A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Szonibaba,
Én először 4 ágyasban voltam és borzasztóan tetszett. (Pedig jó sokáig voltam bent túlhordás miatt.) Utána 4 napig kétágyasban voltam egyedül. Én nem szeretek egyedül lenni. Persze ha oda bemehet hozzád látogató az más, bár nekem (ezzel kisebbségben vagyok) nem sokan hiányoznak. Tök jól elvoltam én és a baba. Szobatárstól tudtam rá koncentrálni, páromtól, szüleimtől nem tudtam volna annyira. Szóval tényleg azt gondold át, te milyen vagy :lol:

Móni
Kép
Kép
monisa

Közkívánatra a recept:

150g vaj/margarin
100g cukor
150g barna cukor
1 cs vaniliás cukor
1 csipet só
2 tojás
200g búzaliszt (én most tk rozsliszttel csináltam)
80g vagdalt mogyi (ezt most kihagytam)
75g vagdalt étcsoki
75g vagdalt tejcsoki

Vajat kikeverem, bele a cukrot, v.cukrot, sót, ha összeáll, akkor a tojásokat egyenként fél-fél percig keverve. Lisztet a sp-ral elvegyitem, adagonként belekeverem a tésztába. Belekeverem a csokit. Két kiskanál segítségével kis golyó-szerűségeket formázok a sütőpapirra. Jó messze egymástól, mert szétterül. Én 1 tepsiben 9dbot szoktam. előmelegített sütőben 180(gáz) vagy 160(légkeverés) kb 15 perc (az első adag, utána vigyázni, hamarabb sülnek!!!)

Fogyasszátok egészséggel!!!

nukada

Tinu :) Levegőt én is bátran engedném és közben felöltöztetném a babát. Nálunk hosszúujjú pizsi vagy vékony hálózsák és egy hosszúújjú body a nyári alvóscucc - 22-23 fok van a kinti hőség miatt. 20 fokig viszont még egy hosszúujú megy, mert különben fázik. Mi mindketten inkább ezt a meleget, mint a hideget kedveljük - betakarás sose ement, a karnak mindig kint kellett lenni a takaró alól viszont volt ficergés, ha emiatt fázott a fiúcska. Én azt gondolom, hgoy megfázni a szó klasszikus értelmében a szellőztetéstől és a huzattól nem fog, legfeljebb nem érzi kellemesnek - inkább egy felhevült izzadt test és a légkondi találkozása eredményezné azt.

Mi Weleda Havasi gyopár napozókrémet (15-ös faktorú, mindekettőnknek teljesen bevált) használunk. Legközelebb ugyanebből naptejet szeretnék, száraz bőrön picit nehezen kenhető a krém, de az ereje nagy. Johitól származik.

A propos Johi :) mi a címe az új áruházadnak? Mire hazaértem, elfelejtettem, a netbion meg nem találom. No és akkor mikor jövünk hozzátok kertipartizni?: :wink:

indianyo

Bocsánat, naptej és krém 20-as faktor

indianyo

Nuk: a sp = sütőpor? És mennyi?

Indi: köszi a tippet! Azt nem tudom, hogy este nálunk hány fok van, napközben 30! Tegnap végül az ujjatlan body + nagyon vékony pamut rugdalózó + pelus mint takaró kombináció úgy tűnik, bevált. De asszem most akkor jobban nyitvahagyom az erkélyajtót. Csak még kiizzadva teszem le (szopi után) és félek, hogy a vizes haja miatt megfázik. SZóval Johi oldala megváltozott? Akkor már nem úgy lehet rendelni, mint eddig?

Kép
Kép
tinu

Fejlesztő tök jó volt, a pasi egy tündér, olyan aranyosan bánt Rékával!!! Csupa jót mondott, amink van, az nem gond, de rizikófaktor lehet a későbbiekben, szóval jobban tesszük, ha foglalkozunk vele. Úgyhogy jövő héttől járunk!

