Hú de jól hangzik ez a salirecept! na meg a pizzák gondolatára is éhes leszek rögvest

úgy látszik ma is dőzsölünk a fincsi kajákban

(szegény Votiv, nincs menekvés

)
Curse

Nagyon jól teszitek, menjetek csak bulizni egy kicsit!! Ded nagyon jól meglesz nagyiékkal
Votiv

Köszi, mindig tanulok vmit

Egyébként nagyon jól hangzik ez a könyv, bár ha tényleg ilyen sérülékeny, akkor nálunk is később lesz aktuális. Pocak jól van, csak néha úgy érzem nem férünk a bőrömbe

Te is érzed néha, hogy mindjárt "kipukkadsz"? és nem a kajától...

És legalább már tudom, mit süssek a jövőhéten
Nuk

Muszáj választani? Mindkettő nagyon jól hangzik

Én is szeretnék egyszer eljutni vmi keleties étterembe, ill. már mindenhol vannak ilyen büfék, csak olyan hülye parázós vagyok, pocakkal nem merek reszkírozni, hátha vmi fűszert vagy alkotót nem bírna a gyomrom, de ha kistesó megszületik és már nem lesz hasfájós és nem kell vigyáznom és-és-és... na akkor első utam oda fog vezetni
Fibi

Jaj de jó, hogy Bálintod ilyen gyorsan javul!

Ez a jóga szuperül hangzik! És pláne jó, hogy ilyen sokmindenhez ért a nőci

Most kezdtem meg pont az új doboz MagneB6-ot, sztem ez már kitart,amíg kell, de azért köszi! És nem azért van a Bvitamin, hogy jobban felszívódjon a magnézium? Na meg hogy legyen mire fogni, amikor az ember meglátogatja a hűtőt...
Tinu

Nekem rövid és hosszú i-vel is tetszik az Aliíz
Johi

Fannika édes lehetett a könyvtárban! Ez egyébként melyik könyvtár? Van ott külön gyerekrészleg? Sajna Bálint elég könyvszétszedő, kicsit félek őt ilyen helyre vinni