Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy így eltűntem, de mostanában állati sok a munkám (egy nagy tenderen dolgozunk és itt éjszakázom).
De azért néha beleolvasgattam

persze nem mindent
Remélem mindannyian jól vagytok. Én még lógok a tpoic tali válaszadással, sajnos én nagy valószínűséggel nem tudok majd menni, de ha mégis akkor látni fogtok
Lógok offtopic lánybúcsú story-val
Hát csajok volt ott minden

)))ajándékba kapott a leendő ara egy latex melltartót (vöröset) lyukas bugyival, a luk körül fodorral

), gésa golyót, korbácsot, egy rózsaszínű bilincs szettet, egy korbácsot, egy cicás állarcot (leopárd mintásat), egy rózsaszínű pólót amin a következő felirat állat:"uccsó esélyed...."hátul pedig:"pénteken férjhez megyek"
Na és persze fő műsorszámként egy chip&dale fiút. Aki fesztelenűl vonaglott az arán

)meg vetkőzött meg minden. Hál istennek a barátném nem szívbajos így aztán benne volt a játékban, még meg is korbácsolta a srácot.

)
Aztán volt itt tejszínhab lenyalás a menyasszony kérésére a c&d mellkasáról, uborkára óvszer húzás, pizzás fiú marasztalás, tánc, móka kacagás. Amúgy annyi volt a sexualitás, hogy izzot a levegő

))nagyon vicces volt tényleg-annyit röhögtünk mint még soha. Gondoljátok el mikor az anyukája előtt kellett egy banánról tejszínhabot lenyalnia

)))))))az már neki is ciki volt. (mert a barátnőm anyukája tök jó fej és ő is ott volt)
Azóta már esküvő is volt Kétpón az Almássy kastélyban-az is nagyon klassz volt, csak az idő rosszalkodott egy picit..
Aztán meg 27 éves lettem és a kedves férjem a barátnéimmal együtt szervezett nekem egy meglepetés szülinapi party-t. Nagyon meglepődtem

)egyáltalán nem számítottam rá..és ott vártak egy tüzijátékos fekete erdei meggy tortával (Daubner)--a kedvencem--olyan megható volt. És még ajándékot is kaptam..szexuális élet feldobót

)meg egy kis segítséget a baba tervezéshez

)egy olyan digitális kütyüt kaptam, ami méri a hőmérsékleted és visszamenőleg 12 hónapra meg is jegyzi az összes ciklusod és a hő adatokból, minél régebben használod annál pontosabban meg tudja mondani mikor vagy termékeny

--ezt ne is keressétek, itthon nem lehet kapni, a barátja hozta Amerikából--hát mire valók a jó barátok

)))))
És még ez nem minden, ebben a hónapban is volt pozitív ov.tesztem

))--na de majd meglátjuk..sőt most már megkaptam a tuti tippet is hátrahajló méh esetére:ha valaki nem tudná hason kell feküdni

)))
Majd ha lesz ma még egy kis időm van még egy két meglepim a számotokra..többek közt egy termékenységet segítő ülőfürdő és teák
valamint egy hormon magyarázati lista (értékekkel).
És szedjetek E, C vitamint és folsavat..ez utóbbit még nem sikerült beszereznem...