A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Jó reggelt!!! Kép

Annácska
Remélem ma reggel már jobban vagy, és nem fáj a gyomrod!!!
A játék: hát sajnos elég drága, asszem 13.000 Ft körül van Kép Viszont nagyon rá lehet kattani, nagyon nagyon nehéz felállni előle.

Seszi
Úúúúúgy örülök, hogy jössz a talira!!! Kép

Réka
Az a baj, hogy a dokik szerintem úgy vannak vele, hogy a párok manapság úgysem mernek bevállani sok/több gyerkőcöt, ezért ráérnek 35 évesen szülni a nők, és akkor legyenek el az egy gyerekükkel. Kép Azért ez olyan rossz szerintem...

Sziszka

szisszka

Sziszka, Kinga!
Pedig én mondtam neki, hogy minimum 3 gyerkőcöt szeretnék. De amúgy kedves volt, meg minden, csak máshogy gondolkodik.
Viszont ha a katonavizsgálat pozitív, azért megvizsgálja majd ezt a nyák dolgot. Szóval ő úgy fogalmazott, hogy egyenlőre csak olyan vizsgálatot vállalna be, ami nem jelent számomra veszélyt. Az egyik ez a bizonyos "nyák"vizsgálat, meg az hogy van-e peteérésem, de azt LH-teszttel kimutattam.
Ja és azt mondta, hogy egy átlagos egészséges nőnek sincs minden hónapban peteérése. Egy évben 1 v. 2 ha kimarad, az még totál normális. Ez újdonság volt.

dudu
Vendég

Sziasztok Kép
Sziszka Kép
Jobban vagyok, már nem annyira rossz a reggeli ébredés Kép
A játékot lehet hogy majd beszerzem Kép Bár az ára tényleg húzós Kép Ezer éve nem játszottam semmivel. Az utolsó amire rá voltam kattanva vagy 10 éve az a Sim-city volt Kép

Kinga Kép
Szerintem nem hiszik el a dokik, hogy a nőknek egyszer jön az érzés hogy baba kell és ezért képesek bármire Kép
Nekem is hiába mondta mindenki, hogy még bőven ráérek mert "még csak" 24 vagyok, én mindeig úgy éreztem, hogy "már" 24 vagyok Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Megjöttem az UH-ról Kép Tök élveztem............ jaajjj nem úúúúgy KépKépKép Ehhh a piszkos fantáziák Kép Azt élveztem hogy minden oké és hogy értettem amikor a doki mondta a dolgokat, mer hogy latinul mondta én meg csak mosolyogtam KépRáadásul a saját dokim volt a UH-n, ennek külön örültem KépSzóval:

méhnyálkahártya 7 mm
petefészek 64x36 mm
jobb oldalon 18,5 mm-es tüsző Kép YES YES YES Kép

Aszonta a dokim, hogy na akkor holnap lehet próbálkozni. Majd felemelte a mutatóujját és mosolyogva megismételte: HOLNAP! Kép
Pénteken meg megyek még UH-ra, meglátjuk megrepedt-e vagy csak tovább nőtt Kép
Annyira boldog voltam, majdnem mintha azt mondta volna hogy terhes vagyok Kép

Szép napot mindenkinek! Kép

Tündi
Vendég

Tündi Kép
Ez remek hír Kép
Annyira örülök, hogy ilyen szép nagy tüsződ van Kép
Akkor holnap este nagyon-nagyon fogok neked szorítani Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Annácska
Örülök, hogy jobban vagy! Ez a kefírnek vagy a répának köszönhető? Vagy egyiknek sem? Kép Kép
Én is nagy nehezen beszereztem,évek óta vártam erre a játékra! Kép De erre még azt mondtuk, hogy ok legyen, mert nagyon szeretném. Párom úgyis minden éveben megkapja a Forma1 játékát! Kép

Tündi
Örülök, hogy ilyen jól érezted magad az Uh-n!!!
Az meg tök jó, hogy értetted s, mit mond a doki. Nekem ezekről a dolgokról foggalmam sincs, még a normális értékekről sem... na de talán majd én is belejövök egyszer.
Egyébként meg sok sikert!!! Kép

Sziszka

szisszka

Sziszka Kép
Inkább a répának Kép
A másik, hogy most már nem este veszem be a folsavat, hanem délben. Lehet, hogy ezis segített, nem tudom Kép
Egyébként hol lehet beszerezni a játékot?

Annácska

annácska

Annácska
Köszi Kép

Sziszka
Nekem sajnos volt sok időm megtanulni a dolgokat Kép Az eredményeim tök jók, szép nagy a tüszőm, ami 1-2 napon belül meg fog repedni. Szép vastag a méhnyálkahártyám is, ami szintén 1-2 napon belül még olyanra hízik, hogy elég legyen a beágyazódáshoz. ÉS ezek itt a legfontosabb dolgok KépÉs ezek tudatában eléggé bizakodom, hátha eddig csak nem sikerült elkapni a megfelelő időt.... Kép

Tündi
Vendég

Hoztam nektek egy édes kis Micimackót mára is Kép
Kép

Annácska

annácska

Sziasztok!

Hát itt vagyok ismét. Bocsánat, hogy eddig nem jelentkeztem, de a gépünk monitorja még mindig szervízben van. Kép Így nem tudok otthon netezni. A suliban meg még mindig nagy a felfordulás, jövő héten lesznek az értekezletek. Remélem holnap vagy pénteken (se) már lesz gépünk és akkor minden nap tudok jönni újra Hozzátok. Most egyébként a férjem munkahelyére kéredzkedtem be... Kép

Mi újság Veletek? Van-e újabb zebrás???? Sajna annyi időm nincs, hogy minden korábbi levelet végigolvassak, ezért légy szi írjatok egy-egy mondatot, hogy mi történt, amíg távol voltam.

Az útról annyit, hogy remek volt, majd ha lesz pénteken gépünk, írok többet róla. Hát most ennyi. Ha pénteken sem jelentkezek, akkor az azt jelenti, hogy nincs készen a monitor. Tehát nem felejtettelek el Titeket, csak "akadályoztatva" vagyok...

Üdv
Zsu

Zsu
valér

Annácska
Örülök, hogy jól vagy már! Kép
Én a répát imádom, mindenhogy, nyersen, főzeléknek, és a répalevet is Kép
A játékot bárhol be lehet szerezni, akár Auchan vagy Tesco számítógépesjátékokrészén! Kép

Tündi
Úgy izgulok!!! És nagyon nagyon drukkolok! Kép
Már félre van téve neked egy zebra!!! Kép
Nagyon megérdemelnéd már azt a kis csöppséget!!!! Kép

Zsu
nekem pont tegnap este jutott eszembe, hogy írtad, hogy szervizbe viszitek a monitort! jajj, nagyon sokminden történt, de az illetékesek majd úgyis mesélnek! Kép Meg a táblában úgyis fogod látni!!! Kép Várom az élménybeszámolót!!! Kép
Remélem mielőbb kész lesz az a fránya monitor!

Sziszka

szisszka

Adri!

Hát engedd meg, hogy szívből gratuláljak!!! Ez FANTASZTIKUS!!!!! SOK-SOK BOLDOGSÁGOT és problémamentes terhességet kívánok Neked!!! KépKépKépKépKépKépKépKép:

Úgy néz ki, hogy tényleg mindig akkor jön be, amikor az ember nem is várja...

Zsu

Zsu
valér

Sziasztok Lányok!
Tündi!
Szorítok nektek! Én sem értek az ilyen számokhoz, de ha az orvos így bíztat, most lehet esély!Kép
Seszi!
Én is örülök, hogy visszajöttél a nyaralásból. Biztos kipihentétek magatokat ezeken a szép helyeken!
Képzeljétek tegnap asztrológusnál voltam. Nem tudom, mit gondoltok erről, meg mennyire érdekel titeket ez a jellegű dolog, de számomra nagyon érdekes volt és nem valami humbug vagy olcsó újságbeli horoszkópos "jövendölés", ezt elhihetitek. Nagyon sok olyan dolgot mondott el rólam, ami igaz, és nem tudhatta, illetve egy programmal készítette el a személyes horoszkópomat amihez néhány személyes dátumot kért az életemből. Csak néhány dolgot írnék le, ha nem bánjátok.Kép
Beszélt a szerelem, család témáról, hogy melyik házban áll a holdam,illetve milyen bolygó befolyásolja, de ezekben az asztrológiai dolgokban nem vagyok járatos. Ami az egyik legfontosabb volt, hogy elmondta, mi az életfeladatom ebben az életemben, hisz ezt érdemes tudni mindenkinek. És ami a babát illeti..Ugye, erre nagyon kíváncsi voltam.Kép Azt nézte a jövő évemre, hogy 'ordít a baba' a horoszkópomból.Kép Én persze most nem görcsölni fogok ezen, sőt, ő is azt mondta, mindent bele, de lehet, nem lesz síma terhességem, mert a Mars hat a petefészkeimre, méhemre, állandóan begyullad, ami elfojtásból is ered (de ebbe nem megyek most bele ), szóval vigyáznom kell rá, és nem kell azért megijednem. Ami a gyulladást illeti, igaza van, hisz nekem állandóan a hasammal van gondom, nagyon könnyen felfázom, begyullad a petefészkem, és ő ezt ezzel a hatással, illetve lelki tényezőkkel magyarázta.
A lényeg: örülök, hogy látok fénysugaratKép Megadott időpontokat, mikor vagyok a legtermékenyebb, ami , megnéztem szinte egybevág a Jónás-módszerrel megadottakkal.Kép
Lassan befejezem, mert hosszú leszKépCsak ezt le akartam írni nektek, megosztani Veletek!
Bogi, a happy Kép
dbogica

Annyira még van időm, hogy leírjam, nekünk nem valószínű, hogy ebben a hónapban összejött. Pont akkor kellett volna "aktívkodni", amikor Észtországban voltunk. Ott meg olyan fáradtak voltunk minden este, hogy örültünk, hogy élünk. Rengeteg programunk volt, de erről majd akkor, ha lesz gépünk. Szeptemberben már nem megyünk sehova, akkor majd lesz időnk a babaprojekttel is tudunk foglalkozni... Kép

Zsu

Zsu
valér

Duddu Kép
A meddőségi központok honlapján is 1,5-2 évet írnak. De azt nem mondják, hogy 37 éves korodig nyugodtan várhatsz. Sőt 35 után, ha fél éven belül nem sikerül azt javasolják, hogy inkább fordulj, orvoshoz, mert, ha gond van, akkor minél fiatalabb a nő, annál nagyobb esélye van, hogy tudnak segíteni.
Családtervező: Lehet, hogy jó, hogy a kiskantona vizsgálatnak 10 perc múlva van eredménye, de ebből nem derül ki, hogy pl. 24 óra múlva esetleg életképtelenek…….

Tündi
Ez tök jó. Akkor mindent bele! Kép Kép Hányadik napon is vagy ma?

Majcsi

Majcsi
majcsi

Annácska
Ezek a sims2-ből vannak! Kép
Egy kis kedvcsináló!Kép

Kép

Kép

szisszka

Zsu Kép
Örülök, hogy újra itthon vagy Kép
Nagyon várjuk ám az élménybeszámolót!
Sajnálom, hogy nem hoztatok egy kis potyautast Észtországból, de akkor majd drukkolunk szeptemberben Kép

Bogi Kép
Örülök, hogy ennyire feldobott az asztrológus Kép
Legyen neki igaza és jövőre ordítson az a baba a szobádban Kép

Sziszka Kép
Nagyon klassz a grafikája Kép
Mindjárt rá is keresek a neten Kép

Annácska

annácska

Sziasztok lanyok.Eddig visszaolvastam.Koxi anagyim eleg jol atveszelte az ejszakat,van eselye atulelesre.
A kepeket nezegettem.az eskuvoi kepeken az a gyonyoru hogy mindenki sugarzik a boldogsagtol.
Megprobalok feltenni enis kepeket de meg igazan nem tom hogy kellKépMajd rajovok.
Kepzeljetek ma van az a billingses izem,most telleg osze vagyok zavarodva.Lehet ebben a honapban nem is fog megjonniKép

Kép
monyoka

Annácska
Örülök, hogy tetszik! Kép

Réka
Ígéretemhez híven, küldetm mailt! Kép

Bogi
Engem érdekel az asztrológia, pár éve már tanulmányozom is! Kép Szerintem ismerem is a programot, amivel csinálták a horoszkópod! Én is meg szerettem volna venni, de nem úgy jött össze. De már gyűjtök rá! Kép Kép Születési horoszkópot majdenem teljesen tudok már elemezni, a jövőbeli dolgok kielemzése annyira még nem megy... de majd belejövök ebbe is! Kép Tényleg, oda is adta a horoszkóod? Én kívánom neked, hogy mielőbb a kezedben tarthasd a kisbabád! Kép Ja, valószínűleg azért vágnak egybe a a megadott dátumok a Jónással, mert a Jónás is az asztrológián alapul!!! Drukkolok!

Sziszka

szisszka

Sziaszka Kép
Mostanáig böngéztem a weboldalt Kép Nagyon tetszik Kép Tuti be fogom szerezni a játékot!
Úgy érzem megfertőztetek Kép

Annácska

annácska

Annácska
Ez a játék már csak ilyen! Kép
De majd akkor érzed igazán a megfertőzöttséget, ha leülsz játszani... vagy amikor a család valamelyik tagja nem enged a géphez, mert ő is odaragadt! Kép Kép Kép
Vagy amikor már egy órája mondod, hogy mindjárt abbahagyom! Kép

Monyóka
Örülök, hogy a nagyid jobban van! Kép
Viszont miattad nagyon aggódom! Kép
Ahogy tudsz, szerintem keresd fel a dokid!!

Sziszka

szisszka

Kép

hu ez nemtudom hogy csinaltam??

Kép
monyoka

Jaj lanyok,ezt nem epp igy gondoltamKépaszittem majd hozzacsatolja a profilomhozKépNa mar mindegy ebbol is latszik hogy abszolult nem tudok a geppel dolgozni.
Ez a kep az eskuvonkor keszult.Szasa es gabi.
bocs hogy ide kerult .

Kép
monyoka

Monyóka!
Nem baj, így is jó!!! Kép
Köszi a képet!!! Nagyon szépek vagytok rajta, és boldogok! Kép
Nagyon szép a csokrod is! Kép

Sziszka

szisszka

koszi sziszka.Annak jobban orulnek ha gombolyodo pocimrol tehetnek fel fel kepet.)

Mostmar legalabb azt tudom hogy kell ide kepet feltenniKép

Most majd azon dolgozom hogy albumom is legyen,mindenre rajovok en...idovelKép

Kép
monyoka

Monyó
Sürgősen dokihoz menni! Ne húzd tovább, nem normális ez a ciklusod az tuti.
Amúgy örülök, hoyg látlak Kép Kattints fent a Profil menüpontra, ott be kel lírnod a felhasználói neved és jelszót, akkor tudsz a profilodban változtatni. Ott egyértelmű lesz a kép feltöltése. HA ide fel tudtad rakni, ott is menni fog Kép És nagyidnak mielőbbi gyógyulást!

Majcsi
Ma 13. cn Kép

Tündi
Vendég

Bogica, Sziszka Kép

Szerintem is nagyon szuper dolog ez az asztrológia. Nekem otthon megvan a program, nagyon sok idő és energia az elemzés, viszont én annyira élvezem ! Saját magad megismerésére, és kiismerésére nagyon tanulságos belemélyedni. Én is voltam igazi asztrológusnál, és feledhetetlen élmény volt. Nagyon sokáig a hatása alatt voltam, sokáig volt min gondolkodnom…..

Monyóka Kép

Nagyon szépek voltatok, sugárzik a boldogság az arcotokról !
Nagyidnak mielőbbi gyógyulást !

Tündi Kép

Ezek nagyon szuper eredmények, nem is csodálkozom hogy kicsattansz a boldogságtól. Holnap csak ügyesen , szurkolunk a katonáknak !
borsó

SziasztokKép

Szisszka
Én is Sims-függő voltamKépAmikor még volt időmKép
Fél napokat végigjátszottam vele, volt egy rakat gyerekem, menő munkám, emeletes nagy házikómKép(persze némi csalással, valami kódot használtunk, hogy legyen jó sok pénzünkKép)
Apuci is fanatikus volt, ő a Sims2-őt nyomatta hajnalokigKép

Annácska
Ha a szeptemberi taliig kibírod a Sims nélkül, akkor én szívesen átírom neked a játékot, nekünk legalább 5 féle Sims játék megvan, Sims 1 és kiegészítői, Sims 2, de apucim meg tudja szerezni a legújabb Sims University-t is.(nagy játékmániás a drágaKép)
Szóval ha érdekel, szívesenKépIngyen és bérmentveKép

Monyóka
Nagyon szépek vagytokKép

Dido
Nem, Kristófka még nem pancsizott a Tiszában, majd jövőre. Egyébként pedig rettenetesen hideg volt a víz, mi se bírtuk 10 percnél továbbKép

Köszönjük az évfordulós gratulációkatKép
Annácska kérdezted, hogy Kristófot vittük-e, de nem, ő már ment alukálni fél 8-kor, anyukám átjött őrizni az álmát, mi pedig elmentünk az étterembe meg sétálni egyet.
Én kaptam egy nagy csokor vörös rózsát és egy morzsaporszívót, apuci pedig egy új széket a számítógépasztalához(mivel folyton itt ül a gép előtt, már elkoptatta a régitKép)

Babus

Kép
babus2005

Tündi
Örülök, hogy ilyen szépek az eredményeidKép
Mindent beleKép

Babus

Kép
babus2005

Bocsi, hülyül a babanet Kép

KépKép
unique

Borsó
Anyuék szomszédja asztrológus. Megcsinálta a horoszkópom egész kiskoromban, és azóta ugye mindig kiegészül a dolog! Kép Sokmindent tanultam ám tőle. Igaz a kártyának nem sok köze van az asztrológiához, de tanított kártyát vetni is... de még nagyon sok tanulnivalóm van a kártyával kapcsolatban is! Kép Engem érdekelnek az ilyen boszis dolgok! Kép

Sziszka

szisszka

Kép
Kép

KépKép
unique

Babus Kép
Örülök, hogy jól sikerült a tegnapi vacsi Kép Képet nem csináltatok?
Persze, hogy kibírom a szeptemberi taliig Kép Nagyon köszönöm Kép
Jaj lenne még egy kérdésem: meg tudod mondani az Schöpfi számát AFP eredmény végett kellene egy barátnőmnek. Úgy emlékszem, te tudtad ezt profin Kép

Monyoka Kép
Nagyon szépek vagytok és milyen boldogok Kép
Szerintem is keress fel mielőbb egy dokit, mert ez így nem túl jó Kép

Annácska

annácska

Annácska
És melyik Sims-et szeretnéd?

Az AFP-nek pedig utána kell néznem, az alacsony AFP-s topikban volt leírva, 2003.januárja körül.

Babus

Kép
babus2005

TündiKép
Annyira örülök a szép tüsződnek! Kép Nagyon klassz, hogy 1. van peteérésed, 2. szép nagyra nő a tüsződ, 3. közel van a repi ideje Kép
Fantasztikus, és nagyon-nagyon boldog vagyok! Kép
Az jó Neked, ha pénteken miután feldobom a táblát átküldöm Neked? Meddig dolgozol pénteken?

AnnácskaKép
Gondolod, hogy a folsavat nem mindegy, mikor kapkodom be? Este lefekvés előtt olyan vagyok mint egy mosott rongy... Kép A folsav után. Reggel is rossz még de most épp megint ettem egy jó adagot. Kép
Viszont most már megint semmit sem kívánok. Kép
Örülök, hogy a répa Neked bevált, én rá se bírok nézni Kép Kép Pedig tegnap szemeztem vele a konyhában Kép
Hú, majd mesélj arról a játékról, mennyire tetszik!
Ja, én is gondoltam, felkeresek mán egy ilyen 2in1-t vagy mi a szöszt, csak még nem tudom mikor, mert közel van az indulás és addig még rengeteg az elintéznivaló... Lehet, hogy csak amikor hazaérünk tudok elszaladni. Addig ki kell bírnom a mostani rucikban Kép

SysyKép
Hú, most nagyon szorítok Neked! Már csak párat alszunk és minden kiderül! Remélem, még szombatig, mert utána nem tudok én zebrát rajzolni Kép

BabusKép
Örülök, hogy jól sikerült az ünneplés. Kép megint gyerkőc nélkül. Kép Ha nem vigyáztok, többet lesztek Kristóf nélkül, mint vele. Kép

MonyóKép
Szerintem is tűzz el egy dokihoz, mert ez már tényleg nem norma, hogy ilyen hosszú a ciklusod Kép

SzisszkámKép
Jaj, feltetted azt a képet a sims-ből én meg elsőre hirtelen azt hittem.... Kép Kép Kép Jaj de lüke vagyok Kép

DudduKép
Méghogy várni! Nekem is ezzel jött a régi dokim (na sos-be lecseréltem Kép)... A kaaliban azt mondja a dokim, hogy ha egy párnak természetes módon bő fél év alatt nem jön össze a baba, akkor 1 év után mindenképp egy meddőségi kp-ban a helyük. Legalábbis egy rendes kivizsgálás erejéig.
És azt, hogy mennyi idő van a babára, csak Ti érzitek. Senki más. Kép
Melletted vagyok! Kép
És Majcsinak igaza van a kiskatonákkal kapcsolatban. Az én férjeméivel ez volt a gond (24 óra múlva nem élnek). Ígyhát nekünk nem maradt más hátra, mint mindennap összebújni Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Annácska

476-4400Kép
Kb. 4 nappal a vérvétel után már megmondják az eredményt, kell hozzá TAJ-szám isKép

Ja, képet nem csináltunk.

Babus

Kép
babus2005

AnnácsaKép
Úgy látszik, sikerült bezsongatni sims ügyben Kép

KépKép
unique

<font color="ff0000">KÖZÉRDEKÛ!!!
TOPIC TALI 2005. SZEPTEMBER 24-ÉN, SZOMBATON
HELYSZÍN MÉG NINCS MEG PONTOSAN. ÍRJÁTOK BE A NAPTÁRBA!!!
</font>

KépKép
unique

Babus Kép
Köszi a számot Kép
Sziszka a Sims 2-t javasolta, esetleg lehetne róla szó? Kép

Unique Kép
Nem én zsongattam Kép Sziszka hozta, engem is ő hozott lázba Kép
Lehet, hogy jobb lenne még az út előtt venni egy gatyót, hogy ne ott legyen túl kényelmetlen Kép

Annácska

annácska

Unique
Na az azért messze van, hogy többet legyünk nélküle, mint veleKép
De be kellett látnunk, szükségünk van gyerekmentes programokra.
Húzós volt ez az elmúlt fél év, minden csak Kristóf körül forgott,egymással kevesebbet törődtünk, ami nem tett jót a kapcsolatunknak.Most ezen szeretnénk változtatni.

Babus

Kép
babus2005

Annácska
TermészetesenKép
De légyszi, a tali előtt szólj rám, nehogy elfelejtsem, mert képes vagyok ráKép

Kép
babus2005

Sziszka, te kis boszi Kép

Milyen kis mázlista vagy ezzel az asztrológus szomszéddal. Azt elhiszem, hogy egy csomót tanultál tőle, nagyon jó lehet.... Kép
Engem is nagyon érdekelnek ezek a dolgok Kép
borsó

Borsó, Babus
Köszi a drukkot nektek is Kép

Stella
Sok a munkád? Ma még nem írtál egy sort sem Kép Remélem azért minden rendben!

Tündi
Vendég

Sziasztok!
Szerintem is úgy van, hogy az LH teszt csak egy esélyt ad és nem azt jelenti, hogy csak azon a napon kell szeretni egymást amikor pozitív, hanem több napon. És még ez sem bombabiztos mivel nem a peteérés napját mutatja.. és még sokminden más is jöhet közbe.

Amúgy nekem azt mondta a férjem, hogy szerinte neki nincs elég mennyiségű kiskatonája, mert látott valami hülye felvételt, ahol valami 1dl-t termeltek??szerintetek meg lehet ezt így szemre állapítani????

Ugye ma lesz a már említett lánybúcsú és hát a +ov teszt ellenére ez a hónap sem volt sikeres. A buli előtt le akartam ellenőrizni a dolgokat és vettem egy tesztet. Azt mondtam nem leszek elkeseredve, de most hazudnék, ha azt írnám nem vagyokKép nem baj, majd alkoholba folytom bánatomKép)

Amúgy 1 év várakozás még teljesen normálisnak tekinthető...csak hát az ember olyan türelmetlen..
Na de így szeptemberben megyek vissza a dokinénihez..úgyhogy most mindenki mensijét átveszem akinek nincs rá szüksége, hogy minél hamarabb túl legyek rajta..

Ami az asztrológiát illeti a harmoneten lehet ilyesmit kérni csak nem olyan hosszút, de nekem még nem válaszoltak.

Majcsi
Gyönyörű helyen voltatokKépNagyon tetszettek a képek.

Tündi
Ez annyira jóKép)nagyon szorítok neked. Aztán akkor hajrá holnap!!!!!

Örülök, hogy a friss kismamák is jobban érzik már magukat.

És Sysnek lógtam egy válasszal: igen van jogsim, ma egy hetesKép
Virag2

Lányok,

Tudtok a neten jó, használható Horvátország térképet? Tegnap 3 üzletben is keretem, 0 sikerrel. Kép
Hátha van a neten... De még nem találtam.. Kép
Köszi! Kép

AnnácskaKép
Igenm tudom, hogy nem Te zsongattál... Kép Hülyéskedtem. Kép
A gatyó jó lenne, csak nincs rá időm. Talán még holnap el tudok rohanni esetleg oda a mammut környékére. Kép
Amúgy van pár szabadidős gátyóm, ami olyan összehúzós elöl, na azok tuti jók, meg vannak szoknyák, azokat hordom mostanság már inkább vastag harisnyával. Na igen, ez a nyár... Kép

BabusKép
Na ez szupi akkor, hogy tudtok gyerkőc nélkül is kimozdulni! Kép Mikor lesz a következő "menet"? Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Unique!
A neten nem tudok térképet, de a Tesco-ban sok féle van, ezek az olcsóbb hajtogatós térképek. Remélem tudtam segíteni.

Tündi!

Nagyon jók az uh eredményeid, nem hoztam el az enyémet, de holnap beírom, és megbeszéljük.

Most csak ennyi volt, rohanok tovább.

Ja, UNIQUE, köszi a táblát!!!

Pusza, Kati
Vendég

KatiKép
Szívesen. Az egyik hely, ahol tegnap jártam, a Tesco volt. Kép Sajna. Kép
Azért köszi! Kép

KépKép
unique

Unique
Nézd meg ezt az oldalt, hátha itt találsz valami használhatót:
http://www.terkep.lap.hu/

Amúgy még nincs tervbe véve a következő "menet"Kép

Babus

Kép
babus2005

lanyok ezzel a dokis ugyben kezdtek nagyon megijeszteni.ha elmegyek a dokihoz kb 1 honap mire eljutok uhraKép

Utananeztem a mesterseges megtermekenyitesnek is,nalunk ez nem tul biztato.

Na de az meg messze van.

Kép
monyoka

Unique!
Nevetni fogsz, de a legjobb térképet és leírásokat a horvát határon osztogatják, amikor belépsz az országba!Hidd el az a legpontosabb és olyan nyelven adják, amilyen a rendszámod, még erre is figyelnek!Lenne mit tanulnunk Tölük az egyszer biztos!!!Még ki sem kell szállnod a kocsibol, csak a kezedet kell nyújtanod érte, nagyon pozitív dolog!Kép

Kinga
Kinga79

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: