A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

én is biztos nagyon megnyugodtam volna, ha benéz a doki. De nem tette csak egyszer :twisted: és akkor is csak az ajtóból, és már rohant is tovább... én egyedül is tökjól elvoltam...

Nuk,
én is a vizre szavazok.

Macs,
szia!

Rylie,
merre???

nekem semmi bajom, igy szülhetnék otthon. Mondom, ha MG és a doki kijön hozzám, részemről a fáklyás, csak a gyerekeket kell vkinek levinnie az udvarra... :wink:
ja, de NEM fogok többet szülni.

mennyi az esélye annak, h a Trogir melletti is faluban, Poljicán a strandon épp magyar családdal fussunk össze? Elég nagy, lévén sok sok magyar van lent ott ilyenkor is.
Mennyi az esélye, h ezzel a magyar családdal ma összefutunk a mom parkban? szinte semmi. Nekünk sikerült... :lol:
tök vicces volt, mert fogalmam nem volt, h honnan ismeri Levi azt a pasit, aki egy babakocsival ült a szökőkútnál...
aztán elmondta nekem, és egyből leesett... :oops:
milyen furi, h ők is pont BP-en laknak, és hát BP is nagy, és ők mégis a mom park környékén laknak, mint mi... :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

ZUZI ÉS MACS SZIASZTOOOOK!!!! :) :) :)

Pgabi, negatív teszt :)!! Családlátogatás minek? :shock:

Kisün, ovi miatt irígyek vagyunk, P úúgy menne, de még köhög. :(

Ancsi, 2,5 évesen nemalvást én írtam, de már ksibabának is kevesebbetaludt az átlagnál (viszont éjjel jól alszik). Madártej, nyamm, nemrég akartam csinálni, aztán kiment a fejemből, de most eszembe juttattad! Apánk örülne, ée meg is érdemli, annyira sokat dolgozik mostanában.

Moni, calcimusk méreg????!!! Akkor nem adom többet a gyereknek! De miért???

JOHI SZIA!!! Hogy áll a lakás? Fannibébi hogy van?

Tinu, egy jövő nyári pocakosodást esetleg én is bevállalnék, de még nem biztos. :)

Ma eljátszottam a Ngyon Szigorú Anya szerepét. A Feneketlen játszón voltunk, és mondtam Pnek, hogy menjünk, mert még akart gesztenyét szedni, és az is idő, és már elég késő volt. B a kezemben volt, lehajoltam vele a babakocsihoz, hogy bekössem, és mire fölnéztem, P sehol. Körülnéztem, sehol (volt ottegy csomó szülő, kizárt, hogy senki sem látta, de meg sem mukkantak). Nézeka kapu felé, tárva-nyitva. AZtán látom, hogy P már a dombos részhez érkezik éppen, rohanva. Usgyi utána (de még becsuktam a kaput, hogy más gyereke ne lógjon meg...), szerencsére a tó körüli úton megvárt. De ha egy fél perccel később nézek arra, akkor már eltűnik a feje a domb mögött, és nem is tudom, merre keressem. Nagggyon kikapott, és sokáig morcos voltam. (Ez utóbbi hatott.) Aztán kibékültünk, és megbeszéltük, megígérte, hogy többe nem csinál ilyet. És meg is ijesztettem, elmondtam neki, hogy találkozhat olyan emberekkel is, akik nem akarnak jót neki, esetleg bántják is. Végülis ez az igazság, és nem bánom, ha ettől most eg ykicsit megijedt...
rídonli#

Zsan!legközelebb eleve együtt menjetek nyaralni :wink:
gödibarbi

Ancsi,
nálam hülyébb nem sok van manapság. Mentségemre legyen mondva, h csak bekukkantottam egy szünetben (ami oly rövid) és láttam a tickered, h Lencsilány 2 éves BOLDOG SZÜLIPNAPOT!!!!!! de nem értettem a többiek nagy ovációját. :oops: Most már értem. :D Gratula a pocakhoz! És madártej rulez forever!!! :D :D :D

Mit is akartam még? Term.en minden további névnaposnak boldogot!!!

Zsan,
kicsi a világ. :)

Nuk,
ez a Réka az a Réka, akivel a zooba mentünk a nyáron, vagy elcserélted? Mekkora máá? :D
És még akartam valamit, de mit is?
neet
neet

Nuk, sztem ios víz. Pn is mindenki csodálkozik, amikor kínálják mindenfélével, és ő határozottan közl: "De én csak a vizet szejetem!" Néha azért iszik gyüm.leveket is. Fog még elég műlötty lemenni a torkán az életében, addig jó, amíg a vizet szejeti.
Ja, és ez azért van, mert babakorában csak azt kapott.
rídonli#

Ja, taknyosan oviba, bölibe:

nos, ezzel anno nekünk is voltak problémáink. A taknyot of course a böliben szedte össze a ded,de ez mellékes, mert attól is bekaphatja, aki még nem produkál tünetet, csak lappang, sunnyog, úgyhogy ez nem is érdekel. Viszont! Ded kizárólag vizsgaidőszakban tudott beteg lenni, a bölcsi egyből hívott, h húzzak be és húzzunk haza egy kis takonykórnál. Persze morcos voltam, de majd most lesz izgi, mert ig.h. nénik nem szeretik ha valaki hiányzik és a kollegák se szeretnek helyettesíteni (most jött valami új rendelet, miszerint kb 4 hónap múlva kapod meg a túlórapénzt!!!!!!!!!!!!! :roll: ), szal ha sokat hiányzol, BIZTOS találnak mást a helyedre (az én sulim NAGYON humánus), de pl egy multi nem lacafacál sokat, az tuti. Egyszóval: kis takony sztem belefér, ezt még a bölcsiben is mondták, láz of course marad otthon, a többi meg határeset, majd meg kell oldani valahogy.

És a nap aranyigazsága: (mindenkitől bocs, aki MÉG nem érzi így) az otthonlét CSAK gyerekkel és CSAK házimunkával igenis herevere, a'la neet's brother, legalábbis most így érzem. Ha változik, majszolok...

neet
neet

SZIA NEET! :)

Nuk, Réka tényleg nagy,és egyre szebb!
rídonli#

Barbi,
kitartást és ++++
neet
neet

Szia RÍD! :D
neet
neet

Ja, lesz valami tali, mondjuk az őszi szünetben? (valamikor okt 23 körül lesz az)
neet
neet

köszi Neet!
gödibarbi

ezt az ócska szennylapot még megnevezni is ejnye-bejnye, nemhogy elolvasni a hazug dumát, amivel eladják a lapot

bocs, ez most nem szólt senkinek, de tele a hócipőm egyrészt az ócska szennylapokkal máésrészt emg azzal, ami itt napok óta megy ebben az országban egy kisbaba halálának ürügyén gyalázat
indianyo

Ancsi,
Szájrapuszi :lol: És tényleg no para :wink:

Zuzi,
SZIA :D Mesélj! Mi újság veletek?

Macs,
:D :D

Kisün,
Mozartkugli :lol:

Gabi,
Családlátogatás :shock:

Johi,
Hajrá babaprojekt! :D Fannikának tetszik a böli? Megszokta?

Dianáknak NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!! :D

Barbi,
++++++++++++++++++++++++!!!! Remélem, h hamar rendbejön Angid, szegénykém :( És annyira bánt ez a telefonos dolog, h nem tudtam segíteni :( :oops: Csak azért halkítom a telefont, mert semmire sem szokott a csajom felkelni, de a telómra igen :roll:

Nuk,
Csajod még mindig zabálnivaló :) és nálunk is az elején a sütőtök volt a favorit. Innivaló téren pedig én is a vízre szavazok. Lesz még ideje más löttyöket is inni :wink:

Ríd,
Hú, ez nagyon meleg helyzet lehetett :shock: de igazad van!

Neet,
Szentem van benne vmi. Ha már meló is van, akkor sokkal kevesebb idő jut minden másra :roll: Jogsival hogy állsz?

Kép Kép
curse

és hogy azért lássátok milyen béna és szerencsétlen tudok lenni. Délután a 100. orrfújás után jöttem rá, h vmi nyavalya megtalált. Ez még semmi, de szerencsére megérkezett a mikulás is, két óránként csere, h ne unatkozzak. Aztán a kutya szintén délután úgy döntött meglátogatja a szomszédot, úgyhogy mire sikerült átrángatnom a maga 60 kilóját és megkötni, szerencsésen bevágtam a lábamat. Papucsot is alig tudom felvenni, mert bedagadt. És még mindig nincs vége, tegnap voltunk vásárolni a corába, mondom nem kell sok minden, koncetráljunk a kajára, pzs, tampon ráér. Szal f@sza vagyok tényleg :lol: :lol: :lol: Most már csak röhögök magamon :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
curse

Macs :) Sziaaa! :D

Zuzi :) Helló! ugye írsz is, mi van Veletek? :wink:

Vera :) De jó, hogy félelmetes apuka ilyen normálisan áll a dologhoz! Dóci nagyon ügyes, remélem mielőbb feldolgozza! (én azért bevetettem volna a M.-kuglit :lol: )

Ancsi :) madártej nyaaami!! Bocsi a matracos tévedésért, de az ággyal is tuti, hogy minden rendben lesz! :wink:
Gyerkőcök szinkronalvása: én is ezt szeretném elérni. eddig olyan jól működött, mert Bencus ált. bátyóval egyidőben aludt (igaz legtöbbször kézben vagy az ágyban velem összebújva), de pár napja kizökkent :? a délelőtti alvása későbbre tolódott, így a délutáni is, pont váltják egymást... (ezért időm=0-val) de ugye mindig van remény :mrgreen:

Johi :) Akkor drukk Nektek is a pocakhoz!! :wink:

Barbi :) Anginak bulást!! és sok ++++++++ Nektek!!!

Vica :) Sztem nem csak áttöréskor fáj a fog, legalábbis Bálintnak még utána is szokott, de nem egyformán volt ez minden fognál, de a szemfogakat megszenvedtük. :roll:

Ríd :) Te Szigorú Anya! Véleményem szerint néha igenis kell a szigorúság, pláne veszélyes helyzetekben!! (mégha nagyon nehéz is)

Nuk :) Forralt víz sztem is a legjobb! :wink: Képek szuperek, de édes lányod van!! :D :D a heti progihoz meg kitartást!
denizsa

Curse :) ++++++++++++++ és bulást!!!!!!!!!

Dianáknak én is nagyon boldog névnapot kívánok!!!!
denizsa

Dianák,
puszi nektek!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Curse, Barbi: +++++++++++!!!!
És mindenkinek jó éjszakát! Én nem bírok aludni ilyen szélviharban... :(
rídonli#

Dianáknak boldogot!!
rídonli#

Sziasztok,

Köszönöm a kérdést, de Fanni jövő héten kezdi a hivatalos bölcsit, addig még csak a játszóházba jár, ahová eddig is. :-)
A lakás szinte kész, már nagyon szuper, de még sok apróság hiányzik, csak hát apa nem nagyon ér rá szerelgetni. De jó lett, bár Fannibébi már tett róla, hogy néhány helyen már festés után össze legyen tapizva, de ez igy jó.
Ketteske egyenlőre nem akar jönni, de biztosan itt lesz az ideje, úgyhogy addig edzés van apa nagy örömére. :lol: :wink:

Barbi: kitartást és jobbulást nektek.

Na ébred Fanncsibébi, ahogy magát hívja a kiscsaj...rohanok hozzá....

Kép
Kép
johanna1975

Jaj tényleg összes névnaposnak Boldogot, annyi szép női névnap van mostanság.

Kép
Kép
johanna1975

Jaj, de jó, fogunk együtt sokan pocakosodni jövőre. :D Remélem.

Nuk: nálunk a körte jól meghajtja Tündét. Viszont szilvát én még most sem adtam neki, szerintem ráér.

Barbi: szegény Angi és te. :? Fúj, fúj betegség! +++++++++++++++

Vica: szerintem is fáj a fog még utána is. Tündének már áttörtek a fogai, de még mindig produkálja a fogzás tüneteit. Nem eszik, sok kaki, piros popsi. Bár talán most mintha javulna végre.

Kép
Kép
tinu

Jó reggelt!

Köszöntéseket köszönjük, a Főbandita nevében is :)

Nuk,
én is a vízre szavazok, itatás ügyben. Kemény kaki ellen jó lehet a barack :)

Vica,
fájhat a fogacska, Fülesről tudom. Ha turkál a szájában, meg fintorog, meg hirtelen felsír, esetleg éhes, de keveset vagy nem eszik.... ez mind mind jelezhet fogacskát...

Bölcsivel megszívtuk, a körzetes bölink..hááát... szóval erőst felejtős a dolog, máshová amúgy sem veszik fel, pláne januártól (végigjártam a környéket), nekem meg muszáj viszamennem... marad egy csana, a közelben, de az meg annyiba kerül, hogy ugyan ott vagyok, mint most a gyeddel.... de még mindig ez az egyetlen járható út. valakinek egyéb ötlete?

csók

Macsek
macskanyu

Sziasztok!

Ancsi,
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Szia Macs! :D
bölcsihez nincs nagyon ötletem :(

Szia Zuz! :D

és BOLDOGAT, KEDVES DIÁK!!!!!!!!!! :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Macs,
SZIA!
Sajnos ötletem - konkrét - nincs. Esetleg szitter, aki más gyerekére is vigyáz? Így olcsóbb lenne.
(Öcsémre más anyuka vigyázott napi pár órára a saját gyerekei mellett. Tehát nem is csak szitter jöhet szóba, hanem ismerős, megbízható anya. Persze ilyet én se tudnék a környékünkön... de 30 éve működött. Meg talán van aki csinálná egy kis plusz pénzért csak nem is gondol rá, hogy erre van igény... Én pl ha 1 gyerekem lenne lehet g bevállalnám jó ismerősnek - de eddig nekem se jutott eszembe.)

Móni
Kép
Kép
monisa

szió Macs,
esetleg ott bölcsi, ahol dolgozol?? :roll: vagy valahol, ami útba esik????
de lehet, h Barbi majd többet tud mondani, ő arra lakik, mint ti, nem?
és miért felejtős a bölcsitek?

mi is úgy vagyunk, h májusig járt bölcsibe, de mostantól nem fog járni jövő szeptemberig sehova...
:roll:

Merse kel(l)!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Móni, Zsána,

a körzetes bölcsink 20 férőhelyén van 27 gyerek, 2x pedig várólistán. A dadusok közölték, max. 2 olyan gyerek jöhet, aki nem szobatiszta, mert sem idejük, sem kedvük nincs ennyi kölket pelenkázni.... udvaruk kb. 20 nm-es, földes placc, 2-3 ősrégi mászókával ( nesze neked eu-konformitás).szóval akkor sem raknám ide, főleg a dadusok
hozzáállása miatt, ha külön kérvénnyel bevennék. A munkahelyem melletti és az összes környéki túlzsúfolt és csak körzeteseket vesznek fel. konkrétan a gödöllői böliben a 30 férőhelyre felvettek 57 gyereket és 14 várólistás, pedig körzetesek.. ha szereznék ideiglenes lakcímet gödöllőn, akkor sincs esély, hozzáteszem, az én munkaidőm reggel 7-kor kezdődik.... az egyetlen csana, Veresegyházon van, a szomszéd helyiségben, ismerős, bevállalós anyuka meg nincs, pláne akihez reggel hétre behajinthatnám a nemalvós duracell-bébimet...
evvan....
macskanyu

Fülinek és Pocaknak boldog névnapot!

Nuk!
a lényeget (pöttyök) kihagytad!!! mi van velük?
mivel L.is táposcsirke volt részben, elmondom, hogy én hogyan csináltam. a hozzátápi mellé mindig kínáltam neki tápszert is, és ha kért, ivott, ha nem, hát nem. vizet - pedig kínálgattam - nem igazán ivott 8-10 hós koráig. ha keményet kakilt, az üres v. 1 kockacukros kamilla tea mindig bevált. mikor nem volt hajlandó meginni a teát, akkor kamillás tápot csináltam neki.:) (a forróvízben kioldottam a teát, majd a tápot a szokásos módon elkészítettem benne)
szóval, mikor már sok bébikaját evett, akkor előbb mindig fél deci tápit kínáltam, hogy igyon is, és utána a tököt, ilyesmit. a sütőtökről még azt kell tudnod, hogy nagyon alacsony a kalóriaértéke, szóval helyes, hogy teszel bele még pelyhet is. persze a tök nagyon jó minden szempontból és a kakit is lazítja, ha nem turmixolod teljesen péppé a rostokat.
egyéb piákra nem szoktattam rá, ennek köszönhetően mai napig nem üdítő, v. cukroslötty függő, néha napján adok neki bodza szörpöt, de pl. a citromos-mézes teát is most kapta először (2évesen), mikor beteg volt,kicsit féltem is, hogy hogyan reagál a szervezete a mézre. a gyömölcsteákat mindig mindenféle ízesítés nélkül adtam neki, én is így iszom és tökéletesen fincsi.
fekete v. zöld teát sosem adok neki, csak herba v. gyümölcsteát.
életében párszor persze már ivott ivólét, amolyan "ünnep" jelleggel, mikor mondjuk buliban voltunk vele, vagy ilyesmi. de nem lögybölt, csak akkor ivott, mikor kívánta.
kajatipp: főzzél neki céklás krumplit. fele-fele mennyiségben főzd meg a krumplit és a céklát (ízesítés nélkül, vagy max csipet sóval) és turmixold össze. Lencse, miután ezt megkóstolta, mindig ilyet akart. (tápértéke is magasabb, mert keményítő [Ch] van benne)
és hogy milyen víz? 7-8 hós koráig forraltam, majd sima csapvizet kapott, és ritkán ásványvizet. én még hiszek a csapvízben.
ha sok kaját készítesz neki, fagyaszd le bébiételes üvegekben (háromnegyedig rakva), és jó lesz télire!
apával már jobb a szitu? (segít már jobban?)

Macs!
elképesztő, hogy az állam ezt tette a mamákkal. hogy tudják ilyesmire kényszeríteni őket, nem is értem. se bölcsi, se semmi, de melózni menjen az ember, aztán fizessen maszekon vkinek. (mondjuk januárig még lehet, hogy szobatisztává tudnád tenni a módszerünkkel Fülit, de ez nem változtatna a bölcsiszitun)

Vica!
mindig lesz hasonszőrű, soha nincs olyan, hogy csak egyetlen ember terhes a topicban.

Ríd!
dehogy méreg a calciumusk, csak nem kell minden indokolatlan esetben beadni. még megfázásra is jó, nem csak ellergiára és izomgörcsökre, de csak 1-2 ampulla és kész.
sajnos én elvertem volna L. seggikéjét, ha így elrohan vhova, hogy soha többé ne tehesse meg.

Neet!
és otthonlét két gyerekkel? :)
különben én olyan cégeknél melóztam eddig, akik egyáltalán nem engedték volna, hogy otthon legyek a gyerekkel, ha beteg. az első m.helyemen még én se lehettem otthon, pedig totál lázas is voltam olykor.

Barbi!
nagyon sok ++++++++++++-t küldök nektek!!!

Tinu!
simán elmehettünk egymás mellett, kb. 4 és 5 között távoztunk, totálisan telerakott kocsival. Lencsének nagybabakocsit vittünk, és kölesgolyóval elértük, hogy ne akarjon kijönni, ugyanis akkor az minden lett volna, csak vásálás nem.

Vera!
én is így érzem alvásilag, csak kell a megerősítés. azért is szeretném, h aludjon, mert az oviban én se akartam mindig (nem úgy voltam otthon szoktatva) és durván bánt velem az ovónéni ilyenkor. (nagy körmeivel lenyomta a szemeimet)

Johi!
hajrá!!!!!!!!!!!!

LENCSE ÉS A GYÓGYÍTÁS:
vasárnap, mikor fájt a fejünk, egymás között beszélgettünk a férjemmel. erre oda jön Lencse és kérdezi: "fáj a fejed, anya?" ,mondom: igen. azt mondja: "meggyógyítom". és a nyitott tenyerét rátette a homlokomra pár másodpercre, majd megkérdezte, hogy jó-e már. mivel még nem volt jó :), többször megismételte rajtam és az apján is.
hogy ez miért érdekes történet? mert SOHA nem látott ilyesmit, hogy mi így "gyógyítottuk" volna egymást, egyedül anyukám gyógyította így őt 4 hónapos korában, mikor egyszer úgy voltunk otthon, hogy beteg! másodsorban, mikor ott volt a keze, nem fájt a fejem!!! csak féltem, hogy nehogy átadjam neki, anyukám magyarázta, hogy ilyesmit nem lehet, de mégis... úgyhogy egy idő után mondtam, hogy már nem fáj :)
teljesen meghatódtunk a férjemmel (ráadásul ő nem is hisz ilyesmiben).

ancsipancsi

Sziasztok! Visszaolvastam kicsit, de csak pár oldalra futotta. Hiányozok, annyira jó ez a topic, de nincs időm mostanában jönni. Totál el vagyok havazódva, november 18-ra vagyok kiírva, addig még ezermillió munkámat be akarom fejezni, de állandóan szétcsúsznak a napok, hetek. Ráadásul a diabetológián az egyre javuló cukoreredmények ellenére (6,3 volt pénteken az egyórás), most megint egy hét múlvára rendelt vissza a csaj mondván, hogy "ez még romolhat, inkább nézegessük". Ennyi erővel azon is aggódhatok, hogy vajon eltöröm-e a lábam még szülésig. úgyhogy jövő héten is két délelőttöm rámegy erre. :x Na mindegy, elég a negatívkodásból.

Ma végre élek társadalmi életet is, barátok tök elhanyagolódtak utóbbi időben, pedig még most kéne találkozni mindenkivel, utána egy darabig úgysem megy majd a dolog bébivel.

Kérdésem lenne hozzátok:
tudtok valamit az új módiról, hogy lehet már csecsemősnővért is fogadni a Szt Imrében? Valakinek van tapasztalata hogy megy ez? Az egyik előadáson mondta az egyik csecsemős, hogy most már lehet, és akkor az a csecsemős bejön egyik nap szabadidejében és beviszi apukát is, megmutatja a fürdetés mikéntjét stb. Emiatt érdekelne, nem azért, hogy minket pesztráljon amíg bent vagyunk, hanem hogy a férjemet is kicsit beavassa. Esetleg valakinek van konkrét tippje, ki az aki segítőkész, kedves, jó fej?

Tegnap voltunk BS összefoglalós előadásán, sokat beszélt az otthonszülés - H-i szülésről, érdekes volt. Mutatott aztán egy videót ahol egy baba ismerkedik a világgal élete első öt percében. Alig láttam a végén, homályos lett a kép. :oops: :D

Hihetetlen, már csak 2 hónap, ha időre jön Félix. De valahogy bennem az mozog, hogy október végefeléig legyek kész mindennel. Egészen régóta. Lehet hogy ez valami megérzés? Azért jobban örülnék ha minél tovább bent lébecolna (ésszerű keretek között), és akkor jönne ki amikor már mindketten kész vagyunk a talira. És ne legyen óriásbébi légyszi (kicsit beparáztatott a 30. heti 1722g...). Na eldugulok a hülyeségeimmel. :D :D

Ancsi, gratulálok én is!!
kattix

nincs meg közűletek vkinek a Tibetian cd, vagy valamilyen tibeti meditációs album?
ancsipancsi

Macs,
igen, már eszembe jutott, h régen is irtál erről, és akkor is mission impossiblenek tartottam ezt!

hááát,
még egy ötlet esetleg, pl. vkihez a melóhelyhez közel lakóhoz bejelenteni Fülest, és akkor talán felvennék...hmm?
persze csak hangosan gondolkodom... mert gőzöm nincs mit lehetne csinálni.
esetleg még azt,h TE nyitsz egy csanát, és oda járna ka környék gyerekei, és akkor meló is van, meg Fülesnek is van helye...
de ez már tényleg nagyon földtől elrugaszkodott... :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kattix,
semmit nem tudok a csecsemős nővér fogadásról, de tudom, h Edit és Orsi nevűek angyalok.
És ki volt Neeték bölcsise? mert vele is találkoztam, és ő is angyal volt!
őket jó szivvel ajánlom!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ismét felületesen olvasva

köszönöm a plusszokat :lol:

Ancsi! nekem Tibetiya és a Tibetan is megvan.

