Kukacka! Csodálatos kép!! Sztem is jót jelent, hogy egyformák, és eddig is nagyon ügyik voltatok, szóval hajrá ikres kismamik (én is irigy, de azért bizti én is betojnék első hallásra)!
Tücsikém, én nem tudok neked jó tanácsokat adni barnázás és ciklusborulás ügyében. Nálam ilyesmi mindig valamilyen stressz hatására törént, már amennyire emlékszem (a lombikos ciklus egy majdnem egy hetes barnázással kezdődött, nagyon megijedtem). A szobabicaj és a kufircka mindenesetre jó gyógymódnak tűnik!
Vkrisz, mikor jössz Db-be?? Úgy adnám már oda neked a tesztjeidet, hogy zebrásítsd be őket! 31. napon ilyen szép hő nagyon reménykeltő ám!!!!
Puszi, tényleg szupi vonalzó!!!
Ahogy számoltam, kb. jan. 24-én kezdem a szurikat, és február elején már babás leszek!!!

Szóval Dezsi, Baba, Puszi, Till, Tücsi (?) és sztem Brizo: rajtunk a sor, hogy feltegyük az i-re a ponto(ka)t!!!
Ja és ugye januárban lesz a szülinapom is (aki tudja, hogy pontosan mikor van, az kérem ne köszöntsön itt a topikban, nehogy rám ismerjenek akiknek nem kéne...

), úgyhogy hátha szerencsét hoz.....
Krisz, visszatérve a blasztos "ötletedre": támogatom én is nagyon az elgondolást, csak azon imádkozom (már most!), hogy legyen elég petike, mert ugye ez csak így működik...
Szezso, sztem is pihenjél még.

Ez a darakór borzalmasan hangzik....

Jobbulást a haladnak.
Nyulasz, a lufinak nincs szeme.