A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok lányok!

Isteni volt a tali! Lustili-Lotti szégyelli magát, mert nem készített semmit nektek Kép Megígérem: legközelebb nem így lesz!

A napszemüveg nem az enyém, de ez már kiderült.

Jól vagyok, 14. nap és nincs kedvem... Kép) Jó, mi?

Na nem baj, majd máskor.

Puszi mindenkinek, Lotti
Lotti

Sziasztok,

tényleg nem írtatok valami sokat.

Vanda, úgy tudom, hogy a Peponen 800 Ft, és nagyon jó hatással van a spermaképre. A párom azt mondta, hogy van egy másik kivonat is (grapefruitolaj vagy ilyesmi) ami ugyanazt a hatást éri el. Azt hiszem Caldea írta, hogy használt a párjának, de nem biztos.
A Maca egy perui gyógynövény. Nõknek és férfiaknak is használ, potenciál növelõ, vágykeltõ, jótékony hatással van a peteérésre is. Többnyire emiatt szedték sokan. Van akinek bejött, van akinek májzavarokat okozott. Mivel serkenti a petefészek mûködést, nõ progi szint (ami ugye jó). Nagyvonalakban ennyi.

Pusz, Lora
Lora

Haló

lehet hogy béna vagyok, de nem tudom megnyitni egyik címet sem. Sem a tar.hu-t, sem a kep.tar.hu, sem pedig a irat.tar.hu-t. Nincs valami ötletetek?

Lora
Lora

SziasztokKép
Szép jó reggelt mindenkinekKép Megvolt a mini-tali és gazdit cserélt a kosárka meg a szemüvegKép
LottiKép
Jó, hogy itt vagyKép Isteni a humorod én még annyit nevettem miután elmentetek....Kép Veled aztán nem lehet uncsi az élet!Kép
VandaKép
Tegnap nekem sem jött össze a patika, talán majd maKép
LoraKép
A felhasználó névig eljutsz vagy még oda sem?
CipomamaKép
Mik a hírek?Kép Ugye nem beteg megint a kis Cipócska?Kép
SienKép
Jó volt talizniKép A fiuk ugrattak, hogy hol van a Piroskás-kosaram?Kép

Puszi: Doris
doris

Jó reggelt!Kép
Doris!Kép Mit szólsz, már bent is vagyok a munkahelyemen!KépHa valaki végignézte volna a ma reggeli utamat, szerintem nem értette volna, hogy mit cikázok a városban ide-oda!KépKép
Jó volt újra találkozni Veled!KépKép
Moni!Kép Nálam a szajré!!!Kép Írok majd emilt, hogy mikor tudok átugrani Hozzád!

Pusz, Sien.
Sien

Hát csakis nekem lehet ilyen szerencsémKép!
Elmentem a dokihoz, bejelentkeztem HSG-re. Csütörtökben állapodtunk meg, mire kiderült, hogy rossz az rtg gép a Margitban! Ma kell visszahívnom öket, hogy valóban mehetek e csütörtökön, vagyis sikerül e azt a fránya gépet megcsinálni. Még van esélyKép, csak pozitívanKép

Pusszancs, és mindenkinek nagyon jó reggelt.
Moni
mj

Lányok,
Itt vagyok a vérvétel után és jelentem túúúúléltem. Egyáltalán még rosszul sem voltam. Lehet, hogy mire kismamák leszünk ehhez hozzászokunk?KépKép
Megérkezett a toxo-s eredményem és negatív tehát ezen nem estem át, azért remélem, hogy a rubeolás szûrésem eredménye pozitív lesz,de erre és a herpesz, cytomegáliara még sajna várni kell 2 hetet. Szóval ennyi.
Ja a Margitban nagyon izgi volt látni a terhes mamákat, annyira aranyosak a pocakjukkal.Kép

Lányok tessék a folsavat már szedniKép beszéltem a dokimmal és õ is javasolta. Ezzel megelõzhetõ egy csomó veleszületett rendellenesség!
Breki
Breki

MóniKép
Ne búslakodj, csak összejön mostanságKépKép
SienKép
Te repcsivel mentél? Én villamosra láttalak felszállniKépKép

doris

Moni,
Te reggel a Margitban voltál? Szerintem tudom ki vagy mert reggel én is ott voltam és láttalak? A HSG az a petevezeték átjárási vizsgálat?
Breki
Breki

Breki,
Te a pároddal voltál? Te voltál az a lány aki nagyon csinos volt és nádszálhosszú, nadrágkösztümben volt? Hosszú szökés haj?
Mert én is ott voltam ma reggel!