Indi:
Kendőzés nem probléma, majd legközelebb, most úgyis ég a pofám, hogy ilyen hamar leléptünk, pedig még annyira maradtam volna!!! :cry: :cry: :cry: De az vigasztal, hogy nemes cél miatt jöttünk el!
Légyszi add meg azt a web-lap címet, ahol a szabásminta fent van, elfelejtettem... Előre is köszi!

Votiv:
Jó hülye vagyok! Nektek van vonalas telótok? Mert nekünk favoritunk van, azzal 0ft lenne, ha hívnálak...

Tali amúgy szuper volt, tök jó volt látni, hogy kik tartoznak az "álnevekhez". Remélem bennem nem csalódtatok...

Curse:
Remélem nem bántódsz meg, de a rövid haj sokkal-sokkal jobban áll. A kép, ami a WIWen van és amit ma láttam: 15év korkülönbség minusz, persze a rövid haj javára!!!! Szóval szerintem jobb a rövid!

Az összes baba és kisgyerek nagyon aranyos, Dominót pont ilyen kis csibésznek képzeltem. A pocsolyás dolog nem volt semmi!!! :lol:

nukada

Bocsi, azt kihagytam: csapott teáskanál!!!

nukada

Én Vichy-t vettem, 50-es faktorút. Valószínüleg az én kreolos bőrömet örökölte, de nem szeretném, ha egy leégés után jönnénk rá, hogy az apja fehér bőrét örökölte. Amúgy Zolit is 35-40-sel szoktam kenegetni :shock: :shock: :shock: Magamat meg max 10-sel 8) 8) 8)

nukada

Indi:
Úgy látszik, hasonlóan szelektív a memóriánk... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nukada

Nuk :) hordozós szabásminták http://www.babakozelben.hu Mind a kettőt érdemes megvarrni, a babaerszény jó lesz, amikor már nagyobb a lányod és csak belecsapod ülve és szaladsz a postás elé vagy bevásárolni, a kötős kenguru pedig elöl-hátul kényelmes.
Én pont ilyennek képzeltelek :wink:

Tinu :) Megvan még Johi régi áruháza is, mostantól kettő lesz, egyik reform, másik bio. Csak nekem rövid az eszem.
Piciként egy nagyon vékony kis sapókát vagy egy textilpelust tettem Dé fejére, míg megszáradt a haja. Ebben a melegben talán nem veszélyes nélküle sem - de te úgyis érzed, ha kell valami rá.

indianyo

Köszönöm szépen Mindenkinek a válaszokat a szobákkal kapcsolatban.
Volt egy kis probléma és 4 napot bent voltam a h-ban, ahol csak egy napot volt szobatársam és majd' megőrültem az unalomtól. De most nem volt velem a Baba (ill. a pocakban volt). Azért ha Ő már kint van, nem olyan unalmas egyedül sem, ugye?

Votiv!
Köszi a gratulát. Kisfiú lesz és a lányom iszonyat aranyosan áll az öccséhez. Már neki adta az ágyát és puszilgatja, simogatja, meg jóéjszakát szokott neki kívánni.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok,

Jó volt a tali, minden baba és mama nagyon szépséges ezt ismét megállapítottam.

Indi: kerti partit majd egyeztetjük... az új honlap www.biofalva.hu néve hallgat. Nem biztos, hogy itt megleled amit keresel.

Tinu: megmarad a netbio is csak ez sokkal letisztultabb lesz.

Fanni azt mondja szijasz mindenki és puszilja a monitort......na lefejtem a gépről és magamról..... szép estét mindenkinek
Johi
johanna1975

Nuk,
De hogy haragszom :lol:

Egyébként most lehet, h hülyeség, de ilyen piciknek már lehet kenni a bőrét naptejjel vagy ilyesmivel? Védőnőci azt mondta, h lehetőség szerint ne, mert h eleve kerülni kell velük a napot. Most akkor lehet? :?

Ja és képzeljétek pont ma beszéltünk a talin a fogakról, h még Adélnak egy sincs, hát kérem, pedig van. Sumák mód a bal alsó rece már látszódik és érződik. Tök véletlenül láttam meg, amikor ásított, utána gyorsan megnéztem ujjal is. És tényleg :D

Kép Kép
curse

Sziasztok! :)
Köszi lányom nevében a köszöntéseket (anyósnak is átadjam?, elvégre utána kapta a nevét. és tökjó anyós, inkább nagymama nekem. :D )
Kötsög elte miatt ma is be kellett menni a városba, grrrrrrrrr.

Lakás vs house: utóbbi! Azaz: amíg fiatal vagy és bohó és nem veszed komolyan az életet, addig város, city centre, sok buli, kocsma és mozi kp.ja, amint gyereked és kutyád és macskád lesz, soha többé a redve város.
El nem tudom képzelni, hova tenném a pereputtyot egy lakásban. Pedig 20 évig el se tudtam volna képzelni, h én valaha házba menjek, olyan jó volt a lakás és imádtam ott lakni.

Krém: DM saját márkás kék flakonos cucca, tavalyi, de jó még, 30 as faktor. Fejre vizes sapi, vállat védő laza póló, bugyi.
Éjszakára vékony póló, pizsinaci. Zokni nincs, azt télen is lehúzza, takarót is lerúgja, addig nyitott ablak, amíg le nem hűl a szoba (kb 10-11 felé) és reggelig ez van.
aztán póló csere, max egy bugyi és irány a kert. :)
11ig, aztán be, 3 körül ki.
megyek.
majd leszek részletzesebb és másra is reagáló később..
neet
neet

Votiv:
Most kunyiztam mail-ben IKEA-s játékokat a volt főnökömtől a fejlesztőbe!!! Remélem vevő lesz a témára...

Curse:
Gratulálunk Adél első fogacska-kezdeményéhez!!!! :D :D :D Én azért vettem a naptejet, hogy 1. legyen itthon, bármi előfordulhat... 2. Sajnos kikerülhetetlen, hogy fény érje a gyereket inkább legyen duplán felkészülve az ember. Amúgy a Vichy-re kifejezetten rá van írva, hogy babáknak is lehet, meg víz és homok álló!!!

nukada

Curse, Mása, Neet,
Köszi Nektek is a reakciokat ház ügyben :)

Zuzi,
igen-igen! :D B is imád füvet nyirni meg locsolni meg gereblyézni :) ettöl nem is fosztanám meg, ha nem muszáj. ezért szeretnénk sorházi lakást, saját kertrésszel, vagy földszinti lakást pici kerttel. tudom, hogy nem uaz, mint itt, de több a semminél. majd kiváncsi leszek a Ti tapasztalataitokra ott Budafokon :wink: nézegettem is azt a lakoparkot is, hányas számú a Ti lakásotok? :)

Zsan, Leni,
holnapra Gabi kimenöt kért tölünk (ill. Mersétöl, Csiribiritöl és Ábeltöl :lol: ), mert a Börzsönyben szeretne kirándulni 8)
fibi

Nuk,
Tudom már mint akartam még Neked írni. Én a képek alapján sokkal magasabbnak gondoltalak :) de hát így esik az ember pofára :lol:
És tényleg igaz, h nem lehet elkerülni még minimálisan se a napfényt, de hát gondoltam, h nem tesz annyira jót a bőrüknek :?

Fibi,
Mi volt nst? Bent fogtak? :wink:

Mása,
Dokinál mi volt?

Kép Kép
curse

Fibi,
Most látom, h közben írtál :) de azért mesélj! :wink:

Kép Kép
curse

Na, nemsokára jönnek az éjjeli baglyok, de nem tudom őket megvárni, megyek lefeküdni. Elvégre 8-kor már sütit sütöttem... :wink: :wink: :wink:

Jó éjt!!! Babákok! Hagyjátok anyákokat aluszkálni!!!

nukada

Sziasztok :)

Csak gyors bekukkk, mert Zapának kell a gép (dógozni fog) :? :wink:

Curse és akit érdekel ;)
Voltam dokinál és megkaptam a beutalót az utsó UH-ra, meg vérvételre, meg levette a keneten strepto-akármihez...... Majd két hét múlva mennem kell vissza az eredményekkel, na meg az első nst-s görbéimmel ;)
Egyébként meg nem tetszett neki, hogy mennyire keményedek :( Írt fel Salbutamolt, hogy lazítsa az izmokat, mert baromira meg van rövidűlve a méhnyak :roll: Remélem még min. két hétig odabent marad a kisfickó ;) Legalábbis "megbeszélem" vele ;)

Na húzok, hogy apa ne késő estig számlázzon :?
Holnap jövök, mert akarok rejagálni egy-két dologra....
Szép éjszakát :)

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Mása,
akkor még a végén lehet hogy Veled szülök együtt majd :wink: mert nekem elvileg 2 hetem van hátra :?

Curse,
hát, nst-n jót beszélgettem a bábával, közben Ábel meg ficánkolt nagyokat :D
A szülés lelki tényezöit hoztam szóba, és átbeszéltük az elsö szülésemet (hogy miért lehetett ilyen nehéz...), közben meg nyeldestem a könnyeimet...
(és negativ lett a cervixem :D)
fibi

mai talis képek - elnézést, nem vagyok egy nagy fotós :mrgreen: :lol: :wink:

Curse&Adél1
Kép

Curse&Adél2
Kép

Nukada
Kép

Legifjabb drusza (Nuk Rékája) Kép

Zuz@Bazsó az óriáscsúszda Kép

Recca&Benke árnyékban Kép

Indike&Dominó Kép

Johi&Fanni szintén árnyékban Kép

Jucus és kőcök Kép

Pannus1 Kép

Pannus2
Kép

Pannus3
Kép

Kép

Kép

:D
szrekuc

jaj be helyesek vagytok mind!!!!
tök klassz, hogy Jucusék is ott voltak! :D
Pannus imádnivaló, mééég képet :D

Deni, hát a farkcsontra azt mondta, ugye begipszelni nem lehet, meg kell várni, hogy meggyógyuljon. a sérülés okának a szülés mint olyan lett megállapítva, ennél konkrétabb nem :wink:
a gátseb meg szintén nem variálható már, gondolom ahol sok az idegvégződés a sérült helyen, ott érzékeny maradhat. én is olvastam már olyanokat, hogy egy életen át érezte vki.de most már mit emésszem magam, csak remélem, hogy azért minden jobb lesz.

Indike, hát ma is iszonyú nyafi nap volt, alig tudtam valamicskét dolgozni, Liliróza tízpercenként rázendített :( most próbálok kezdeni vmit a Cannes-i filmfesztivállal :roll:
a csajszóm már most akkora akarnok, mint a fiam, de imádnivaló még akkor is, mikor a maga kis nőcis módján morog meg nyüfizik :D

votiv 8)
votiv

Képek nagyon jóóóóóóóók :D csak Szrek és Ábel hiányoznak roluk :wink:
fibi

Sziasztok!
Talis képek nagyon jók! Ha itthon lettünk volna, meglátogattunk volna titeket (ha ilyen vadiúj notdzsásztríd-ek is mehetnek).

Votiv, elolvastam a születés-sztoridat! Jó, hogy beértetek a kórházba... :D
Ruhaszárítós sztori :lol: :lol: :lol:
És jobbulást!

Neet, Esztidnek boldog névnapot (még épp időben).

Tinu-ne stresszeld magad! Enyim is köhög néha (lehet, hogy tőlem kapta).
Alváshoz (éjjel): rövid ujjú body+vékony kezeslábas pizsi/hálózsák (utóbbi tökre szereti mert összeérnek benne a lábai). Nagyot melegebb lakásban egy szál bodyban altattam. Ablak nyitva nálunk is, de nem a gyerekszobában (viszont annak az ajtaja nyitva). Levegő jó, huzat nem annyira.

Curse, köszi, már sokkal jobb a torkom.
Napozás: a közvetlen napfényt persze kerülni kell, de az árnyékban is van UV sugárzás. Most Babé márkáju, babáknak való, 40 faktorosat vettem (patikában, nem occsó, de nincs illata meg szinezéke). Az a fura, hogy van színe a gyerkőknek. Tavaly a Nagynak Babylove volt, és fehér maradt. Remélem, azért használ... (A Babénak van egy szupi koszmó eltüntető samponja is.)

Fűnyíró nálunk is elengedhetetlen kellék, egy darabig FŰMÉRŐ volt: "Apa le kell mérni a füvet, mert nagy!"

Nuk, Deni egy helyre jártunk! (De én már elég rég...)

Megyek aludni, egész nap barátoknál kerteztünk, nagyon jó volt. És valszeg holnap maradunk a nyaralóban, úgyhogy nem jövök egy darabig, még rídonlizni sem.
Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát! :)
rídonli#

ESZCINEK BOLDOG NEVENAPJÁT! :D

betegecskék gyógyuljanak! :(

Ábelből és belőlem több tonna homok jött ki jól mutatott a kádban :D :D :D

Rídonli, jó nyaral(óz)ást! :D

no jóéjt mindenkinek kidőlés :D

Kép

Kép

szrekuc

Votiv :) hát a cannesi filmfeztivál érdekes... Tarr Béla filmjének fogadtatását minden csatorna és újság másként kommenteli :shock: Tegnap láttam Szirtes Ágit nyilatkozni, annyira klassz nő :)

Nekünk megint volt egy éjszakai ámokfutásunk, fene ezt a viharos időt - mármint gyerek szempontjából, mert egyébként tuti jó

Johi :) Köszi, belenéztem - jó sok a kozmetikum!

Nem hiszek az 50,60-as faktorokban és abban sem, hogy a gyógyszertárban kapható naptej az jobb, mint a máshol. Erről már sok kört futottunk, nincs olyan, hogy 60-as faktor, az ugyanolyan kamu, mint az 5.5 ös ph a bőrnek illetve a Calgon.

Ha esetleg valakit érdekel az átverés- és vegyszermentes hajmosó: mosódió darálva ill. sütőpor nagyon jó - saját magamon tesztelem már egy ideje és csak pozitívat tudok mondani.

Ha pedig már eheti tudatossági dörgedelemmet leadtam, még azt a tapasztalatot is megosztom, hogy a csapvíz klórtartalma elpárolog, ha állni hagyjuk, így most már újra tudunk végre normális vizet inni és nem az ásványvízgyártók zsebét gazdagítjuk - no meg nem növeljük a műanyag palackok mennyiségét sem. Most már Dominó is azt issza.

indianyo

Természetesen Johinak nincs köze az átverős részhez, csak én bénáztam az írásnál - és a nitrátos vízből hiába párolog el a klór, attól még nem iható. De a budapesti víz iható, a Vízműveknél meg lehet nézni, mit tartalmaz - műanyag palackot és szénsavat tuti nem :wink:

indianyo

No, kimaradtunk ebbeől a remke kis taliból :cry:
Mindenki szuperül néz ki - babák és mamák is! :lol:

Indi, engem érdekelne a sampon recipe!!!! :P
No meg hogy a klór az csak úgy el tud párologni???? :shock: (nem vagyok vegyész, furin hangzik, de nagyon örülnék, ha tényleg így lenne!!!! :P )

Ma reggelre sikerült darabokban max. 3 órát hunyni :?
De legalább Hanka alszik - olyan rendes gyerekünk van!!!! :P

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Leni :) nincs recipe, mosódiót eleve por alakban lehet kapni, beleteszed vaízbe, elkevered és rá a hajra. nem habzik, de tökéletesen - és vegyszermentesen tisztít. Sütőpor/szódabikarbóna ugyanígy működik. Lehet almaecetes öblítést alkalmazni utána, de önmagában is megáll. A klórt pedig vegyészektől tanultuk a zöld topikban. Én is csodálkoztam, de működik.

indianyo

ezen olyan jót nevettem
jégkrém-fogyókúra:
http://www.habostorta.hu/hab/zsofi/elet ... _vitalitas

ma megabrutál napunk lesz, mindkét gyerek fél 6-kor kelt :shock: :shock: :shock: aludtam alig 5 órát, Isti már ültő helyében lefordul a kismotorról, de nem hajlandó lepihenni, tuti akkor ájul el mikora fejlesztőbe viszem délben, és a délutáni alvásnak is biztos lőttek, és ha mázlim van, a csajom ma se alszik napközben csak tíz perceket, és leadás van és sehol se állok, mert fél kézzel gépeltem tegnap is áááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Na bejelentkezek egy kicsit (bár tanulnom kéne), de meg kell osztanom veletek az örömhírt, hogy úgy tűnik végre kilábalunk a betegségekből családilag!! :D :D mert ez a május ez katasztrófa volt nekünk, egymás után kaptuk el a különböző nyavajákat, de talán ezután egy jó széri a jön, jaj de jó lenne!! :)

Jut eszembe Neet

csak, hogy ne érezd magad egyedül, nekem 12 tárgyból kellene levizsgáznom és már egy hete tart a vizsgaidőszak, de még majd csak most fogok tudni elkezdeni tanulni, mert eddig vagy én voltam beteg vagy a párom vagy Bendi vagy egyszerre mindannyian...brrrrrrrrrrrrrr na jó, egy két nap tanulás néha belefért, de ennyi vizsgához az semmit se ér egyelőre

na panaszkodás megvolt :lol: :lol:

De jó lehetett a tengapi tali! :) Nagyon szépek vagytok!

Fibi

Én mindenképpen a házat preferálnám, kb. 20 szobával, medencével, szaunával, teniszpályával, olyan nagy kerttel, hogy el lehessen benne tévedni, saját veteményessel, virágokkal, fákkal, bokrokkal, hozzá illő személyzettel. :wink:

Komolyra fordítva én a nagy kertet preferálom, sok gyümölcsfával, veteményessel, nálunk ez az egy hiányzik, mert amúgy a városban vagyunk, nem is túl messze mindentől, mégis kertes környék, sok növény, elég csendes is, csak annyira pici a kert, ami nem is csak a miénk. :? Gyerekkoromban én is utáltam a kerti munkát, de most annyira csinálnám! Úgyhogy mi most arra vágyunk, hogy egyszer vehessünk egy házat valahol vidéken, persze nem túl messze, de ezt is megtartanánk, az lenne az igazi. Kezdhetünk gyűjteni vagy lottózni. :lol:

Alvás téma meg, nálunk olyan meleg van már most, hogy Bendi kizárólag meztelenül hajlandó lenni a lakásban és este amikor már elalszik, akkor rácsempészem a pelenkáját, úgy alszik. Takarót is néha rácsempészem, de előbb-utóbb lerúgja.

Minden betegnek jobbulást kívánok!!!!

Most megyek tanulni, várnak a vizsgák, brrrrr

ruz
ruzicsky

A képek nagyon-nagyon tutik!
Tényleg minden csajszi milyen kis gömbölyű! :lol: Nuk, te is olyan édes vagy!!! Remélem, legközelebb végre el tudunk mi is menni és akkor élőben is találkozunk.
Ezeket a tuti kis sapókat hol lehet beszerezni? Melyik üzletben nyomuljak?

Hát ma éjjel is paráztam egy (már kisebb) sort. A tegnapi kombináció is nagyon melegnek tűnt az éjszaka egyik felében Tündének, viszont reggelre meg annyira lehűlt a levegő (csak a hálóban!), hogy fáztam. Gyorsan felkeltem, tettem egy vastagabb takarót a gyerekre, dehát nem tudom...

Kép
Kép
tinu

Tinu,
Nálunk Adél a köviképpen aludt tegnap este. Bealudt olyan 9 körül rövid ujjú bodyba és zokniba, gondoltam nem baj, mert van még 10 körül etetés. A csajom abszolút nem akart felkelni, így ráadtam a hálózsákját és betakartam egy pléddel (amit fél órán belül lerúgott). Nálunk van hőmérő a gyerekszobába (pont ezért vettünk, h tudjunk viszonyítani), tegnap este 27 fok volt. Lehet, h nektek is hőmérőzni kéne és akkor könnyebben tudnál dönteni. A miénk még a páratartalmot is méri.

Kép Kép
curse

Tinu:
"Tényleg minden csajszi milyen kis gömbölyű! Nuk, te is olyan édes vagy!!!"
Meg gömbölyű.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nukada

Ja és reggel már nem volt rajta zokni. Nem tudom h csinálta, de az egyik zokni ráadásul a hálózsákon kívül volt :? :lol:

Kép Kép
curse

Na, megyek, adok a bőrráknak... Meg olvasgatok, új Leslie L. Lawrence-t. Szellemek vannak a sztoriban, ezért csak nappal, illetve, ha itthon van a Zoli, akkor merem olvasni. (én tényleg(!!!!) félek a szellemektől és a farkasembertől)és ez nem :lol:

nukada

Tinu :) ha az ár is lényeges a sapóknál, akkor a Mária Nagykert ajánlom, ha dől a lé ezerrel (:mrgreen:), akkor bármely gyerekruha-boltban :wink:

indianyo

Adél a parafenomén!!! Átvarázsolja a zokiniját a zárt hálózsákon.Lehet, hogy Copperfield is így kezdte...

Rékát rövid ujjú bodyban raktam le, de az 1-es etetésnél ráadtam a hálózsákot és a lábacskájára tettem a paplant. a testét polár pléddel melengettem.

nukada

Középhaladó felhasználó lettem!!!!!!!!!!!!!!

nukada

Nuk: gömbölyű és édes! :wink:
Curse: hogy adod rá a gyerekre a hálózsákot, ha alszik? :shock:
Ma asszem elmegyek hálózsákot venni. Nekem csak vastagabb típus van itthon, abba belefő.
Nuk: ezt nem is értettem. Szóval a hálózsákra tettél még egy polár plédet? És Réka nem akart meggyulladni?

Kép
Kép
tinu

A mi hálózsákunk nagyon vékony, a CORA-ban vettem a múlt héten. Hál Istennek nálunk nincs olyan meleg. Inkább betakartam, mert hideg volt a keze-lába. De ez már hajnalban volt, nyitott ablaknál, tehát olyan 21-22 fok lehetett bent.

nukada

Neet,
Neked továbbra is hajrá!!! :) Mikor lesz a megmérettetés?

Nuk,
Remélem nem bántottalak meg a magasság dologgal, csak annyira modell magasságot képzeltem el a képek után :oops: :oops: :oops:

Mása,
Ne aggódj a keményedés miatt, Levente megvárja a megfelelő időpontot :wink: Egyébként én már 26 héttől keményedtem, szal én már akkor szedni kezdtem a salbutamolt. Engem is ugyanúgy beparáztatott, meg már egy ujjnyira nyitva voltam és mégis egy héttel továbbhordtam Adélt :wink:

Fibi,
Ficánkoló Ábel :D Gratula a negatív eredményhez :) Szerintem minél többször kibeszéli az ember a szülés alatt történteket annál könnyebb lesz, legalábbis ez segíteni szokott és a bába is képben lesz, könnyebb lesz neki segíteni lelkileg :?

Szrek,
Köszönjük a képeket :) és tényleg rólatok meg nem készült :oops: :(

Votiv,
Kitartás!!!

Tinu,
Nehéz volt, mert közben felsírt, de szerencsére, gyors voltam és visszaaludt. Gondolta magában ne buzerálj anya, alszok :lol: Az meg egy más kérdés, h reggel meg ő nem hagy aludni :evil: Kis öntörvényű :lol:

Kép Kép
curse

Na fogmosás közben kitaláltam. (Ígérem, ezután már hanyagolom a témát.) Este majd adok rá egy rövidujjú bodyt és betakarom egy vastagabb pamuttakaróval, aztán az éjjeli etetésnél (ami nemtom mikor lesz) ráadok egy hálózsákot és csak pelussal takarom be.

Nuk: 21 fok? Az tök hideg. Brrr. :) Nálunk most van 26 fok reggel (még nem süt ide a nap). Szerintem hajnalban azért jó pár fokkal hidegebb lehetett.

Kép
Kép
tinu

Tinu,
Nekünk is corás hálózsák van, elég vékony. Egyébként itt már a többiek is mondták és a védőnőmtől is hallottam, h a végtagok azok hidegebbek szoktak lenni (de hogy miért :? ) nem feltételnül kell azok miatt aggódni.
Nálunk télen volt kb. 21-22 fok a szobában, akkor viszont rendesen fel volt öltöztetve a csaj (rövid ujjú body, hosszú ujjú rugi, hálózsák és a tetejére pléd).

Kép Kép
curse

Na az utóbbi hszemet rendesen összevegyítettem, szal Nuk neked is, nemcsak Tinunak :oops: :lol:

Kép Kép
curse

Sziasztok!

csak hogy ne maradjon abba a téma :mrgreen: Kenguru Goldban lehet kapni hálóruhákat, mindenfélét, sztem az megoldás; Ábel mindig hálózsákban aludt (egy-két nagyon ritka kivétellel) és most is úgy alszik, rá pedig most hálóruci vagy a rövidujjú body megy, amíg hűvösebb volt, addig meg hosszúujjú

Curse,
nem baj teszek én ide fel elég képet és különben ez így van jól ;) :D

egyébként azt hittem nem létezik még egy olyan kis szumós, mint az unokahúgom, de aztán megvizsgáltam Pannát és de :mrgreen:

Kép

Kép

szrekuc

nálunk meg az a gond, hogy a feje izzad a dednek napközben és marhára idegesítheti, mert két kézzel vakarja :? gondolom viszkethet neki, ahogy folyik rajta a víz :( pedig tegnap vágtam a hajából, de hétvégén akkor újra nekiesünk...

A képek tök jóóók! Kár, hogy nem voltunk!

Ruz: drukk a vizsgákhoz! Én se nagyon izgatom magam miattuk még van 5 napom vagy hogy az elsőig...szal időm mint a tenger :)

Votiv: kitartááááááááááááááááááásss :)

Deni: olyan bélgép lett Kamilla, hogy lassan olcsóbb lesz ruházni, mint etetni :o :P Holnap mi is veszünk a piacon tejcikét és akkor újra megy a kakaó neki, szal lehet, hogy vasárnap már mi is a kakaóóó kiáltásra kelünk. Mielőtt letettem aludni épp az ebédet kereste a konyhában :lol: mondtam, hogy várjunk má még vele egy kicsit, most volt reggeli :o :lol:

Fibi, Ruz: kertészkedés - én valszeg azért nem utáltam gyerekkoromba a kertimunkát mert 1. nem volt kötelező, 2. Nagyim nagyon élvezetes meséket nyomott közbe, meg mindenről elmondta, hogy mit kell vele csinálni meg csupa érdekes dolgot és marha büszke voltam a tudományomra ;)

Curse: képzeld tegnap kaptunk az outletbe babakocsit, szal tárgytalan akkor a kis biznicünk :) A színe annyira nem tetszik, de letojom, a többi része tetszik. Maclaren típus, kerestem a Ferrarit de az nem vót 8) Van valakinek ilyen márkájú kocsija? Ha jók a tapasztalatai akkor ossza meg velem, ha rossz akkor NE! :)

Rylie
rylie

Rylie:
Az egyik itteni anyukának van Mclarenje, ő azt mondta, hogy meg van vele elégedve. Bár én úgy hallottam, hogy a Ferrarinak tényleg jobba felfüggesztése... :lol: :lol: :lol: :lol:

Curse:
Én azért szoktam a lábiját nézni, mert én utálok arra ébredni, hogy a lábam fázik. Most kint héderel rugiban+pelussal azért letakartam, már a biztonságérzet miatt is.

Nálunk most van 24 fok.

Kerti party-t itt is lehet csinálni!!!

nukada

Dehogy rugiban, mindjárt rámhívjátok a GYIVI-t. Persze body-t akartam írni... És ráadásul olyan jó sárga, csak úgy jönnek rá a tetvek... :lol: :lol: :lol: :lol:

nukada

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: