A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kata!

Én is örülök a kezdésnek, Vass dokiról csupa szépet és jót hallottam eddig.
Aranyos a kisbabád, ahogy lubickol a pocakodban. Mármint ahogy elképzeltem. biztosan őt érzed.

Kagyló!

Nem volt olyan vészes, azt hiszem, 10.000-et kért, és másodszorra semmit nem fogadott el, pedig hivatalos igazolást adott. Azt, hogy milyen vizsgálat volt pontosan, nem tudom, mert kint vártam, a páromat meg nem akartam olyan nagyon faggatni, csak amennyit ő mondott, annyit tudok. A pasik nem olyan szószátyárok, mint mi... :oops: Azt hiszem, egy Andriol nevű gyógyszert kapott, egy hónapig kellett szedni (úgy emlékszem), aztán 1 hónap pihi, és utána újabb katonavizsgálat.
A munkahelyeddel kapcsolatosan megértelek...én nem tudtam titkolni, mert annyiszor el kellett mennem. Ha megpróbáltam munkaidő utánra kérni, volt, hogy Dévai csak 3 hét múlva tudott időpontot adni, szóval inkább elkéredzkedtem. De tudom, milyen érzés, amikor kérdezgetnek, nem is tudják, milyen fájdalmat okoznak. Veletek más beszélgetni, mert ugyanabban a cipőben járunk kb., de annyira rossz, amikor olyan valaki kérdez rá, akivel nem szeretnél beszélgetni erről. Nekem néhány kollégám is érdeklődött...a hatodik indiszkrét tapogatódzás után már nehéz udvariasan válaszolni.
És ez még a jobbik eset, mert olyanról is tudok, akit kirúgtak mondvacsinált ürüggyel, amikor megtudták a dolgot.
eper1

Sziasztok!
Bocsi,hogy ritkán jövök. :oops:
Szombat éjszaka óta ma van az első láztalan napunk(kop-kop).Tegnap éjjel még félre is beszélt a láztól Domi. :cry:
A doki se tud semmi okosat mondani,holnap lesz meg a pisieredmény.Szerdáig karanténba helyezem a nagyfiút nehogy ugorjon az utazásunk. :lol: 8)

Hajni!
Köszi a képeket,kár,hogy nem készítettél többet! :wink:

Réka!
Én is nagyon sajnálom,hogy nem találkoztunk,talán majd egyszer.......
Nagyon szép a(volt) lakásotok,igazán izléses. :wink:

Timikém!
Mizus?Hogy vagy??????

Mindenkinek puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

sziasztok csajok! bocs, hogy csak most jelentkezek, de egész nap elrabolt egy barátnőm, kis csajos lazításra, most este csak haza, és mindjárt indulok, mert a többi barátom is vár, vége a pihenésnek.
Szóval nem sikerült, ma voltam Pityesz barátunknál. Nagyon cuki volt, igazán sajnálta a dolgot, kicsit meg is vígasztaltam.
Majd jelentekzem még, és mesélek, de most ne haragudjatok, mennem kell, mert elkésünk! Pedig úgy visszaolvasnálak titeket!!Na, majd holnap délelőtt!
szép estét, kata a szamár :)
mango29

Csajszik :D

Nagyon köszönöm first-ös felajánlásokat, Krisztián lett végülis a befutó. De tényleg cukik vagytok!!! Hajnikám :) , ez már nem az első ilyen. Most akkor te is küldél mailt? Vagy a wiwre írtál? Egyiket sem néztem már jópár napja, az előbbit meg csak otthon fogom tudni...de igyekszem. Most ezt értette valaki??? :oops:

Ági, sajnálom, hogy ez sem sikerült, de elég jól veszed az akadályokat, úgy látom. Már igazából a lombikban hiszel, nem? Én is így voltam vele. Meg persze Inari is, aztán láss csodát :D

Dia, Domi jobban van?? És te?

pussz mindenkinek
enigma

Na mire sikerült elküldenem írtatok.

Diám, sajnálom Domit. Mi lehetett ez? Remélem végleg vége!!!

Mango :( :(
enigma

Dia,
Dominak jobbulást, most már muszáj javulnia szegénykének, nektek is nagyon nehéz lehet, sok puszit küldök neki!!!
Van több kép is, de ezek lettek a legjobbak, meg egy emberöltő volt ezeket is feltöltögetni. :roll: :D

Enigma,
Hát az úgy működik, hogy van nekem egy webshots profilom, ott vannak az albumok. A talis albumot lepriviztem, ezért elvileg csak az általam meghívottak nézhetik meg. Azért írom, hogy elvileg, mert legutóbb mikor néztem, már 545-ször lett megkukkolva, na most vagy a csajok nézegetik ezerrel :lol: , vagy mégsem sikerült privire állítani. :oops: Szóval én elküldtem a d.pin..@-e is, így csak akkor láthatod, ha a mailedet tudod olvasni. De csak egy szavadba/szavatokba kerül és public albumot csinálok belőle! :twisted: :P
hajnesz

no, please!!! Értem én!! És nézem a mailt, bár az 545 kicsit gyanús :lol: :shock:
pussz
enigma

Eper1
Úgy van ahogyan te is leírtad. Nagyon nehéz megoldani, hogy el tudjál menni vizsgálatokra. Erre azért egy idő után rájöttem, hogy szabit kell kérni. De stimulálás közben, már nehezebb reggelente elkéredzkedni. Most aztán én is agyalhatok, hogy mi legyen. A volt dokimnál délutánra kellett menni, és úgy nem volt nehéz dolgom. Arról nem is beszélve, hogy leszívás után azért jó két hétig itthon maradni, igaz van aki 3 hetet mond. Ez is változó. .. De ha engem kérdezel nem azon múlik, hogy mennyit vagy otthon,hanem azon, hogy a picike meg akar-e tapadni, és minden klappol-e neki. Mert abban a pillanatban ahogyan felkerül már nem tudjuk befolyásolni, hogy sikerüljön. Csak bizni abban, hogy megmarad, reménykedni.
Na majd kiderül, hogy a Dévai tudd-e segíteni valahogyan. Mert 3 év míg a másik orvosomnál volt teljesen kikészített. Szinte tudtam, hogy nem lesz belőle semmi sem. Pedig hidd el, hogy minden alkalommal minden úgy csináltam ahogyan kell. Olvastam neki, zenét hallgattam, és minden ami ellazithat hozzá.....
Bíztam!!!!
Már nagyon várom, hogy ott tartsak, hogy mennem kell a beültetésre, és legszívesebben átpörgetném a két hetet, és szeretném látni, hinni, hogy sikerült és anya lettem végre---
kagyló

Sziasztok!

