Köszi szépen.
A Tenáról csak annyit, hogy én csak a magzatvíz elfolyásától féltem. Hogy ez esetleg az utcán történik, így a végén ha mentem valahova akkor a legnagyobb Tena betétet tettem be. Olyan voltam mindt egy kacsa. Erről persze megvásárlás után rögtön kiderült hogy túlzás. Kisebb is elég. A kórházban én az ott adott betétet (nagyon jó) cseréltem valahányszor WC-n voltam, mikor hazamentem akkor meg már elég volt egy normál betét. Még az éjszakai is nagy volt. A végén már csak tisztaságit használtam, annyira zavart. A gyógyszertárban tényleg tudnak talán segíteni. Minden esetre ne vegyél túl sok nagyot, mert meg fog neked is maradni.
Kiscsillag!
Én is sokszor gondolok rád pozitív gondolatokkal. Nagyon drukkolok. Nekem különben nem feszült a cicim és nem is puffadtam az elején, csak a 6.héttől hánytam és még a csoki szagával is világgá lehetett kergetni. De jó is volt ez utóbbi!
Szóval HAJRÁ,HAJRÁ!
Tünde!
Nekem az volt Kata szinte első szava hogy NEM. De nem megyek vele semmire. Mondja hogy "nem, nem. Nem szabad." csóválja a mútató ujját és közben csinálja a rosszat. Sőt sunyin oldalra is pillant, hogy mikor iramodok meg felé. Még vigyorog is közben.
Ha kérdezem hogy "kérsz enni, inni ... stb" Mindig azt mondja hogy NEM. Kiborít.
bocsi, kicsit hosszú lettem
Szép, derűs