A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Stella
Ha ez az, amire gondolok, akkor pocakos koromban nekem is írogatott e-mail-ben egy pedofil állat. Nézegette a pocakos képeket és azon élvezkedett.
Megértelek, engem is rettentően felháborítottKép
Bár utólag inkább már csak sajnálom, szegény beteg elme.

Babus

Kép
babus2005

Csibe Kép Sajnálom, hogy nem vittetek fényképező gépet, azt pedig mégjobban, hogy elkezdtél pecsételni KépKép Megértem, hogy most rosszabbul érint, mint egyébként. A pecsételés menzi előtt a progi hiány jele lehet, nem? Csináltatok már hormon profilt?

Monyóka Kép Március közepén fogok szülni Kép
A hőmérőzésről nekem nincs túl jó véleményem, de ez csak az én tapasztalatom. Az én görbéim kb. olyanok voltak, mint az EKG görbe, ember legyen a talpán, aki azok alapján megmondta volna, hogy mikor volt pé-m, vagy volt-e egyáltalán. Csináltam 2-3 hónapig, de annyira idegesített, hogy nem olyan, mint amilyennek lennie kéne, hogy eldobtam a fenébe a hőmérőt és tudom, hogy többet nem is fogom használni. Csináltattunk utána egy hormon profilt is, ami viszont teljesen rendben volt Kép Kristóf baba pedig azóta itt van a pocakomban, úgyhogy bármit is mutat a hőgörbe, volt pé-m Kép Meg úgysem ezen múlik - szerintem Kép

Babus Kép Szoktam ám nézegetni a babás topikban Kristófka képeit, nagyon helyes kissrác és iszonyat gyorsan fejlődik KépKépKép

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Stella!
Kép

Majcsi!
Megy a drukk továbbra is! Kép Nekem is az jutott ám eszembe, amit Juca írt! Milyen szép is lenne... Kép

Csibe!
Sajnálom. Kép Elhiszem, hogy rosszul érint a dolog, de erősnek kell lenned és nem szabad feladni! Hála Istennek itt vagyunk Melletted, segítünk, ha erre van szükséged! Tapasztalatból mondom, hogy sokkal könnyebb átvészelni a bajokat, ha ennyi megértő, sőt egy cipőben járó - szerintem nyugodtan mondhatom, hogy - barátot találsz! Kép

Timi!
Jó hír, hogy nincs szükség császárra, bízzunk benne, hogy Kristóf baba sem akar császárral jönni (vagyis időben megfordul)... Kép Ja, és mekkora már a babóca? Lehet tudni a körülbelüli "paramétereit"? Kép

Most a mamáméknál vagyunk, a párom statikát magyaráz a keresztanyámnak, aki tavaly kezdett el egy műszaki fősulit! Kép Az én építész férjecském szokott neki segíteni műszaki témákban... Kép Itt ülnek mellettem, beszélgetnek a házi feladatról, de nekem olyan, mintha kínaiul beszélnének... Szegény keresztanyám, remélem ő legalább érti, hogy miről van szó! Kép

Legyen továbbra is szép napotok! Kép

Zsu

Zsu
valér

Sziasztok!
Annyit írtatok alog bírom követni...
Norwell:
GRATULÁLOK A "BÉBIHEZ"!!!!!!!!!!
TÜNDI:
Köszi a táblát emlékeztetönek is...igen ma már a 37cn-on vagyok,még holnapig szedem a gyógyszert igy bizti csak jövöhéten jön meg valamikor.
Bűr csüt.re bejeletkeztem kontrollra a dokihoz,remélem használt ez az antibiotikum és kiölte a bacikat!!!
Unique:
Feltétlenül írjál mi volt hétfön a genetikai Uh-n.
Bizti kiderül milyen nemó az a bébi!
Majcsi:
Részvétem,és "gyönyörű" kort ért meg a mamád.
Én sajnos már korán 60 évesen elvesztettem súlyos vesebeteg volt,nehezen tudtam feldolgozni,de apukám azt mondta egyszer hidd el kicsim igy volt jöbb neki...
Tavaly viszont apukámat is elvesztettem 53 évesen ö is vesebeteg volt.Rettentöen hiányzik,és sajnálom, hogy nem laktunk már a szüleimnél mert biztso nem hagytam volna,hogy igy történjen.A húgom egyáltalán nem törödött vele,anyu meg sokat dolgozott nekem meg itt a két huligán és nem tudtam sürün menni hozzá.Pedig mindkét szülésem után rögtön bejött a kórházba és olyan büszke nagypapa volt....bocsánat kicsit elérzékenyültem............
Majcsi DRUKKOLOKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!
Rólam annyit,hogy valahogy nem vagyok olyan optimista mint eddig.Február 17.-én lesz Ákos 3 éves és ha addig nem sikerül a 3.baba(ami nagyon úgy néz ki)akkor nem is tudodm mi lesz!!??
Oda nem mehetek vissza dolgozni ahol voltam, mert mikor meghallották, hogy mégegy gyerek teljesen felháborodtak.Jó mi?!!!
Sokan mondják nem kell görcsösen akarni,meg nem kell idegeskedni stresszelni.
Még késöbb visszanézek!
Kellemes délutánt mindenkinek.
Zsuzsa
refief

Zsuzsa!
Sok munkahely sajnos ilyen!Kép
De februárig még háthaKép
(anyukám szülinapja is február 17. )Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Szia Lányok!
Csodák csodájára végigolvastalak Benneteket! Kép

Unique!
Szépen nő a pocakod!
A tábla-pixist pedig szívesen rádsóznám ám, hiszen hihetetlen zebraáradat indult be kezeid alatt! Főleg, ha nekem is osztanál egyet... Kép

És különben is Tündi olyan gyorsan visszatér majd, hogy nem lesz sok időm zebrát osztogatni!

Ugye Tündi?
Remélem, hogy nem kell majd a sebbel sokat bajlódnod, de majd meglátod.
Húú, azért izgulok érted ám!! Kép
Ja, a szkópiákról Kancellárka küldött ezt-azt.

Sziszka!
Köszi a drukkot.
Örülök, ha tudsz jönni írogatni!

Kati!
Hogy megy a "döfködés", remélem minden OK. Méregeted is a cukrod? Beállt már? Vagy ez még túl korai?

Dido!
Köszi a drukkot. Szerdán kiderül minden. Kép

Reva!
Sajnálom Kép Egyébként szerintem néha jó kicsit kizökkenni a Babanet-témából és mikor már nagyon hiányzik, örömmel visszatérni. Kép

Stella!
Igazad van, csak szörnyű volt olvasni, hogy valaki milyen bunkó lehetett veled!

Norwell!
Ne bocs azért, mert megosztod az örömöd velünk. Mi is ugyanezt tesszük majd! Várjuk a képet!

Csanita!
Szia! Nagyon kedves tőled, hogy leírtad Tündinek a részleteket, s ezzel beléptél te is közénk.
Mielőbbi babásodást kívánok! Kép

Monyó!
A hőmérésnél az a lényeg, hogy hogyan változik egyik napról a másikra, nem az értékek.

Timika!
Tök jó, hogy szülhetsz természetesen! És egyébként hogy vagy?

Refief!
A határidők szabása nem túl szerencsés dolog a lelki nyugalmad szempontjából. Én is beleestem korábban ebbe a hibába és eléggé póruljártam.

Csibe!
Köszi, igen, biztos, hogy meddőségi kell, mert ehhez az immunológiai összeférhetetlenséghez ők értenek igazán. A nőgyogyim küldött egyébként.

Szép ajándék ez az utazás. Nekünk még nem volt évfordulónk, így nem tudom, hogy hogy fog telni. De vannak elképzeléseim... Kép

Zsazsóka!
Üdvözöllek az újak között! Kép

Szép hétvégét mindenkinek!

Puszi:
szófosós réka
Vendég

Sziasztok!

Majcsi!
Sajnálom a nagymamádat,Kép de azért szép kort élt meg.
Miért nem tesztelsz?
Ja és én is dolgoztam ma, sajnos nem nagyon hatásfokkal.

Stella!
Csak nem a munkatársad?
És még vannak ilyen emberek a földön….Kép

Timika!
Köszönöm.
Akkor te is abban az influenzában vagy, mint én. Biztos, hogy nem tőlem van, hidd el.Kép
Ja és a szemészeti eredményednek nagyon örülök. Biztosan minden rendben lesz.