Végeztem az ablakmosással, jó ideje olvasgatom a topicot az elejétől. Készülök lélekben a lombikra. Még csak a 16. oldalon tartok, éppen ott, ahol Enigma pozitívat tesztelt.

Enigma!
Olvastam a paráidat, a könnyeket, volt, ahol én is bőgtem. De olyan biztató, hogy végül két gyönyörű babád lett!

Kagyló!
Sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!!
Leszünk mi is édesanyák, remélem! Dévai nagyon jó doki!
Szabi: Na, ez nálunk lehetetlen. Mindenki egyszerre megy...talán csak fizetés nélkülit lehetne kivenni.
eper1

Sziasztok!! Hát igen lélekben már a lombikon agyalok!! :-) Gyorsan lezavarom ezt a két inszemet, aztán belehúzunk!! :-)
Ági28

Sziasztok!
Sajnos csak most sikerült feljelentkeznem, mostanra lett ismét végleg netünk itthon. :roll: Örömmel olvasom, milyen remekül sikerült a találkozó! :wink: Bár én is ott lehettem volna! Annyira szerettem volna Veletek találkozni, megismerni Benneteket és olyan jó lett volna megdögönyözni a picurokat!!! :cry: No majd legközelebb remélem sikerül!

Ha még lehet csatlakozni: Én is annyira szeretnék fotókat!!! Kérlek, küldjetek nekem is!!! ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!! :wink: (melasz kukac ludens.elte.hu)

A kerítésünk a mostani hétvégén lesz majd kész, reményeink szerint, de már remek kocsibeállónk van, igazi motoros kapuval. :wink: Persze családom jókat röhögött rajtam, miket szeretnék, de olyan jó! Ezen is 3 napig dolgoztak a fiúk. Meg közben teljesen átrendeztük a szobákat, több szekrényt is kipakoltunk. :cry: Megvan végre a kiságy helye is :wink: és külön szobában van a géptől, tv-től, stb. Elég nagy meló volt, de lassan végree rend lesz! :wink: Ez csak azért jó, mert utána ismét kupi lesz, augusztusban még nyílászárókat is cserélünk. :roll: Szóval nem unatkozunk! Hát ezért nem tudtam jelentkezni, de rengeteget gondoltam közben Rátok és persze küldtem drukkjaimat is nagyon!

Ági, Mangó, igazán nagyon sajnálom, hogy nem sikerült! :cry: :cry: :cry: Már igazán végre beindulhatna a babásodás a topikon, annyira kívántam Nektek is!!! No majd legközelebb.
Ági, olvasom, már a lombikra készülődsz. Reméljük, Hozzátok is bepottyan így az utolsó inszemekkel egy-két csodababóca meglepinek! Nagyon klaszzul csinálod! :wink: A Gynevac-ot mi is beadattuk, ártani nem árthat, de hátha bejön. Mondjuk Dévainak ne nagyon emlegesd, mert nem hisz benne, de ő is azt mondta, ártani nem árthat. Viszont valahol olvastam, hogy mindjárt nem lehet ismét kapni, úgyhogy ha ki akarjátok próbálni, akkor igyekezzetek!
Mangó, nagyon várom részletes beszámolódat! Azért legalább valami jó a rosszban, hogy Téged most nem riogatott tovább Pityesz a méhenkívülivel... Legközelebb biztos összejön, kitartás! Jön Dévai kipihenten a szabiból, és remélhetőleg minden kedves topiktársunknak visszahozza szerencséjét!!!
Sajnos nekem nincs belépési jogom az iwiw-re, így nem tudtalak megkukkolni... :cry:

Kagyló, húha már itt is vannak a vizsgálatok! Mindjárt kezdhettek, de jó! :wink: Hamar anyuka leszel már! :wink:

Réka, nagyon köszönöm kedves emailedet! :wink: Sajna csak most olvastam, így inkább most írok, mint telcsizek. De a számodat lementettem, így máskor könnyebb lesz jelentkeznem. Köszi a felajánlást! :wink: Remélem, sikerül a címeken át mihamarabb vevőt találnotok! Nekem is újra neki kellene veselkednem a dolognak, csak hát ez a fránya kupi itthon... :cry: Halad a felújításotok?
A képekből azért majd küldhetnél...
Egyébként kislegényünk ezerrel mocorog, nagyon jól érzi magát. :wink: Köszi a kérdésed. :wink: És apjuktól szülinapi meglepiként megkaptam a hőn áhított nevecskét is! :wink:
Dia, remélem nem haragszol! Nekünk is DOMINIKunk lesz!!! :wink: De apa Doma-nak szeretné becézni, nem Domi-nak, szóval ha képes leszek megszokni (mert az én szám is a Domi-ra áll rá), akkor így mégsem teljesen ugyanaz lesz. :wink:

Dia, szegény Domi, ilyen időben lázasan! :cry: De így talán a nyaralásra minden ok lesz! Remélem, végleg sikerült elhagynotok a lázat és jól van ismét a mi kis sztárunk!!!

Timi, hogy vagy??? Ugye minden ok, és növesztgeted szépen pocaklakóidat??? Nagyon szorítok továbbra is!!! Túl vagytok a két héten, nem?

Eper, és már kezdhettek is?! De jó!!! Én nagyon szeretem a Vass dokit is, többször voltam már nála! És rengeteg bíztatást is mond, nagyon aranyos! :wink: Már most küldöüm a drukkjaimat Feléd!!!

Inari, nagyon eltűntél Te is! Anyukád elrabolt egy kicsit magukhoz? De ugye jól van a mi kis Annánk? Gondolom nem örültök az újabb kánikulának... :cry:

Hú, olvasom Kata, hogy belevágtok! Örülök, hogy sikerült elhatározásra jutnotok! Tuti jól döntöttetek! És még véletlenül se gondolj arra a fél százalékra, mert Ti nem lesztek benne!!! Minden ok lesz és még papírotok is lesz róla! Sőt arról is papírotok lesz, hogy fiú vagy kisleány. Tudom, mindegy. Nálunk is az volt. De olyan jó annak az ismeretében vásárolgatni, hogy tudod a nemét. Azért kevesebb olyan cucc van, ami mindkét nemnek jó. Pihizel egy nagyot utána, gondolom majd Atti és Virág kényeztetnek egy nagyot. És hamar túlleszel rajta! Ne aggódd végig a négy hetet légyszi, csak szép dolgokra gondolj utána!!!
Tök jó, hogy rendben volt a genetikai uh-otok és tök jó, hogy már ennyire érzed Őt! Ugye ez a legjobb napi programod? :wink:
Ja én MaltoferFol-t szedek napi kettőt. És küldök mailt hétvégén vásárlással kapcsolatosan. Nem felejtettem el bocs, csak még addig a nagycsaládunkat is vendégül kell látnom...
Virágról a képek fantasztikusak!!! :wink:

Übi, Nálatok minden ok? Ugye nem görcsölsz és nem aggódod túl magad???

Wish, azért mert távol maradsz a topiktól egy időre, még remélem tart egy kicsit a nászutas hangulatotok! :wink: Sokat gondolok Rátok is!!!

Enigma, remélem sikerül egy nagyot pihiznetek!

Loihi, csak nem...??? Rég jelentkeztél! Nagyon izgi!

Hajnesz, olyan jó, hogy ismét ilyen sokat írogatsz és vidáman! :wink:

Vanda, a pöttyözésből rendes menzi lett?

Szani, nekem is küldjél képeket légyszi!!! Andrisosat is!!! Köszi!!!

Beeb, mikor is kell befeküdnötök? Nagyon megvisel a kánikula?

Gigi, nagyon jók a nyaralásos képek! Biztos nagyon élvezte Oli!
:wink:

Mára ennyit. Mindenkinek sok puszi, aki most kimaradt, annak duplán!!! Kívánok mindenkinek egy jó kis hűsölös helyet eebben a nagy kánikulában!

Melba

KépKép
melba

Melba igen tudom, de nekem már holnaőp meglesz!! Egy ismerős tud hozni! Lehet, hogy akkor meg holnap este le is megyek az ügyeletre, és beadatom.
Ági28

Juditunk, mesélj már egy csöppet Robbie-ról, hadd egyen minket a fene! :mrgreen:

Csajok, az, hogy nem írom le az együttérző soraimat, nem jelenti azt, hogy nem érzek együtt a sikertelenül jártakkal, egyszerűen elegem van abból a szóból, hogy sajnálom, ezért nem írom le, de attól még nagyon átérzem a bánatot és veszteséget!!! Remélem, nem tartotok nagyon bunkónak, de a magamfajta topikkövületek már csak ilyenek...És remélem, érzitek a drukkjaimat is!!!
hajnesz

hajni nyugi érezni a drukkokat!! :-)
Ági28

Drága csajok, na újra itt a fedélzeten. Örülök, hogy kedves kis topikunk kezd visszazökkeni a régi kerékvágásba, és remélem lassan az igencsak hiányzó "alaptagok" (Wish, Roxal) is hamarosan újra köztünk lesz. :wink: :wink:

Enigma,
Nagyon sajnálom a talit, tegnap találkoztunk DI-nél Eszterrel és ő is mondta, hogy milyen szuper volt. Remélem a következőn mi is ott leszünk. :wink:
Jó pihenést nektek, remélem Panna és Zsombi élvezi a vidéki élet szépségeit, Talán a meleget is jobban bírják ott.

Wish,
Eszter mondta, hogy jól vagy :wink: :wink: :wink: csak nincs kedved írni. Rendeteget gondolok rád és remélem heteken belül visszatérsz egy frissített, igencsak sárga táblázattal :lol:

Rékám,
Lábdagadásod elmúlt? Aggódtam érted, remélem a vérnyomásod rendben és a vizeletedben sincs fehérje. Vigyázz magadra nagyon, ez a meleg nagyon megviseli az embert. A csalán tea jól behűtve egyébként egy-két bögrével a vérszegénység ellen és a vizesedésre is jótékony.
A privit nem kaptam meg, de ha vásárlással stb. van privi kérdésed írj e-mailt. (erikasimonyi@yahoo.co.uk). A lakáseladásért drukkolok nagyon. :)

Szani, Timi,
ha lehet én is szeretnék a fenti címre kérni a képekből. Köszönöm előre is :D

Kata,
Biztos, hogy jól döntöttetek és nem lesz semmi baj az amniónál. Megértem, hogy a családi háttered miatt csak így fogsz megnyugodni teljesen. Legalább a terhességed második felét már boldog várakozásban töltheted, és nem kell aggódnod a baba egészsége miatt. :P
Te is írj nyugodtan mailt, ha valamiben (babcucc, egyéb) van kérdésed.

Timikém,
Lassan már te is Fantomasszá válsz. Azért remélem nincs semmi gond és Enigmáék mintáját követed. Nagyon-nagyon drukkolok és milliószor puszillak, amiért ilyen törelmesen végigbírtad eddig.

Judit,
Aztán nehogy lecseréld Kriszt Robbie-ra. :twisted:

Mangó, Ági
Sajnálom, hogy nem sikerült most nektek. Pedig már nagyon bíztam benne, hogy megtöritek a pech-szériát. Ági remélem nálad is úgy alakul, mint nálunk :wink: :wink: legalább már lesz egy kis koszorúslányod az esküvőre. :lol:

Melba,
Jól kifundáltad ezt a felújítás dolgot, ügyes nőci vagy :twisted: Gondolom apa most nem nagyon tud nemet mondani semmire, végül is a trónörökös lubickol a pocidban. :lol:
Tegnap váltottam ki a Maltofert én is és a patikus néni azt mondta, hogy vigyázzak vele, mert hasmenést okozhat. Nem lehet, hogy nálad is ez kavart be?

Dia,
Remélem Domi most már tényleg teljesen meggyógyul és felhőtlen nyaralásotok lesz és végre Te is ki tudsz egy kicsit kapcsolódni.

Eper,
Vass doki biztos nagyon kedves lesz, eddig mindig olyan jókat írtak róla a csajok. Hátha neked pont ő hoz szerencsét. :lol:

Hajnikám,
lassan a régi formádban :lol:

Vanda,
Örülök, hogy már te is az újrakezdést várod ezerrel. Most mi a helyzet a menstriddel, megjött végre rendesen? Valamelyik tea/kapszula használt valamit? Mi van Hédikénk szörzetével, remélem okés és azért nem irsz mostanában róla. :lol:

Eszter,
jó pihenést Hévizen, puszilok minden arra járó ismerőst :wink: Vigyázz magadra és pihenj sokat. Várom az SMS-t :wink:

Anna jól van, sőt. Néha szabályszerű vizipoló edzést tart a pocimban. Tegnap voltunk DI-nél, UH is volt. Szép nagy a drágám és igen aktiv. Még Dévai is nevetett amikor állandóan megrugta az UH fejet. Már gondolkozhatunk rajta, hogy mit sportoljon majd :lol: :lol: :lol:

KépKép
inari

sziasztok csajok!
igazából nem is tudom, mit meséljek a dologról. annyit mindenképp érdemes, hogy annak a lánynak sikerült 5-ünk közül, akinek ez volt a 4. beültetése (és az 5. lombikja, csak egy túlstimus volt), és a kaáliból vándoroltak át. a párjának már nem lett volna több lehetősége valami here probléma miatt. szóval nekik sikerült. kettő "tuti", egy pedig haloványan. Igazságos a sors, nagyon megérdemelték, megszenvedtek nagyon a családjukért. Egy másiklánynak is sikerült közülünk, de neki mindkettő halovány, igazából nem látszanak a méhen belül..szóval őt még pénteken megnézik újra. Nekeünk meg nem sikerült sajnos.
A lányokkal ott maradtunk együtt végig, megvártuk egymást. Nagyon jó hangulatunk volt, bíztattuk egymást, mindenki szórta a poénokat. Persze utána biztos mindenki a lelek mélyén szomorkodott, de így nagyon emlékezetes és jó hangulatú volt ott együtt lenni.
Én nagyon sajnálom, hogy most nem jött össze. Nagyon bízom a következőben, hogy sikerülni fog. Aug. 30-án kell menni újra, szept.-ben lesz a köv. Most nekilódulunk nyaralni, pihenni, lazítani a párommal. Én pedig megpróbálom addig szépen feldolgozni az eseményeket, hogy ne fojtsam el a bánatom.
duddu, a DH nem csa kizárólagossággal dolgozik, hanem úgy, ahogy megegyeznek. sztem nem jársz rosszul, ha ingatlanost is megkérdeztek, esetleg segítséget kértek, hátha tud valaki segíteni. A netes nyomulás jó, a szórólapok is be szoktak jönni(bár egyre kevésbé), és az is nagyon hasznos, ha a házon belül kiírod a dolgot. A páromnak átküdtem a megadott oldalt, hátha tud valami hasznosat tanácsolni. Sok sikert hozzá!
Eper, Ági szorítok nektek! Most rajtatok lesz a világ szeme!
Hajni, hát persze, hogy érezzük, tudjuk a dolgokat. Nem a "sajnálom" szó árulja el a fiigyelmet, hanem az, ahogy velünk együtt gondolkozol!
Ja, és én is várom a Robbie beszámolót!
szép napot!
csacsi
mango29

Elnézést a sok hibáért és elütésért, nem néztem át. bocs.
legfőképpen :Duddu nagy d-vel! Ne haragudj!( sokat beszélgetek az msn-en, és ott megszoktuk, hogy mindent kisbetűvel írunk, az sokkal egyszerűbb, de néha próbálok disztingválni)
cs
mango29

Sziasztok,
jór régen nem jártam erre, próbálok lekattani a témáról, többé kevésbe sikerül... Néha elpityeredem...

Ági: sajnálom hogy nem sikerült, és szerintem is jól döntöttél, hogy belevágsz a következő inszembe és ha nem sikerül mész tovább. Sosem tudhatod, hogy mit hagysz ki, ha kihagyod :)

Mangó: sajnálom, de a következő tuti sikerül. Megyünk együtt. :)

Kagyló: andrológus téma: mi először a kórházba mentük, és úgy elzavartak 2 órás várakozás után, hogy azt le sem tudom írni. pedig előtte felhívtam az aszisztenst, hogy mi a probléma, mihez kell a papír. azt mondta menjük. Aztán mikor ott voltunk, akkor leteremtettek és elzavartak, hogy mit képzelünk, ezt csak magánrendelésen lehet megcsinálni, a kórházban nincsenek meg a feltételek a vizsgálathoz. Nincs kezed, gondotam magamban. Szóval jelentkezz be a mangánba, nem cicózik, és 10e ft.

Melba: dupla puszit kérek, kimaradtam a legutóbbi hsz-edből :)

tali: most már sajnálom, hogy nem voltam ott, de a lelkemnek akkor nem tett volna jót. Most már szedegetem össze magam.

Nem tudtok valamit az új lombiktörvényről? Esetleg ha megy valaki d-hez, mondjuk Ági :), rákérdezhetnél, hogy a támogatásról lehet-e már tudni valamit, hogy most 3 lesz vagy marad az 5. Nekem nem mindegy, mert a 3 jönne, és akkor ezt áttenném jövőre az anyagiak miatt. Ha marad az 5, akkor szeptemberben kezdenék.

Kép

Kép
boszti

Boszti én szívesen megkérdezem, de ne vedd kézpénznek, mert kicsit lukas az agyam! De ha eszembe jut ígérem rákérdezek, és akkor este majd megírom! :-)
Ági28

köszi Ági, tudtam, hogy számíthatok rád :)

Kép

Kép
boszti

Az úttörő ahol tud segít!!! :-)
Ági28

Sziasztok :)

Csatlakoznék én is Hajnihoz mint őskövület ..... :lol: Mindenkinek szorítok és szívből kívánom,hogy minél hamarabb sikerüljön a baba.

Jucus :)
Muffin a la Bujka :wink:
Kb 20 dkg MAGOZOTT :oops: meggybefőtt
15 dkg puha vaj
8 dkg cukor
Fél teáskanál vanilía aroma
2 tojás
12 dkg liszt
1 tkanál sütőpor
Fél tkanál fahéj
1 tábla csoki

Vajat a cukorral habosra keverni, majd egyenként hozzáadni a tojásokat :arrow: vanilía aroma.
A lisztbe belekeverem a sütőport, fahéjat :arrow: az egészet összekutyulom :arrow: bele a meggy :arrow: feldarabolt csoki.
220 fokra előmelegített sütőbe 20 percig sütni.

Puszi

KépKép
gigi28

Szia Boszti!
Örülök, hogy együtt fogjuk csinálni!
Majd egyeztetünk!
Erről a törvényről nem hallottam, de nagyon ijesztő! Hol lehet utána nézni?
nagyon fáj a csacsi fejem, jaj, talán zsugorodik az agyam :?
mango29

Hát mangó ki tudja, mi zajlik a fejedben!! :-) Tegnap én is átéltem az érzést!! :-)

De ma meg a hasam, és a derekam szakad le nagyon nagyon!!
Ági28

Sziasztok!

BOSZTI,
én, ill. a férjem is "úttörők" lettünk, ahol tudunk segítünk. :D

Szóval mondtam a férjemnek a lombiktörvény témát, felbuzdult (eme tulajdonságát itt már többen ismerik :D ) és addig üldözött az EÜ minisztériumban telefonon egy főmuftit, amig megtudta hogy

MARAD AZ ÖT ÁLLAMILAG TÁMOGATOTT LOMBIK.

Pusz
Kata

Kép
szkatácska

Csajszik, csak gyorsan írok, hogy még nem tudtam a tali-képekkel foglalkozni sajnos, mert 4 gyerekem van jelenleg (Andriska, Szili, meg a 2 keresztgyerkőc :lol: ), akik állandóan éhesek, meg játszani akarnak. Ráadásul Andriska megfázott, nem bír aludni, nem kap levegőt, állandóan felébred éjjel. Az orrszívás olyan fóbiát teremtett nála, hogy most nem engedi, hogy az orrához érjünk, úgyhogy rászáradt cuccal sétálunk a városban :D . És mindennek a tetejébe elromlott a lakópark gázfogadó doboza, 2 napja nincs melegvíz, forralok 5 emberre fürdővizet.

Azt gondolom, talán az lenne a megoldás, ha a rengeteg talis képet valami internetes fotóalbumban helyezném el, mert elküldeni e-mailben lehet hogy évekig tartana. Mindet le kellene kicsinyíteni, 5 megapixeles a fotoapparát. Ha meg nem kicsinyítem le, sosem ér oda az a rengeteg fotó.
Wish :) , segítség, mit csináljak?? A képek egyébként szuperek!!

Puszi nektek, megint felébredt szegénykém, 10 perce aludt el.
szani

Szani! Nagyon köszönjük! :lol: Nem értek az ilyen fotóalbumokhoz. Megoldható, hogy valami jelszóval legyen védve? Mert nem szeretném, ha rajtatok kívül mások is nézegetnének (esetleg valamelyik szülő, kolléga stb.). Bocs, ha hülyeséget kérdeztem. :oops:

Kata, kösz a férjednek a lombik infót, nagyon jó hír! :lol:

Mangó, elmúlt a fejfájás? Ez a sok front...nálam úgy jelentkezik, hogy nem tudok aludni. Kakkukkolok.

Gigi! A tündér pasit simizd meg helyettem,
annyit gondolok rá! Teljesen levett a lábamról. :oops: Muffint én is szoktam sütni, a család nagyon szereti.

Boszti, jó újra "látni"!

Inari! Jó hallani, hogy Anna ilyen aktív. :lol:

Melba! Köszi a drukkokat, nagyon jólesik. :wink: Hű, látom, ezerrel készültök a baba fogadására. A Dominik aranyos név! A kicsiknél annyira nem vagyok képben, de a nagyobbaknál ritkának számít, nem is volt még ilyen nevű tanítványom.

Wish, remélem, minden oké veletek! Jópárszor eszembe jutottál ma is.

Vanda! Üdv! :wink:
eper1

Szani :)

Andris fecskének sok gyógypuszit küldök!!! Orrszívás nálunk is hasonló sajnos :(

Puszi

KépKép
gigi28

Csajok :D , lesznek képek amikor lesznek, ne izguljatok! Fantomas is biztos előkerül valamikor és akkor ő intézi ezt az internetre felhelyezést!!! Megígérte :lol: !

Szanikám!!! Gyógyulást Andriskának! Le a kalappal előtted! 4 gyerek egyszerre és még víz sincs, te jó ég!!! Ügyi vagy!!! Mi is szívunk orrot. Gáz...

Katám!!! Az urad előtt le a kalappal. Nagyon bírom ezt a mindenáron utánaérdeklődöm ha törik ha szakad stílust!!! Sok sikert az amniohoz. Baj biztos nem lesz és a bébi tuti rendben van, de legalább 100%ban megnyugszotok, DI nemkülönben :)

Melba, Inari!!! Örülök, hogy minden OK a kis pocaklakókkal!!!
pussz
enigma

Sziasztok!
Nagyon aranyosak vagytok,hogy aggódtok Domi miatt(köszönöm)!
Ma voltunk a pisieredményért.Hááááát,holnap meg kell ismételni mert határeset az eredmény. :roll:
Láza ugyan már nincs(kop-kop)de sápadt szegénykém.Persze csak én aggodalmaskodom,ő nem levert stb szóval rosszcsont nagyon. :wink:
Most úgy érzem bedilizek mire felszáll velünk a gép annyira félek,hogy meghiúsul a nyaralásunk valami betegség miatt. :oops: :cry:
No,nem is siránkozom itt tovább!Mindenkinek szép estét és természetesen én is drukkolok mindenkinek NAGYON-NAGYON!!! :wink:
UI:Diám,köszi megvagyok. :roll: Képzeld!Még csak hétfőn lesz a dolog annyira elhúzzák. :cry: Sok puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Jaj Szani!!
Andriskának sok sok gyógypuszit küldök!Remélem minél előbb megygyógyul!Cupp!Dia
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Kagyló!
Köszi a recepteket. :)
Kezd el a vizsgálatokat, mert elég lassan lesznek meg.
A 3-szori vérvételről az jutott eszembe, hogy esetleg mehetnél nagyon korán munka előtt. Vagy ez nagyon szadista módszer?
Csak mert írtad, hogy gond lehet a m.helyeden...

Kata!
Jól döntöttetek és a lényeg, hogy döntöttetek!
Jövő szerdán túlesel rajta és aztán jöhet a megnyugvás!!
Atinak add át elismerésem. Hihetetlen egy pasi! :)

Dia!
Köszi a lakásdícséretet. :) Jobbulást a kis filmsztárnak! :)
Mikor utaznátok? Ennyire necces már a gyógyulás?

MangoCsacsi!
Jól tetted, hogy kikapcsolódtál először a sorstársnőkkel, aztán barátnéddal! Nagyon ügyin csináltad ezt is! :)
Gondolom, hogy most nem könnyű, de el vagyok ájulva, hogy milyen energiával teli, pozitív csaj vagy! :) Minden elismerésem a Tiéd!
És köszi az ingatlanos tanácsokat. HOlnap készül el a táblánk elvileg, amit kirakunk a teraszunkra kívülre. A házban egy srác így 2 hét alatt eladta. Hááát, meglátjuk.
Ja és én mindig kisbötűvel írom a nevem.. :)

Hajnesz!
Az 545 tényleg elég sok. Viszont én pl. legalább 10-szer megpróbáltam belépni, mert le volt fagyva. Aztán sikerült. :) Lehet, h. ezeket is számolta. De még így is kicsit soknak tűnik.
Mert ha pl. 54 ember próbálja meg 10x.... furi...

Melba!
Már hiányoztál! Jól beindult a fészekrakási ösztön nálatok is! :D
Biztos nagyon szépek lesztek! Jó helye lesz a Kisfiadnak!
Alakul a picipoci?
Nekem most megint mindenki azt mondja, hogy nagyobb lett, pedig kilóra stagnálok 3 hete..
A Dominik gyönyörű név! Ügyesek vagytok!

Juci!
Robbie-storyt nekem is! :D

Erika!
Végre Te is itt! Köszi, jobbacska a lábam, bár több husit eszem és kevesebbet nyúzom a testem.
De a gépnél ülve pl. elég rossz, ezért írok sokszor kapkodósan.
Vérnyomásom legutóbb tök OK volt, vizeletet pedig adtam le múltkor, szóval az is kiderül hamarosan..
Tök jó, hogy ilyen sportos a leánykád! :) Megint itt a kánikula. Azért remélem, tudsz majd írni néha..

Boszti!
Teljesen érthető, hogy néha "lekattansz" kicsit. Szerintem erre mindenkinek szüksége van néha.. De jó, hogy újra köztünk vagy! :)

Gigi!
Köszi a receptet! Még ma is nagyon fini volt a muffin, u.is Enigma csomagolt nekünk is. :)

Szani!
Jobbulást a kis lurkónak! Mi ez a nyári beteghullám? :(

Mára ennyi voltam, mert lassan elefántlábaim lesznek, de egy dolgot nem tudok kihagyni. Befejeztem a - régesrég elkezdett - macit végre! Íme:
Kép

Remélem, Őt azért biztonságosan felrakhatom :lol: :lol: Ja és azok nem elefántlábak ám, csak béna volt a szabásminta... :wink:
Nna ilyenből akartam egy csomó félét gyártani pocakosodásom alatt, de legalább kettőt... de úgysem lehet a piciké, mert nagyon szőrős..

Jó éjt mindenkinek!
réka
Vendég

Sziasztok4
Kicsit beleolvastam, mint valódi őskövület... néha adok csak jeleket, mert nálunk nem nagyon mozdulnak a dolgok. Roxiról tudok egyedül, minden rendben van Vele, szorítsatok Neki!
Nekünk elkezdődött a stimu, de lett két cisztám, ha felszívódnak jöv. hétfőre, folytatjuk, ha nem, akkor leszívják és kezdjük előről. úgy látszik, nekünk minden lépcsőfokát a szenvedésnek végig kell járni. de azért haladunk vmi felé...
Dia:O Dominak jobbulást!!! Ti nem gondolkodtok az új inszemen?
Enigma:) SZani:) Gigi:) hogy vannak a gyerkőcök?????

mindenkinek puszi, anna
a legősibb kövületek közül....:(
madaran

Sziasztok!! Na ma 3 után megyek apánkhoz!!
Ági28

Ági: ma megint inszem??? Annyira gyorsan lezavarod, hogy követni sem tudom... :) Drukk hogyek neked!

Szakatácska: köszi a jó hírt, mindjárt optimistább lett a világ. Azért jó lenne, ha mindezt törvényben látnám és a dokik is tudnák, hogy így marad

eper, duddu: köszönöm az üdvözlést. ma elutazunk, egy jó darabig megint nem fórumozok. azátn már csak pár hét és kezdünk :) valamikor autusztus 30.-a mehetek, ahogy megjön. szerintem ez szept 10 küröl lesz.
mango: te mikorra tervezed?

Kép

Kép
boszti

Boszti nem ma még nem inszem, ma csak mivel megjött az első kontroll,és ha minden jó, akkor ugye a gyogyóbeállítás!! Szerintem úgy 4.-e körűl lesz a köv inszem!

Hova utaztok??
Ági28

Akkor elnéztem valamit, mondjuk rémlett, hogy mostanság jött meg neked... Azért durkkolok, hogy minden rendben legyen!

belföldön maradunk, Sáska-Pápa-Nyírád környéke. és Mogyoród az Aquaréna. Nem hagynám ki rossz idő esetén sem, de ez most nem fenyeget.

Kép

Kép
boszti

De jó lesz neked!! Pihizz helyettem is!! :lol:
Ági28

Réka,
Ez a maci tündéri lett, nagyon ügyes vagy!!! Lehet kifejezetten ilyen maci anyagot is kapni? Naggyon jó!

Annám,
de jó, hogy írtál, sokat jársz te is az eszemben. Most akkor mégjobban belehúzok a drukkolásba!!! Ajánlom az Avivát neked is, tuti elmúlik tőle minden ciszta!
hajnesz

Szia Anna!
Örülök,hogy írtál,ritkán jársz erre.Nagyon szorítok ám Nektek! :wink:
Kérdésedre válaszolva:Nem,nem gondolkodunk a köv.inszemen.Nem lenne már hozzá,erőnk,időnk stb......Rábízzuk a Jó Istenre,ha ő úgy gondolja majd lesz kistesó ha nem akkor nem.

Réka!
Szerdán utazunk(kop-kop). :wink: Már jól van Domi,csak én parázok. :oops: Tudod ,ők a legkisebb bacikra is úgy reagálnak,hogy hirtelen belázasodnak stb..Rá pedig ez duplán igaz mert mindent a szájába vesz. :roll: De majd megtapasztalod Te is duplán hamarosan... : :wink:

Eszter!
Lehet,hogy már babázol????? :roll: :lol:

Mindenkinek puszi!Ha hamarabb nem is de kedden beugrok elbúcsúzni. :wink: Dia

Kép
Kép
lldicsi

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, még nem. :(
Ez a gyerek úgy döntött bent marad. :lol: :lol: :lol:

loihi

Loihi :)

Tudod a gyerek olyan mint a repülő... Az sem marad a levegőben örökre :lol: Olivér is a kiírás elött egy nappal született meg..És mi lesz a törpe neve?????

Réka :)
Gyönyörű a lakásotok!!! Nekem nagyon fájna érte a szívem. Persze tudom, hogy a lányoknak jobb lesz a kertes házban, de ez a lakás........ Az Otthon magazinban kéne mutogatni!
Lehídaltam a macidtól is!!! Te, hogy tudsz ilyeneket csinálni????? Baromi ügyes vagy!!!!

Kata :)
Valahol elsiklottam afelett, hogy mentek amnióra. VÉgülis miért döntöttek így?

Puszi mindenkinek!!!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Jesszus, látom mindenki kihalt a melegben. Én is vizes ruhával a nyakamon ültem ide. :roll:

TIMI,
holnapra ezer és ezer drukk! Csak jó híreket várunk, mert más nem is lehet! :wink: :wink: :wink:

WISH, ROXAL!
Rátok is rengeteget gondolok! :D

GIGI,
nem siklottál át semmin. Csak annyit írtam az amnióról, hogy a sotés genetikus meggyőzött minket, hogy ICSI beavatkozás után csak így lehet biztonsággal vállalni a terhességet, ha megcsináltatjuk. Nem mondott semmit, amit eddig Dévai vagy más nem, egyszerűen "csak" hatott ránk.
Persze, minden nap fohászkodom, hogy ne legyen baj, nagyon félek a beavatkozástól, de azt érzem, mostmár ha visszalépnék sem lelne a lelkem békét. Szóval mostmár megyünk. És bízunk.
Magunkban, a babában, a dokiban.
Ja, Dévait felhívtam, idáig hallatszott, hogy leesett a kő a szívéről, amiért elmegyünk a vizsgálatra. Az enyémről majd akkor fog, ha rendben lesz minden...

Csajok,
ma átestem eddigi várandósságom első atrocitásán. :cry:
Voltam ma vizsgázni Gyöngyösre. Szóbelinek volt hirdetve a vizsga, a tanár mégis iratott, gondolom ebben a dög melegben ő sem akart délutánig ott dekkolni. Csakhogy elkezdte ültetgetni - mániákusan - az emberkéket, többek között engem is. Szám szerint hétszer!!! ültetett át más helyre, a végén már volt hogy csak székenként kellett volna egyel arrébb ülnöm.
Elfogyott a türelmem, szóltam neki hogy ne haragudjon, terhes vagyok, legyen szives már nem ültetgetni.
Kifakadt őkelme, hogy ő ezzel a ténnyel mit csináljon? Ha nem bírom magam és ilyen hisztis!!! vagyok, maradjak otthon, minek jöttem el. Úgy megdöbbentem, hogy még a könnyem is feltolult.
Nyilván nem vártam semmilyen extra bánásmódot az állapotomból kifolyólag, nem vagyok beteg, tudok mozogni, egyszerűen úgy gondoltam, azért mégsem kéne fel-le küldözgetni a hatalmas előadóban lépcsőzve, bemászatni a szűk padsorokba, stb.
Bár hozzáteszem, szerintem értelmes, intelligens emberben az a tény, hogy vki terhesen, dög melegben elmegy vizsgázni, ha nem is hőstett, de becsülendő vagy legalábbis nem letolást érdemel érte az illető.
Na mindegy, tancsibácsinak val. leesett, hogy tapló volt, mert a dolgozat írása közben egyszercsak odaállt elém két üdítővel, hogy "melyiket szereti a kismama?". Voltam olyan nagyvonalú, hogy ezt gesztusnak vettem a részéről, de ettől még nem felejtem el, milyen paraszt volt. A többiek is mind felháborodtak, de mondták is hogy ne csodálkozzak, ez a tanár egy állat... hozzáteszem, a legfőbb baja szerintem, hogy nem tanár, közgazdász és mérnök, biztos okos, de ettől még nem ért a tanításhoz... mindegy.

Nem ő az egyetlen ilyen díszpéldánya a sulinak, legutóbb egy konzultáción a számvitel tanárnő szólt be egy diáknak, aki szólt hogy nem érti a példát és magyarázzon lassabban a tanárnő, hogy "tehetek én arról, hogy nem én szültem magát?". A konz. második felében a tanárnőnek is leeshetett, mert bocsánatot kért a sráctól, mindenki előtt.

Na, ez jó hosszú lett, de kikívánkozott.

Mindenki vigyázzon magára ebben a hőségben!
Pusz, Kata

Kép
szkatácska

Sziasztok!

Anna!
De jó, hogy benéztél! :)
Az "őskövületeknek" örülünk a legjobban. Reméljük a cisztáknak azóta nyoma sincs...

Hajni!
Köszi. :) Ez a maci egy olyan csináld magad szettből van.
Egy darab plüss, rárajzolva a szabásminta, még a két szemnek való gyöngyöt és a kis szalagot is adták hozzá.
Csak épp a leírás volt fénymásolt és a fele nem látszott, szóval azért kellett kicsit rögtönözni is.

Dia!
Akkor mostmár csak nem áll semmi a nyaralás útjába.. :)

Loihi!
Őőőrület és hogy vagytok? Nálatok is ilyen dög meleg van?

Gigi!
Köszi! Mi is így vagyunk a lakással: vérzik a szívünk érte. :(
Nem is értem, hogy nem vitték még el. De van egy olyan érzésem, hogy a vevőnk már nincs messze.. és tök érdekes, hogy elemzem az érdeklődőket, hogy annak adnám szívesen, akit jófejnek találok. Hülyeség tudom.

Lányok!
Már megint ez a pangás... de káár.
Sebaj, jöttök ti még az én utcámba... (alig várom, hogy házavató kertiparty-t tartsunk)

Wish, Roxal, Ági!
Drukkhegyek mennek felétek!

Tsók:
réka
Vendég

Szia Kata!
Egyszerre írtunk.. :)
Szerintem is paraszt volt a tanárod, de tényleg vedd bocsánatkérésnek a gesztusát. És ne is törődj vele tovább!

Húú Tyimi!
Már itt tartunk? Aztaaaa!!
Miljó puszi Neked!!!

réka
Vendég

Csajok, na nem mintha én vinném a prímet hozzászólások tekintetében, de azért szólok, hogy egy darabig, úgy egy hétig bizti nem fogok itt előfordulni, mert hazautazom fatornyos kis falumba. Kérlek szépen titeket, akik szoktak nekem smst küldeni, feltétlen írjátok meg, ha történelmi pillanatokat élünk meg! :D
Ma voltunk a Rukkel tónál, ajánlom mindenkinek, szép környezet, fincsi a víz, kulturált vendégkör, csúszdák, Pesttől fél óra. Ahhoz képest, hogy eszem ágában sem volt csúzdázni, bepótoltam a gyerekkoromban kimaradt összes csúszdázást, kurva jó volt!!! Pardon.
Jó, hogy van firstünk, mert már megint sikerült hiányosan felvinni a naptejet, vagy csak túl sokat ökörködtünk a vízben...de rendesen leégtem. Hazafelé pedig, hogy halmozzuk az élvezeteket, kaptunk egy defektet, kerékcsere közben meg lehúzódik mögénk egy olasz család, jaj, de rendesek, kezdtem gondolni, erre kiszáll a pasi és elkezdi mondani, hogy per Szeged, andiamo, dove tornare, meg ilyesmi...egyáltalán nem zavarta, hogy magyarok vagyunk, hát valahogy elmagyaráztuk, hogy szerintünk merre menjen így Pest felé Szegedre. Nem tudom, hol ronthatta el az irányt, de milyen jól kapóra jöttünk neki!! :lol:
Kata,
nagy pöcs volt, az biztos, de legalább leesett neki és meg is próbálta jóvátenni. Vannak rosszabb esetek is. De egyszer visszaüt rájuk, legközelebb majd ők tapasztalják meg ugyanezt és akkor elgondolkodhatnak, hogy milyen érzés is ez...
Réka,
köszi a maci infót! Házavató kertipáré? Az jóóóó!!!! :P

Puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra, drukkjaim Bonyhádról is mennek ám!!!
hajnesz

Sziasztok :)

Kata :)
Sajnálom, hogy ilyen rossz élményeid voltak a suliban........... Nagyon tapló tanárok vannak!!! :evil:
Én sem vártam soha megkülönböztetést az állapotom miatt de azért néha jól esett volna ha előre engednek a sorban amikor vásároltam. De ilyen talán egyszer volt..... Pénteken babakocsival mentük vásárolni. A postán két nagy csapóajtó is van. Kb. öten nézték végig ahogy szerencsétlenkedem. Simán nézték, hogy rávágódik a babakocsira az ajtó, mivel nincs két méteres kezem, hogy megtartsam az ajtót..........
Mikor mentek az amnióra? Ne aggódj, nem lesz semmi baj!!! Viszotn én örülök, hogy nem találkoztam azzal a sotés genetikussal mert egy ilyen felvilágosítás után én sem lettem volna nyugodt a vizsgálat nélkül. Így a tudatlanság boldogságában éltem :lol:

Hajnesz :)
Rukkel tó tényleg szuper. Bár én évekkel ezelött voltam (kb. 8 éve) és már akkor is nagyon tetszett! Itt van tőlünk nem messze. Te a First-öt mire használod??
Jó pihenést kívánok!!!!!!! Igaz, hogy én nem tudom a számod, de a csajok biztos értesítenek!!!!

Timikém! :)
Minden okés lesz!!!!! Tudom :wink:

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi,
Integettünk is nektek meg Roxiéknak Harasztinál, nem láttátok?! :D
A Firstöt a torkomra adta a dokibácsi, hogy spriccelgessem, de minden másra is használjuk, pl. szúnyogcsípésre, leégés után...Vagy nem erre való??? :shock: :lol:
hajnesz

Itt folyamatosan dög meleg van. Már vagy április óta! :?
Remélem azért mostmár hamarosan kibújik. :shock:

loihi

sziasztok csajok!
péntektől vasárnapig én is vidéken voltam, nem tudtam jelentkezni.
Réka, nagyon jó hír, hogy hirdetitek házon belül is, az elég sikeres szokott lenni. ha bármiben kell, a párom szívesen segít, bátran hívd, ha akár tanácsra van szükséged! tényleg gyönyörű a lakásotok, tuti, hogy hamar el fog menni. az ár se rossz. eljön ennek is az ideje!
a maci tündéri. akit érdekel, a Nyugatitól nem messze, ahogy a körúton a Jászai felé veszitek az irányt a jobb oldalon van a maci bolt. ott is ilyen kézi készítésű tündéri macik és nyuszik vannak, sőt, szabásmintával, félkész macik is vannak, amit magunk készíthetünk el. de a Blahánál is van egy kézműves bolt, nem messze a Dohány utcától a körúton, ott is vannak olyan édik, mint Rékáé. ott mindig ellágyulok, annyira cuki dolgok vannak.
szkatácska, felháborító, amit írsz. hogy lehetnek ilyen érzéketlen állatok az emberek! mentségére szóljon, észbe kapott, de az ember ilyenkor azért levonja a konzekvenciákat. és tényleg az is elkeserítő, hogy babakocsival se egyszerű Budapesten közlekedni, nem is beszélve arról a sok tufáról, akik a járdán parkolnak!

én ma ezerrel takarítok, és este festeni is fogok. alig várom!
Hajnesz, jó nyaralást! érezd magad szuperül!
Loihi, megétem a picurkádat, naná, hogy a meleg fészkében érzi magát legjobban! megértem, hogy nem akaródzik neki kibújni!
szép napot!
k
mango29

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: