Curse:
Isten éltessen!!!!!!!!!
Mindenki gyerkője nagyon aranyos!
Tinu:
Tünci tényleg kezdett gyarapodni

de nem baj, mert ő sovány volt (szerintem).
Ma megdícsért minket Kornél, hogy Réka négykézlábazik és hintázik közben

Viszont a kezét-lábát nem igazán tudja összehangolni, szal vagy ez, vagy az, így nem tud se kúszni, se mászni, pedig már simán menne neki...
OFF:
Most a "Brh+ kisfiúról" jut eszembe, hogy olvastam egy blogot egy koraszülött kisfiúról (sajna 2 napja meghalt), aki kb egy hete napokat várt AB rh+ vérre... Nekem és anyukámnak is az van. Pont rá egy napra olvastam, hogy kellett volna. Nem értem, hogy miért nincs egy rendszer, amiben ez nyilván van tartva... Elvileg persze van, de szar az egész, mert mióta én 18 vagyok, aktívan adok vért (értsétek, amikor csak lehet), minden alkalommal rohadtul örülnek is nekem és felvesznek a listára. Sőt, olyan listára is felvetettem magam, hogy bármikor hívhatnak telcsin is, mégis minden alkalommal "újként" üdvözölnek...
Kátya:
Itthon néztem a naptárban, hogy csüt pont szemészet kontroll...

Még utána el is mennék, csak Rékának kitágítják a pupilláját, meg ilyenek, utána inkább hazahozom...
Votiv:
Remélem párod épségben hazaért és megette a finomat, amit délelőtt főztél
Jártok mostanában úszásra????? Lehet, hogy mi is mennénk
Furcsán hangzik, de ma fürödtem először a nagykádban kettesben a gyerekkel. Mármint, hogy Zoli sem volt már itthon. Logisztikailag meg kellett szerveznem, de jó volt, mert végig ült (mármint én ültettem, ahogy gyakoroli kell) és játszott a habpamacsokkal. Azt hiszem beszerzek valami jó kis fürdőjátékot
ÉÉÉÉSSSS (olyan büszke vagyok magunkra) november 16. van és még csak most kapcsoltuk be a fűtést!!!! Eddig csak a kandallóval nyomultunk! Most is csak azért kellett, mert elfogyott a hasogatott fa, a fűrészgépünk meg most rossz. Tök fura, hogy "meleg" van

A hálóban eddig 18-19 fok volt, a nappaliban 20-21.
Indi:
Ezzel kapcsolatban nem tudsz ajánlani valami olvasmányt, hogy mi a környezet barátabb: a gázos fűtés, vagy a fa? És mit lehet elégetni? Megköszönöm, ha udsz ajánlani valamit!
Ancsi:
Eredmény
Kislány
Leni:
Nézd a Spektrumon a Retro-családokat! Amikor azt mondja a kislány az apjának, hogy útállak, dögölj meg... Na, ilyen után merüljön fel benned kétség

Hanka szeret téged, láttam rajta
Judit, Marc, Mariny:
Üdv itt, még nem is köszöntem nektek

Annyira el voltam foglalva a saját nyavalygásommal...