A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Most ez a kedvencem, ugye nem baj, ha megmutatom?:
Kép
lindicita

[quote="rylie"]A írta:ryliencsi: nemtod véletlenül, hogy hányig van nyitva a skála???

úgy tudom este 8-ig!

Gréti!
nagyon szép kislány vagy! :)
ancsipancsi

Olyan jó, erős tapadókorongot,a mivel a csempére feltehetnék egy hálót Domicsek fürdővicikvackainak, nos olyat hol árulnak?

Lindi :) szép kedvenced van :)

indianyo

Ancsi: köszecs

Lindi: Gréti nagyon szép kislány- mi lesz veletek pár év múlva??!! :)

Indi: szerintem nem találták fel még az ilyen tapadókorongot csak max ipari méretekben :)

Jaj és a Veszedelmes Viszonyok fan klubba én is jelentkezem - iiiimmmááádom J. M-et egyenesen imádom a sarkában bújkáló kis gonoszkodó mosolyáért...áhá
és láttátok a Cruel Intentation vagy hogy volt a címe remake-t? Asszem vmi Rejtett játékok vagy mi a szösz volt magyarul, na ebben a Ryan Phillipe játszotta Valmontot és tökre a J.M. szájmozgását próbálta utánozni - annyira nagyon látszódott, hogy másolni próbált, de persze nyomába se ért JMnek!!

OFF:
tud valaki egy jó pedikűröst ajánlani??? Vagy esetleg megoldást arra a problémára, hogy gyűrűslábujj belső felére jött szerintünk tikszem Anyukám lábára, és marhára fáj neki, persze sebésztől fosik..a tikszemet egy pedikűrös is ki tudja irtani nem?? VAgy mit kell vele csinálni, hogy elmúljon? Sajnos elég hülye helyen van és a tyúkszemtapaszt nem tudjuk odaaplikálni neki és nagyon fáj neki, ahogy a kislábujja hozzáér :( Van esetleg ötletetek??
MEGA OFF vége.

Rylie
rylie

Először is Boldog névnapot minden Áginak, Ágnesnak!

Fél 4-től tali? Ott a helyünk. Ha más nem egy alvó Rékával. :wink:

Tinu, nagy gratula, de ugye tudod, hogy fényképpel kell dokumentálnod, hogy milyen szép! :wink: :lol:

Recca, nincs mit!
zanza

Gréti igazi királykisasszony!
zanza

Rylie!
nagyon sok feldolgozás készült az eredetileg francia regényből. számomra a V.V. a legjobb.

Indi!
nekem FAckelmann Tecno (cikksz.:16113(7) )van, de sehol nem találom a neten. nem szokványos, hogy csak oda nyomod és leesik, hanem egy bizonyos módon kell feltenni (kampójával úgymond vákuumot képez) és sosem esett le még eddig. de nem ez az: http://www.fackelmann.hu/webset32.cgi?F ... @925271719
sajnos még a német honlapon is csak a nevét találom, de fotóját nem. én a Spárban vettem kb. 700 Ft volt a kettő, de nagyon nem bántam meg!
ancsipancsi

jó talizást nekte délutánra - irigyrylie :)

képdokumentáció a szülinapról
Kép
Kép
Kép

és a nyomi kis tortám amin volt tűzijáték is azért :)
Kép

Abbahagytam :)

R
rylie

Indi!
egy orosz honlapon megtaláltam a képét, de csak nagyjából ilyen nálunk. http://www.hoztorg.ru/img_big/16113.jpg

Rylie!
én nem pedikűröshöz, hanem bőrgyógyászhoz vinném. tudok ajánlani egy jó maszekot, aki nem szállt el az árakkal. a topicban már ajánlottam, és úgy tudom ketten is kihasználták a lehetőséget.
ancsipancsi

Rylie!

Google-ba beírod, hogy gyógypedikűrös, szerintem ők vállalnak ilyesmit.

MOM: szerintem mi fél 5-re tudunk ott lenni, nálunk akét gyerek diktál :lol:

Gréti csodaszép :D

Indi!
Tapadókorong: fürdőszobafelszerelés boltban szerintem lehet. Mi vettünk fém polcot, és ahhoz is adtak, de a végén férjem inkább felfúrte. Csak szerintem a tapadókorongot kidobtuk :?
Kérdés: Te hálót hol veszel?? mert nekünk is kellene, de amit a bababoltokban lehet kapni nagyon drágák, 3-4 ezer forintok :shock: , annyit meg nem ér........
zuzmo1

ja, és a háló engem is érdekelne :). kellene horgolni egyet, vagy mi? :)

Rylie!
nagyon jók a képek, Kamilla olyan szép!!! (tetszik a falszín is!)
ancsipancsi

Rylie!
Kamilla de szép!!!!!!!!! Szerintem klassz a torta is! Amit én csináltam B-nek, az a kuában végezte, de bio volt, úgyhogy nem szennyeztem a környezetet :wink: :lol:
zuzmo1

fehérvári úti csípőszűrés:
felhívom őket, hgy adjanak már ip-ot. Erre: először személyesen be kell mneni, hogy felvegyék a gyerek adatait, utána tudnak telefono ip-ot adni :shock: :twisted: :lol: Most sírjak, vagy nevessek......
zuzmo1

Indi, Mária bababoltban kb. 1200 Ft-ért vettem. :wink:

http://bebibolt.hu/images/reerfurduhalo_LRG.jpg
zanza

Ancsinál a megoldás: horgolni fogom a hálót hímzőfonalból :)

Ancsi :) köszi!!! Akkor a Sparban keressem ezt a cuccot? Muszáj így megoldani, mert anyám állandóan behajigálja a szennyeskosárba a játékokat - én meg minden fürdés előtt moshatom őket egyenként, utálom.. így legalább csak belehajigálom őket a hálóba és kész.

Rylie :) tortareceptet kérek! Kamilla ezzel a gyönyörű katicás virágcsokorral - címlapfotó :)

Szrekuc :) még te is adós vagy Ábel sajttortájával!

indianyo

Indi!
megnézem majd, hogy nálunk egyáltalán lehet-e még kapni, mert anyósom is szeretne ilyet.
ancsipancsi

Ancsi: jaa tényleg de hüje vagyok! Hát persze, hogy van ebből egy rakat feldolgozás... szal az amit én brekegtem vmi modern felfogás amcsiba játszódik még a Sarah Michelle Gellar is játszott benne meg a Ryanné is a nemtom hogyhivják dr Szöszi vagy ki a rák..

Zuz: :shock: :lol: hát ez tényleg egy ilyen szitu amin az ember kínjába tud csak neveteni???!!

és azért kérdeztem tőletek ezt a pedikűrös izét mert olyan kell aki nem totál ismeretlen és nem valami hentes aki rögtön levágná Anyám lábát...szal Ancsi dobd át az ismerősöd elérhetőségét plíz!

elvileg a mi tortánk is biotorta néven fut de én nem vettem hozzá külön bio termékeket hanem abból csináltam ami itthon volt:
(Amúgy tej és cukormentes)
HSZ:
25 dkg mazsola
2 közepes alma
7dkb finomliszt
7 dkg grahamliszt (én sima lisztből csináltam)
egy teáskanál sütőpor vagy szódabikarbóna
késhegyni fahéj
2 tojássárgája
1dl étolaj

forró vízben áztatni a mazsolát jó puhára, majd összeturmixolni botmixerrel, közbe a két sárgáját az olajjal összekeverni ehhez jön a mazsolatrutyi, majd jön bele a liszt+sütőpor+fahéj, aztán jön bele a két reszelt alma.
Ennyi. forró sütőben kb 30 percig sütjük - tűpróba kell
Egészségetekre :)

fotógratulációkat köszönjük 8)
látom fel sem tűnt senkinek a gyermek első bilisérója :mrgreen:

Rylie
rylie

Indi!
lehet, hogy most hülyének nézel, de mamám anno tudod miből horgolt nekünk ilyesmit? van az a műanyag zsinórféle, amit mi szőlőkötözésre használtunk. tudod, több színben kapható és szálakra szedhető. na, ő fogta a kötözőzsinórt és horgolt belőle nekünk zsákot, meg ilyeneket. ez rögtön lepergette a vizet, hiszen műanyag. tudom, hogy szebb és egészségesebb a hímzőfonál, csak az nem tartja majd magában nagyon a vizet?
ancsipancsi

Sziasztok!
Először is köszönöm mindenkinek a névnapi jókívánságokat!
Másodszor: az éjszakám egy horror volt, olyan szinten be volt dugulva az orrom, mintha viaszt öntöttek volna bele, alig aludtam 2-3 órát. Persze normális orcsepp nem volt itthon, Emmáéból meg hiába öntöttem magamba a fél üveget, meg sem kottyant. Lefekvés előtt pedig inhaláltam, infralámpáztam, de semmi hatása nem volt. Ma viszont dől az orromból a cucc, ég és könnyezik a szemem, szuper :cry: :cry: :cry:

Úgyhogy minden betegnek - helyzetüket átérezve - mielőbbi gyógyulást kívánok!

Zsanciról tudtok valamit?

Tinu!
De jó, hogy jelentkeztél, és ne aggódj, szépen belejöttök mindenbe! Várom én is a képeket és a történetet.

Ildi!
Isten éltesse sokáig Timit!!!
Te mikor kezded a munkát?

Rylie, Lindi!
Csajaitok csuda helyesek!

Jaj, most ennyire futotta...

Vagyis még egy kérdés a homeó tudorokhoz: Emma továbbra is ébred éjszakánként, és mivel többen emlegettétek a coffeát, kipróbálnám. Valaki megírná pontosan, hogy mi a neve, és Emmának hányas potenciált adjak? Egyáltalán érdemes lenne vele próbálkozni? Valamikor megyünk Gazdagrétre, és beugranék a patikába. Köszönöm előre is!

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok!

Köszönöm a szülinapi jókívánságokat Timi nevében!:)

Lindi!

Gréti nagyon jó ezen a képen!:) És neki is szépen megnőtt a haja!

Rylie!

Jók lettek a szülinapi fotók Kamilláról!:) A torta is jó!!!:) Az én biotortám, amit Timi első szülinapjára sütöttem teljes mértékben használhatatlan lett!:)
Tyúkszem ügyben, szerintem mégiscsak a tyúkszemtapaszt kellene valahogy odaaplikálni, esetleg ragtapasszal!

Manóka!

Ápr. 2.-án kezdem a munkát, addig meg olvasok, készülök majd ezerrel, meg bejárok párszor, hogy ismerkedjek az új környezetemmel!:)

Egyébként én is majd meg döglöm, olyan vacakul vagyok! Éjszakai alvás nuku! A tüdőm és a gégém is fáj és folyik az orrom ezerrel, hangom semmi!:( Iszom a Coldrexet, utálom az ilyen lötyiket, de már nem bírom tovább, hátha jobb lesz!

Könyvelés (társasházi) ügyben akkor nincs ismerőse senkinek? :( Kár! Azért köszi!

ILdi
ildi76

MAnóak :) Coffea Tosta és C9 vagy C15 Boironból , D12 Remediából. Több variációt hallottam, Boironos füzet 5-kor és elalvás előtt ajánl adni 5 bogyót. Nekünk - bár Domicsek a nagykönyvi izgága, nehezen elalvó gyerek - nem használt.

Gyógyuljál!

indianyo

Ildi!
Sajnos nekünk nincs könyvelö ismerösünk (pedig néha jól jönne...)
Gyógyulást neked is!
manoka11

Indi!
Köszönöm szépen, megpróbáljuk beszerezni, hátha...

Gazdagrétre az Emma gyógycipőjéért kell mennünk, amit az ortopédus írt fel, ma hívott a cipész, hogy elkészült. Viszont marhára ki vagyok akadva, mert közölte, hogy dec. 1-től már az új árak érvényesek, és 10,200ft a cipő. Korábban 8,500 körüli összegről volt szó, mindkettőt pofátlanul soknak tartom egy gyerekcipőért (receptre!!!), pláne amennyi ideig hordani tudja. Egyszerűen nem hiszem el, hogy erre nincs olcsóbb megoldás.
Szerencsére Emma a kezdeti tiltakozás után már ő maga kéri, hogy masszírozzam-tornáztassam a lábát.
manoka11

Közben ezt találtam a neten (mondjuk ebből csak az első rész érvényes Emmára):
Az a gyerek, aki éjjel 12 és 3 óra között elindul a szülei ágyába és nem is akar eztán a sajátjába visszamenni, mert fél, Arsenicum albumot kaphat. Megerősíti a szert, ha a páciens szokatlanul rendszerető, kicsi kora ellenére rendben tartja a játékait, a ruháit, mert számára a rendetlenség szorongást kelt.

Lehet, hogy akkor azt kellene kipróbálni?
manoka11

Lindi hívott, hogy Votivék sem jönnek a MOM-ba, én szóltam Zanzáéknak, szóval Tali lefúlyva :cry:
zuzmo1

Atyaég!!!! :shock: természetesen lefújva :oops: :oops: :oops: de a lényagen ez sem változtat :cry:
zuzmo1

Manóka!
boldog névnapot!
jobbulást!
úgy tudom terhesség alatt orrcsepp nuku. (magas vérnyomást okozhat) persze a kockázatokról és mellékhatásokról...
ancsipancsi

Ancsi!
Köszi!
Én nyomatom a Nasivint, különben megfulladnék... szerintem ez is úgy igaz, hogy csak mértékkel...
manoka11

mi? :roll: :lol: hat ki kell abranditsalak titeket :mrgreen: termeszetesen nem egyedul hoztam a matracot, hanem apaval! na meg B is ott csucsult a hatamon :D egyebkent nem nehez, csak nagy, ugye, a kiterjedese (90x200x25), ugyhogy azert igy is volt birkozas. de ez max felextrem sport ;)

Ruzi, szegeny te :( jobbulast neked! :)
B nem mond meg semmi (szamunkra) erthetot. sot, mar a pa'pa'-t sem szokta. viszont van egy univerzalis szava: va' :D ezt hasznalja, ha ramutat vmire, ha kerdezunk tole vmit, meg csak ugy is, ha nem akarja epp hosszan kifejteni :lol:
dig.homero: ja ismerem a mukodesi elvet ;) es en is hasznalom rendszeresen (szerencsere nem betegseg miatt) es a csipogas utan meg feljebb megy nehany tized fokot. bar a mienk nem egy csucsminoseg, az igaz. viszont mar masoktol is hallottam hasonlo tapasztalatot.

Rylie, Kamillad mekkora mar, es milyen nagyon aranyos :) :D

Fibi, ja hat igen azert kellett mert a 2 matrac mar kezdett szukos lenni harmunknak. az utobbi idoben mar ugy kellett bepreselodnom az agyba a fiuk melle :lol: most az ujat odatettuk a regiek melle (nem mintha elferne barhol mashol :?), de lehet, h vegulis nem is B-e lesz az uj, hanem marad inkabb o kozepen, mert a szelsorol folyton leesik (az uj matrac meg magasabb mint a tobbi, igy az nem jo kozepre :?) - na ez baromi ertelmes lett :lol:

Zsancinak soksok +++++++++

Macs, :( gyogyuljatok meg hamar!!!

Manoka, boldog nevnapot! meg jobbulast!!!

Moni, en is csodalkoztam kicsit, h mik vannak... :lol: :lol:

Ildi, szia :) ugyesek vagytok a beszoktatast illetoen! a betegseg meg :evil: gyogyuljon meg hamar a pici lany! es persze boldog szulinapot neki! :)

Vica, ilyen szopi-sztrajk nalunk is volt! igaz csak egy fel napig tartott, de en teljesen meg voltam ijedve, h akkor most igy egyik pillanatrol a masikra vege!? aztan helyre alltak a dolgok :D

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok!

Kicsit kellemetlen ilyen összeszokott társaságba "bepofátlankodni", de mégis megteszem!

28 hetes vagyok, Urbán doktornőnél fogok szülni. Igazándiból nem nagyon találok róla semmi érdemi hozzászólást (bár mind a tizen-ezret nem néztem át)... Örömmel venném a véleményeket, +/- élményeket vele kapcsolatban, akár itt, akár a csorogitucsi@citromail.hu-ra!

előre is köszi!
nukada

Visszaolvasni még nem tudtam, most azért megpróbálom.

Deni és még aki akar jönni camponába,
Csütörtök délelőtt jó? Úgy néz ki h visszatértünk a jó kis rendszerünkre :D

Kép Kép
curse

Levágtam a hajam. nem kicsit, 35 centit. Most még tetszik, hogy nincs az a kiló haj a fejemen, ami lehúzná, holnap majd jajgatok, ha tükörbe nézek.

Sajnálom a talit :(

Szia Nukada! Mostanában sok topiklakónk született UM-nél(épp a napokban is), úgyhogy hallasz majd róla jókat hamarosan :) Az meg, hogy itt midnenféléről beszélünk, ne riasszon meg, itt ilyen pofázkodó népek laknak (én is :lol:) de szívesen segítünk, ha tudunk.
Cserébe mesélj magatokról!

Kata :) Ákosnak puszi az okos homlokára :) Most jön a borzasztó hideg - allítólag - de attól mi még szívesen jövünk-megyünk, ha majd egy kis közös rosszcsontkodásra fájna a fogatok. ÁÚÚÚÚ ez msot bénára sikeredett :mrgreen:

Recca :) akkor is ügyesek vagytok, ha hárman cipeltétek :) És hőmérőzés tcsm miatt - bocs, ha indiszkrét, egyszerűen ignorálj :lol:

indianyo

Boldog szülinapot Timi!

Zsanciéknak sok-sok ++++++-t!
zanza

Zuzi és Zanza, és Lindinek is még1x bocs, hogy elblicceltem a talit. Tegnap kiesett egy tömésem, és féloldalt tudtam csak enni, ma du. mentem is a dokihoz, és már túl is vagyok egy érzéstelenítés nélküli tömésen :roll: :roll:

Szrekuc, a 15-ös Coffea jó Ábelnek is. De ezek nem csodaszerek, próbálkozni lehet, de ha komoly alvásprobléma van, akkor nem árt egy homeopata dokival konzultálni, aki teljes anamnézist vesz fel.

Timit Istenke éltesse utólag!
Kép

votiv 8)
votiv

Zanza :) Most látom csak, milyen klafincsek kacsás hálót tettél fel! mármint a kacsás tappancsok teccenek nagyon :)
Réka hgoy van?

Zsanci? Jól? Votiv?

Jucus :) ha jól láttam, akkor Somának ma van az 5. születésnapja és akkor Nagyon Boldogságosat kívánok a szépséges és okos nagy fiadnak!

Kép

indianyo

Drága Indike!

Nagyon szépen köszönöm a nagy fiam nevében! :)
20170114224602

Minden betegeskedőnek bulást!!!!!

Indi :) Recéhez gratula!! na meg a megrendelésekhez is! :D Új frizkó rulez, kíváncsi vagyok :wink:

Ildi :) Timinek nagyon boldog szülinapot (utólag is)!!!! És bulást Nektek!!!! Jó, hogy a bölcsizés így tetszik Timinek :D de a betegségek kevésbé :(

Vica :) Nálunk még nem volt ilyen szopisztrájk, biztos minden helyreáll, kitartást! A fogak egyébként sok minden furcsaságot okozhatnak, akár ilyet is :roll: És boldog 5. hót Máténak! :D

Szrek :) És mit csináltatok ma az egyetemen?

Lindi :) Kedvenc képed nagyon szépséges :D :D

Rylie :) Kamilla nagyon csini, a ruciban és az új frizuval :D Tortarecept is nagyon nyamin hangzik!

Zuz :) Csípőszűrés :lol: vagy inkább :cry: ??

Curse :) Nekünk csütörtökön már csak a du. jó talira. Ez még belefér Nektek?

Juc :) Isten éltesse 5 éves Somádat!!! :D Hű, már mekkora fiad van!

Fibi :) Örülök, hogy itt voltatok! :D Remélem este Bálintod korábban megy az ágyikóba! :wink:
denizsa

Kamilla és Gréti gyönyörü szépek!!!! :D

Somának boldog szülinapot!!!!

Deni,
hazafelé elaludt a kocsiban, de hagytam, mert irto fáradt volt szeggény. azért remélem, éjfél elött sikerül ágyba dugni :lol: Mi is örülünk, hogy láttunk Titeket, és köszi a sok finomságot :D

Zuzi,
Nektek is köszi a vendéglátást, meg a dumcsit :wink: Panna gyönyörü, de gondolom, senki nem mond mást rola :) És csipöszürés... viccesek...

Ancsi,
tényleg nem lehetne orrspray-t? én máshogy nem birtam a nátha alatt aludni :roll:

Manoka,
jobbulást! én a Rhinosprayt nyomom magamba :?

Rylie,
én ugyanezt a biotortát sütöttem Bálintnak 1 éve almásan (most meg meggyesen), a Kismamábol van a recept :lol:

Indi,
még tavaly el is küldtem Neked a torta-receptet priviben, ha jol emlékszem :D
fibi

Nagyon kedvesek vagytok!
Én is nagy dumás lennék, csak még "idegenek" vagytok! (meg én is nektek)

Magamról: 23 éves vagyok, az apuci 25 (igen, tudom, szemtelenül fiatalok vagyunk, ezt sok helyről megkaptuk :oops: ) Augusztus közepén tudtuk meg, hogy érkezika trónörökös, sajnos az első örömöket egy kis ijedtség árnyékolta, de túlestünk rajta. Sajnos akkor a doktornő épp szabin volt, úgyhogy legelőször (és halálra rémülve) egy vadidegen dokihoz kellett mennem.

Azóta itthon vagyok, most már kicsit unatkozom, vissza mennék dolgozni (egy nagy bútoráruházban voltam csop.vez.), de persze már nem bírnám, inkábba kollégák hiányoznak!

A kiscsaj (legalább is 95%, hogy az) nagyon mozgékony, most értünk el az Alien szakaszba (azért neveztem el így, mert tényleg néha olyan, mint amikor a filmben kijön a csávó hasából), szóval már kezd neki szűk lenni odabent. És egy valami amire nagyon büszke vagyok: (eddig) nem híztunk egy kilót sem. Mondjuk van rajtam kb 15kg felesleg, úgyhogy nem baj... Azt szoktam mondogatni a páromnak, hogy ha megszülök, baba+magzatvíz+egyéb csomót fogok fogyni, plussz jó kis cicijeim lesznek a szopitól(remélem), tiszta bombanő leszek... :D

Egyelőre ennyi, ha esetleg valaki kiváncsi valamire, kérdezzen, én pedig továbbra is várom az Urbános sztorikat!
nukada

Recca,
és nem tudjátok a fal mellé tolni a matracokat? mi igy csináltuk, és igy B alszik a szélsö matracon (persze a falnál falvédö van), én meg ujra apáé lehetek :D
fibi

Votiv,
Cikked nagyon tetszett :D Mindkét műsor szánalmas. Isti ágyból való kiugrása :shock:

Ancsi,
Úgy néz ki, h talán az volt a probléma. Most rendesen eszik és alszik, nincs cirkusz. Mindenesetre neked baromi fárasztó lehetett állandóan fejni, végig így ment nálad? :shock:

Recca,
Az a baj, h túlságosan szégyenlős vagyok, még ha senki nem lát semmit a kendő alatt :oops:

Ruz,
Bulást neked és drukkolok!!!!

Rylie,
Gratula a jó jegyekhez :D Kamilla nagyon édes :D
Nekem kiskoromban volt tyúkszemem. Mi szétáztattuk paradicsomos kötéssel és magától kifordult. Persze nem volt vele egyszerű közlekedni. A tapasz nálam sem használt.

Boldog Névnapot Manókának utólag is!!! :oops: Bulást!!

Zsancinak +++++++++++!!! Van róla vkinek friss infoja, hogy mi újság vele??

Macs,
Bulást nektek!!!

Móni,
Fürdetés téren hasonlóan gondolkoztam, meg a védőnő is mondta, h felesleges ezerrel fürdetni a gyereket, de nálunk Adél mindig a háta közepéig összekakálja magát :D Szóval nincs sok választásunk :D

Tinu,
Tök jó, h már jelentkeztél :D Ne aggódj minden menni fog. Adél előtt egyetlen egyszer volt kisbaba a kezemben, aztán mégis megy hellyel-közzel minden :D A fürdetést mi először úgy csináltuk, ahogy a kórházban, persze nem csap alatt, de a kád felett és hason fektettük. Először féltünk attól, h a köldöke elázik. Aztán pár nap után már rendesen nyomattuk.

Timinek NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!
Ildi,
Jobbulást!!!

Szrekuc,
Én már totálisan feladtam a pelenka ügyet, nekünk mindenhol folyik a kaka. Bár a következő nekem a sleep&play lesz, mert az ex szobatársam azt ajánlotta. Ők azt használják és bejön nekik nagyon, meglátjuk :D

Lindi,
Gréti igazi fotómodell :D

Zuzi,
Nálunk tök korrektek voltak csípőszűrés tekintetében itt helyben. Telefonon adtak ip-t és mondták, h menjünk be előbb aznap, h fel tudják venni az adatokat. Gondolom náluk a rendszer megengedte, amibe rögzíteni tudják.
De tudom baromi bosszantó lehet, fránya 10 percért 3 órás készülődés. :evil:

Somának NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!

Indi,
És akkor most meddig ér a hajad, mert én még bontva sem láttam :D

Deni,
Ha délután olyan 2 körült jelent, akkor igen. Nagyon későn nem akarok menni, mert a kocsin nem jó világítás és még sajnos hamar sötétedik. Meg persze a nagy tömeget is szeretnénk elkerülni a camponában. Ha esetleg nem, akkor a jövő hét is jó. Sajnos erre a hétre bejött egy-két dolog, amit nekünk lányoknak kell elintézni :(

Kép Kép
curse

Fibi, Manóka!
én nagy orrcsepp (spray) fan vagyok, szóval általában enélkül nem tudok aludni, ha dárthás a zorrom, de terhesség alatt aszonta a patikus, hogy ne használjak. nagyon rossz volt :(, nem tudtam aludni éjjel, mert uuutálok nyitott szájjal leledzeni. különben később nekem a csecsemő Nasivin is segített, de most legjobban az Ottrivin spray/csepp jön be.
ancsipancsi

Curse :) Most váll felettig ér a hajam, korábban derékig - de sose tudtam babával kibontani, mert azonnal tépte - még éjszaka is, ha véletlenül beleakadt a keze, azonnal felébredt és kéjes vigyorral rángatta. No meg nem is bírtam kifésülni a sok bogot.
Ha Szrek ráérne csütörtökön én szívesen jönnék a KUSZÁba, kellene mennem a fonalért és akkor nem cipelném a babakocsit, csak a hordozót. Ha nem, akkor a feruár 2. utáni legközelebbit talit ejtsük ott meg - nem Campona, Kusza, hogy dednek mehessen játszani, jó?

Zuz :) hát ez a csípőszűrős történet tényleg vígjátéki... Karolina út miért nem jó?

Votiv :) ajjaj, pocakosan fogászat kellemetlen, én végigcsináltam egy gyökérkezelést, fincsi volt :lol: Remélem, most már rendben és holnapra el is felejted!

indianyo

Sziasztok!

SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOKNAK BOLDOG MINDENFÉLÉT! :D

Vot,
Ábelnek a kamillát gondoltam; abból jó a 15 vagy legyen inkább 9? fognövesztésre :wink:

Indi,
sajttortát majd küldöm; kíváncsi vagyok a hajadra :D

nem vizsga volt, csak jegybeírás; sztem egész félévre ez az egy jegyem lesz... :? de még nemtom, pont ma szenvedtem egy sort, h mennyire nehéz ez a lótás-futás bébivel, még úgyis, hogy van autó... :roll:

by the way, TI HALLOTTÁTOK, HOGY MEGSZŰNIK A GYES/GYED STB-N LEVŐK TANDÍJMENTESSÉGE????

Nukada,
üdv itt! :D
én UM-nál szültem, én kedvelem, jó orvos, jó ember :D
hogy fogják hívni a kiscsajt? :D

Ancsi,
jó, szívesen adom a sl&pl-t ha jó a méret (kettő hiányzik belőle; többet nem akartam mosni, úgyh nem is kísérleteztem vele :lol: )
lehet ezt a bizniszt a többihez csapni? ;) :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Ruz :) Most talán nem olvasod, de remélem, jobban vagy!

indianyo

elméletileg szabados a csütörtök ;) :lol: be is írom gyorsan :D

és help mi plíz; Ábel sztem a negyedik fogának növesztésén dolgozik, vagy nemtom, mindenesetre kb 3napja csak tápszert eszik egész nap, este néha sikerül belediktálni minimális mennyiségű főzeléket
kicsit nyűgös, de egyébként nincs baja, már amit a rosszalkodásból le tudok szűrni (mai mérleg: faliújság-letépés és könyvtépés, számítógépkapcsolgatás - mindezt munkahelyen :roll: biztos örültek nekünk)

ez szerintetek normálsi? mármint nemcsak a tépésre gondolok :wink: hanem a tápszerevésre; output az van (hogy miből, ha egyszer nem is eszik???)
vagy elértük a hagyjál békén nem eszek korszakot? :shock: :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Fibi :) Hát az igaz, hogy jobb ha alszik, mintha végigsírja az utat hazáig a fáradtságtól... de azért remélem sikerül ágybadugni! :wink: És ezért volt olyan ismerős Rylie tortareceptje! :lol: nyami :D

Nukada :) Üdv itt! :D Gratula a kislányhoz! :D Egy kiló sem? Hűha :shock: Ezt hogy csináltad? Én nem ismerem a doktornőt, de majd jönnek a "páciensei" is :) Jó pocakoskodást! Van egy másfél éves kisfiam és most én is pocakos vagyok (nálam erről kilók is tanúskodnak :lol: ) 25 hetes és még nem tudjuk, hogy ki lakik odabent.

Curse :) A 2óra nekünk nagyon korai, mert Bálint még alszik ilyenkor, 3-nál előbb nem tudunk elindulni sehova :roll: szóval, ha a fél 4-4h késő Nektek, akkor a köv. hétre is megbeszélhetjük, és akkor akár a délelőtt is szupi!! :wink:
denizsa

Szrekuc, bocs, abból is jó a 15-ös :D
(nekünk nem vált be, de semmi más sem segített, csak az idő. Néha ha nagyon kész volt, kapott egy kanál panadolt, és nem bántam nagyon, mert szegényke megkönnyebbülten elaludt utána)

Szia Nukada! mikorra vagy kiírva?

Indi, nem is volt annyira vészes, de a pocakomnak nem tetszett, tök bekeményedett :? Recéhez gratula :D

Ma véletlen összefutottam Vicáékkal a Tacskónál! Máté olyan szép nagyfiú! igazán hosszú és erős baba, és nagyon kis mosolygós manó! Vica pedig egy nádszál pillangó :D

Drága Somának nagyon boldog szülit!!! :D
Kép

votiv 8)
votiv

Szrek :) Nálunk nehezen indult be a kajálás, de azóta nincs problémánk, úgyhogy nem tudok okos tanácsot adni, de ha Ábel jól érzi magát, vígan rontom-bontomkodik és output is van, akkor nem aggódnék túlságosan. Lehet ez átmeneti is, meg vannak nehezen evők is, akik eleinte szívesen, aztán meg egyáltalán nem akarnak enni, és még a fogától is lehet, szóval no para és persze lehet próbálkozni mindenfélével, hátha elcsábul vmire :wink:
denizsa

Votiv :) Fogászat :( :( Remélem most már jól vagy! meg a pocakod is!
denizsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: