A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Szia Andi! És vidulj nekem!!! :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Az időt figyeltem,igaz,lehet,hogy több volt,mint 30 perc.Inni viszont nem ittam már órák óta.Szomorú vagyok!Viszont még mindig szúr a pocakom,feszül a mellem,szóval a tünetek megvannak.
Vendég

Szia Heni!!!!!!
Jól van a pocaklakó? :wink:

babszika

Heni, én olyan langyosan vagyok most, semmi különös nincs, várom a gólyát 11 nap múlva, hátha hoz számunkra valami hatalmas örömteli jó hírt.... :lol: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Szia Babszika! A vonalzód alapján úgy látom pár nap múlva "munkába" álltok.. :lol: :lol:

betty615

Babszi: köszönöm, most már kezd a pocakom bugyborékolni! :D :D Olyan jó, hogy kicsit érzem Őt! :D :D :D

Kriszti: nem tudok okosat mondani, csak azt, hogy mindenképpen legyetek együtt apával 2 naponta...Biztos, ami biztos... Sok olyan esetről hallottam, hogy a vizeletes teszt nem mutatott semmit, de mégis volt pé...Esetleg PG/53-at néztél? Hátha neked az jönne be...Valaki arra esküszik!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Betty: a május jó hónap :wink:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Te Betty!
Valójában, nem is tudom, h mikor kellene... ugyanis gyogyi nélkül nem mindig van pé-m. Most is csak ki akarom próbálni.
De term. rajta leszünk az "ügyön" :wink:

babszika

Omnia: hogy vagy? Súlyban elbillent a mérleg?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Babszi: legalább 2 naponta sztem, biztos ami biztos :wink:
Heni:úgy legyen!! :lol: Ha ez a május bejön, esküszöm megcsókolom az anyaföldet! :lol: :lol:

betty615

Betty: :D :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Van pg/53-am,de nekem sokszor egy hétig is páfrányos.Mindegy,kétnaponta akció,aztán meglátjuk.Ha most nem,majd jövő hónapban a gyogyival! Persze így közel 6 év után már unalmas ez a "következő hónap".
Vendég

Kriszti: HSG-t mikor csinálták?

Heni

Kép
Kép
csheni26

3 éve. De sanszos vagyok egy ismétlésre sajnos.De úgy félek!
Vendég

Kriszti: még egy ötlet jutott eszembe, ami egy kicsivel költségesebb megoldás, viszont nem elbobható kiszerelésű, mint az ovulációs tesztek...Külföldről lehet beszerezni, nekem ez lett volna a következő lépés, ha nem jön hamar a babóka.....Clearblue Fertility Monitor...Ez egy olyan kis gépecske, ami nem csak 1 hormont mér, hanem többet és azok szintjét folyamatosan rögzíti...Ezt végig kell csinálni, így az egész ciklus alatt folyamatosan tudod, hogy az egyes hormon szintjeid hol tartanak...Természetesen kirajzolja görbével és egyéb alakzatokkal a peteérési szakaszokat, valamint hanggal is jelzi, ha tesztelned kell, vagy ha peteérésed van!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Szerintem ne halogasd!!!! Tudom abszolut nem kellemes, de ha jó doki csinálja, akkor kibírható bőven..És az eredmény: Jaimeenek és Nekem is az első hónapban beköltözött egy babácska a méhünkbe!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Ez már nagyon tudományos,de jól hangzik! És honnan lehet beszerezni?Árát meg sem merem kérdezni.
Vendég

Hát, ja.... 2 naponta.... apánál kitört a tavasz.... megállítani sem tudnám (ha akarnám sem), h "bocsi, de csak 2 naponta csináljuk" :lol:
Szóval, valszeg nem ez lesz a tuti hónap, de nem baj....

babszika

Van jó dokid?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Húúú, Heni!
Jó ára lehet ennek a kütyünek....

babszika

Kriszti: Pharmafutáron keresztül...Az árát sajnos nem tudom...Viszont ha beszélsz németül vagy angolul, akkor utána tudsz nézni a www.clearblue.com honlapon.

Heni

Kép
Kép
csheni26

Bocsi!!!!!!

www.clearblue.de honlapon!!!!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Babszi: nem olyan vészes szerintem, legalábbis tavaly még a méhen kívüli előtt szerettem volna beszerezni! A Clearbluetól a digitális ovulációs teszt kb. 5-6.000 forint, ami szintén csodákra képes...Tudom drágább mint az itthoni, de pontosabb is...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Csajszik, lelépek, megyünk a tescoba vásáni :roll:
További szép estét mindenkinek!!!

betty615

Betty: jó vásárlást!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Köszönöm szépen!Megnéztem.Hát 142 euro az ára.Ami olyan 35e ft. Nem is olyan vészes! Nyáron megyünk Ausztriába,ha ott lehet kapni,lehet beruházunk rá.Mik vannak?Csuda klassz egy dolog!
Bár most olvastam,hogy nemsokára nálunk is kapható az a teszt,ami a 6. héten már kimutatja a baba nemét is.
Vendég

Kriszti: húúúúúú, én kevesebbre emlékeztem.... Nagyon szuper dolgok vannak már, csak pénz kell hozzá!! DE talán előtte csináltass egy átjárhatóságit :oops: Ez csak az én véleményem...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok! :D
Micsoda eszközökről van infótok?!
Pandi! Ha leszel, akkor 17-re pUh-t beírsz? Köszi!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Szia Betty!!!!
Jó vásárlást!

Hát, ezért sztem elég drága.... :oops: :?

babszika

Szia Kamilla! :D

babszika

Ez létezik, hogy valakinek csináltak már hsg-t utánna pedig megint szüksége van rá?
Akkor egy hsg-nek mennyi a szavatossága??????????

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Babszi: tényleg drága...de biztos szuper.....

Heni

Kép
Kép
csheni26

És miért kell mindenre éveket várnunk, hogy itthon is kapható legyen??? Most van ez a magyar oldal végre, ahol lehet hőgörbét is készíteni, de fele annyit sem tud, mint ferty!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla: ha valakinek volt összetapadása, annak x idő elteltével megint összetapadhat....De nem tudom mennyi idő kell hozzá! Ráadásul apró gyulladások, műtétek, szülés, mind befolyásoló tényező...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Nem tudom mennyi a hsg szavatossága,de nekem most 3 év után megint van egy elzáródásom.
Ez a baba nemét a 6. héten kimutató teszt 63e ft.
Vendég

Sziasztok!
Betty625
Köszi az üdvözlést

reméllem hamarosan sikerül beilleszkednem mert még kicsit tapasztalatlan vagyok!
betti1

Kamilla: na látod ez egy szuper kérdés!!! Mo-ra csak a sza.... dolgokat hozzák :cry:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Betti: már be is illeszkedtél :D

Kriszti: nem semmi....Hol találtad?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Szerintem nekem is köv. hónapban kinéz egy hsg :( De előtte el kell tuszkolnom a páromat dokihoz. Nem ellenkezik, de soha nem is kér szabadságot :wink: Azt hiszem pénteken talán sikerül konzultálni dokival, hogy mikor nézi meg az öcsikéket :roll:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla: jól teszed, hogy tuszkolod a párodat! Biztos minden rendben lesz!

Heni

Kép
Kép
csheni26

A nemet kimutató tesztet?Újságban olvastam,de mindjárt megpróbálok linket keresni nektek.
Vendég

63e???? Akkor azt együtt kell beruháznunk :wink:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Most már nekem is lejárt a szabim, megyek tanulni! További szép estét Nektek!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Ügyeskedj Heni! Mire jársz???

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Vendég

Ki ovu-tesztel köztetek? Nem régiben olvastam, hogy valahol lehet sokat jóval olcsóbban vásárolni. Azt is megjátszhatnánk együtt

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Nekem is mennem kell :( Sziasztok!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

No, akkor én is lelépek..... Sziasztok!

babszika

Betty,
Látod mondtam a melegebb leszel oda teszi :wink:

Kamilla,
Ha elmész egy meddőségiből egy másikba akkor pl. csak egy év a szavatosság a a hsg-nek.
Vendég

Andi,
Jó vacsizást!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: