A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Pocak, ez a hir dejo :) eddig annyira nyomasztott, h meg csak magahoz sem szorithatja.....
++++++++++++++++++++++++++++++++ tovabbra is

Rylie, 40,6? :shock: es semmit nem talalnak? nektek is +++++++++++++++++
esetleges verszegenyseg miatt meg nehogy magadat okold. sok oka lehet, es nem biztos, h a taplalkozas all az elso helyen

Kattix, neked is ++++++++++++++++ pocakosan valoban meg szivszoritobb minden szomorusag

Manoka, szepek a gyermekeid :)

Ancsi, nagyon szepek ezek a kepek! es Lencsid mekkora mar :o

Barbi, jol vagyunk, koszi :) nemtom, konkretan, mire gondoltal a kerdessel :lol:

es olyan jo "latni" regi arcokat. es tenyleg szuper ez az osszetartas!!!!!
recca

Jaj Istenem, a mai bögés is megvan...... nem tudok most másról irni...
Gyönyörü Mirka bölcs léleknek látszik a képen :D
Drága Macs, én továbbra is hiszek a csodákban, ez a mai nap is ezt jelenti nekem :) ++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
fibi

Macs, ez a kep annyira... gyonyoru es meghato
recca

Kattix,

igen, én is egyetértek veled, igen is fontos, mait írsz és igen, valóban nem szeretném, hogy csak rólunk szóljon a topic. Szeretném, ha vidáman, vagy harciasan, de ugyan úgy folyna itt az élet mint szokott, miközben bezsebelem a sok ++++, hogy vigyem Mirkának. A ti problémáitok, a "köhögött-a-ded"-től a "mit adhatok neki enni" -ig épp olyan fontos kérdések. És ígérem, bármi is van, megosztom veletek!
Szeretlek benneteket ám! :)

Nekem Fülesemmel volt magas a cukrom, diétáznom kellett és a babának semmi, de semmi baja nem volt, mikor megszületett!!! No para és neked is sok ++++
macskanyu

Draga Macs!

Olyan gyonyoru ez a kislany!!!
:D :D :D :D Ennyire boldog vagyok,hogy a karjaidban tarthattad Mirkat!!!

Mi mindjart indulunk videkre,nem leszek gepkozelben csak hetfon legkozelebb :(
Addig is sok-sok+++++++++++++++++++++++++ es sok sok oleles Nektek!!!
bkrityo

Drága Macsek,

úúúúgy örülök annak, hogy végre a kezedbe vehetted, megölelhetted Mirkát, biztos elmondhatatlan erőt kaptál ettől.

Továbbra is nagyon sok drukk megy Felétek és sok-sok energia és + és minden, amit el lehet képzelni :)

Igen, bőgés adag nálam is megvolt, most olvastam vissza az egész napi dolgokat és így kétszeresen.....
Amennyi könny lehullott az elmúlt napokban tőlünk, legalább annyi sok jót kívánok Nektek Drága Macs!

Este még próbálok jönni,

És Lányok, a csodákban én is hiszek, nagyon!

Vica

Kép
Kép
vica94

Macs,
ha mást nem is,de ezt mindenképp:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

és tudom, h sosem ringatnád magad hamis illúzióba...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Macs :)

Innen lemaradt, mert gyorsan, sokat és mindent szerettem volna leírni :oops:
Mirka nagyon szép kislány, mit szép, gyönyörűűűűűűűűűű!!!!

Vica
vica94

Drága Macs: jaj de jó, hiszen ezek nagoyn jó hírek. Mirka gyönyörű a képen és milyen erős, mennyire élni szeretne. Én is hiszek a csodákban és mennek tovább az energiák.
++++++++millió ölelés Nektek. És remélem még nagyon sokszor ölelheted meg a kicsikédet. És nagyon csodállak az erődért.
Nem látok én sem a sírástól, de nagyon gyönyörűséges ez a kép Mirkáról. Hiszem, hogy ez a sok pozítiv energia nagyon sok mindenre képes.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Drága Macs,
nagyon örülök nektek! :D :D :D
pusz

Kép

Kép

:D
szrekuc

Kattix: parád teljesen természetes, én is szinte végig aggódtam valamiért. A cukrom igaz nem volt magas, de 8 éve candidadiétázom és köszönöm jól vagyok. Szóval tökéletesen lehet cukor és egyéb szénhidrátok nélkül táplálkozni. És minden problémádat, örömödet igenis írd csak ki magadból, mert ezért vagyunk. És nagyon is érdekel minden.... na most már nem látok az öröm könnyektől, amit érzek, hogy Macsek végre kézbefoghatta kislányát.

Rájli: szerintem is valami komoly kivizsgálás kéne, mert ez a sok láz nem normális. Mint ahogy nálunk a sok köhögés sem. Annyira rosszak ezek a látszólag ok nélküli dolgok. Fingom nincs már kihez forduljak én sem. Már csomót röntgenezték és sehol semmi. brrrrr...

Kép
Kép
johanna1975

Nagyon széééééép lány! Nagyon reménykedek a csodában ám! Annyira megérdemelnétek!

Kép
Kép
tinu

Apa is csatlakozott az energiát küldők közé, ő is nadi 2-es és olyan aranyos volt, mikor megmutattam neki Mirkát, rögvest mondta, hogy akkor ő is küld neki energit.... Fanni pedig mondta, hogy baba szép. És mivel mindketten apával imádkoztunk, igy ő is összetette a két kis kezét. meg kellett őt zabálni.

Kép
Kép
johanna1975

macs,
fantasztikus nő vagy.........és bár nagy a szívem nagy a szám azért néha velem is előfordul hogy nem tudom szavakká formálni a kavargó gondolataimat és érzéseimet.ez egy ilyen néha most.....
Vendég

Macs!

Én is nagyon nagyon sokat gondolok kicsi Mirkára!! Annyira szép!!! és én is hiszek a csodákban!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nem tudok más okosat írni, csak, hogy veletek vagyok lélekben én is és remélem a legjobbakat!

ruz
ruzicsky

Kattix,
én is csatlakozom az előttem szólókhoz, bizony ez a topik arról szól, h MEGHALLGATJUK egymást, és ha lehet, SEGITÜNK.
sajnos néha elsiklunk egy-egy probléma felett, de azért próbálunk mindenkire figyelni.

és igen, ha megnyugtat, mindenképp menjetek el 4D-s UH-ra, neked is jobb lesz úgy...
szóval, neked is ++++++, és diétában meg majd jön Kisün, és elmeséli,h igy is királyságos a terhesség.
Ja, meg Mikatta is diétás volt asszem, ugye????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Annyira örülök, hogy Mirka baba ma újra odakerült, ahol a legjobb: anyukája ölelő karjaiba! Már ez is csoda!

Kattix!

Nekem is magas volt a cukrom, még kicsit magasabb is mint a Tiéd, de 180g-os diétával nagyon szépen karban tartható volt! Kérdezz nyugodtan, ha tudok, nagyon szívesen válaszolok ám!
Ami kezdetnek fontos lehet: ha még nincs, szerezz be egy digitális, g-ra pontosan mérő konyhamérleget+ az édesítőszerek közül kerüld az aszpartamot! Ha eszembe jut, küldöm az E kódját, mert a legtöbb terméken csak az van feltüntetve, hisz, ha kiírnák, hogy aszpartamot tartalmaz, nem vennék meg annyian! És ne izgulj, ha most fogysz 2-3kg-t, teljesen normális és nem lesz baja tőle a babának! De koplalni tilos!

Márti
borossné becz márta

Drága-drága Macs!!!!
Csodálatos érzés lehetett, amikor kézbe vehetted Mirkát! Én duplán is megkönnyeztem, mert visszaemlékeztem nekem milyen volt 5 nap után. És Mirka annyira bölcs babának látszik, nem is olyan, mint egy 2 napos baba.
Annyira csodállak az erődért! Sok-sok puszi, kitartást és ++++t küldünk!!!

Lányok:
Annyira jó ez, ami Macsékkal ma történt, ugye? És nyugodtan higyjük azt, hogy a mi sok-sok +unk és imánk és energiánk és minden egyebünk is közrejátszott ebben. Legalább is én nagyon szeretnék ebben hinni!

nukada

És, hogy MAcs kérését teljesítsem :lol: :lol: :
Tápis anyukák /meg aki tanácsot szeretne adni/, azt megcsinálhatom, hogy a baracklébe keverek egy kis tápit, hogy más, de mégis ismerős íze legyen??? Ma kikísérleteztem egy barack-banán-tápi koktélt, aminek még cumizható állaga van, de a véleményetek nélkül nem merem neki adni, úgyhogy Zsigán teszteltem, neki ízlet! (bár ő a macskaszart is megeszi... :roll: :roll: :roll: 8) 8) :lol: )

nukada

Macsinkóm :) Legyetek együtt sokat-sokat!!!! És szólj, ha ehhez segítségre van szükséged! A többit úgyis tudod...

Kattix :) Nagyon fontos az, hogy leírod, mi van veletek. És szabadkoznod semmiképpen nem kell miatta.

Rylie :) Gyorsan el kell kapni a frakkját ennek acsúnya hosszúra nyúlt dolognak! Én is mennék orvoshoz, legalább a pisicsíkot csinálják meg! Azt a tőzegáfonyát eszitek? Egy jó alapos immunerősítést kéne csinálni a lánykádnak, úgy érzem, nagyon elkapták csúnya bacik szegény kicsikét.

Lencse mekkora fazon :)

Nuk :) a lúzer anyák frissen kozmetikázva csini ruciban ordítanak a gyerekükkel a hiperben, nem szeretettel ringatják a babájukat, hgoy megnyugtassák. NA!

Köszönöm az érdeklődést, Dominó javulgat, még köhécsel és hörög, de én úgy érzem, hogy ez már nem a súlyosabb fajta.

indianyo

Nuk :) keverheted nyugodtan, de minek? nem kell a hozzátápit erőltetni. Ha kéri, megeszi magában is, ha nem, akkor nincs itt az ideje. Ne feljtds: A WHO ajánlása szerint az egyetlen és fő táplálék, aminek szerepelnie KELL az étrendben 1 éves korig, az az anyatej - ill. azt helyettesítendő a tápszer. A hozzátáplás nem a KELL kategória. Majd eheti még a pempőt 80-100 évig eleget :wink:
Viszont agabonakását/pépet nagyon jó a tápival észíteni, az sokkal fontosabb, mint a gyümi. De az is ráér ám még bőven.

Ha Dé nem kapta volna ki a kaját a kezemből ordítva, én bizony nem erőltettem voplna semmiképp, de esélyem se volt :lol:

indianyo

Lányok,
most beszéltem Maccsal, annyit kér,h most még inkább szóljanak az imák, és Barbi és Johi férje is adja az erőt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kérlek titeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nagyon nagyon kell!!!!!!!!!!!!!!!!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

ZsanciKép
zsancikant

[quote="kattix"]
írta:
kattixhogy mi nem akarunk 4D Uh-ra menni, mert mozizni nem akarunk csak úgy a szórakozásunkra, és úgy a 18. hét körül úgy döntöttünk megbízunk a dokinéninkben, ha ő azt mondja a 2D UH-ja alapján, hogy minden OK, akkor biztos úgy is van.

Kattix!

mint ahogy írtad, a 4d uh szórakozásra van. a szonográfusom legalábbis azt mondta, hogy ő soha nem a 4ds csodán nézi a dolgokat, az csak mozizásra való, ő a sima 2dn lát mindent! szóval emiatt ne fájjon a fejed.

Macs!
én továbbra is bízom a csodákban, remélem az orvosok kitalálnak valamit. újabb vizsgálatok lesznek? vagy mitől lehet a változás? lehet, hogy van remény az átültetésre? annyira jó lenne!

Nuk!
én is tápos voltam, de nem kevertem, vagyis nem csináltam turmixot, a tápot üvegből, de a többit kanállal adtam, hogy szokjon a kanálhoz is és az ízekhez is. (meg hogy ne szokja meg az édes üdítőket) amúgy gondolom bajt nem okozol vele, ha ilyen koktéllal itatod :).

felhívom anyukámat telefonon és kérem, hogy ő is küldjön energiát, ő természetgyógyász.
ancsipancsi

Kattix, Ancsi

Ha nem megyek el a 4D ultrahangra félidősen, akkor erősen lehetséges, hgoy ma nem lenne egy gyönyörű fiam. Az a szonográfus, akinél én voltam, nem csak szórakoztat.
Ha valaha egyszer még olyan áldott állapotba kerülök, csak hozzá megyek.

indianyo

először is ááááááááááááááááááááááá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

másodszor: ez a kislány aaaaaaaaaanyira gyönyörű!!!

s Macs! kérned sem kell, mikor meséltem férjemnek mi történt magától ment a "laborjába".
gödibarbi

Indi!
az a szonográfus nyilván 2d-ben ugyanolyan jó, mint 4-ben.

őszintén szólva a Medimomban 10eFt az UH, de a fiatalabb szonográfus olyan helyről jön, ahol problémás eseteket vizsgálnak (állítólag), és nagyon ott van a szakmában. úgyhogy én meg hozzá megyek majd, legalábbis genetikaira, meg elejében. a lényeg a bizalom.
ancsipancsi

Zsanci: ez természetes... beerősítünk, nagyon nagyon sok++++++++++++++++++. szóltunk a mesterünknek is...

Kép
Kép
johanna1975

Indi!
amúgy mi volt a sztori? én erre nem emlékszem. mit vett észre a 4d-s szonográfus? vagy kellett utána valamit másképp csinálnod? nem értem a mondatot, miszerint, lehet, hogy nem lett volna... (lehet, h később ismertünk meg téged, mint ez a sztori???...mintha a végén kapcsolódtál volna hozzánk)
ancsipancsi

Johi!
a mestereteket ismerhetem? :)
a talit megdumálhatjuk majd. de ti jöttök, én biztosítom a wc-t. ;-)

az energia dől, anyukám is küldi a "lét", kéri az áldást.
ancsipancsi

Indi! az utolsó infóm az volt rólatok, hogy még mindig köhög Dé, s erre kérdeztem rá.

Fibi! EGY :lol: :lol: :lol:

Nuk! Zsiga :lol: s nekem jól hangzik a turmix

Rylie! Kamillának sok +++++++++++++
gödibarbi

Ancsi! Lencsi megkorát nőtt! s milyen cuki :lol:

no majd még próbálok olvasni
gödibarbi

Szia Macs!
Én itt ujj vagyok,de Zsancitól hallottam ma rólatok(velem beszélt mikor hívtat)aztán meg vissza csörgött és mesélt rólatok!
Zsancival egy szobában voltunk az első babánknál innen a barátság(remélem nevezhetem így)szóval meseszép a babád és mi is szorítunk nektek,nem lehet semmi baj!!!!!!!!!!!!!!
:P
KITARTÁS ÉS SOK PUSZI
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

szilvi78
szilvi06

Barbi :) ???

Ancsi :) nem tudtam félidőben lábra állni, olyan fájdalmaim voltak. A kórházban az orvos és az összes szonográfus megvizsgált, de semmit nem találtak. Ekkor mentem el Mátyásomhoz. ő kérdés nélkül megmondta, mi a gáz. A méhlepény takarta a méhszájat, abban az állapotban, felfedezetlenül akár nagy baj is lehetett volna belőle, ezért kellett végig feküdnöm. Pont akkortájt csatlakoztam egyébként.

indianyo

Zsan,
persze hogy imádkozunk. de ugye nincs baj????? ugye nem romlott Mirka állapota??????

Ancsi,
Te is nadiztál, mint Johi? (én ismerem a mesterét, jártam hozzá szülés elött :) )
fibi

Ancsi: hosszú ideig nem esett le... aztán koppp...neki az üzlettársa... igeeeeeeeeen...

Kép
Kép
johanna1975

Kattix! no visszakerestem ki szeretett volna Kondor Kata infot :D No hát csak áradozni tudok! :lol: :lol: :lol: Fantasztikus, profi, kedves, empatikus, s még irkálhatnék jó ideig. Nekem is ez volt az első szülésem, s minden amit kértem úgy lett. Már az nst-ken nagyon jókat beszélgettünk, de a nagy napon úgy éreztem mintha a testvérem lett volna (én nagyon szeretem a nővérem, szóval ez nálam duplán pozitív :lol: ). nagyon sokat segített! tudta mikor kell ottlenni, s mikor nem. fantasztikusan ráérzett mikor mit tegyen, hogy nekünk a legjobb legyen. Angi drágám nem volt piciny baba, mégis csak egy icipicit repedtem (a dokim azt mondta ha otthonszültünk volna nem is varrna annyira jelentéktelen), ami nagyon nagyban az ő érdeme. no most ennyi jutott hirtelen eszembe. bármi kérdésed lenne csak bátran. :wink:

s még a mai hsz-dhez. hidd el nagyon jó helyen vagy :lol: s fogd a hormonokra! :wink:
gödibarbi

valaki írjon már, hogy mi van!!!! Mindjárt megőrülök!!!!!!!

nukada

Indi!
tényleg, a fekvésre emlékszem.

Fibi!
nem. anyukám az energia adó, nem én. én senki vagyok.
ancsipancsi

Ancsi! irgum-burgum meg ne halljam még egyszer hogy így nyilatkozol magadról!!!
gödibarbi

Sziasztok lányok!
Egész du.nem tudtam jönni, meg a gépünk is sz@rakszik, és most olvastam Mirkáról a híreket, szerintem ez egy CSODA!!!
ÉS Nuk, én is hiszem, hogy ebben az a sok imádkozó, energiaküldő ember is benne van!
Mirka gyönyörű kisbaba, nagon örülök, hogy láthatok róla képet, mert annyit gondolok rá.
És Macsnak és Mirkának, és biztos Mirkapapának is hatalmas, emberfeletti ereje lehet!

De most vajon mi lehet? Imádkozom nagyon!!!
rídonli#

Rájli, ha ennyire magas a láza, télleg ne várjatok keddig sztem. Nektek is sok+++++++++++++++++++++++++++!!!!!!!

Kattix, sztem mindannyian ismerjük azokat az érzéseket, amiket leírtál. És Mirkától függetlenül, igenis fontosak!!!!
Szerintem a Babának is jobb, ha kiadod magadból az érzéseket, leírod, kisírod, ahogy jólesik.
Első babát várva nekünk is volt egy nagy ijedtség, alacsony afp és 3mm-s nyaki redő miatt. 2 napig szörnyű érzés volt. Aztán megnyugodtunk, és éreztem, hogy nem lesz semmi baj. (Mst, ilyen felzaklatott állapotban ne próbálj az érzéseidre hallgatni, mert ilyenkor minden rosszat képzel az ember.Majd egy kicsit később.)
És nehéz együttélni vele, de mégis muszáj, az élet tele van ránk leselkedő veszélyekkel...

Indi, én sem ismertem a sztoridat. Félidőtől feküdtél? Húú, nem lehetett könnyű. Te is nagyn erős csaj vagy ám!
És ki ez a Mátyás, meg hol van? Jó tudni a jó szakemberekről!
rídonli#

Zsan! ????????
gödibarbi

Jaj Macs,
nagyon-nagyon szep es eros Mirka!!!Ugy orulok,hogy a kezedbe vehetted!!!!!!!!!!!
Nagyon-nagyon imadkozom erte!!!!!!!!Es kuldom a +++++++++++++!!!
En hiszek a csodakban!!!!!!!!!!!
Annyira sokat gondolok Ratok!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Én most ezt hallgatom folyamatosan /meg éneklem, szal szomszédoknak puszi/:

Why should I feel discouraged
Why should the shadows come
Why should my heart fell lonely
And long for heaven and home

When Jesus is my portion
A constant friend is he
His eye is on the sparrow
And I know he watches over me
And I know he watches me

I sing because I'm happy
I sing because I'm free

And I know he watches me
And I know he watches me

az Apácashow 2ből

nukada

mármint abban láthattátok... természetesen egy régi Gospel
nukada

Mátyás a Praxisban rendel a Bartók Béla úton. Nagyon kedves és alapos ember (pedig Mátyás csak szonográfus, nem orvos, kedves Viktória :evil: mondá irtó dühösen a terhesgodozó orvosom, mikor áradoztam neki.

Ja, én elvből nem mentem volna ilyen puccos babaarcnéző uh-ra, de mivel baj volt és a 3/4D igenis részletesebb és korszerűbb, mint a sima, hát elmentem. És lőn, ott tudták, mi a baj.

indianyo

Indi, a Viktória Te vagy? :)
Milyen jó, hogy elmentél!!!
A Praxis itt van mellettünk.

Ó, mi lehet Macsékkal??? ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
rídonli#

(Indi, nem szonográfus függő? az orvosok szerint 2d illet 3(4) D között pontosságban nincs különbség, sőt - legalábbis eddig dokitól mégcsak ezt hallottam - inkább attól függ, nem, hogy mennyire gyakorlott,aki nlzi)

Kattix,
én nem voltam cukros, de tesóm igen, p ő is diétázott, semmi gond nemvolt :) és gyere, és mondd ésne aggódj! :D

és a legfontosabb
sok-sok szeretetet küldünk Mirkának és Macsnak meg az egész családnak! a délutáni hír hihetetlenül jó volt, nagyon nagy erővel gondolok rájuk és megy minden, bár én nem ismerem sem agykontrollt se nadit, de igyekszem :) hajrá Mirka, hajrá Macs :) nagyon szeretünk titeket

Kép

Kép

szrekuc

Macs :) Annyira, de annyira boldog vagyok, hogy megdajkálhattad Mirkát!!! :D :D :D :D Gyönyörű kislány!!!!! Továbbra is küldjük az energiákat Nektek a párommal (bár nem vagyunk nadisok, meg egyéb "szakértők", de remélem így is megvalósulnak a sóhajok és a jókívánságok) ++++++++++++

Kattix :) Csak a többieket tudom ismételni, írd le nyugodtan, ha vmi nyomja a szíved, amiben tudunk, segítünk!! Én mindkét gyerkőcömmel voltam 4D-s uh-n, mert nekem segíett a megnyugvásban, hogy nem csak 2-3 percig nézték, hanem alaposan átvizsgálták egy nagyon korszerű géppel és én is meggyőződhettem a saját szememmel. De ez nem rábeszélés akart lenni, csak ha úgy érzed, hogy ez használna a megnyugvásodhoz, akkor nyugodtan menj el, egy kismaminak meg kell próbálni a lehető legnyugodtabbnak lennie és nem állandóan rettegni (bár tény, hogy mindig van, amitől lehet...) de a babának is jobb a nyugi!

Johi :) De jó, hogy már nem köhög Fannika!! :D És végülis az is jó, hogy nem találtak semmi rosszat, bár tudom, így további vizsgálatok várnak... Pakoláshoz kitartást!! Mikorra lesztek készen a felújítással?

Rylie :) Jaj, sok ++++ Nektek ehhez a magas lázhoz!! Kivezetőről már írt Johi, én is előtte és utána adtam, de asszem több nappal utána is lehet (ha jól emlékszem, Votiv Lilikéje is így kapott bcg-kivezetőt, ami végre használt) :roll:

Bkrityó :) Ákosnak gratula a szobatisztasághoz és a szép méretekhez! no meg a többszavas mondatokhoz is!! :D

Ancsi :) Életcseppek nagyon szépek! Lencsi nagyon édes, mosdókrémezős kép nem semmi! :o

Barbi :) Akkor még írd le ide, hogy kéne még pár átaludt éjszaka és a boszitopik működésbe lép! :wink:

Manóka :) Botond nagyon édesen szopizza az ujját! Emma meg nagyon szépséges hölgy! :D Szuper, hogy Boti ilyen jó alvó! Emma ébred még éjjelente és átmegy Hozzátok?
denizsa

Nuk,
zöld badis eset óta remélem világos, hogy a tapaszhoz választunk ruhát.... :mrgreen: :lol: :lol: puszi nektek is, nagylányod hálás lesz jóanyjának, hogy viccesen és jó kedéllyel megjavítja a látását :)

Rylie,
+++++++++++++++

Kép

Kép

szrekuc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: