ded ordít, úgyhogy csak röviden....
Móni!
Hát alvás az nálunk nem igazán van

Amúgyis ez az a dolog, ami miatt ki tudok készülni, szerintem semmi bajom nem lenne, ha legalább akkora alvásigénye lenne a gyerekeimnek, mint nekem

Pannus csak akkor alszi nap közbne, ha kendőbe teszem és megyünk B-vel a játszótérre. Csak elég nagy meló, pl B elesik, vagy valaki elveri és elkezd bömbölni, akkor még őt is fel kell emelnem vígasztalni, hát, elég szánakozóan néznek rám, ahogy a két gyerek lóg rajtam

Viszon menni kell, mert B is egy igazi energiabomba, alvás persze minimális, de reggeltőkl kezdve üvölt, hogy menjünk!!!!! És persze az öltözést ő is fogócskának fogja föl. Én ilyenkor mondani szoktam, hogy oké, akkor maradunk itthon. Ez általában segít......
Ancsi!
Először is Boldog Lencsenapot!!!!!!!!
Játszótér: szerintem ez nem következetesség kérdése, hanem életkor és fejlettség. Ezt úgy értem, hogy pl. amíg nem tud felmászni a csúzdára és lecsúszni, és ezt nem élvezi, addig tényleg előlről fog felmászni. B amióta felmászik, azóta annyira élvezi, hogy eszébe sem jut alulról mászni, míg régen ő is ezt tette! (múltkor mnessziről láttam, hogy hason csúszott le

, majd megy vissza a létrához és kiabál, hogy nagyon jó!!!

)Szerintem minél többet mentek, annál hamarabb rájön ezekre a dolgokra! A játszótéren egyébként alapszabály, hogy szabad mások játékával játszana, csak hazavinni nme szabad! Ahova mi járunk ott ez működik, nincs is baj belőle. Mi már csak azér viszünk játékokat, hogy a többieknek legyen mivel játszania, mert B úgyis máséval fog
hazajövetel: mivel nálunk is állandó hisztivel ment, most viszont Pannustól nem tudom őt lefogni, ezért marad a mazsola

így magától bemászik
egyébként gyerekszáj: B mostanában a keresztnevünket mondogatja (biztos hallja, ahogy dumálunk, és magában mondogatja. Tegnap ezt mondja: Tomi, mi újság?

feküdtünk a röhögéstől!
Votiv!
SAjnálom, hogy nem jöttök, de megértem

Autósülés továbbra is nagy kedvence lesz Istinek, lehet benne hintáztatni a hugit

Meg lepihenni
Deni!
Ez a bokszzsák jó ötlet, lehet kellene egy B-nek, és akkor mást már nem ütne
Kismamik: jaj, nekem is olyan nehéz volt, főleg, hogy B még olyan kicsi volt, hogy nem értette meg, hogy nem veszem föl. Sokat gondolok Rátok, nagyon stramm csajok vagytok!!!!!!
Védáékat sokszor pusziljuk!!!
Kátya!
Remélem, hazaengednek!!!++++++++++