Apuka ruha:
most olyan 1000 ft körül van asszem, de nekünk nem kellett venni, mert az apósom orvos BEBEBEBEEEEEEEEEe, és kaptunk tőle 2 csomag steril műtős cuccot, és most is azt visszük...
de a lényeg, h KELL. Utcaiban biztos,h nem lehet.
Kórház:
nagyon szarul lett kivitelezve egy talán nem teljesen halott ötlet.
Az,h mindenki ott szül ahol akar, nem épp a legjobb, sztem a szinvonalat kellene feltornázni, és akkor nem jutna eszébe egy 16. kerületinek,h átbumlizzon a városon a sztimrébe.
De, én igenis FASZOS leszek, ha amiatt nem lehetek együtt a gyerekemmel, mert nem körzetes kismamik fekszenek az ágyamon

mert legyen már vmi "előjogom" ha telt ház van, és én olyan szerencsés vagyok, h a Jósiten ide teremtett a 11. kerületbe.
Ugye ez azért érthető????????????
nem az a bajom, h "külsősök" idejönnek,hanem, hogy máshova nem tudnak menni!
Aztán meg, mit mondott még BS a ML-án:
1. július egyig van SZABAD ORVOS és BÁBAVÁLASZTÁS. Az, hogy addig VAN, azt jelenti, h utána VALSZEG NEM lesz! Még pénzért sem! Tehát, jöhet ide bárki bárhonnan, azért FIZET, de a dokiját NEM fogják behivni még PÉNZÉRT SEM!
Lényeg a LEHET-en van, ő is ezt mondta, de azért egy kicsit több, mint a LEHET.
Azt is mondta, egy nagyon jó oldala lesz a dolognak, a dokik legalább 10 évvel tovább fognak élni! Nos, ebben azért van vmi, nem???
És mondta,h ne ijedjünk meg, mert itt minden orvos, bába csúcsszuper, khmmm...
És ilyenkor jön a Zuzi-féle paradoxon, tehát, sokan azért adnak pénzt egy bizonyos orvosnak, h NE TURKÁLJON BELE a szülésbe!!!!!!!!!!!!!!!!!
és ez valszeg nem megoldható az ügyeletessel, mert lehet, h jó szakember, de imád beletapicskolni a dolgokba!
Áprilistól-júni 30-ig lesz a káosz, mert ugye saját dokid még lehet, de már egy csomó kórházat bezártak, igy azok egy része ide jön, szóval hmmmmmmmmm...
Geréb Ági:
most hallottam szintén BS-től, elvégezte a bábaképző-akármit, és igy ő most már hivatalosan BÁBA. Ugye jó ideje nem orvos már, hiába végzett az orvosin.
és sztem GÁ a legritkábban van jelen a szüléseknél. Recca????
Viszont "segitő" MINDIG van, nem???