új avatarok rulez
Zsanci!
az 500 Ft nem érdekel, csak hogy milyen elven/alapon kell csengetni? erre lennék kíváncsi.
Szösszenet!
majdnem egyidős terhesek vagyunk. szerinted miért kellene dokit váltanod, van esetleg valami gondod? nem akarlak megijeszteni, ha elkezdesz egy dokihoz járni, utána nehéz másikhoz átmenni, már nem szívesen vesz át senki, mert nagy a feszültség a dokik között. szóval még az elején el kellene döntened, hogy kit akarsz.
a Szt. Imrében nem csak a honlapon lévő dokik szültetnek, egy csomó szerződéses doki is van, akiknek nincs sztks rendelése, csak magán. én is egy ilyen dokihoz járok. ezen kívül számításba veheted még a XXII. kerületi sztk-t is, ahol másik három doki rendel, akik szintén a Szt. Imrében szültetnek. (Holba, Tasi, meg még nem tudom ki)
szerintem a 40 éves doki fiatal!:) nem tudom te mennyi vagy, de nem árt, ha a dokinak van szakvizsgája, meg némi tapasztalata. így aztán könnyen összejön a 40 év:)).
Nuk!
ha sűrűbben éhezik meg, mint 4 óra, akkor nyugisan mehet neki 2x is papika.
Deni!
a zuhanytálca alól rejtélyes módon víz folyik, és már vagy 3x gányolták, de nem oldották meg, most szét kell szedni.
Leni!
fél alma is beleférne, csak vmiért azt írták a haszn. utasításban, hogy apróra vágjuk. vágja a fene, legalább negyedessével dobálom bele.
Vica!
köszi, de már lemegyek az sztkba egy dokinőhöz, ott minden kéznél van.
Neet!
szerinted Deutsch az uncsi? akkor milyen a Kinga? én meg annak unom már a rinyálását. (+Erik, Pali, stb.) ezen kívül a Laciék is eltűnhetnének a balfenékre, sőt, én már ki is találtam hogyan fejezném be az egész sorozatot.
Votiv!
én azért igencsak szeretem, ha rend és tisztaság van a kocsiban. nem bírom, ha vki kocsijába nem tudok beülni, mert tele a hátsóülés mindenféle oda nem illő cuccal. legutóbb egy gyerekbicajba ütköztem így. totál balesetveszélyes is. viszont a másik végletet se bírnám, ha még egy kiflit se ehetnék meg, mert morzsál.
SZÜLÉSZNŐ:
nem is meséltem, hogy ott volt a rendelőben véletlen épp Kné Vera, és egyúttal gyorsan megfogadtam őt is, már be is írt a füzetébe.