Macs! s ha nem Fóton próbálnád hanem vhol a közelben? Dunakeszi?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

BARBI, MEGŐRÜLÖK!!! évek óta keresem, mindig fellángolok, de valójában eddig sehol nem találtam. a kozmetikusomnál is már ez szól, mikor masszíroz, így tudtam meg, hogy egyáltalán mi a címe. valamikor le tudnád másolni és tali keretében leüzletelni velem?
ancsipancsi

csak néhány kép:

Dóci+Marci:
Kép

Marci nem kapott a tökmagból, aztán rátámadt a paparazzóra :lol:
Kép Kép

v
kisün

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vera,

képek szuperek :lol: :lol:

Barbi,
körbenézegettem mindenhol, sehová nem veszik fel, ha nem körzetes a gyerek, mert túljelentkezés van! Dunakeszi amúgy is nagyon kiesik és ha nekem reggel 7-re kell bejárnom, akkor mikorra viszem a gyerököt?!! A gödöllői bölcsi szuper lenne, nagyon szimpi hely, szimpi vezetőnővel és dadusokkal, de 17 gyerekkel többet vettek fel, min a férőhely és így is várólistán van tizennégy. Hiába lenne ideiglenes címem Gödöllőn, megmondták, hogy nem veszik fel.
Azzal nem vagyok kisegítve, ha 100km-el odább van épp férőhely egy bölcsiben...

egyébként meg köszönöm a válaszokat :) nyavaj(?)ly(?)gás vége.. :-)
macskanyu

Kisün: de jó képek! :lol: Marcinak mennyi foga van! :o Na ja, mit veszek észre, mi? Nálunk épp a fogak kibújása a napi program. :lol: És mivel téged még nem láttalak élőben, csak azt mondhatom, hogy Marci hasonlít a tesódra. :)

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

Ancsi!!!!!!!! Gratula!!!!!!!! :)

És még mindig nem mondtad meg, hogy melyik suliba jársz! :) Na meg amit írtál Lencséről állati érdekes, lehet, hogy valami gyógyító lesz belőle? :)

Névnaposoknak szintén gratula! :)

Köszi szépen amiket írtatok alvás ügyben. Akik azt írták azt hiszem pl. Kisün, hogy átmeneti nem alvások voltak, de aztán újra aludt a ded, azok nagyon megnyugtattak, hogy van remény, hogy csak átmeneti a dolog és csodák csodája na meg a boszi topik is működött mit csinál most Bendi??? na találjátok ki?? inkább nem mondom ki, mert a bosziság vissza felé is hat, múltkor írtam, hogy az én gyerekem nem kakaózik, hát azóta igen :P

Mi is elkezdtük a bölcsit, egész normális helynek tűnik. Mi is a munkahelyünk közelébe írattuk, mert mivel messze lakunk a munkahelytől nem tudtuk volna sehogyse időben elhozni ha a lakáshoz közelre íratjuk, nem gondoltam volna, hogy ennyi gondot fog okozni, hogy ilyen távol lakunk a munkahelyünktől. Pedig eddig azt hittem, hogy nem olyan messze van az, de kisgyerekkel már gondot okoz minden...

szóval kedvesek a bölcsiben, meg eddig minden jónak tűnik, Bendi otthonosan érzi magát, nagyon hasonlít minden a másik bölcsihez amibe eddig járt, egy dolog van, ami gond, hogy több csoport van, de nem szabad átmenni másik csoporthoz, amikor kint játszanak. Pedig nincs ám elválasztva, csak néhány sövénnyel, Bendi meg mindig szomszédol és nem értem, hogy fogja megtanulni, hogy oda nem megyünk és kész. Bezzeg a többi gyerek nem megy át...csak az enyém. Jó mondjuk egyik szemem nevet ezen, mert milyen kis felfedező, meg nem egy konformista típus, de a másik szememnek ciki... :?

Ja és visszaszívom amit nemrég mondtam, hogy az otthonszülést mostanában pozitívabban fogadja a média, mert azóta csak nagyon negatív riportokat láttam... :? az egyik bácsi tegnap azt bizonygatta valahol, hogy a GÁ nem alkalmazta azokat a fogásokat, amiket ilyenkor lehet és hogy egy gátmetszéssel simán megoldották a dolgot a Jánosban, csak akkor már késő volt.

Kisün

Nagyon cukik a fotók, dühös Marci :lol:, Dóci pedig tényleg nagyon nagy már. :)

ruz
ruzicsky

Macs,
Legutóbbi (valószínüleg) Kismamában volt egy olvasói levél óvoda/bölcsöde kálváriáról. A tanulsága vmi olyan volt, hogy szívás az van, hely nincs. És hogy papírokat kell kérni az elutasításról és mindenről és lehet a jegyzőhöz fellebbezni!!!
Tényleg tanulságos volt - bár megoldást nem adott, talán csak ötleteket.
Ha nincs meg az újság lefotózom a cikket, de lehet hogy a neten is fent van. (Én most hirtelen nem találtam.)

Móni
Kép
Kép
monisa

Kisün,
Klassz!!!

Móni
Kép
Kép
monisa

Sün,
édesek a gyerekeid :D és nagyon aranyos Marci a világfájdalmában :lol:

Ancsi,
ideje a táblafrissítésnek saját fronton ;) :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Ancsi,
ELŐSZÖR IS GRATULLLLLAAAAA!! :D :D
Másodszor, előbb kellett volna kérdezned, nekem is megvan - és szerintem még van másik is......

Szija Macs :)
Szija Zuzi :)

Vica,
szemfog nálunk is nőddögél de a borostyán nyaklánc sokat segít. szerintem, de lehet hogy csak hiszek benne, persze ez is segít :D

Barbi++

Kép
akata

Diáknak boldogot!!!

DóciMarci :lol:

Kép
akata

táblát majd frissítem, Gabika adatait is bele kell tennem úgyis.

Vera!
a fiad tiszta apja. :)már nem annyira Dóci,tök férfias! (miért nem kapott tökmagot? :lol: )

Ruzy!
írtam, hogy jogra vettek fel, lehet, hogy lemaradt, h a Pázmányra. (csak itt indul levelező idén Pesten)

Macs!
én is úgy gondolom,h körzeten kívül nem igazán érdemes kutatni, hisz nincs idő elvinni máshova. különben apa munkahelyének a körzetében? vagy az nem kivitelezhető, hogy apa vigye? (Zuzmóéknál pl. így lesz majd)
hálát adok az égnek, hogy megtehetem, hogy gyes mellett is itthon maradhatok; nem tudnám hova tenni L-t.
ancsipancsi

Sziasztok lányok!
Szia Macs :)

Fülinek és Pocaknak nagyon sok boldogot!

Ancsi! Gratulálok a pocakbabához :) Ő kinél fog születni?

Ruz! Azt hiszem én szerencsés vagyok Grétivel, ő még mindig, minden nap alszik délután átlag 3 órát (van, hogy többet), és szeretném, ha sokáig így maradna.

Kisün! Képek nagyon jók :)

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Köszi a köszöntéseket!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Tinu, ahogy szemelyi szovivom (:lol:), Kisun monda

Macs, szia :D bolcsi-helyzet :evil:

Pocaknak es Fulinek boldogot :)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Lindi!
reményeim szerint az eddigi dokimnál, BZS-nél. (ha síel valahol április elején, úgy kell neki :),akkor szülök BB-nél)
ancsipancsi

Lencsi gyógyítása: :lol: tudja ő hogy kell ezt!!! 8)
S persze hogy megoldjuk a cd-t :D

Kattix! Nekem az Erzsi néni volt a kedvenc csecsemősöm (de akkor még nem lehetett fogadni). Mindenben segített, s úgy hogy tényleg segítség volt! :D
BS előadását én majdnem végigbőgtem :lol: .

Marci is már milyen nagy!!! Még itt lebeg szemeim előtt a macitörülközős kép. Édesek mindketten. Paparazzik ált nem népszerűek :mrgreen:

Macs! Tudom, hogy Göd már tényleg messze van, de ott pl. bölcsi van elég. S apjuk nem tudná vinni Fülit bölcsibe?

Ruz! Tök jó hogy Bendinek így bejön a bölcsi, s éljen a felfedezés!!! :lol:

Akata! Neked is köszi

Zuzinak egy puszi

pisit nem sikerült levenni. de ma este rájöttünk a nyitjára!!! :idea: de ettől függetlenül még mindig nincs (mert mire rájöttünk már alváshozkészülődés volt)
mellesleg azon gondolkozom, hogy mi lenne ha azt mondanám, hogy saját felellőségre nem kérem a vizsgálatot... mert szerintem már nincs semmi baja.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: