Teljesen el vagyok keseredve, mert már hét napja barnázom. KépIlyen sokáig nem szokott tartani. Enyhén fáj a hasam is olyan mensi szerûen, de nem annyira, mint szokott. Lehet, hogy a Norcolut még rontott is az állapotomon, ahelyett, hogy rendbe hozott volna. KépA hõm 36.8 már egy jó pár napja, feljebb menni már biztos nem fog. Azért majd felteszem a görbémet, mert szerintem ennek ellenére is lehetett pém.

CatEyeKép
Az LH teszt milyen? Nekem van otthon PG53-am, de arra azt mondta a doki, hogy az ösztrogént mutatja, attól lesznek a páfrányok. Az LH teszt gondolom az LH hormont mutatja, akkor tuti van tüszõrepi?

Megpróbálom iderakni a görbém, ha sikerül nézzétek meg. Szerintetek volt pém?
Kép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

LauraKép
A hõd alapján a 13-14. nap között lehetett. A hõd nem kell, hogy feljebb menjen, mert alacsony az alaphõd és ahhoz képest telejesen jó a 36,8. Az ív a lényeg.

LunaKép
üdv sajna közöttünk. A Closti nem hiszem, hogy átállítja 28 naposra a ciklusod. A lányok cickafark teát javasolnak ebben az esetben a ciklus elsõ felében. Ez már bizonyított, hogy hat. Errõl bõvebben a "ma megint megjött-Hasznos linkeknél olvashatsz".
Dr Arnold pedig szerintem is jó doki.

Bogár
bogár

Sziasztok! Kép

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Akkor az ígért táblázatok:
Kép
Kép

Lányok!
Tegnap voltam dokinál, sikerült elérnem, hogy a következõ ciklusomban legyen egy teljes hormonális kivizsgálásom! Kép A 3. és a 21. napon lesz majd vérvételem. Már csak itthon kell ma elérnem a dokimnál, hogy a pé elött és után csináljanak egy-egy UH-t, és azt is össze lehessen hasonlítani a vérvétel eredményével. Sajnos, az eredmény így is csak majd február közepére fog elkészülni! Kép Mindenütt ilyen sokáig tart? Mert ha nem, akkor szívesen elmegyek oda is! Kép
A tesóm is eljött a dokihoz, neki is ugyanazok a tünetei vannak, mint nekem. Már volt vérvétele is. Tegnap elküldte a doki UH-ra. Totál kikészültem az ajtó elött, minden kihallatszott, amit odabenn beszéltek! Kiderült, hogy lehet, hogy terhes (kb 3 hét)! Hirtelen elbõgtem magam, most sem tudom, hogy miért, hiszen örülnöm kellene neki. Mire kijött, sikerült rendbeszednem magam, de azért így is látta rajtam, hogy valami nem igazán stimmel egy kicsit. Csinált még az este egy tesztet, de az negatív. Sajnálom, ezek szerint lehet hogy egy ciszta. Kép Pedig már én is nagyon örültem neki! Mondtam is, hogy nem bánom, hogy belelõzött, de mi akkor is együtt fogjuk tologatni a babakocsit, még ha 1-2 hónap különbséggel is! Kép
Na, hát egyenlõre ennyi, majd még jövök késöbb, bár iszonyú sok a munkám.

Üdv:
Gitta
gitta

na..........
Kép
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok lányok
Tegnap teszteltem és van egy halvány második csíkocskám!!!!!
Kép))))))))))))
Azt mondták nekem hogy pár nap múlva csináljak még egy tesztet
és akkor már sötétnek kell lennie. Szerintetek is örülhetek?
puszi
Viki
Névtelen

VikiKép

A csík az csík, még ha halvány is. Szerintem örülhetsz!Kép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Viki!
Kép Gratulálok! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Viki!

Gratulalok!!!! Kép Kép Kép

kamilla
kamilla

Kedves lányok!
Búcsúzni jöttem tõletek. Úgyanis már nem fogok dolgozni mert ki leszek írva.A szemem tiszta könny mikor írom ezeket a sorokat. Már másfél éve írok a Babanetre és nagyon fáj ilyen hírtelen elszakadni tõletek.
Tegnap voltam dokinál és mondtam neki, hogy nem jött meg és pozitív lett a tesztem. A doki csak annyit mondott hogy ezt csak így mondom és örömében majd kiugrott a bõrébõl. Megvizsgált és azt mondta, hogy még nagyon kicsi és a has fájás az nem baj.Megkérdezte hogy szándékozok dolgozni, mert nem kellene és ki is írt. Hétfõn megyek a háziorvosomhoz.Rá van írva a papíromra hogy fokozott kockázatú terhesség. Írt fel Duphastont biztos ami biztos. Kérdeztem UH-án megnézie azt mondta felesleges még mert nem látszik. Egy hónap múlva kell visszamennem hozzá. Az asszisztensnõ hurrázott szinte jobban örültek mint én. Hiszen már két éve azon fáradoznak hogy terhes legyek.
A távolból nagyon fogok szorítani mindenkinek és kívánom hogy minélelõbb legyetek babásak!Kép

Viki!
Nagy gratul nektek!Kép

Kismazsi!
Vigyázz magatokra te is és nagyon boldog babavárást!

Puszi

Andy
Andy

Ha tényleg babuci akkor szerintem ez a hõmérõzés dolog nagyon változó egyénenként.
Én sosem mértem de annyit olvastam róla hogy mostanában egy pár napig én is kipróbáltam de az én hõm csak 36,9-37. És ahogy én itt olvastam szerintetek 37 felé kell mennie hogy valaki terhes legyen. Akkor ezek szerint mégsem.
Viki
Névtelen

Viki! Gratulálok! Mennyit váratatok erre?

Gitta! Ma megvolt az elõ szurim Kép és ma van a 2cn. Nekem mindig aznap megvolt a vérvétel eredménye. De itt is van olyan barátnõm (nekik másutt csinálták) akiknek 2 hetet kellett várniuk. De neked ez nagyon sok!! Mire meglenne az eredmény, már lehet hogy nem is ilyenek a hormonjaid, sokat tud azalatt változni. Én ezt nem értem. Igy szerintem nincs is sok értelme. Nem lehetne másutt levetetned?

Karmen
karmen

AndyKép
Sajnálom, hogy már nem leszel. Kívánom, hogy szép egészséges kisbabád szülessen és legyetek nagyon boldogok!KépKépKép
Ha tudsz üzenj majd valakin keresztül, hogy mi van Veled.Kép

VikiKép
Szerintem ez a hõ is jó ahhoz, hogy terhes legyél. Az sem mindegy, hogy hol méred, szájban nekem sokkal alacsonyabb volt. Most hüvelyben mérem, de nekem így sem éri el a 37-et, igaz terhes sem vagyok. Lehet, hogy a Te alaphõd is alacsony.

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Lányok! Majd én mindig beszámolok, ha megengeditek, hogy mi van Andyvel és a babával.

Karmen
karmen

Nekünk elsõre sikerült!!
:
viki
Névtelen

VikiKép
Gratulálok ! Mióta próbálkoztok ?

AndyKép
Majdnem elsírtam magam amikor olvastam a hozzászólásodat. Nem tudtok otthon internetet bevezettetni ? Az jutott eszembe, hogy a november 25-i minitalira feljöhetnél ha tudsz. Most jobban lesz rá idõd. Teljesült az álmod, mert emlékszem, hogy mondtad, hogy nem akarsz dolgozni egy percet se tovább a hülye kolléganõddel. Mobilon tartod valakivel a kapcsolatot ?

LunaKép
Üdv. közöttünk, de ne maradj soká. Külön is drukkolok Neked, mert egy orvoshoz járunkKép A Closty nekem nem rövidítette le a ciklusomat. A cickafark-palástfû tea hatásosabb lenne.

LauraKép
Nagyon szép a hõgörbéd. Az biztos, hogy ovulációs ciklusod volt, az ívbõl látszik. Érdekes mert nekem hasonló hõgörbénél a doki azt mondta, hogy nem a minimumnál reped meg a tüszõ, hanem amikor már megindul felfelé, tehát rá 1-2 napra. Az LH jelzõ az LH hormon emelkedést jelzi, a tüszõrepi elõtt kb.36 órával.

GittaKép
A február az nagyon messze van. Addig lehet, hogy teljesen más hormoneredményed lesz. Próbáld megsürgettetni ! Az Istvánban is 1 hónap, de az mégis csak rövidebb. Igazából a 3. napi az ami sokára lesz kész, mert akkor több hormont néznek. A 21. napinál már csak progit és Estradiol-t néznek azt hiszem.

Cat

Cat
Kép
cateye

Andy Kép Most az a legfontosabb, hogy rendben legyen minden. És ha ehhez ágynyugalomra van szükség, akkor feküdjél csak!!! Vigyázz magatokra és ha nethez jutsz gondolj ránk!!
Jó pocakosodást!!!
M.
kismazsi

AndyKépSajnálom,hogy nem leszel,de tulajdonképpen kívánom,hogy soha többet ne is legyen szükséged erre a topicra.Mindenesetre Karmentõl remélem majd hallunk rólad és a babárólKépVigyázz nagyon magatokra!Kép
VikiKépGratula!A teszt minden hõmérõnél megbízhatóbb,tehát ne aggódj!A helyedben várnék 5 napot,addigra biztosan egyértelmû lesz az eredmény.
GittaKépBiztosan együtt tologatjátok majd õket!Én szorítok értetek (is)Kép
LányokKépÉn is voltam dokinál.Tulajdonképpen mindent rendben talált,jövõ héten pedig vissza kell mennem,hogy a 14. napon megnézze hogy állnak a tüszõcskéim.Nagyon izgulok,mert nem volt még ilyen "irányított" próbálkozásunk.Ráadásul talán a holdacskám is vár addig (Krissi?) és minden összhangban lesz.A dokim tündéri volt és azt mondta,hogy ezekben a borongós hideg hónapokban biztosan összejön a babaKépRemélem nektek is!

krisztinke
krisztinke

Viki Kép Gratulálok! Ritka szerencsésnek tarthatod magad, hogy elsõre sikerült ...

Lányok!
Ma már csak este leszek, de akkor jövök mindenképpen olvasni ...

M.
kismazsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: