Marcsiiiiiiii

Szedd a Duphastont szorgalmasan ám! Tutira babás vagy, a teszt +, a höd szuper, úgyhogy irgum-burgum lesz belöle, ha olyat mondasz, hogy minden megtörténhet. Csakis pozitív dolgokra kell gondolni. ÖRÜLJ VÉGRE!!!!!!

LAZÍTS kérlek!
Sien
Már tegnap is akartam mondani, szerintem menj el a dokihoz mihamarabb progi pótlásra. Én nem várnék péntekig

egy + teszttel a kezemben.
Kamilla
Mi ez a

. Te is inkább örülj mintsem szomorkodj.
MI VAN MA LÁNYOK?????? Egy kicsit kevesebb elkeseredést kérek!! Nézzétek milyen szupi kis táblát röttyintett nekünk Vanda. Örök hálánk érte!
Bella,
Akciózzatok, hátha már ma megreped az a tüszö! 20-22 mm már elég nagy ahhoz, hogy BÁRMELYIK PILLANATBAN megrepedhessen. Nem hinném, hogy kibír még 1-2 napot! Úgyhogy hajrá!!! A méret pedig tökéletes!!!!!!! Ne aggódj
Ányez,
Kérlek tesztelj! És mikor indultok?
Bea,
Van olyan, hogy a teszt halványat mutat és másnapra lesz ugyanolyan erös, mint a tesztcsík. Amikor a tesztcsík erös, aznap akció és utána 2 napra rá akció!!!!
Bár vannak kivételek, nekem sohasem volt erösebb a tesztcsíknál, csak egyik nap halványka, másik nap erösebb (itt gondoltam itt van az ovi holnap után) és harmadnapra már semmi csík nem volt rajta. És jól is gondoltam, mert itt a 14 hetes babó a hasamban
Puszi mindenkinek,
Moni