Sziasztok!
Megjöttem gyógyszertárból, ebédelésbõl (anyukám fini túróstésztát fõzött, hmmmm).
CALDEA,
a kapszulát a párod hogyan szedte? A papirján 3x2 van.
MONI,
igen, szerencsés vagyok, hogy ilyen a párom hozzáállása, már õ is nagyon szeretne egy babuleket

. Kiváncsi leszek, hogy fog neki tetszeni a boxer, sose hordott, csak otthon idõnként, azt is csak azért, mert én vettem neki, és aranyos tigrisek ugrándoznak rajta (és tudja, hogy macskamániás

vagyok). Engem is érdekel a nem tár.hu-s honlap, a múltkor már kérdeztem, de senki sem válaszolt

(ugyanis engem a hálózat nem enged fel a tár.hu-ra).
DORIS,
az aszpirint tényleg csak orvosi utasitásra lehet szedni? Mert akkor én bajban vagyok, a dokim szabin van, nem akarom zargatni.
EDELWEISS,
neked is úgy irta fel a doki a gyerek-aszpirint? És hogyan szedted (ha szedted egyáltalán), mert én csak 100 mg-osat kaptam a gyógyszertárban. Vagy inkább folyamodjak a vörösborhoz? Már nem tudom, ki irta, hogy az orvosa 2x1 dl vörösbort javasolt.
ILDI,
hogy vagy? Merre jársz? Dolgozol nagyon?
BEA,
bocsi, hogy közbekotyogok, de szerintem egy picit megkeveredtél, Caldea irta a férje kezelését, nem Cateye

. De bizti mindenki érti, akire vonatkozik

.
NIKIE,
nem egészen értem a kérdésed, de azért az én értelmezésem szerint megpróbálok válaszolni. Én úgy tudom, hogy min. 20 millió matyika kell ahhoz, hogy esélyesnek legyél mondható. Ha ettõl kevesebb, akkor már elég kicsi a valószinûsége a teherbeesésnek, mivel "útközben" igen nagy a "lemorzsolódás". Remélem, jól mondtam, ha mégsem, akkor valaki legyen szives javitson ki

!
Pussz,
KnéRita