Kinga!
Micsoda takarítást vittél véghez! Le a kalappal!
Már korábban is akartam kérni, hogy mesélj az énekkarról! Én is énekeltem egy ideig, de ez is azon szívemnek kedves dolog, amiről le kellett mondanom a tánc miatt, de valamit valamiért.
Adri!
Isten hozott a szabid után. Zebrával mentél, zebrára jöttél. Jó nem? Hogy vagytok? Olyan jó lehet nektek.. ilyenkor mindig belegondolok, hogy milyen lehet... Persze lehet, hogy egész másmilyennek képzelem el. Meg biztos kell egy pár nap, mire felfogja az ember lánya. De hogy a nővéred is... nagyon jó!
Monyó!
Nem az a lényeg az elfoglaltság szempontjából, hogy mi az, hanem az, hogy örömöd leld benne. Viszont ez a gyógynövényes dolog egy hasznos és komoly tudás is lehet, amire mindig szükség van. Úgyhogy hajrá!
Vera!
Én is emléxem Rád! Te is a Uniquezebrájáraaktiválódók csapatába tartozol! Üdv. újra itthon! Szuper lehetett a nyaralás. Itt pocsék volt az idő.
Seszi!
Olyan jó, hogy újra itt vagy! Bevallom, hiányoztál.
A vizsgálatokkal kapcsolatban csak annyit, hogy párod a János Kh.ba megy? Mert mi oda kaptunk telefonszámot, mert állítólag az nagyon jó.
Szia Zsu!
Vigyázzatok nagyon az ilyen "nyertünk egy utat" dologgal, mert nagyon sok becsapás ezek közül. Nagyon körül kell járni az ilyesmit. Illetve még azt nézzétek meg, hogy egy esetleges "last minute" út szállással, röpcsivel mennyivel lenne drágább, mert tartok tőle, hogy nem sokkal. És ott magad válaszhatod meg a szállásodat, ami nem utolsó.
Bocs, hogyha letöröm a lelkesedésed, de már hallottam ilyen "nyert" úttal póruljárt emberekről.
Judit!
Örülök, hogy újra bejelentkeztél és milyen jó híreket hoztál. Atti biztos mostantól ilyen jófiú lesz. Csak próbára tette az erődet, mostmár bizonyítottál és mostantól kisangyalka lesz a fiad
Babus!
Ez a Kristóf nők kedvence lesz, az tutti.
Nem tudod, hogy ha mi nem esküdtünk templomban, de mindketten katolikusok vagyunk, akkor azért a gyermekünket megkereszteltethetjük?
Bocs, ha túl sokat írtam, de mindenkivel beszélni akarok:
telhetetlendudu