Drágáim,
átfutottam az oldalt és megpróbálom érthetően, röviden leírni a helyzetet:
Sajnos nincs téves diagnózis, láttam az összes, korrekt vizsgálati eredményt,
Mirkát a kardiológiaiban 9 neves kardiológus vizsgálta és vitatkoztak a lehetőségekről.
Mirkának hiányzik a teljes bal kamrája, ami pont a fontosabb lenne bármely műtét
szempontjából, mert ez a nagyvérkört működteti, valamint a nagyobb nyomás kialakításában is
jelentős szerepe van. A bal pitvara csökevényes, csakúgy, mint 2 szívbillentyűje.
Csökevényes az aorta és hiányoznak erek. A nagyvérkör csak azért tud működni, mert a
botallo vezeték még nyitva van. Amint ez betzáródik, a nagyvérkör megszűnik létezni...
vagyis összeomlik a keringés. A két pitvar közt lyuk van és a keringése is nagyon labilis.
Az életmentő műtét első lépése lenne, hogy a keringését át kellene irányítani, de nincs hová..
ez a törékeny egyensúly, azonal felborulna, amint megbolygatnák és 98%, hogy a műtőasztalon meghalna..
Az altatás önmagában is megölheti.. Az egész műtét alatt és után is erősen aluloxigenizált állapotban lenne
ami biztosan maradandó károsodást okozna nála, nem beszélve a műtéti fájdalmakról..
Higgyétek el, ha a szívemet odaadhatnám, megtenném, hogy életben maradhasson, de nem minden áron
szeretném életben tartani. Nem akarok olyan áron napokat, hónapokat nyerni,ami Mirkának
fájdalommal, szenvedéssel, egyedülléttel és félelemmel teli..Nem ismeritek a "múltam", de higgyétek el
tudom miről beszélek. Nem először és nem másodszor mér rám az élet ilyen megpróbáltatást, de százezerszer
nehezebb, hogy a kislányomról van szó...
Azt hiszem, Nukada pontosan ért engem...
Az, hogy Mirka születése ennyi embert megérintett, ennyi szeretetet, segítőkészséget, együttérzés és együtt
mozdulást indított el, önmagában csoda. Nekem ajándék minden mosolya, minden érintése és egyetlen dolgom van,
szeretetből, derűből, biztonságból a maximumot adni neki, ameddig tehetem. Minden erőm arra kell, hogy
ameddig Vele Vagyok, addig mosolyogni tudjak rá és nem csak kifelé, hanem szívből..
Tudom és érzem, az a rengeteg energia, amit küldtök nekünk, Neki ezért él még ma is..
Én csak annyit kérek, semmi fájdalma, szomorúsága ne legyen és ha majd mennie kell, ne szenvedjen semmit,
ne legyen ideje félni... Bármennyit átvállalok helyette.
10 órakor én is küldöm veletek az energiát.
Szívemből köszönöm Mindenkinek, aki csak egy gondolattal is velünk van, volt.
Szeretném, ha továbbra is vidáman fórumoznátok, mindenféle egyéb témákat is megvitatva, ahogyan mindig is.
Ígérem, mindig írok, vagy juttatok híreket nektek...
szeretettel
Macska