Sien,
Köszi, örök hálámKép

Köszi
Moni
mj

Breki,
Igen, az én voltam! KépKépKép
Moni
mj

Úgy látom a ma reggel a mini-talik jegyében zajlott!!Kép
Csajok, rádumáltatok a folsavra!KépMa én is beruházok egybe!!

Sien
Sien

Sziasztok lányok!

Bocsi, hogy csak így ismeretlenül írok Nektek. Szeretném Tõletek megkérdezni, hogy mi is az a PG/53. Ha jól értem, a tüszõrepi napját lehet vele meghatározni. Légyszi írjátok meg, pontosan mire is jó, mert azt hiszem lehet, hogy rosszkor akciózunk a férjemmel.

Sajnos nálunk az a helyzet, hogy kevés a spermaszáma, de ez ellen már kapott andridolt (azt hiszem így hívják), ami egyenlõre nem bizonyult hatásosnak. Most Macá-t szed, ami állítólag jó hatással van a spermaszámra is. A Peponen kapszula helyett nekem E-vitamint javasoltak (vagy az egyiket, vagy a másikat kell szedni). Szóval az e-vitaminból csak heti 2x1-et szabad, mert túl lehet adagolni (zsírban oldódó). A hatásáról még nem tudok semmit.

bocs, hogy ilyen hosszú lett, légyszi segítsetek, ha tudtok!
Anett

Sziasztok Lánykák!

Meg tudná valamelyikõtök mondani, hogy a Macának milyen hatásai és mellékhatásai vannak, ja, és hol lehet kapni és mennyiért? Szerintetek jó ez az alacsony progreszteron szintre is?

Anett
Bocsi, hogy beleszólok, de nincs véletlenül viszere ott a párodnak? A vérbõségbõl eredõ melegben pusztultak el a spermák. Mert nálunk ez volt a helyzet, és mióta megmûtötték drasztikus javulás állt be. Ez kb. 3 hónapja volt. Ja és a páromnak azt mondta a doki, hogy E-vitamint szedjen napi 1-et. Állítólag a Peponen is vérbõséget okoz, attól eltiltotta. De gondolom a választás attól is függ, hogy mi a kis létszám oka.

Puszi,
Edelweiss

<pre>
Kisvuk 4c 81 cn Svájc 27 év
Doris 10c 70 cn Budapest 29 év
Újpocok 8c 67 cn Budapest 33 év
Gabó 31c 65 cn Miskolc 27 év
Monchy 7c 47 cn Budakeszi 32 év
Sugár 4c 45 cn Salgótarján 23 év
Orsoly 2c 35 cn Nagytarcsa 27 év
Lora 16c 32 cn Várpalota 25 év
Szami 12c 30 cn Budapest 30 év
Klari 9c 29 cn Budapest 31 év
Sien 17c 26 cn Budapest 29 év
Edi 11c 26 cn Maglód 33 év
Timea 3c 26 cn Miskolc 29 év
Fércegér 5c 25 cn Dunaújváros 27 év
Edelweiss 10 c 24 cn Szeged 32 év
Vanda 10c 24 cn Szolnok 26 év
Mamacs 14c 21 cn Budapest 24 év
Alice 36c 20 cn Budapest 29 év
Alma 8c 20 cn Györ 29 év
Melinda 7c 18 cn N-o. 26 év
Éva 34c 13 cn Nyíregyháza 27 év
Eni 6c 11 cn Pécs 27 év
Edus 5c 9 cn Svajc 25 év
Moni 10c 8 cn Törökbálint 28 év
Indigo 4c 8 cn Budapest 25 év
Cipomama 5c 7 cn Los Angeles 35 év
Kamilla 5c 6 cn Budapest 26 év
Marcsi 5c 4 cn Budapest 27 év
</pre>
edelweiss

Sziasztok lányok Kép

Breki, ma TÉNYLEG veszek folsavat. Ígérem! Ezen ne múljon!! Otthon már egy patika vár: az esti vacsorám után desszert egy tál gyogyi. Kép Úgyhogy most átestem a ló másik oldalára Kép
Beveszem a Bromot, aztán a Maca-t, utána folsavat, míg a párom beveszi a Maca-t, aztán a Peponen kapszulát. Aztán meg leülünk tévézni. Kép Csak vicc volt. Kép

Szóval elkezdtük szedni a macát, a párom meg a Peponent is. Elolvastattam vele a papírjait, és a Macára azt mondta, hogy hmmm tök jó lesz fáradtság ellen! Kép Engem nem érdekel miért szedi, a lényeg, hogy szedi! A peponenre sem volt nehéz rávenni, bár kétlõn nézett rám: "prosztata???" Kép

Remélem a Maca a májra nem lesz káros hatással, ahogy Lora írta. Mondjam a dokimnak, hogy el kezdtük szedni? Vagy ne mondjak neki semmit?

Milyen jó lányok, csak úgy össze-össze találkozgattok! Kép

Anett Kép
Nekem van PG/53-am. Kis kerek mûanyag "mikroszkópocska". Van egy tárgylemez: arra teszel egy kis nyálat, vagy hüvelyváladékot és hagyod 5-6 percig száradni. Addig nem érdemes belenézni, mert folydogál. Aztán össze kell forgatni a két kerek lapot, hogy a mikroszkóp lencséje a tárgylemezre essen, fényforrás elé tartod (olvasólámpa pl.) és belekuksizol. Két dolgot láthatsz:
1. semmmit (amit a használati útmutató papírján pöttyökkel ábrázoltak) vagy minimális foltokat
2. csodálatos páfrányszerû vonalkákat
Az utóbbi esetben akciózni ezerrel!
Gyógyszertárban vettem, és ára -bevallom nem emlékszem pontosan- de olyan 1200-1400 Ft körül volt. De ha van otthon mikroszkópod, akkor nem érdemes venni, mert azt ugyanúgy szuperül használhatod!

Bocs, ha én is hosszú voltam.

Vanda
Vanda

Moni,
Melyik lány voltál Te? Ketten ültetek kint én vérvételrõl jöttem a férjecskémmel. A szõke lány vagy vagy a magas szemüveges aki szoknyában volt?
Olyan érdekes mert eszembejutott amikor láttalak Titeket, hogy Ti vajh' nem babaneteztek?Kép
Breki
Breki

Edelweiss!

Én a Maca Vibe készítményre teljesen véletlenül akadtam rá. Valami mensi zavarra alkalmas gyógynövény készítmény után kutattam a DM-ben, és már vagy fél óráig ott álltam, megnéztem, mindent levettem a polcról, és akkor láttam meg a Macát.
Összesen három doboz volt csak.

Ára 4990 Ft volt, 100 db kapszula van benne. A használati útmutató szerint 3*1-et kell bevenni egy személynek. (Mi 1-1-et veszünk be a párommal fejenként.)

De láttam a www.h&aacute;zipatika.hu (vagy com?)-n is, ahol netrõl lehet rendelni. Ott az ára 5190 (?) Ft. (mondjuk én nem próbáltam még a netes rendelést).

Vanda
Vanda

Mai tábla állás:
<pre>
Tábla rendben
1. Alma
2. Ancsi
3. Barbi
4. Beszti X
5. Breki X
6. Caldea
7. Cipomama
8. Doris X
9. Edelweiss X
10. Edi
11. Edina
12. Edus
13. Eni X
14. Gabomano
15. Kamilla X
16. Kata
17. Klari félig
18. Krisztinka X
19. Lora X
20. Lotti
21. Marcsi folyamatban
22. Mj Moni X
23. Orsoly X
24. Pucúr folyamatban
25. Sien X
26. Szami
27. Vanda X
</pre>

Segítsetek nekem egy picit! A következõ lányoknak nem tudom az elérhetõségét, így õk még táblát sem kaptak. Aki tudja emiljüket, írja meg nekem lécci magánban!!! Köszi Kép
<pre>
Kisvuk
Újpocok
Monchy
Sugár
Timea
Fércegér
Mamacs
Alice
Melinda
Éva
Indigo
</pre>

Vanda
Vanda

Edelweiss!

Köszi a tippet, de már voltunk urológusnál, és semmit nem talált. Aztán hormonszintet néztek, úgy tûnik alapesetben alacsony a tesztoszteron szintje, és kevesen termelõdnek. Mindenféle szervi ok nélkül.

Vanda!

Sajnos mikroszkópom nincs, de akkor fogok venni PG/53-at. Remélem így sikeresebbek leszünk. A sok gyógyszer hatására talán nõtt egy kicsit a létszám.
Anett

Breki,Moni

Mikor voltatok a Margitban???En is ott voltam 1/9-re menetem.Moni teged nem lattalak!Kép

Krisztinka
kriszti

Vanda Kép
E-mail címem: poszi@dunanet.hu Ide küldheted a táblicskut.
Sajna sok a meló, így ritkán tudok írniKép, de mindig olvaslak benneteketKépKépKépKépKépKép
Fércegér
fércegér

Fércegér Kép
Kár, hogy nem tudsz sûrûbben írogatni.
Node küldöm a mélt Kép
Vanda
Vanda

Vanda!

Én is szedtem Maca-t a következö hónapban pedig sikeresen összejött a babus.
Viszont korábban én azt olvastam, hogy szigoruan 3*1-et kell szedni, nem kevesebbet. Ekkor 1 doboz 1 hónapra elég kb.

Anett!

Szerintem a PG/53 nem elég megbizható. Itt a topicon korábban többen irták, hogy a kérdéses napokban, amikor kellett volna, nem láttak páfrányt, pedig abban a hónapban baba lett, tehát kellett volna mindenképpen.
Szerintem inkább ha biztosra akrasz menni, akkor vegyél ovulációs tesztet (Corax). Ez drágább, de sokkal megbizhatóbb.

Edelweiss!

Azt nem tudom, hogy jó-e az alacsony progiszintre (általános menzeszproblémákra ajánlják, ráadásul nem is "patikaszer", hanem természetgyógyászati, tehát a dokik ált. nem is ismerik el a hatását), de:
nekem több, mint egy évig volt a menzesz elöt barnás trutyim (amiröl azt szokták mondani, hogy amiatt van), és abban a hónapban, amikor elkezdtem szedni, elmúlt. Sajnos hormoneredményem nincs, mert a doki "elrontotta" (szerintem, meg E. szerint is).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti Kép
Mi újság van veled? BABÓCA hogy érzi magát? Kép Kép
Miért baj az, ha nem 3*1-et szedek a macából, hanem pl. 1 szemet este?
Úúú nagyon izgi lenne, ha segítene babásodni! (Bár a prol.még mindig nagyon magas lehet).
Vanda
Vanda

Szia Krisztinka,
Én még fél kilenckor ott voltam, ugyanis a vérvételen a II.emeleten voltam, majd átmentem a terhesgondozóba a toxo-s leletemért!
Kár hogy konkrétan nem beszéltük meg a Margitos talitKép
Breki
Breki

Még a PG/53-hoz annyit, hogy ki kell tapasztalni.

Úgy kell -már elnézést- a nyálat ráhelyezni, hogy éppen csak a közepére egy kis tócsát Kép (Ha túl sok, idõtlen ideig szárad, ha kevés -mondjuk csak egy maszat- akkor meg semmit nem látni) Tehát nem szétkenni, maszatolni.
Nekem két napig (18. 19. napomon) gyöngyörû páfrányokat mutatott. Eredménye nem lesz, mert aludtunk akció helyett.

Szerintem ez is egy jó támpont, segítség mint annyi minden (hõmérõzés, nyákvizsgálat stb) és így együtt használni sokkal pontosabb képet kapunk a ciklusunkról.
A Corax LH tesztjét még nem próbáltam, elég nehéz beszerezni itthon, és félnék "elpazarolni" egy egy tesztet, íg a PG/53 elkophatatlan. Megbízhatóságukról összehasonlításom azonban nincs.

Vanda
Vanda

Breki
Akkor biztosan lattalakKépcsak nagyon sokan voltak ott.Kép

Kriszitnka
kriszti

Krisztinak,
Hogy nézel ki? A terhesgondozóban voltál vagy a II emeleten?
Breki
Breki

Breki,
Magas, szemüveges, sötét rövidhajú, hosszúszoknya! Ez vagyok én. De akkor te melyik lány voltál? Jól tippeltem az elözö levelemben?

Krisztinka,
Én kb. 8.40-re értem be a mhelyemre. Kár, hogy elkerültük egymástKép.
Fábián doki megnézett? Mit mondott?KépKép
Üdv,
Moni
mj

Vanda,
A helyedben én nem szedném a Macát. Nem tudom milyen hatása lehet a Bromoval együtt. Még csak most kezdted el a bromot szedni, hagyj neki idöt, hadd dolgozzon. Ki tudja hol máshol kavar be a Maca.
Moni
mj

Moni... Gondolod? Nekem is megfordult a fejemben, de eddig semmilyen ellenvetést nem írtatok.

Lányok, szerintetek szedhetem a Maca Vibe-t a Bromocryptin mellett (amit 2002. febr. 4-tõl szedek)?? Help me!

Vanda
Vanda

Vanda,
Igen, határozottan így gondolom. Én most nem macáznék a helyedben. A párod megcsak hadd szedje.

Puszi,
Moni
mj

Sziasztok!

Még egy kérdés Maca témában. Szerintetek hányadik naptol kell elkezdeni szedni? Beszti, te mikor kezdted el?

Anett! Kép Szia!
A Gynevacot nem kérdeztétek meg a dokitól?

Eni
Eni

Eni Kép
Az biztos, hogy ciklusfüggetlen! Bármikor elkezdheted!

Vanda
Vanda

Melinda

Vanda
Ha rakattintasz a nevemre lathatod az e-mail cimem...

Sajnos most nincs nagyon idom irogatni, de hamarosan ujra a regi leszek Kép
Melinda

Nem lesz jó a rtg gép a Margitban. HSG lefújva. Pedig lelkiekben már rákészültem. Mostmár mindegy. Majd a köetkezö hónapban.

Pusszancs,
Moni
mj

Egyebkent en is mindig olvaslak benneteket....es remenykedek hogy hatha valaki jo hirrel szolgalhat Kép

Sajnos a Zebrafarmot meg mindig nemtudom elerni....de sebaj most utazok haza, es otthonrol az ocsem geperol megprobalom megtekinteni....

Roviden magamrol: Tul vagyok az Ovis napokon es most remenykedem Kép A ferjemet most fogom elkuldeni sperma vizsgalatra. Szegenyke nem orult az ebbeli ohajomnakKép
Melinda

Eni!

A "ciklus" (utóbb kiderül, épp anovulációs) közepén.

Vanda!

Nem tudom, lehet, hogy most tényleg csak a Bromo-t kéne szedned. Én nem szedtem együtt, csak késöbb a Serophennel (egy fél hónapig, mert csak 1 doboznyit szedtem be összesen), de annak amugy is peteérést segitö hatása van (egy kicsit én is tartottam töle, hogy bekavar...).
Egyébként nem tudom, miért 3*1, csak azt, hogy valaki irta, hogy pontosan be kell tartani (annyi van a tájékoztatóra is ráirva).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Eni!

Szia! Nem kérdeztem meg a Gynevacot, megvárom mi történik a többi gyogyi hatására. Jövõ hét végén újabb spermavizsgálatnak vetik alá a páromat, én bízom benne, hogy változott a kép. Aztán meg márc.8-án megyünk a Kaáli-ba, ott talán okosabbak.

Betszi, Vanda!

Köszi a jó tanácsokat. Az elõbb megvettem a PG/53-at, remélem beválik majd.

Anett
Anett

Beszti Kép

A tájékoztatón az van, hogy 3*1, és ne több, mert túlfûtött szexuális vágyat gerjeszt. Ez nem zárja ki, hogy kevesebbet lehessen szedni szerintem (sõt).

Na akkor lehet, hogy nem szedem a macát.
Sien, Breki, bromósok: szedtetek valaha macát párhuzamosan a bromóval? Mindegy, nem töprengek, akkor nem szedem. Megvárom az elsõ "bromós" hormoneredményem.

Gabó Kép
Ha olvasol, - bár oly régen hallottam felõled-, jól emlékszem hogy te szedsz Bromo-t Mastodynon cseppekkel együtt?
Ha nem te, elõre is elnézést, mert nem emlékszem pontosan, hogy ki is írta ezt.
Aki magára ismer Kép milyen tapasztalatai vannak?

Vanda
Vanda

Sziasztok,

nagy bajban vagyok. Egy hete késik, és a hõm 37,1. Ma csináltam egy tesztet. Két csík van rajta, de nagyon halványan. Megmutattam egy barátnõmnek, de szerinte az nem igazi csík, nem vagyok babás. Azért aggódom, mert alacsony a progi szintem, és ha nem szedek rá valamit, ki tudja mi lesz. Erõs antibiotikumot szedtem, és nem tudom mit csináljak? Ha elmegyek egy sima dokihoz, azt mondja menjek vissza 1-2 hét múlva. De ha mégis baba van, akkor a progi hiány addigra elfajulhat. Mit tanácsoltok, nem akarom nevetségessé tenni magamat a nagy baba-akarásban.

Segítsetek!
Lora

LoraKép
Milyen antibiotikumot szedtél és mikor??? Az orvosod mit mond?

doris

Lora!!!Kép
Most nem tudom, hogy merjek-e örülni Nektek vagy se!
Én mindig azt hallottam, hogy a két csík az tutira két csík, bár azt hiszem már ezt is sikerült valakinek közülünk megcáfolnia..Tapolcára nem tudsz elmenni megmutatni magad az ottani dokidnak? Vagy legalább telefonon felhívni, hogy adjon tanácsot?
Úgy szeretnék valahogyan segíteni!!
Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!!KépKép

Pusz, Sien.
Sien

Megint én...
Szóval szerintem ha elmész egy sima dokihoz és elmondod neki az antibiotikumot és a progi hiányt, akkor nem küldhet el! Éreznie kell neki is, hogy ezek veszélyezteteik a terhesség megmaradását!!

Sien
Sien

LoraKép
Nagyon izgulok értetek! Siennek igaza van! El kéne menned egy akármilyen nõgyógyászhoz és elsírni neki az egész story-t és szerintem biztosan segítenekKép Kérlek, beszélj valamilyen orvossal!!!

doris

Sziasztok!

Vanda!

Látom én is lógok az adatokkal... Kép
Szóval én nem tudok mit írni, mert semmi bajom nem volt, nem kezeltek semmire, nem szedtem semmit. Kivéve amikor elkezdtük a babaprojektet, akkor kezdtem el a Folsavat és az E vitamint. Szóval nekem a 4. ciklusban, hömérözéssel, spontán jött össze a babóca, aki már a 26. hetet kezdte.
Szóval nekem csak egy höm. görbém van, ami fenn is van a neten itt:

[url=http://public.fotki.com./Lella/diagramok/" TARGET="_top]http://public.fotki.com./Lella/diagramok/[/url]

Persze ha mégis kellene valami, amire én nem gondoltam, csak szóljatok!

Kata
Kata007

Anett!

Nekem van PG 53-am, de nekem nem jött be a használata. Amikor összejött a baba, semmiféle páfrány nem volt. Söt, akkor egész hónapban nem volt. Mégis itt boxol a Dóri a pocakomban... Kép
Szerintem hallgass Besztire és ne ilyet vegyél!

Kata
Kata007

Moni,
Tudom ki vagy?Kép Kint ültél az elõtérben egy hosszú szõke lánynal és várakoztál. Mi akkor jöttümk ki az osztályról ahol levették a "véremet", majd megérkezett egy doki és szólt hozzátaok, hogy együtt vagy külön jöttök és Te voltál az elsõ aki ment vele. Még meg is ütötte a fülemet az átjárhatósági vizsgálat kifejezés. Mots már be tudlak azonosítani.Kép
Egyébként mi ez a vizsgálat?
Breki
Breki

Vanda,
Nekem nincs infóm a Macáról, de azt tudom, hogy a Bromo-val még mást (folsavat) sem szabad együtt bevenni mert modósíthatják ezek egymás hatását.
Szerintem most inkább a Bromora koncentrálj, sajnos én is ilyen vagyok egyszerre akarok mindent (menjen le a prolaktinom, jöjjön össze a baba, stbstb., de sajnos mindig rá kell jönnöm, hogy a dolgok csak szép sorjában egymás után müködnek.
Pusz: Breki
Breki

Lora!

A barátnöd orvos?Kép
Még egy teszt, ha azon is látszik (nem érdekes, mennyire erösek a csikok), akkor irány az orvos (nögyógyász), és kieröszakolni a progit (meg mond el az antibiotikumot is). Ne hagyd magad lebeszélni, ha nem ir föl, akkor más doki.
Én elég sok tesztet (és sokfélét) elhasználtam, de olyan soha nem volt, hogy akár egy halvány második csik lett volna. Amikor nem volt baba, akkor egy csik határozottan, de nem több.
Nagyon szoritok!KépKépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: