Reggelt!
Próbálok válaszolgatni, kiürült a ház.
Zuz,
jóbarátos falak rulnak! MI is színzetünk kissé, de csak haloványan, hogy ne kisebbítsük optikailag a pici házikónkat.
Johi,
Fanni jobban van? +++
60 napos Nukada,
karfiolleves rulez, nem ettem ezer éve!
Amerikai Szépséget ezer éve láttam egyszer, de megnézném újra mert tetszett!!
Ösztöndíj: nekem átlagosan annyi volt, hogy a bkv (diák)bérlet fussa belőle.

Most egy kicsit több (4.5 voltam előzőleg), de ha felnőttbérletet vennék, max egy hamburgerre maradna utána...
De gondolom, ez is sulifüggő.
Fibi,
2éves státusz kimaradt, minket senki nem hív sehova.

De ez azért is lehet, mert tudják, h bölcsis és ott úgyis nézegetik őket, rendszeresen, még fogorvos is. Sztem ha zavar, vidd le a védőnőhöz, oszt annyi.
Fodrászhoz nem mertem elindulni Eszterrel. Kivátram egy szombatot, amikor apjuk ráért. Azóta növesztem.
Macs,
vau
Szia Gigi, éljen a te Bálintod is!
Vica,
enyém pasi bemegy az első szembejövő bótba, és onnan hoz nekem vásárfiát, és még egyik sem ment vissza.
És köszi a kérdést, egy ujjon is megbírom a 60 kilómat.
És almához : egészségére!
Ábel tudja, mitől döglik a légy... nagyon jóóóóó!
Nukada,
nálunk nemsokmindent találnál, ami NEM ikeás.

Beleszerettünk, csak ott vásárolunk. Ugyan van egy kikás komódunk, de azt nem lehetett otthagyni (30 helyett 13 ezer volt és pont passzol).
És igen, Eszter is szrájkol, nem megy szerdán bölibe.
Elvileg van ilyen összevonott csop a sztrájk idejére, de most elég kusza a helyzet: elment a kedves Klári néni, a másik kettő Eszternek nem (Sem) szimpi, nem is szól nekik ha pisilni kell, naponta 3x bepisil, most aszonták, megy vissza a pelus, mert ez nem szobatisztaság, csak ha megbízhatóan szól... ugyan próbáltam megértetni velük, hogy 2 hetet itthon volt az ujja miatt és közben eltűnt a kedvenc nénije és adjanak neki időt, hogy vissza és átszokjon, de beintettek. Nem kell pszicjológusnak lenni, h az ember megértse pedig.. mondta is Eszter: "Klári néninek szólok, ... néninek Eszci nem szól... nem kell bölcsi... Klári néni aranyos, .. néni nem ajanyos...." Erről ennyi. Tudatosan nem szól, h pisi van. Bosszantja őket a kis csibész... nem tudom, sírjak vagy nevessek, de iagaz van sztem. És azt sem értem, miért engednek el félév közben egy nénit a piciktől, akiknek az is számít, h kék vagy piros bögréből isznak, nemhogy melyik néni vigyáz rájuk... nem???
A 6-8ig összevont csop kérdése meg: zuram 3/4 8ra viszi Esztert, így nagyjából beér 8ra dolgozni, de Eszter nem egyszer egyedül van!!!! Nem tom, más hányra jár dolgozni, de nem egy gyerek van 9re hozva!!
És igen, a legbazimesszebb bölibe vették fel, nem oda, ahova jelentkeztünk, ami tőlünk kocsival is majdnem félóra (mondjuk 20 perc), de bkvvel úgy másfél óra, de jó esetben is 1 és negyed. Tehát ha viszem, hazajövök, érte megyek, hazahozom, az üszkve 4.5 óra utazás nekem. Fincsi. A diploma és nyelvvizsga mellé venni kék egy jogsit is.... hamarost!
Hupsz, kissé floodoltam, bocsi.
Barbi,
jó a szöveg, bár ismertem már. A legjobb: nem tudod, mikor volt utoljára leengedve a hajad. Dehogyisnem! Amikor mentünk be a H-ba szülni.
neet