A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Rid, Rylie,

most sikerült elolvasnom a történeteiteket!
hát nem semmi... :shock: :shock:
nektek, de még inkább a lányoknak: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
sok sok sok sok sok sok erőt!!!!!
és remélem minden rendben lesz most már!!!!!!!!!!!!

Curse,
hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!
Mekkora lett ez a lány... :shock: :lol:

kérdés:
ez a sagojás jegy csak az előfizetéses kismamában van?
mert én nem találtam... :shock:
ha igen, és van vkinek felesleg, én rástartolok.
De ha nincs, az sem baj, egy sagojás babatalit igy is bevállalok!!!!

pici lányoknak még egyszer jobbulást!!!!!!!!!!
zsancikant

Curse,
ja és sztem a raffaelo volt a motiváció Adélnak! 8)
zsancikant

Zsanci:
akkor megköszönöm ha megadod a Te dokid elérhetőségét és némi infót róla :)
Bencsik csak egy ötlet volt,mert vki ő ajánlotta,de furcsa nekem, hogy alig találok róla infót.....

Denizsa:
100 alatt úgy gondolom sehol sem úszom meg, és ennyi természetesen rá is van szánva. Én a 200e-et sokallom amit a Schöpf Méreiben kérnek el. Van annak a pénznek máshol is helye ugyebár :)

Votiv:
nagyon köszi a sok infót!!! Kezdek ugyan kicsit megijedni, hogy mind azt írjátok, hogy pocakosokat már nem mindneki vállal el, de hátha szerencsém lesz. Lekopogom, de eddig semmi negatív dolog nem ért. Minden rendben velem és a babával is, semmi panaszom nincs...na jó, persze derékfájás meg ilyenek vannak, de az természetes :)
Azt gondoltam vmiért,ezek szerint tévesen, hogy az Imre azért nem annyira túlterhelt kórház mint az István vagy Sote pl.. Persze manapság melyik kórház nem túlterhelt.....
Amúgy én Kispesti vagyok és eddig az SZTK-ba jártam. Nagyon rendes, kedves, jó dokim van ott meglepő módon és az eddigi vizsgálatokat a Schöpf Méreiben végezték el....gondolom azért oda kaptam beutalót,mert a dokim ott dolgozik még.

Nézegettem a felrakott gyerkőc képeket! Nagyon gratulálok mindnekinek! Egytől egyig tündériek!!!! :)

A kis betegek meg hama-hamar gyógyuljanak meg!!!

Ridonli:
nagyon remélem, hogy nem fog ez még 1x előfordulni Veletek,mert még olvasva is rossz volt átélni :( Remélem azóta jól...jobban van már!!! Mitől lehetett amúgy ez??

Üdv
Brigi

bingii

Köszi mindenkinek a +okat!

Curse, dél nagyon édes, és gratula az ácsorgáshoz!
Bori is ezt csinálja, csak arra kell vigyázni, hogy mindenbe belekapszkodik, abba is ami nem stabil, vagy nem tartja meg. B az ágytakaróba kapaszkodott, persze lehúzta, és nagyot koppant. Tegnap meg a babakocsiba, de pont elkaptam, mielőtt kigurult volna alóla...

Brigi, vírustól volt, a Nagylányom is náthás volt (meg mindnki az oviban). Már 2x volt neki bronchitisze, és utólag értem, hogy miért aggasztotta ez a dokinkat annyira...
Lehet még fizikai megeröltetéstől, vagy allergiától, de nem mindenkinek mindentől.
Volt bent egy kislány 3 éves, nem járhat oviba, mert folton elkap vmit, és befullad a legkisebb náthától is. Szörnyű lelkiállapotban voltak, amamájával együtt, a kicsi folyton nyavalygott, lelkiterrorizálta az anyját, pl. utálta a Borit, mert az anyja mondta, hogy milyen édes, az anya nem tudott 2 szót váltani a dokivl, mert a kiscsaj egyből vernyogott, nem bírta, ha a mással foglalkozik... Az anya folyton "ápolta" a kislányt, egész nap vmit kellet csinálni vele: orrot szívni, kenegetni itt-ott, gyógyszerezni...
Hű, szörnyű volt...
rídonli#

Brigi, de jó neve lesz a kislányodnak!!!!

(Bocs Curse, természetesen Adélt akartam írni!)

Indi, kérdeztem már, megkaptad a nagyon fontos infokat tatalmazó pü-mer?????????
rídonli#

Rid,
kérdezz rá a dokidnál, h akkor nektek is jár a több csp- Mert ilyen esetben úgy tudom jár!!!!!

Brigi,
a sztimre az egyik legleterheltett kórház!!! :lol:
és irok priviben a dokimról, de lehet, h csak este. Jó?

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Rídonli, Rájli,
nagyon sajnálom a történeteiteket, remélem, hamarosan mindenki szuper lesz!!! +++

Érdekes amit a bölcsibe vivésről írtok, nálunk is ez van: ha apa viszi be az épületbe a dedet, semmi baj, 2 puszi, és repül be a többiekhez. De ha valami változás történik, és én viszem, azonnal végetérhetetlen sírás kezdődik. (Pl amikor júli.ban az utsó napra mentünk együtt, h ajándékozzunk picit, nem lehetett letennem a csajt, annyira sírt. Úgyhogy haza is hoztuk, aznap úgyis ráértem. :) )
Sztem érzik, h ránk jobban lehet lelkileg hatni. ;)

Curse (és mindenki más)
manapság már nem (midnenhol) az van, h direktbe megvágnak, h fizess többet, legalábbis itt nem (dodgem ;) ) és a vizsgáztatóm nagyon rendes volt, az első bakiknál nem is szólt, csak mikor már többedjére követtem el uat a hibát. Úgyhogy nem vagyok se letörve, se mérges, ez van, jobban kell csinálnom.