Csibe!Kép
Sajnálom. A pecsételés azért még elő szokott fordulni terhesség alatt. Ha mégis megjönne, akkor tényleg jó ötlet az andrológia.

Szofosos Réka!Kép
Nekem mégse írtál.Kép

N

Kép
narco

Sziasztok!

Réka!Kép

Olyan ari vagy hogy érdeklődsz.
Egy kicsit most össze vissza van a cukrom, pedig magam is meglepődök, hogy milyen fegyelmezett vagyok zabálás téren. Most is éhes vagyok, ami nálam ritka állapot. Lehet hogy hétfőn felhívom a doktornőt. Mondjon már valami okosat..

Addig is döfködöm magam, ami annyira sem fáj, mint egy ujjbegyből történő vércukor mérés.

Puszi, Kati
Vendég

Ja, és még azt képzeljétek el, hogy CUKRÁSZ vagyok és egész nap SÜTIK közt élek!Kép

BORZALMAS!!!Kép

Lehet hogy azért nem meglepő az akaraterőm, mert tudom, hogy most már tényleg élesben megy a babáért, és hát akkor nem kérdés, hogy megállom a zabálást vagy sem.Kép

Kati
Vendég

Narco!Kép

Szerinted normális dolog, hogy abbahagytam a gyógyszert, és eléggé ingadozó a cukrom. Evés után felmegy, amennyire inzulin nélkül nem szokott, aztán 2 óra múlva meg nagyon alacsony.

Azt hiszem tuti felhívom a dokinőt hétfőn. Mert csak 3 hét múlva kéne visszamennem, addig nem kísérletezgetek.

Kati
Vendég

Ennyit sem írtam még 5 percen belül.KépKépKép
Vendég

Kati!
A gyogyó biztosított beked egy egyenletes felszívódást. Most, hogy elhagytad ingadózó lett a vérszint.
Valahogy úgy tanultam, hogy kétféle inzulin van, a hosszúhatású, és a rapid. Na ezt a kettőt kel kombinálni. Neked így van?

N

Kép
narco

Nekem Actrapid van, ez az étkezési.
Szerény véleményem szerint nekem elhúzódó (hosszú) hatású kellene.

Most már tuti hogy felhívom a dokit.

KösziKép

Kati
Vendég

Sziasztok!

Elég jó termeltetek, de sikerült visszaolvasnom.

Csibe!
Egy kis pecsételés még nem jelent semmit, bár ha egyébként is így szokott megjönni...De azért drukkkk! Kép

Majcsi!
Részvétem! Nekem májusban halt meg az apukám 50 évesen, úgyhogy nagyon megértelek... Kép
Én a helyedben biztosan nem bírnám ki, hogy ne teszteljek. Nekem úgy volt, hogy kb. 35-38 naposak a ciklusaim, és a 25. naptól kezdve már 37,1 és 37,3 között volt végig a hőm, aztán nem vártam ki a 38 napot, a 35.-en csináltam meg a tesztet... Kép

Kati!
Tök jó, hogy nem kell kórházba menned, de azért kérdezd meg a dokidat, hogy mizu. Nem vagy te kísérleti nyúl! Kép

Stella!
Tudod, azt szokták mondani, hogy nagy az Isten állatkertje!!! Kép

Azt elfelejtettem a nagy örömben tegnap leírni, hogy ilyen tanácsokat adott a dokibácsi:
-egyek minden nap egy banánt és egy joghurtot,
-egyek minél több sertéshúst,
-igyak minél több folyadékot.

A sertéshúst nem igazán értem, de majd megpróbálok többet enni belőle, bár mostanában nem igazán vagyok jóban a húsfélékkel... Kép

Egyelőre ennyi.

Puszi mindenkinek:

Norwell

Kép
Kép
norwell

Kati!
Actrapid az gyorshatású.
Úgy szokták beállítani, hogy adnak egy hosszúhatásút (nem tudom már a nevét) az reggel. Ad egy állandú inzulintónust, evések előtt meg 1-1 actrapid. Na így nem annyira ingadozó.

N

Kép
narco

ZsuKép pontos paramétereket sajnos én sem tudok; a 20. heti UH-n már CRL-t sem néztek, a könyvek szerint viszont Kristóf kb. 25 cm és 300-400 gramm Kép Mindig elcsodálkozom ezeken a méreteken Kép A legutóbbi UH-n már fejjel lefelé volt a baba, de ilyenkor még össze-vissza mozoghatnak Kép A lényeg, hogy a 36. hét körül már forduljon jó irányba Kép Remélem eszes kissrác lesz és nem akar kicseszni sem magával, sem velem azzal, hogy nem fordul meg Kép

Duddu Kép Köszönöm, jól vagyunk, a mostani megfázástól eltekintve Kép Csütörtökön voltunk az 1. szülésfelkészítő előadáson, nagyon érdekes volt Kép Te hogy érzed magad?

Nárcisz Kép Pedig már gyanakodtam, hogy tőled származik a kórság KépKépKép Neked milyen tüneteid vannak? Nekem "csak" az orrom van többé-kevésbé eldugulva, de lázam vagy hőemelkedésem nincs. Lelkileg hogy érzed magad?

Norwell Kép Miért kell sok sertés húst enned?

Puszi és jó éjt!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Timika!

A tüneteim: fáj nagyon a torkom, nagyokat köhögök és most már eldugult az orrom is, hogy mondtad. Kép Lelkileg meg rendben vagyok. Megfogadtam a tanácsotokat és most már kihasználjuk a férjemmel azt az időt, amíg még ketten vagyunk. Kép

N

Kép
narco

Sziasztok!

Köszönöm a vígasztaló szavaitokat, ahogy Valér mondta igazi barátok vagytok!Kép

Monyó!
Erős vagyok már össze szedtem magam. Jön a köv. hónap, akkor augusztusi baba lenne és a kis jövevényt kaphatná a férjem születésnapjára!Kép

Timi!
Csináltak nálam mindenféle vizsgálatokat, annyi vért vettek tőlem, hogy nem is maradt! Abból nem derült ki semmi rendellenes! Úgyhogy nem értem!

Nárcisz!
Nekem is pont az jutott eszembe, hogy pecsételés mellett még lehet terhes az ember, de aztán elhesegettem még a gondolatot is, nehogy "újabb" csalódás érjen!
Viszont kérdeznék Tőled vmit: a doki azt mondta, hogy a duphastont a mensesig szedjem, ha megjön nem kell tovább szedni. Szerinted most hogy megjelent ez a pecsételés szedjem, vagy abbahagyhatom? Megmondom őszintén ma 2x1 helyett csak 1 szemet vettem be. Arra gondoltam, ha úgyis megjön minek tömjem magamba? Rosszul csináltam? Megköszönöm ha válaszolsz, kíváncsi vagyok a véleményedre!
És persze kedves csajok Mindenkiére!Kép

Norwell!
Köszi a drukkolást, de már nem reménykedem!

Újra Timi!Kép
Fényképet nem tudok ugyan mutatni, de a szálloda honlapjára bekukkanthatsz:www.shiraz.hu
Ha bárki kíváncsi kattintson!Kép

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Timi!
Kép Olyan furi lehet, hogy egy ilyen pici lény ott kuksol a pocakodban... Kép

Zsuzsa (druszám)!
Hát igen, ez a baj a munkahelyekkel... És az ember mit tud csinálni??? Vagy a családot választja, vagy a munkát... Mint tudjuk a család a legfontosabb, de biztos munkahely nélkül nagyon nehéz! Hát akkor még jobban szorítok Neked a 3. picúrhoz, hogy minél hamarabb összejöjjön, a főnököd meg egye meg a méreg... Kép
Még valami, sajnálom a mamád és főleg az apukád! Kép

Szép álmokat mindenkinek! Aki még nem álmos, bújjon oda a párjához és ezen a hűvös estén melegítsétek fel egymást!!! KépKép

Zsu

Zsu
valér

Csibe!
Szerintem az adagot sem kellene csökkentened. Ez egy mesterséges progeszteron. Inkább tesztelj egyet mielőbb, mert a nélkül nem tudsz mit csinálni,és szerintem a doki is ezt fogja kérni tőled. A lényeg az, hogy a terhesség megtartásában segít, hogyha kevés a te általad termelt progeszetron. Magzatra nem veszélyes, mert elég nagy adagban a koraszülés leállítására is használják.

N

Kép
narco

A pharmindex ezt írja róla: Infertilitas: naponta 10 mg didrogeszteron a ciklus 14. napjától 25. napjáig. A kezelést legalább hat egymást követő cikluson keresztül folytatni kell. Tanácsos a kezelést a terhesség első hónapjaiban is folytatni a habitualis vetélésnél megállapított adagolással.

Na ezt írta, azaz így helyes használni.
?ág keresek. A pecsételő vérzésre pedig nem szabad hallagatni, ez most komolyabb dolog annál, hogy megérzés.
Szerintem: N

Kép
narco

Ja és ezt is írja még:
Áttöréses vagy pecsételő vérzés a kezelés első hónapjaiban jelentkezhet egyes esetekben.

N

Kép
narco

Nárcisz!
Köszönöm szépen a válaszaidat!
Akkor várok még egy kicsit, utána tesztelek, de addig is szedem, ahogy felírták, 2x1-et.
Először nekem is azt mondta a doki, hogy a 15.naptól a 24-ig kell szedni, de amikor láttuk, hogy megrepedt, akkor azt mondta, hogy a mensesig szedjem, ill. ha terhes lennék, akkor a 12.hétig kell szedni!
Mégegyszer köszönöm! Be is veszem gyorsan!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Nárcisz Kép Nekem már jobb az orrdugulásom, viszont reggelre elkezdett kaparni a torkom Kép Örülök, hogy lelkileg jobban érzed magad, ez a baba szempontjából is nagyon fontos Kép

Csibe Kép És mit mondott a dokid, hogy mitől lehet akkor a pecsételés? Azóta is pecsételsz, vagy most nincs semmi? Mikor kéne tesztelned? Mindjárt megnézem a szálló honlapját Kép

Zsu Kép Tényleg leírhatatlanul jó érzés, hogy Kristóf ott csücsül a hasamban Kép Főleg most, hogy kezdem érezni a kis mozdulatait Kép

Vettünk a napokban egy sarok ülőgarnitúrát és két fotelt, ezeket raktuk össze ma délelőtt. Nagyon jók lettek Kép

Megyek pihizni egy kicsit Kép

Puszi: Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Csibe!
Nagyon szívesen.
Annyi még eszembe jutott az éjszaka, hogy nem tudom, hogy hőmérőzésről beszéltél-e. Ha nem, akkor bocsi. Csak annyit szeretnék mondani, hogy most a mérésnek nincs értelme, mert maga a progeszteron viszi fel a hőt, amikor átállítja az anyagcsere folyamatokat és te most mesterséges progeszteront szedsz, így biztos, hogy magas lesz a hőd.
Ha nem aktuális, akkor vissza az egész.

Timika!
Na most nagyon rossz. El vagyok tompulva, és hőemelkedésem is van. Na ez borzalmas. Kép

N

Kép
narco

Timika!

Fogalmam sincs, igazából arra gyanakszom, hogy abban van annyi fehérje és olyan, ami kell... De ha hülyeséget írok, javítsatok ki... Kép

A hétvégén bejelentettük a családnak is. Mindenki nagyon örült neki, anyukám el is sírta magát, hogy akkor ő most dupla nagyi lesz, mivel tesóméknál márciusban várható a baba... Kép

Jók legyetek

Norwell

Kép
Kép
norwell

Szia Lányok!

Norwell!
Milyen hamar bejelentettétek! Beleképzelem magam a helyzetedbe és repkedek Kép. Ez aztán a szép hétvége, igaz?

Kati!
Szerintem is hívd fel a dokid minél előbb. És érzed is az ingadozást, vagy csak a méregetésből tudod?
Nagyon ügyi vagy a szurkálással!

Timika, Narco!
Jobbulást kívánok, de gyorsan! Kép

Timi!
Köszönöm kérdésed. Jelenleg kicsit gyengébben van a lelkem, de tudod, milyen ingadozó ez. Remélem, szerdán megkönyebbülünk a doki után!
Vigyázz magatokra! Kép

Csibe!
Ez a beszéd! Néha el gyengülhet az ember, hisz itt vagyunk és felmosunk! Kép
Egyébként most hogyan tovább? Visszamész a term.gyogyihoz? És Closty lesz?

réka
Vendég

Sziasztok!

Velem nem igazán törpénik semmi, várom a mensi végét Kép

Csibe Kép
Én Egerben lakom, és gyakran megyünk Szalókra a hőforráshoz. Voltatok ott Ti is vagy inkább a szálloda vizében ücsörögtetek? Nagy élmény a hőforrás, főleg télen, mikor a szabad ég alatt belecsobbansz a forró vizű medencébe, iszogatod a forralt bor Kép Hmmmm, kedvet is kaptam

Norwell Kép
Nem csoda, hogy Anyukád elsírta magát, ritka a két unoka/év Kép

Nárcisz Kép
Jobbulást! Kérdeznék egy gyógyszereset, ha nem baj. Júniusban volt egy térdműtétem, a doki most Condrosulf-ot írt fel. A tájékoztatóban az van, hogy a terhesség első 3 hónapjában nem ajánlják. Én még az elsőben sem vagyok Kép, de ha összejönne a babó én meg szedem a gyógyszert, nem lenne hatása? Ezért még nem kezdtem el szedni, pedig a porcaimnak biztos jót tenne Kép Köszi előre is!

Jó éjt Kép

Vera
reva

Norwell!
Állítólag a vas a vörös húsokból szívódik csak fel igazán. De ebben én sem vagyok biztos.

Na jó éjt mindenkinek.N

Kép
narco

Vera!
Nem tudom a gyógyszeres krdésedet, mert 1-2 gyogyó van törzskönyvezve terhességben. Viszont ami nincs azt azért nem ajánlják, mert nincs kipróbálva. Ha holnapig várhat, akkor megnézem a nagy könyvben, de most elég tompus vagyok ehhez. Bocsi.

N

Kép
narco

Jó reggelt lányok!

Tegnap este még írtam, csak elszállt a hsz Kép

Duddu Kép köszönöm, már jobban vagyok, a nátha majdnem elmúlt, csak a torkom kapar még. Én is remélem, hogy szerda után megerősödve folytatjátok a projektet Kép

Narco Kép Hogy vagy? Szerinted használhatom a lándzsás útifű szirupot vagy Hustagilt (remélem így kell írni) vagy inkább ne kockáztassak és csak mézes teázzak?

Norwell Kép Elhiszem, hogy anyukád nagyon boldog volt! Kép A tesódék tudják már, hogy milyen nemű lesz a baba?

További szép napot mindenkinek!

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Duddu!
Hát igen, anyukám is azt mondta, hogy ennél rosszabb hírrel soha ne jöjjünk! Kép

Timika!
Most voltak nemrég dokinál a tesómék is, és azt mondta nekik, hogy szerinte kisfiú, de erre azért nem tenné az életét. Mindenesetre egészséges, ez a leglényegeseb! Kép

Én egyelőre viszonylag jól vagyok, sajna ezidőtájban szoktak az émelygések rámjönni, úghogy most sem vagyok igazán topon, küldjetek rókaűzőt!!! Igaz, hogy eddig még nem volt, de nem is szeretném...

Narco!
Valami ilyenre gondoltam én is, de attól tartok, nem fog bejönni, mert tegnap ebédnél beleharaptam a husiba, és hát... Szóval a lényeg, hogy a párom ette meg. Kép
Lehet ezzel valamit kezdeni, nehogy kevés legyen a vas? Vagy elég az Elevit?

No bedugulok, jók legyetek, puszi mindenkinek!

Norwell

Kép
Kép
norwell

Dudu!
Kitartás szerdáig!
Hogy álltok a pályázattal?

Timika, Nárcisz!
Jobbulást!

Norwell!
Akkor menjenek azok a rókaűzők...

Majcsi!
Na mi újság? Hogy áll a hőd? Teszt volt?
JÓ volna már egy újabb zebra, különösen a régebbi versenyzőktől. Rajtad a topic szeme. Kép

Sziasztok: Junko
Vendég

Sziasztok!

Szóval tegnap teszteltem, és két csíkos lett. Kép Kép De azért mindenkit kérek, hogy drukkoljon tovább, hogy majd a dokinál is minden rendben legyen, és nyolc hónap múlva egészséges babánk szülessen. Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Majcsi!

Ez szuper!!! Gratulálok a zebrácskádhoz! Nagyon boldog és főleg problémamentes, könnyű várandósságot kívánok! El tudom képzelni, mekkora most az örömötök!!! Mikor mész doktor bácsihoz?

Pusza: Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

MAJCSI Kép TISZTA SZÍVBÕL GRATULÁLOK!!! Kép Mikor mész dokihoz?

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Majcsi!

Teljes szívemből gratulálok nektek és drukkolok, hogy minden annak rendje-módja szerint történjen.
Nagyon-nagyon sok boldogságot, és azért mesélj, hogy volt mint volt, milyen tünetek voltak, és egyáltalán női megérzés meg ilyenek, mit szólt a férjed és, és, és...

Üdv:
Junko. Én tényleg nagyon örülök!
Vendég

majcsi.Konybe labadt a szemem de tenyleg.
Nagyon orulok,vegre valaki.
Ez szuper nem is tudom mit mondjak.
Mennek a drukok+++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

velem semmi zujs,holnaptol varom a menzitKép

Kép
monyoka

Majcsi)KépKépKépKépKépKép
Ez tök jóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!

LányokKép
Nárcisz jár legközelebb a megoldáshoz: volt kolléga, de több szót nem is érdemel!!!!
Stella

Kép
stella9

Majcsi!!!!!!!!!!!!!

NAGYON-NAGYON-NAGYON NAGY GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!

Örülök, hogy végre sikerült!!! Tiszta szívemből gratulálok! Mikor mész dokihoz? Alig várod, gondolom! Aztán gyere ám a hírekkel!!!

Norwell

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Úgy látszik pár napig nem szabad jönnöm, hogy jó hírt lássak!Kép
Majcsi!
Tiszta szívből gratulálok!!!Kép Látod igaza lett a lányoknak.Egy lélek távozott, egy pedig érkezni fog.Örömöm mellé fogadd részvétemet is a nagyid miattKép

Nálunk apa ma reggel volt vizsgálaton...eredmény holnap lesz.Majd beszámolok Nektek.

További szép napot mindenkinek!
Puszi
Brill

Kép
brill

Majcsi!Kép

Én éreztem, hogy babád lesz!!!!

Nagyszerű, mennek a kis speckó ÉLETREVALÓ csíkosok!
Kép

Vigyázz magadra, szedd a progit, és minden rendben lesz!

Juca

tjuca

Helló Csajok!!
Képzeljétek nekem megjött szombat éjjel és gondoltam ha hétfőn bejövök rögtön írok hogy nyugi mert lesz egy zebrásunk és TÉNYLEG!! :o)))
Majcsika!!
Gratulálok!! De én tudtam ám már szombaton!!! :o)))Szorítok hogy minden rendben legyen és 8 hónap múlva csoda szép babád legyen!!!
Mamádat sajnálom, nagyon szép kort élt meg.

Tündi,
Remélem a nálatok a Mikulás hozza a kisbabót!! Szorítok a műtétedhez, biztos minden rendben lesz, de pihenj sokat utána!!

Eszter,
sajnálom hogy nem írogatsz többet közenék, mondom én aki igen ritkán jön, de még nekem is hiányoznak a hozzászólásadi!! További szép gömbölyödést kívánok!!

Stella,
ki az a manusz aki csesztet téged? Vmi elmebeteg? Megáll az agyam!!!
Picurkák hogy vannak?

Norvell!
Neked is gratula kis csöppséghez!!!

Én holnap megyek orvoshoz megbeszélni a továbbiakat. Kicsit izgulok, a párom olyan arany, nagyon be van sózva hogy újból ráhajthatunk, szívem mélyén én is de egy pöttyet félek.

pusza
Kivi
kivi2

Lányok, köszönöm.

Ma kb. 4+4 lehetek, úgyhogy dokihoz legkorábban két hét múlva megyek. Előbb nem sok értelme lenne. Addig szuggerálom, hogy nőjön szép nagyra és küldje a jeleket. Kép

Junko
Én komolyan azt hittem, hogy meg fog jönni. Minden olyan volt. Akkor fogtam gyanút amikor csütörtökön a tamponon végül nem volt semmi és aztán olyan furin görcsölt a hasam.
A férjem természetesen örült neki, de mivel van már sajna rossz tapasztalatunk azt mondta, hogy a 12 hétig nyugi, én lehetőleg ne idegeskedjek és ne izgassam magam semmivel és ha erős babácska és egészséges akkor velünk marad.

Juca
Én is ragyás lettem. Gyanús lehetett volna, mert így utoljára kamasz koromban néztem ki. Ez jobb lesz, vagy szerezzek be valami tiniknek való kencét? Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Majcsi!

Igaza van a férjednek, teljes nyugi. (könnyű ezt mondani,igaz?).
Na most már megyek dolgozni, mert most már lassan úgy csinálok, mintha én várnék babát. Kép

Kivi!
Örülök, hogy jelentkeztél. Akkor ez azt jelenti, hogy mostantól próbálkoztok? Akkor hajrá.

junko
Vendég

Majcsi!
Tiszta szívemből gratulálok!
Igazán megérdemeltétek már! Kép
Vigyázz Magatokra!

Hogy te most milyen boldog lehetsz! Még a ragyásodás is örömteli... Kép
Remélem, megindítod az újabb zebraáradatot!

Juca!
Már épp hiányolni akartalak! De Majcsi zebrája előhozott! Kép

Kivi!
De jó, hogy benéztél!
Ne félj! És ha férjed rá van az ügyre kattanva az csak pozitív hatással lehet Rád!

Junko!
Még hajtunk, de nagyon köszi a kérdésed.
Most is csak septiben írok, de még igyekszem benézni!
Hogy vagy??

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok!

De jó ilyen jó hírre jönni! Gratulálok Majcsi!

mi úgy néz ki hétvégére kerülünk aktív állapotba Kép Vagyis hétvégén leszek elvileg félidős, mondtam is a páromnak, hogy egész hétvégén ki se kelünk az ágyból Kép

Pusszantás: Niki

kancellárka

KiviKép
Hajrá az újrakezdéshez!!!
Remélem a dokid kitalálja a tutit és hamarosan a Te zebrádnak örülhetünk!!!

Köszi a Picurjaink jól vannak (kopp-kopp-kopp), szerdán megyek dokihoz és remélem láthatom őket!

MajcsiKép
Drukkolok, hogy erős legyen a babó! De ha már most kimutatta a teszt, akkor biztos nagyon kapaszkodik a Kis Aranyos Kép!
Stella

Kép
stella9

Kati
Nem is tudtam, hogy cukrász vagy. Neked, pedig hivatalból is kóstolgatni kéne azért néha az édeset. Kép

Csibe
Progit szedő lányok azt szokták írni, hogy ha meg akar jönni, akkor progi mellett is megjön. Szerintem szedd tovább nyugodtan, vagy tesztelj.

Kivi Kép
Örülök, hogy jelentkeztél és, hogy mehettek tovább. Megértem az aggodalmadat, de a következő babával biztos minden rendben lesz.

Monyó Kép
Veled mi a helyzet?

Nárcisz Kép
Hogy vagy? Küldök neked betegség űző energiát. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Stella Kép
Remélem Ti jól vagytok. Sajnálom, hogy egy ilyen alak zaklat. Kép

Juca
Ezek a malackák nagyon édik.

Tegnap volt nálunk a párom szülinapi bulija a fél család részére. Jó fáradtak voltunk mire végül mindent elrámoltunk este. A tesóm kutyája is eljött, mire a macskánk előadta a "hú, de félek ettől a blökitől" című színjátékot, pedig kismacska kora óta ismeri. Mindezt csak azért mert ez a kutya szeret játszani a cicákkal, viszont a macska nem viseli el a tolakodását. Az én kutyámmal jóban van, mert az sose szekálta őt, így amikor találkoznak úgy üdvözli, hogy oda rohan hozzá és odadörgöli a fejét. Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Majcsi!Kép

GRATULÁLOK NEKTEK!KépKépKép

Igen, cukrász vagyok, borzalmasan nehéz így. Egész nap másfelé sem jár az eszem, mint a kajáláson. Bár a baba nagyon inspirál, ezért meglepően jól féken tartom magam.

Puszi, Kati
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: