Sziasztok!
Komolyan mondom, jegyzetelnem kellett...
Kati!
Azt hittem, jó híreket fogok olvasni...Igaz már vol olyan, hogy negatív teszt és mégis baba!
Nárcisz!
Nálad mi a helyzet?Mensi?
A dokinak mondtam az eredményem láttán, hogy "nincs szerencsém..."Erre Õ azt válaszolta, "fogadjunk,hogy lesz!"Jó volt hallani, még ha sokára is lesz.Megnyugodtam a szavaitól.
Dido!
Köszi!Én is remélem, hogy van megoldás!
Szorítok az "új kezdethez" és hétfőre is!Ha jól olvasom, akkor mész orvoshoz...
KorekRéka!
A tüsződrukkok jók voltak!Ugyanolyan intenzitással küldöm a babahozókat is!Persze Nektek is tenni kell érte...,de úgy gondolom minden adott hozzá!
Tündi!
Gondolom megvolt a varratszedés...Hogy vagy?
Valószínű, ebben a hónapban abból a Closy szériából kaptam, amit Csibe is szedett a múlt hónapban...Neki sem hatott

De majd most!Nem hittem volna,hogy valaha is ezt fogom mondani, de megjöhetne már, mert szeretném tudi, most melyik széria jutott nekem...
Dudu!
Köszi a javítást, ari vagy!
Nincs rossz gondolatom, a következő hónapban bízom!Annyi PCO-s nőnek lett már babája a tudomány segítségével...Nekem is lehet majd, ebben biztos vagyok!
Bogica!
Sajnálom, hogy ebben a ciklusban sem sikerült...
Szisszka!
Gép rendben!Szerencsére, Apa nagyon ügyi!Nálunk nem volt vészes az adatvesztés, majdnem minden pótolható...Csak idő kérdése volt a dolog...főleg, hogy rajtam már babanet elvonási tünetek jelentkeztek!Szóval hiányoztatok.
Hétfőn van már eredmény Totyival kapcsolatban?
Mensit most én is vállalok!!!!

Minél elöbb!...
Refi!
Kitartás!Mikor nagyon szarul vagy

, gondolj ránk!Hidd el sokan átvállalnánk már!
Sysy!
De jóóóó!Mozog!!!Elhiszem, hogy örülsz!
Katka!
Utolsónak, de nem utolsósorban...
Tudom, hogy elutaztatok...Ha én vagyok, Te nem vagy...Mensi???A hőd nem túl jó.

Ha már a mensit nem is, remélem az irtózatos görcsöket megúszod!Azér örülnék, ha csak rosszul mértél volna...
Puszó
Brill
Most visszaengedem Apát a géphez, mert van még mit csinálnia...