Recca,
zurad már megvan vele?
neet
neet

Sziasztok!
Köszönöm Mindenkinek a kedves fogadtatást, és drukkokat a rákszűrés miatt.
Lányok, Ti aztán termékenyek vagytok. Alig győzöm pótolni a tegnapot, hogy elolvassak mindent. Előre is bocsi, ha valaki kimarad. Tudjátok be annak is, hogy azért még nem ismerlek annyira Titeket, hiába olvastam vissza több hónapot. Pontosan emiatt kérdezném: valahol azt olvastam, hogy van valamilyen táblázatotok, amiben nevek, és dátumok vannak. Hol lehet ahoz hozzájutni? Mert akkor legalább tudnám, hogy ki kivel van. :)

Zsanci! Gratula Meme forgásához. Ilyenkor szoktak ezerrel beindulni, és pontosan amiatt, mert nem vagy hozzászokva az új teljesítményhez, potyognak mindenhonnan. Ezt nem ijesztgetésnek írom, hanem saját tapasztalat: Dani fiamat felraktam a pelusozóra, kibontva, mert egy picit piros volt a popsija, én meg egy méterre tőle leültem, és egy picit olvastam. Egyszer csak puffff! Mint egy kis béka, kiterülve hason, feje a másik irányban a földön landolt. Akkor én is majnem infarktust kaptam, de a doki néni megnyugtatott, hogy ne aggódjak, ez igen gyakori, és a babák nagyon sokat kibírnak. Nem is lett semmi baja. Nem akarom ecsetelni, hogy ez életünk korai szakaszában volt, és azóta már sokkal edzettebb vagyok, pontosan az átélt események miatt! :) Persze ez nem ment engem fel a hanyagságom miatt. Nem tudtam volna megbocsátani magamnak, ha ott akkor valami nagyobb baj történt volna.
Trogír és Split gyönyörű. Mikor voltatok ott? Mi augusztusban, és szerintem Horvátország egyik legszebb vidéke.

Votiv: Mit küldtél nekem az éterben? :) Ma reggelre hozzám költöztek a sünök! :)

Nuk: Sok kitartást a fejlesztéshez, hidd el meglesz az eredménye.

Neet: Van egy tanár barátnőm, aki szintén nagyokat tanít, és Ő is hasonlóakról számol be. Szerintem a leginkább azon múlik a dolog, hogy a szülő hogy neveli a gyerekét. Ha megtanítja az alapvető tiszteletre a felnőttek iránt, akkor a tanárral szemben is jobb a helyzet. Csak az a baj, hogy már sokszor kis korban látom, hogy a gyereknek mindent szabad, és nincsenek határok, és már a fiam korosztályában is vannak bőven pofátlan gyerkőcök. Pedig még csak harmadikos.

Ríd: Zsófi banyám két évesen nagyijánál volt, amikor este jött a telcsi, hogy ugatóan köhög. Kiderült, hogy kruppos. Utána még néhányszor előjött, de azóta teljesen elmúlt. Szerencsére az esetek nagy részében kinövik.

Pocak: Képek elsőosztályúak, nagyon édesek a picik.
Nekem mindkét gyerkőcöm egy évet volt bölcsis, mert tavasziak, és csak 3 és fél évesen mentek óviba. Mindeketten imádták, annak ellenére, hogy a beszoktatás után, amikor elmúlt az újdonság varázsa, akkor mindketten sírtak egy kicsit. Azt mondták a gondozók, hogy hagyjam nyugodtan ott Őket, hamar abbahagyják a sírást. Ez így is volt, szerintem csak engem tüntettek ki a könnyekkel, hogy lelkiismeret furdalásom legyen, és utána már vígan játszottak. Néha alig tudtam hazakönyörögni délután Őket. Szerintem hamar meg fogja a pici szokni, hogy a nap menetrendje az, hogy reggel bölcsi, ahol sok aranyos gyerkőc van, kedves nénikkel, és lehet jókat játszani. Ráadásul a bölcsiben összeszednek egy csomó betegséget, ami erősíti az immun rendszerüket, és óviban, majd utána suliban ezzel már kevesebb gond lesz. (Ez most úgy hangzott, mintha én örültem volna annak, hogy a gyerekem beteg, de úgyis át kell ezeken esni előbb-utóbb. Remélem, nem félreérthető, amit írok.) Nálunk én szoktattam be mindkettőt, és én is vittem, hoztam Őket. Nem tudom, hogy apjukkal milyen lett volna.

Az évvesztés egy mai gyerek esetében külön előny. Tudom, hogy ez még majdnem mindenkinél odébb van, de a mai "trend" az, hogy a gyerekek 6 éves koruk után egy évet maradnak még óviban, és csak utána (több, mint 7 évesen) mennek iskolába. Szerintem ez az esetek többségében jó is, mert legalább plusz egy évig lehet a gyerek gyerek, utána úgyis beindul a taposómalom. Ráadásul a gyerekek túlnyomó többsége még nem is érett annyira, hogy napi 4 vagy 5-ször 45 percet végig tudjon ülni és figyelni, tahát a gyereknek is jó ez a plusz egy év. Szerintem nem fog lemaradni semmiről. Gyakran látom, hogy a gyerek, mintha egy versenyistállóban élne, minél előbb eredményeket kell, hogy felmutasson, mert akkor mit szól a szomszéd anyuka, akinek a gyereke már mennyi mindent tud. Ez egy akkora baromság szerintem. Persze, ha kérdez a gyerek, vagy tudni akar valamit, az más, de a szülő külön ne erőltesse.

Bocsánat a hosszúra nyúlt okoskodásért, pedig megfogadtam, hogy nem fogom itt az észt osztani, csak ha valaki kérdez, mert képes lennék oldalakon keresztül ecsetelni a mi életünket. Ezt azért is szeretem, mert ilyenkor újból ott tartok, ahol Ti, gondolatban kicsik a gyerkőcök, és én újra babázhatok. (Megjegyzem, imádom, hogy már ekkorák, mert egy csomó mindent már tudunk velük közösen is csinálni, illetve egy csomó mindenben önállóak, és egészen más ilyenkor már minden.) És ez még csak az előző oldal volt a hsz-ekből, az utolsó oldalt még nem olvastam át... Ígérem, megpróbálok rövidebb lenni! :)

Mindenkinek szép napot kívánok!

Kata
dazsó

Kata:
Ancsipancsi csinálja a táblát, az ő aláírásában benne is van a link, de csak a Te kedvedért:

http://www.babanet.extra.hu
Itt találsz minden féle okosságot, meg itt van az a bizonyos tábla is!

Ovi-ügy/évvesztesség:
Én júni 24-én születte, tehát még 5 voltam, amikor elballagtam az oviból... 17 évesen érettségiztem... Én nem éreztem semmi rosszat emiatt, pedig én is jártam egy csomó külön-órára is (zene, sport). Biztos én vagyok különleges :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nukada

megyek, landoltak anyuék... 8) 8)

nukada

Márti: Danim is lúdtalpas, mi a Karolinán voltunk az Ortopédiai Intézetben. Rendesek voltak, pedig vadidegenként mentünk. Egy pici hiba volt: hetekkel előtte be kellett jelentkezni időpontra, mert természetesen ott is rengetegen vannak.

Rylie: Kamillának gyógyulást. Egyébként ahogy olvastam a beszámolódat, ded pontosan olyan lehet, mint az én lányom. Ő sem tud semmit rendeltetészserűen csinálni, így állandó edzésben vagyok mellette. Egész sor orvost ismerek már... :)

Ríd: ezek szerint nem krupp. Drukkolok, hogy kinője, és ne forduljon többet ilyen elő.

Kata
dazsó

Nuk: köszi a linket, valszeg pont azon a részen nagyoltam az olvasást, amikor ez kiderült. :) "Régebben" gyakoribb volt, hogy 5-6 évesen mentek suliba a gyerekek, (az én időmben meg nem is lehetett máshogy) de ma már azt látom, hogy aki teheti 7 éves kor után adja suliba az utódot. Dani 7 és fél éves volt iskola kezdésnél, és akkor milyen nagy lenne a különbség egy éppen csak 6. évet betöltött gyerkőccel szemben.

Kata
dazsó

Sziasztok!

Na jöttem én is osztani az észt :lol: végre, miután a férjem frissíteni akarta a vírusirtót a gépemen és ez annyira sikerült neki, hogy bekrepált, napokig nem tudtam netezni.

De most, hogy újrainstallált mindent, már működik. :D

Pocak

Bölcsibeszoktatáshoz drukk. Nekünk holnap kezdődik a második hét, én egy kicsit próbálom noszogatni őket, hogy haladjunk. Mert kicsit feleslegesnek érzem a 2 hetet, mert összezavarjuk csak a kőcöt, hogy egyszer nem kell aludni, mert jönnek érte, másnap meg már kell aludni, mert csak később jönnek, szóval sztem nem annyira jó ez. Nekem az a véleményem, hogy kell 3 nap, amikor ott van az anyuka is, hogy szokja a környezetet, utána viszont amikor már minden ismerős, akkor már a majdani napirendet kellene gyakoroltatni, ami persze nem fog elsőre menni, nem fog elsőre rögtön elaludni, mint a többiek, kell néhány nap, de nem kéne azt csinálni, hogy ha nem alszik el, akkor haza kell vinni, mert akkor azt tanulja meg, hogy ha nem alszik el, akkor haza mehet, aminek persze örül, mert mér nem örülne... :roll: Szóval sírni így is úgy is sírni fog, de a legtöbb gyerek csak pár percet sír, mert bánatos, hogy nincs itt anyu vagy apu, aztán elfogadja a helyzetet és pár nap után, amikor berögződik, a napirend, hogy mindig adott időpontban jönnek érte, akkor már reggel sem fog sírni. Én ezt látom más gyerekeknél is, mert a másik bölcsiben, meg itt is egy hétig ott voltam Bendivel és láttam, hogy reagálnak. Aztán persze mindig akad extrém sírós gyerek, pl. a Bendi unokatesója már egy évet járt bölcsibe és ott is állandóan sírt, most meg az oviban is sokat sír, nem tudni miért a húga az meg simán elvan a bölcsiben, nagyon szereti. Ki érti ezt?

Más: sztem se jó túl korán suliba menni én szeptemberi vagyok és én is korán mentem, de nem volt jó mindig a legfiatalabbnak, legkisebbnek lenni. Sokkal jobb a legidősebbnek a legnagyobbnak vagy a középmezőnyben lenni.

Votiv, Rylie, Zsan, Manóka

Nyaralás miatt írigy, írigy. Nagyon jók a képek, medencék, tengerpartok, ááááááá, na meg fagyik, nyami, nyami. :P

Ancsi

Igen, a sulit nevét nem írtad még, és kíváncsi voltam. :)

Betegeskedőknek jobbulást!!!+++++++++++

Curse

Adél nagyon édes. :) Mostantól nincs megállás. :)

Zsan

Meme már ilyen nagy?? Ja én is eltaláltam a sorrendet, mondjuk Meméről még nem láttam olyan sok képet, de Iginek meg B-nek is vannak olyan jellegzetes vonásai, amikről meg lehet őket ismerni. :) De tényleg olyan aranyosan hasonlítanak egymásra. :)

Votiv

Én is akartam már kérdezni, hogy megjavult-e Józsi :) bőre, de ezek szerint igen. :) Remek! :) Lehet, hogy nekem is jobban kéne hinnem a homeopátiában, de valahogy én amikor próbáltam nekem nem használt és macerás is beszerezni.

Neet

Hm. én negyedszerre mentem át, ezért nem is reklámoztam itt annyira.. :oops: :oops: :oops: , de most már elárulom, hogy már megvan a jogsi :D :D Igazából ha nagyon ügyes vagy (én sajna nem voltam az) akkor persze biztos átmész könnyen, ha nem is először akkor majd másodszor, de néha annyira apróságokért megbuksz és nagyon szubjektív az egész és rámegy egy csomó pénzed, szóval jobb fizetni a vizsgabiztosnak, hidd el...Előbb-utóbb úgyis meglesz a jogsid, csak nem mindegy mennyi idő és pénz megy el rá...

Diákokat meg ne kíméld! Amúgy hol tanítasz, láthattalak hétfőn az Astoria környékén??

ruz
ruzicsky

Curse :) Hatalmas gratula Adélnak az álláshoz!! :D :D A Raff. nekem is gyanús :wink: :lol: De jó, hogy már jobban vagy! :D

Rylie :) Nagyon szép helyen voltatok!! :D Amit írtál, hogy Ti hullafáradtak lettetek, amíg Kamilla nyaralt, erről a mi tavalyi nyaralásunk jutott eszembe, u.ez volt dettó :lol: Mitól rándult meg Kamilla keze? és a szájhasadás hogy történt? elesett? Pisiminta, antibigyó :( de legalább kiderült vmi, és ezután már jobb lesz!! :wink: addigis ++++++

Votiv :) Örülök, hogy már jól vagy! :D

Ríd :) Nektek is sok +++++++++++! Nem lehetett semmi... :( Kap vmilyen utókezelést Bori? kell kontrollra menni? (Kár a Budai kórháztért, és mi lesz helyette? elvileg ez az ügyeletes kórh.-unk...)

Indi :) Szuper, hogy Ti is meggyógyultatok!! :D Milyen volt a hordozós menet?

Kata :) Jó, hogy ezt írod a korai suliba-adásról :) én is így gondolom, nem is akarom elkapkodni, most még csak az ovi (ami lehet hogy bölcsi lesz) merült fel bennem jövőre, mert akkor már 3 éves lesz a nagyfiú és szerintem már mehetne társaságba. Idén még ezt korainak tartottam neki, meg nem is nagyon foglalkoztam a gondolattal, mert nem akartam, hogy mindenféle bacit hazahozzon a picurkának, de tudom, hogy ha jövőre járatni szeretném vhova, akkor már idén lépnem kell (ha másért nem azért, hogy kiderüljön, hogy sehova se veszik fel helyhiány miatt :mrgreen: )
Te dolgozol most? A 3. gyerkőc "gondolata" hogy jött, miért vártatok eddig? (csak mert írtad, hogy a gyerekeid már nagyobbak).

Kép
Kép
denizsa

Zsanci: rendben, várom :)

bingii

Zsanci, Deni,
Na jó, lebuktam :oops: :lol: Tényleg az volt a motivációs eszköz arra, h Adél felálljon :lol:

Ríd,
Remélem csajod már jobban van!!!

Neet,
Akkor Neked mázlid volt az vizsgátatóval, nekem sikerült a másik végletet kifogni, aznap én voltam a második, szal muszáj volt teljesíteni a napi kvótát :roll:

Én is évvesztes vagyok (novemberi), de én nem értem, h ti hogyan lehetettek fiatalok az osztályban, mert a gimis osztályba én voltam az egyik legöregebb és nem volt olyan, h később kellett suliba mennem vmilyen oknál fogva (pl. szellemi képesség v. viselkedés meg ilyenek miatti) :? Novemberben töltöttem a 18. és kövi év nyarán érettségiztem.

Ruz,
Gratula a jogsihoz :) és szerintem nem az a lényeg, h hányadszorra van meg, hanem az, h megvan :wink: Ha télleg objektív lenne a vizsgáztatás, akkor esetleg zavarna, h nem ment elsőre, de így, h a pénz lehúzásról szól :roll: És ha nekem is lett volna lehetőségem arra, h fizessek a vizsgáztatónak, megteszem, mert amennyi plusz pénzt kifizettem a további órákért, az időről már nem is beszélve, ugyanott lennék, sőt!

Kép Kép
curse

Hello,
I'm back :) 1 hét alatt feltöltödtem, aztán a mai visszautazásos nap már le is amortizálodtam 8)

elöször ezt:
http://www.ffk-wilkinson.com

Aztán Ancsi pocakjának juppijjééééé :D :D
Ujaknak meg üdv itt :)
Képek szuperek :D

és majd a sztorikat holnap elolvasom, puszi nektek 8)

KépKép
fibi

Szépjóestét mindenkinek!

SZIA FIBI! Velkám bekk!!!
Mi volt visszafelé, ami egy egész heti töltődést leamortizál?

Zsan, emeltr csp. akkor járhat majd esetleg, ha újra előjön az asztma, mert csk akkor lehet tartósan betegnek nyilvánítani a gyereket. Inkább nem kérném a plusz pénzt, ha lehet...

Deni, még kap gyógyszert a csaj, mert nem lehet hirtelen abbahagyni, máig 4 óránként, holnap 6 óránként 2 "puff"-ot (így nevezik, spray, amit be kell lélegezni). Holnap pedig beszélek a háziorvosunkkal, aki intézi a továbbiakat. De lle fogunk állni a puffról, nem kell folyamatosan gyógyszerezni majd. (Hála Istennek, ettől nagyon tartottam.) Van egy eszköz, csőszerű, amibe be kell fújni a sprét, és abból lélegzi be a gyerek (a száájra kell tenni, és várni, amíg 5-6ot lélegzik, nem nehéz, mert üvölt...) Fölírták nekünk ezt az eszközt receptre, de a doki mondta, hogy még ne váltsam ki, mert bazi drága (sokezer), és hátha nem fog kelleni. Inkább elmondta, hogy hogy csináljak ideiglenes szerkezetet ice teás üvegből.
Ma voltunk sétálni (mondták,h sokat vigyem levegőre) és kissé néztek a parkban, hoyg miért nyomom a teás palackot az üvöltő baba arcába... :oops: :mrgreen:

Kata, Dani leesése :shock: És Jó, hoyg Zs. kinőtte!!
Én szívesen olvasom a tapasztalataidat, úh ne fogd vissza magad! :)

Nuk, Anyukádék repcsivel vagy helikopterrel mentek hozzátok? :) :)

Ruz, beszoktatásnál nekem is az volt az érzésem, hogy egyáltalán nem jó, ha sokáig ott vagyok vele, mert megszokja.

Curse, Raffaelloval doppingolod Adélt? :) :)

Na, megyek a szokásos kis esti mosogatásomra. :x
rídonli#

Ríd:
Akár még az is lehet... 8) 8) 8) Ma jöttek haza Töröko-ból. Olyan csokik, hogy egyből irigy lettem... És amit a törökfürdőről meséltek... :roll: :roll: :roll: :roll: hát nem egy babás anyuka 5 perces zuhanya :roll: :lol:

meggyújtottam az 1000. gyertyát Mirkáért

Szia Fibi!
Qva jó ez a kisfilm!!!!!!!! Jót röhögtem!

Curse:
Ügyes Adél, Raffaelloért én is fölállnék (a kanapéról, a gép elől stb... :lol: )

Rylie, Ríd:
Jobbulást a csajsziknak, annyira rossz, hogy mindig parázni kell valamiért az embernek/anyának :roll: :roll: :roll:

nukada

Rídonli :) a telefonszámot megkaptam, köszi. Szerintem ugyanaz a gyerekeink baja, nekünk is volt iylen puff-unk(2 féle és 4-et kellett lassan szippantani, ha sír, akkor újrakezdeni), mi tejfölösdobozt lyukasztottunk. De ez még nem asztma, hanem asztmatikus nehézlégzés, vírus, allergének beszippantása következtében alakul ki, nekünk a tüdőgyulladásból alakult ki, szövődményként lett iylen. Még nem kiabálom el, de a mostani antibigyókúra hatni látszik. Remélem, nálatok is "csak" ez a gond. Egyébként a dokitól megtanultam egy csomó új dolgot, például: az asztma is egy bronchitis-fajta!

hordozós felvonulás nagyon jó volt.
indianyo

Curse, gratula az álló csajszidhoz! :D :D na nemsokára kezdődik a jóvilág, kergetheted örökké :P

Kata, akkor most neked ++++ :)

Szia Fibi :D mesélj, hogy vagytok?

Rídonli, szívszorító volt a beszámoló :( kívánom, hogy soha többé ne legyen kék fény :( :( és soksok +++!

Neet, és mi volt az a pici hiba? csak kiváncsiságból. én a mai napig nem vagyok vmi büszke magamra, kreszen 3x buktáztam, a többin meg jattoltam :oops: így relative hamar meglett a jogsim, de mindig arra gondoltam az első egy-két évben, hogy milyen jó, hogy mások ezt nem tudják :oops: én meg majd csak belejövök, gyakorlat teszi a mestert... 8)

Nem akarok Lindinek keresztbe szervezni, de jövő kedden de. 10 körül megyünk az Állatkerti Játszóházba (Szagojába is szívesen megyünk ám egy másik napon!), és örülnénk, ha csatlakoznátok :)
azon filózom, hogy esetleg érdemes lenne még mellette az állatkertbe is bemenni, mert úgy csak 500/h a játszóház (féléves kor alatt és szülőknek free) Itt a gyerekeket szabadon lehet engedni, pazar környezetben :D szülők közben nyugisan kv-zgathatnak, dumcsizhatnak, és nem mellesleg egy kedves "csakolvasó" barátnémmal találkozom ott, Kati doktornénivel, aki neonatológus a SztImrében, és Liliróza születésénél is ott volt :) Szeretne ő is élőben megismerni Titeket :)
Szóval kedd 10h.
holnap azért még felhívom őket, hogy akad-e csoportos kedvezmény nem csak közületeknek :P

Brigi, Zsanci dokijával jól járnál :wink: :D és az is járható út, ha csak szülésznőt választasz, és ügyeletesnél szülsz. de azt tudnod kell, hogy ha nincs se dokid, se szülésznőd, és nem is vagy körzetes, akkor lepattinthatnak, és átirányíthatnak a körzetedbe, hacsak nem térdig állsz a magzatvízben, mikor beérsz az Imrébe. és ha bármi probléma van (akár terhességi cukor, magas vérnyomás, akár vizesedés, vagy túlhordás, bármi), akkor is kitessékelhetnek. de ha legalább szülésznd van, már sokkal jobb a pozíciód! a sz.nő képviseli az érdekeidet, ismeri a terepet, meg az ügyeletes dokikat is :wink: egyébként a legjobb szülésznőket is már a félidő környékén szokták felkérni :)

ma elég fárasztó napunk volt, egész du- kocsit takarítottunk (holnap zöld kártya), persze Istók is segített, most jó maszatosak az ablakok, és hiába porszívóztam, végül megint tele lett lábnyommal az összes kárpit :lol:
na jó szakállt, megyek amerikai focira bealudni :P
bajdövéj, Gabi, mit szólsz a Packers milyen jól kezdett idén? :P remélem bejutnak a rájátszásba! Philly miatt meg ég a fejem :? hiába játszanak jól, taktikailag dupla nullák :?

votiv 8)
votiv

Fibi,
willkommen bekk... 8)
el tudom képzelni milyen lehetett a visszaút,ha igy leamortizált!

mi holnap utazunk le egy gyors vizitre, srácokat vizsgálják meg orthopédiailag, meg ilyesmi.

Kata,
tényleg jó, h irsz, és állitólag leesés igen gyakran előfordul, nekünk mondjuk szerencsénk van, mert japán-minimalista stilust nyomunk (önhibánkból :lol: ) szóval van 4 szék, arról még nem fog leesni, az ágyaink meg kb. 10 centire vannak a földtől, bár én attól is parázom, h onnan lezúg.
Tegnap feküdt az ágyon, én meg mellétoltam a kiságyat, igy is maradt luk a kettő között, erre hallom, h nyávog, odanézek, és persze egyből benyomta oda a fejét az ágy ésa kiságy közötti résbe, oltári durván nézett ki, de semmi egyéb baj nem volt.
Mondjuk este egyik nagytesó (na melyik???) fejbeküldte egy műanyag mozdonnyal, akkora puklija lett... :roll:
és ilyenkor olyan keservesen sir...

Kicsi a világ, új:
most nézem egyik ismerősét Levinek a wiwen (gimiben volt osztálytársa, ugye nem pesten, hanem vidéken :wink: )
nézem a munkahelyét, és hát ott dolgozik, ahonnan Levi eljött (valszeg ő került a helyére) hehehe...melegváltás. :wink:
zsancikant

Indi, írtam még a közöüs kéápviselővel avaló beszélgetésről is, azt nem kaptad meg?
Tényleg nagyon hasonló B és D baja, nekünk egyrtelműen azt mondták, hogy asztma. Bár azt is mondták, hogy asztmatiku snehézlézés...
3 féle kiváltó ok lehet (van, akinél mind3 kiváltja, van akinél csak az egyik): fizikai megterhelés, allergia, vírus. És a súlyossága is teljesen változó, egészen enyhétől a nagyon súlyosig, ami elég ritka.
Holnap megyünk a háziorvosunkhoz, sztem mi is kapunk majd vmi antibigyót, mert nekem úgy tűnik, hogy még nem 100%as a gyerek, ma is 3x szívtunk orrot...
rídonli#

Brigi!

Ha esetleg úgy alakul, hogy szükséged van rá, én is szívesen megadom a dokim elérhetőségét! Ő még csak május óta dolgozik a Szent Imrében, így még nem felkapott, viszont visszautasítani nem szokott senkit, még félidőn túl sem. Szóval, ha kell tel. szám, szólj!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Köszi a bátorítást, már azt hittem, hogy rögtön az elején elegetek lesz belőlem a sok okoskodás miatt. Azért ígérem, nem fogok mindig több oldalas "okosságokat" írni.

Deni: az én történetem elég hosszú és kusza. (és épp most ígértem, hogy nem fogok sokat fecsegni... :lol: ) Először is: abban a kellemes helyzetben vagyok, hogy a szakmámat illetően könyvelő vagyok, és azt lehet(ne) itthon is csinálni. A munkáltatóm nem vett vissza Zsófi 3 éves kora után, úgyhogy pert indítottam, amit első fokon megnyertem, de a másodfok még hátra van.
A gyerek projekt pedig az igazi zűrzavar körülöttem. Több, mint 4 éve otthagytam a férjem a két gyerkőccel. Lassan 3 éve beadtam a válópert, amiben 10 tárgyalás után most júliusban hoztak első fokon ítéletet. Természetesen a férjem mindent megfellebbezett, így lesz másodfok is. 4 éve, miután eljöttem a férjemtől összejöttem a jelenlegi párommal, aki szintén elvált, és van egy 16 éves kamasz lánya. Közös gyerkőcöt akkor szeretnénk, ha én már végérvényesen megszabadultam a békjóimtól, ezért lesz ekkora korkülönbség az utódok között. Nem baj, legalább Karinthyval együtt mondhatjuk, hogy a Te gyereked és az én gyerekem, veri a mi gyerekünket! :) Egy valami sürget csak: a párom 40, én pedig 37 éves múltam, és a gyerkőcnek szüksége van a szülőkre elég sokáig, tehát nem szeretnék 50 évesen szülni.

Jó éjszakát Mindenkinek!

Kata
dazsó

Rídonli :) az nem kaptam meg - ha lehet,akkor inkább mélben küldd, jó? babanet nem túl megbízható priviileg, én ugyanis válaszoltam is a tiédre :wink:

remélem, hgoy nem asztma! bár ez a nehézlégzés is milyen félelmetes, folyamatos hörgés, ááá, hiába alszunk egymás mellett, így is egyfolytában a légzését figyeltem. de most másodszorra már nem is kellett a puff. na hajrá,!
indianyo

Indi, holnap küldök mélt, most mennem kell Bt puffolni, és utána biztos még cici is kelleni fog. (Ennyi jár, ha már fölébresztem szegényt.) A válaszodat nem kaptam meg, fránya babanyet!
Hörgés ááá, de az a lényeg, hoyg Domicsek javul , és nem kell a puff (hamarosan mi is elhagyjuk), és sok+, hogy egyik gyereknek se legyen többet ilyen! :)
Nekem van Kismamám, ha vkinek kell belőle a sagoyás kupon szívesen odaadom, mi most ovizunk, nem kell nekünk.
rídonli#

Jóreggelt 8)

Zsána,
almalekvár: tudomásom szerint mindenféle almából lehet csinálni és nekem nem
volt olyan, amit tovább tároltam vona egy évnél.. így egy év eltarthatóságot
merek állítani...
Memének gartulálok a forgáshoz Kép

Neet,
én tudom, hogy f@sza csaj vagyok, de csak emélem, hogy nem amolyan Szergej módon.. :mrgreen:

Rídonli,
32 éves vagyok...hmm? és továbbra is ++++ hegyek nektek!

Vica,
enyém leány nem nyomja olyan szépen a szövegelést, mint Kamilla,
épp csak most kezdi. szépen érthetőek pl. a cipő, cica, kutyus, kocka, csempe,
lapát, ló, kaja, szék, kulcs, kabát stb...
szótárasak: attal - asztal, futtá - maci, cúvá - cumi, isz - innivaló , tó - távirányító
izz - víz, kájé - kávé, kóka - kakaó, fajsze - hapci, Manna - Milla(az uncsitesója neve)
általában felszólító modban kommunikál - velem, másokkal hozáteszi,
hogy köjsze! (=köszönöm) :lol: tehát a kérek tejet, az "TEJ-TEJ-TEJ!!!!" formában hangzik el,

Bingii,
én is megadhatom az én dokim elérhetőségét, (bár Zsána dokija is jó!) Nekem Bencsik doki lett volna a
helyettesítő, mikor szülésközeli állapotban voltam, de a dokim nyaralni ment.
De megváruk a szüléssel, még hazajött, így aztán nincs infóm.. Egyébként a scheringclub.hu-n
szokott csetes rendelést tartani, ott utánainfózhatsz!

Rájli, Curse,
mekkora és milyen szép Lyánykák!!! :D Adélnak Gratula a felálláshoz és az asztal-lepakoláshoz
:lol: :lol:

KülönlegesNuk :mrgreen:

És Nuk, külön köszönöm az 1000.-et

Votiv,
áááááá....mér' nem tudtam ezt előbb!!!! szeretnék én is menni, meg Katával is
talizni, de tele a napom Keddre... Kép

Remélem, mindenkinek válaszoltam, akinek nem, az szóljon bátran és rugdossa meg a hátsóm..!

és egy kis off: Füles punk-nak készül, ami nem meglepő, hiszen Apja-Anyja kedveli a punk-zenét. Itt épp ellopta a zoknijaimat, meg egy bugyimat és elkészítette a tökéletesnek érzett toalettjét...:

Kép

csók

Macsek
macskanyu

bocs, h csak extra roviden

Neet, igen, Apanak mar megvan (urban legendes megoldassal ;)) :D viszont meselte, h a csajokat jobban szivatjak :evil:

szep napot mindenkinek :D

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Szép reggelt Mindenkinek!
állítólag ma du. kellemes meleg és igazi vénasszonyok nyara lesz :P

Nuk, reggel mindjárt Te jutottál eszembe! a múltkori pókotok itt is járt és megmászta Istókot :? úgyhogy most ő is az arcán hordja a Gorbacsov-jelet (najó, annyira azért nem durva :P)

nem akarom elkiabálni, de amióta Istókom itthon leledz, majdnem ugyanolyan nyugis, mint a "nyaralás" alatt :D csak az alvása gáz, mármint du most semmit sem hajlandó, este 7 körül beájul, éjjel meg oda-vissza járkál :?
de ebben a csajom se különb, ő is mostanában 2x kel :roll: (így a ma éjjel 3:2, ráadásul nem egyszerre...) ez egy picit fárasztó :P

na, rongyolok vizsgáztatni...
Rylie, én még elnézegetném a képeiteket! :P úgyhogy csak rakjál még :D

votiv 8)
votiv

Indi, Rídonli: egyáltalán nem kívánom, sőt ellendrukkolok az asztmának, de egyetlen vígaszként azt tudom mondani, ha mégis, hogy én is asztmás voltam gyerekként (allergiás alapon), és jelentem, tényleg ki lehet nőni. Az allergiám megvan, de tünetmentes. Asztmás rohamom nem is volt gyerekkorom óta. És nem vagyok betegesebb (légúti fertőzés terén), mint más halandó. SZóval azért van remény mindig. Pedig nem voltam olyan nagyon lájtos eset, gondolom, mert rengeteget voltam kórházban, szanatóriumban stb. kicsinyként.

Kép
Kép
tinu

Votiv, :)
konrétan nem tudom, h mire írtam (-d) azt, h apróbb hiba, de a lényeg: nem csúsztam bele pirosba, megadtam az elsőbbséget, figyeltem a jobbkezesekre, gyalogosokra, stb, de egy viszonylag apróbb hiba is vezethez balesethez vagy legalább anyagi kárhoz és emiatt nem bánom, ami történt. Egyébként meg annyian írjátok, h a csúszópénz segített... bocs minden érintettől, de annyi hülye vezető van az utakon, nem lehet, h ezért? Mert csak csúszott a bori, de vezetni azt nem tudtak? És még az is eszembe jutott, h mondjuk 5 vagy 10 évente le kéne tenni valami vizsgaszerűt, és csak annak hosszabbítanák meg a jogsiját, aki 10 év múlva is emlékszik, h át kell engedni a gyalogost, és 50nel megyünk az 50es tábláknál... :?
Szóval lehet most fikázni, de így vagyok vele. Hülye, becsületes neet, asszem emiatt sem viszem "sokra"... azt se tudnám, mikor és hogyan adjam a vizsgáztatónak a borítékot. Még a kocsiban, vagy előtte? Vagy közben? Le is égne a fejem az oktatóm előtt, akivel nem keveset és jókat szoktunk beszélgetni gyakorlás közben a világnak állásáról.. áh, ez nem én vagyok.

Ded meg taknyos, so no bölcsi, no munka, csak háváj. Profi mód fúj orrot, kissé köhög, de a gyógyszert is szó nélkül beveszi, szal semmi dráma, csak meghűlt, de ilyen sajna van. És amíg jól eszik és jól alszik és jókedvű, nem is aggódom. Persze ha majd kipirosodik a nózija alatt és már fáj a sok fújástól, az gáz... de reméljük, hamar elmúlik! :)

És ilyenkor mit kell csinálni? Életemben asszem másodjára vagyok táppénzen, nem emlékszem az elsőre.. érezhetően kevesebb pénzt fogok kapni, vagy elenyésző ez a pár nap? És a gyerekdoki adja az igazolást vagy jobban járok a felnőtt dokival? És számít az a pár % bármit is? 75-80?

Nyaralásos képek tökszuperek, eddig az egyik befutó nálam a Ha hullámzik az se baj című. :D

Recca,
apjuknak gratula! :)
neet
neet

Avatart nem enged cserélni a rendszer, viszont a régit remekül kiszedte... na, ideteszem, amit oda akartam.

Kép

neet
neet

Neet,

Eszcis kép hiperjó 8)

És vígasztaljon, hogy én sem borítékoztam, mégis van jogsim, másodjára sikerült. Hajrá next! :)
macskanyu

Fibi,
Szia :D Nem semmi visszautatok lehetett :shock: Film nagyon cool :lol:

Csajom nevében köszi a dícseket :) és mielőtt még felelőtlen anyának tartanátok, a rafaejjos doboz üres volt :mrgreen: Nálam amúgy sem marad meg egy csoki sokáig éppségben 8)

Ríd,
Ez a puffozás :( olyan durván hangzik, remélem, hamar mehet a levesbe!

Nuk,
Nekem a töröktől a rul dolog az almatea :) Anyósék két hete jöttek haza és hozattunk velük egy csomót :lol:

Votiv,
Ha a tali a mostani kedd, az most én sem tudom bevállalni. Még nem érzem magam 100-osnak a takonytól, nem akarok senkit sem befertőzni. Éjszakákhoz ++++++++++!!

Zsanci,
Melegváltás :lol:

Kata,
Nem semmi a sztorid, főleg a válási procedúra :shock: Biztos nem könnyű :roll:

Macs,
Jó a szerkója a csajodnak :lol:

Neet,
Igazad van, h sok barom szaladgál autóval az utakon, de nem feltétlenül csak ez az oka. Pl. "Apuci alám tolja a tuti verdát és majd én megmutatom mit tudok az első kanyarban a fáig" És azért a vizsgáztatók sem teljesen hülyék, azért olyan embert pénzért sem engednek át, aki borzalmasan vezet.
Én kétszer annyit vezettem, mint amennyi a kötelező óraszám volt, nem sajnáltam a pénzt és időt, h úgy merjek kimenni az útra egyedül vezetni, h biztos a tudásom, a lelkileg is okés vagyok. Erre jött egy kötsög vizsgáztató, akinél végigvezettem az egész vizsgát és mivel nem tudott belém kötni, kitalált egy olyan feladatot, ami nem anyaga a gyakorlati oktatásnak. A visszafele úton, kb. 2 percre az indulóponttól megvágott. Rohadt szarul esett a dolog.
Másrészt, én is hasonlóan gondoltam, mint te a dolgot, aztán mindennap beültem a kocsiba, h bemenjek a munkahelyemre és egyre jobban szembesültem azzal a ténnyel, h bocsánat a kifejezésért az erős kutya b@szik. Ha betartod a szabályokat, ledudálnak, nem tudsz sávot váltani, beállnak a kereszteződésbe ugyan piros a lámpa, de nem enged ki, szabálytalanul fordulnak vissza a 2x2 sávos úton stb. Budapesten csak agresszíven lehet vezetni, sajnos.
Esztid imádnivaló és bulást Neki!

Kép Kép
curse

Neet.
asszem gyerekdoki fog adni neked igazolást, és asszem, nem biztos, pár napig rendes fizu jár, de ne vegyed készpénznek...én még sosem dolgoztam...gyerekkel! :lol:

Macs,
köszi köszi,
és egy évnél tovább én sem akarom tárolni.
Fülesed megadögös punk csaj...majd neki is lesz egy olyan hörgős zenekara, mint a Hernádi Judit lányának... :wink:

Többiek,
szép vénasszonyok nyarát!

mai reggel: kaka. :?
zsancikant

Banyek Votiv,
a kedd, ha most van, nekünk sem jó... :?
pedig nyugis, KÁVÉZÓS játszóház nagyon szeretetteljes a szivemnek...
és még az oroszlánokat is megnéznénk... :roll: :lol:

mielőtt még leesik a hó, csinálhatnánk egy ilyet...
zsancikant

Vezetés még egy picit visszatérve, aztán lelövöm magam. Szal nem azt akarom mondani, h mindenki vezessen szabálytalanul, csak sajnos már rég nem az van az utakon, mint ahogy azt oktatják és szerintem időnként a kresz szabályai sem mindig életszerűek. Engem is ugyanúgy ledudálnak, mert a 70-es úton 70-nel merek menni, mert átengedem a gyalogosokat a zebrán, főleg, ha neki van elsőbbsége. Az az érzésem, h ezekből a vezetőkből van most már kevés.

Kép Kép
curse

és ha már jogsi:
nekem kicsit fájdalmas belegondolni,h hamarosan nagykorú lesz a jogsim, és én még olllllyan fijjjatalosnak érzem magam... 8)
megbuktam: műszakin elsőre, másodikra ment.
nem buktam meg: egyéb
amit rólam feltétlenül tudni kell :wink: :
1. apukám évekig oktató volt, első szavaim között volt a kuplung-fék szóösszetétel :wink:
2. még a régi rendszerben vizsgáztam, MINDENBŐL irásbeli volt. Kivéve a vezetés... :lol: bár abból is szivesebben irtam volna.

ja, és egyetlen nehezitő körülmény: egy már akkor is jó húszéves ladával/zsigával vizsgáztam, a szervó kormányt hirből sem ismerte, elindulni sem volt egyszerű vele...izzadtam rendesen a kis szőke hajammal...

boldog békeidők.
zsancikant

Zsanci,
Csak nem te is nézted a hetihetest? Engem annyira felhúzott az OI azzal, h nem szereti a heavy metalt. Azt sem tudja melyik zenei ág!! Bírom, amikor pl. egy rock zenére rögtön rávágják, h heavy metal. :evil:

Kép Kép
curse

Igen Curse,
pl ott van az a hülye jobbkéz szabály! nincs vele gondom, csak az, h SOKAN NEM ISMERIK, és azt nem tartom okésnak, ha olyan hármas kereszteződésben van, ahol SEMMI értelme, mert aki rákanyarodik az útra, annak úgyis le kell fékeznie, szal lehetne az, mint abban a szépséges Amerikában: h itt az ad elsőbbséget, aki rákanyarodik az útra. (tudjátok, arról beszélek, mikor olyan T út van, és az aki a T alsó szárából kanyarodik, elsőbbséget élvez, ha én a T felső szárának BAL oldaláról jövök...HEHEHE )

na, mék, mert a depresszióm rátelepszik itt mindenkire, és együtt fogunk sirni a hülye kresz szabályok miatt...
zsancikant

Tényleg a régi békebeli idők :) Az én autóm is ma holnap 17 éves. Egyik nap kénytelen voltam anyós kocsiját vezetni, seat egyik legújabbja és hát elcsodálkoztam, h ezen milyen könnyű a kormányt tekerni, rögtön fog a fék, a kuplungot minden erőfeszítésnél be tudom nyomni :lol: Szal ég és föld egy új és egy régi autó. Egy újat sokkal könnyebb vezetni technikailag.

Kép Kép
curse

Curse,
te akartad, h visszajöjjek!! :wink:
igen, rossz, amikor keverik.
Én pl ezzel húzom Levit egy csomót, h az AC/DC hevimetál :lol: és hogy én ezért úúúúútálom... :wink:
pedig nem. De tényleg keverik az emberek a kemény rockot, a hevivel...

és igen, megvallom förtelmesen, tegnap belenéztem a heti7esbe. És sajnálom, h egy páran még mindig ott vannak... :wink:
Ibolya meg egyszerűen rossz helyen volt, rossz időben...
pedig őt kedvelem, de nem kéne már "elkurvulni"...vkinek megy az ilyen, vkinek meg nem...
zsancikant

mégvalami:

Leni,
látlaaaaaa....!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci,
Igen, nekem is pl. a jobbkezes dolgok a kedvenceim, már csak azért is, mert ahogy te is írtad, sokan elfelejtik. Egyszer így már majdnem belém szálltak (bömcsis csávó), szerencsére akkor éppen jó reflexeim voltak. De ha megtörténik, két ajtós szekrénnyel ki áll le vitatkozni? :lol:

Kép Kép
curse

Zsanci,
Én amennyire régen szerettem a hetihetest, most annyire megy el a kedvem, egyre szar@bb. És igen, Ibit én sem értem, h miért volt ott. Én annyire nem csipázom a csajt, de a hangját szeretem, imádom a rekedtes hangú énekeseket.

na most azt hiszem én is el, csajomnak jön a tízóraia

Kép Kép
curse

Curse,
:oops: én nem is oly rég a Bach-cseppek előtt még leálltam, nagyon durva volt, amikpr kiszállt és odajött verni az autót mert ő nem adott elsőbbséget (és a köv lámpánál amikor beért elsp dolga volt igazságosztani)
nekem rengeteg konfliktusom volt (néha van is) sajna, elenyésző számban a bénák miatt (bár az amikor sárga kisautós bácsi a 3sávos autópályán ahol ugye sávonként van sebessgéghatár legbelül kolbászol :shock: és nem érti amikor dudálnak rá h mit is keres ott hetvennel)
és azon vagyok leginkább kiakadva, amikor pl ittasan ülnek kocsiba :twisted:

Neet,
természetesen autó-ügyben a külcsíny dönt :mrgreen: :lol: na jó,neeeem :lol:
talán most már fogom tudni, mire érdemes a legjobban figyelni (pl most másodszorra járom végig a futómű-kálváriát, az előző Daewoo volt, most Seat)
fogyasztás, ülések kényelem (Seat rettentő kényelmetlen - marha jó tapintású a kárpit stb de őrült kényelmetlen) hely - igazából a szívemhez a kisfurgonok állnak közel személyautósítva (Berlingo,Peugeot Partner, Fiat Dobló, VW Caddy, Ford Transit, Tourneo) de mindegy csak nagy legyen :D és legalább 1,4-es

hajrá a vezetéssel! :D

most szerveződik vmi tali? a Savoyás mikor van? ha holnap keddről van szó állatkertezni, az nem jó :(

Szia Kata! :D hajrá a 3. gyerkőccel :D

Zsan,
kanyarodó főút vagy mi a frászra gondolsz? ott amikor jelezni kell indexszel, hogy te egyenesen mész (és mégis indexelsz) rettentő félreérthető, volt olyan, aki ezt nem úgy értette, hanem h jobbra kanyarodom és majdnem belém jött, úgyh ha állnak jobbról nem jelzek, csak ha nem állnak - hogy a szemben levő jönni tudjon

Szia Fíbi! :D

jaj mit is akartam :?
hétvégén esküvő tök szép volt - végre egy tartalommal teli egyházi esküvő - mondjuk nem is "hagyományos" egyházé volt (Sion gyülekezet)

Kép

Kép

:D
szrekuc

Curse,
gratula az állós csajodhoz! :D

és Füli, Eszci nagyon aranyosak és nyaralásos képekért nyüszítő szmájli :mrgreen: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Ríd,
:( bulást a lánynak, remélem, hamar túllesztek ezen az egészen :D
kell a rózsadombi telek-dolgon mindig kiakadok :twisted: :twisted:

Kép

Kép

szrekuc

na, csak végig futottam a 3 oldalas termést, mostanában nem volt időm írni. szombaton egyetemen voltam, vasárnap meg kirándultunk egész nap.

pocakom jól van, ma megyünk Uh-ra.

Zsanci, s a többi innovatív lányka!
felőlem azt írtok le wordben, amit akartok, utána szívesen segítek a felrakásban. szedjétek össze, rakjátok össze táblába, küldjétek át, én meg megcsinálom utána html-be és felteszem. az összeszerkesztést perpill nem vállalom, tehát azt nem szeretném, hogy jönnek az üzenetek, hogy "nekem ez a doki szemét volt", "nekem ez a nővér beszólt ", stb., és én szerkesszem az egészet. készítsétek el, én átteszem htmlbe és felrakom. csak durvák ne legyenek belőle, mert nem szeretném, ha beperelne vki, mint honlaptulajt! úgyhogy minden vélemény után legyen ott a topicos név is legalább, mert ha már vkit nevesítünk (dokit, kórházat), névvel tegyük azt.
ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: