Inari
TUDTAM,TUDTAM,TUDTAM.......
Potyogtak a könnyeim mikor olvastalak,annyira örülök nektek nagyon nagyon szoritottam hogy ne kelljen átéljétek ezt a méhenkivülis borzalmat.Jöhet a kismamanaci
Gigi
Örülök hogy jobbanvagytok!
Dia
Remélem már ti is jol vagytok!
Enigma
Megy a gyogypuszi,rosz lehet igy apa nélkül,föleg hogy még nyügösek is vagytok de annyira ügyes anyuci vagy.Rég láttunk képet a babokrol.
Nikosz
Gyönyörüek a babák,olyan édik,és jo nézni öket meg álmodozni hogy egyszer talán mi is átélhetjük ezt a csodát.
Katácska
A kutyus tündi-bündi.Hogy teltek az elsö napjai nálatok?Sirt sokat?A miénket mikor elhoztem ilyen picin 3 északa nem aludtam babusgatni kellett mint egy gyereket,ugy sajnáltam hiányzott neki az anyucia meg a tesoi mert akkor lett elválasztva tölük.De nagyon igyekesztem potolni öket aztán pár nap mulva megnyugodott mert érezte hogy jo helyen van.
Timi
Most hosszunak tünik ez az egész de gyorsan eltelik az idö meglátod.Mondom én aki állandoan harcba vagyok vele.
Roxál
Mikor kapod meg a babokat?Már tudod?Nagyon szorittok hogy minden rendben legyen.
Vanda
Hogy van a kutyusod?Nő már a szöre vissza?
És te jol vagy?Azonkivül hogy most kicipeketted magad kis lelked rendben jött?FElkészültél az ujabb menetre?Mindjárt lejár a 40-en nap!
Stella
Hogy vannak a haspokok?Pihiztek?
Wish
Ugy sajnálom pedig nálad még reménykedtem,hogy hátha.
Drága lányok annyira aranyosak vagytok,és annyira jol esik a vigasztalo szavaitok,amire most nagyszükségem volt,és van.Ma voltam a Dokinknál,most jöttem haza.Nagyon aranyos volt,sokat beszélgetett velem a kis lelkemmel mert látta hogy nagyon ki vagyok.Ö is nagyon dühös volt,már tegnap a telcsiben is mikor felhivtam hogy mi van nagyon csunyát mondott még ilyent nem hallodtam tőle.Hát nagy valoszinüséggel a láz tett be most nekünk.Elküldött genetikára,de valahogy semmi kedvem hozzá,meg szerintem és szerinte is nem hiszem hogy baj lenne azzal a részével,de mivel a harmadik sikertelen le kell fussuk ezt a kört is.Még nem tudom hogy hogyan tovább de azt hiszem most legalább egy fél évet kihagyok.Elfáradtam.
Lányok
mindenkit puszillok,akit kihagytam azt duplán puszillok!

- nem győzöd majd kapkodni a fejed. Paptibi gyorsan elintézi a dolgokat, márc 9. mindjárt itt van! Szerintem nem érdemes mindenféle kezelésekkel bajlódni, nem szokott sikert hozni, az idő meg megy... Timikém, ha lombik, akkor lombik, ne félj tőle!!!! Képeket rakok fel hamarosan. Puszi neked!!!