A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fibi: én azért még le is szigetelném valamivel mielött festeném, saját tapasztalat. De tényelg jól néz ki, láttátok már élőben is?

Ancsi: le bizony. majd élőben elmesélem, vicces, de igy nem tudnám leírni értelmesen. Lényeg kínos, apával majd lerendezem..... nem gondoltam, hogy babanyetnél meg kell néznem, hogy mivel vagyok bejelntkezve... hehe

Indi: ezek jól hangzanak, akkor munkára fel... csak ügyesebben, mint apafej nálunk.. :-) Te én ülök és röhögök a történeten, nem hiszem el, hogy ilyen van....

Johi, aki Enikő ám

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok,

Végre sikerült beérni Titeket, hát nem volt egyszerű :)

Múlt héten megjöttünk Alsópáhokról, ahol nagyon jól éreztük magunkat és nagy-nagy meglepetést is kaptam :D
Előszőr is csodás időnk volt, babaúszásról lemaradtunk, mert valahogy sehogy sem jött össze, hogy a megjelölt időpontra le tudjunk menni.
A szülinapomon meg átautóztunk Zalakarosra, hogy onnan szerezzük be a kedvenc cukinkból a tortát, de sajna zárva volt. És mire visszaértünk a szállodába, ott várt egy gyönyörű rózsacsokor a szobában - párom megszervezte a recepciósok segítségével -, meg a szálló ajándéka is. És még a szálló napi hírmondójában is név szerint megemlékeztek rólam.
És a virág mellett a nagy dolog számomra, hogy másodszorra is megkérte párom a kezem és tavaszra hivatalosan is a párja leszek.
Ennek érdekében tuti, ami ziher még a badacsonyi Rózsa kőre is ráültünk háttal a Balcsinak. :D:D:D:D
Badacsonyi kirándulásról mindjárt egy fotó :)
Kép

Aztán ahogy tudjátok másnap elmentünk Macsékhoz, ahogy az általa feltett képen is látható egy óriás fiúval - ezúton is köszönet a sok-sok kedvességért :), dícséretért -, és másnaptól indult a mi vesszőfutásunk.

Olvasom, hogy néhány picur küzd orrfolyással, köhögéssel, stb. Máté is péntek óta dögrováson van. Indult dugult orral, majd jött a köhögés, előtte egy kis hőemelkedés is volt. És azóta csúnya hurutos köhögés kínozza, és sajnos az antibio is kell, mert félünk, nehogy a sok trutyi lerakódjon a tüdejére. Köptetőt össz-vissz egyszer sikerült bele diktálni, azóta vagy kiköpte, vagy szájzár. Dokival egyeztettünk és feladtuk.
Most már talán javul a helyzet, ami rossz, hogy vasárnap én is belázasodtam, de úgy fest a nagy nehezén én már túl vagyok.

Tudtok valamit javasolni, akár homeobogyót is, ami hurutos köhögésre jó? A bogyókat felolvasztva megeszi, de köptetőt nem :( Szeretném, ha kis törpe mielőbb kilábalna belőle, de ehhez talán jó lenne, ha minél hamarabb felszakadna a váladék. Most szimplán, minden segítség nélkül úgy köhög, mintha kötelező lenne, de nagyon szenved. Biztos fáj is neki nagyon. :(

Bocsánat, hogy ilyen hosszúra nyúlt és ne haragudjatok az ömlengésért, majd még bemásolom, amiket jegyzeteltem, de most Máté nagyon sír és nem tudjuk mi a baja :(:(:(

Vica

Kép
Kép
vica94

Indi!
Ezek jó hírek, drukkolok, hogy összejöjjenek neked a munkák! :D
manoka11

Fibi,
Nagy drukk az 5 órához, már csak azért is h minél hamarabb várostársak legyünk :D Az első linken lévő házat mi is néztük kb 1 éve. Meg is lepődtem h még mindig árulják. Arra határozottan emlészem h az volt vele a fő bajunk h túl közel van a vasút és amikor mi néztük a víznek kútat kellett volna fúrni, mert az utcában nem volt vezetékes víz. Belülről jól nézett ki, bár a beosztás lehetne jobb is.

Den,
Hát az oltással nem is lett volna baj, de a járó reflexek kipróbálásánál kiborult a bili. Szóval az oltást végigordítottuk. Viszont szépet híztunk megint, 2 hét alatt 420 gramm, most már 5600 grammok vagyunk :D

Indi,
Persze h nem gond, majd bepótoljuk :D

Zsan,
Szegény Igi :( , bulást nektek! és én is kíváncsi vagyok a tesztre, lécci! :D

Fanninak is és Emmának is bulást!!

Kép Kép
curse

Tinu HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!! :D

Kép Kép
curse

Fibi,
Van újabb hír Kisherczegről?

Kép Kép
curse

jo ide visszajonni :) aranyosak vagytok :D

kutyus mar 17 eves volt, es ereztem vmit, h ez lesz az utso evunk egyutt. de azert nem gondoltam, h ilyen gyorsan veget er szamara az ev. varatlanul ert. meg most is alig fogtam fel. vegigkiserte a fel eletemet, es most meg nincs tobbe. furcsa

Ancsi, internet? hat van valami, igen. kicsit lassu, kicsit korlatozott, de a mienk :wink: marciusig kihuzzuk vele valahogy, aztan mar lehet 'uj felhasznalo'-kent adsl-re elofizetni (elerheto aron)

Johi, afta jaj. a grapefruitmag nem elozi meg? az olyan klassz fertotlenito. pedig en arra jutottam, h biztos azert (is) vanszorgok senyvedek egyik aftarol a masikra, mert egy ideje nem szedem a cseppeket. v te se allandoan?
kutyusodra emlekszem, amikor irtad :(

Kisun, "bucsuzkodo" macska. oh. ez szep. tudnak vmit (sokmindent!) ezek az allatok :)

Indi, tok egyetertek, amiket irsz a szuloi viselkedesrol. bar sokszor baromira nem ugy sikerul, ahogy az ember szeretne...

Manoka, ti is koltoztok? detokjo :D es merrefele?

Zsan, auuu szegeny ti! gyogyuljon meg az a kislegeny hamar! es eljen a jofej dokineni :D es tenyleg fiu lesz a legkisebb is? :roll: errol lemaradtam

ja es a hiszti. hat ugye ez eletkori sajatossag: az ontudat, az akarat meg miegyeb megjelenese es probalgatasa. a tunderkek sem bujhatnak ki alola, bar attol meg tunderkek maradnak. ontudattal meg akarattal :D:D

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Szia Vica!

Örülök, hogy ilyen jól sikerült a kiruccanásotok, és gratulálok a lánykéréshez!

Máténak jobbulást, amit én tudok ajánlani esetleg az a Baby Luuf, dm-ben kapható, azzal be lehet dörzsölni a hátát.
manoka11

ja igen: nagy drukkk Tinunak! meg Kisherczegnek is!!!!!!!

Coolio
recca

Recca!
Itt maradunk a kerületben, csak kicsit kijebb megyünk a sűrűjéből :lol: , de nem messze, csak 4 villamosmegállónyira. Annyira megszoktuk itt, hogy nem is nagyon tudnám elképzelni máshol. Vagy legalábbis most így gondolom.

Halleluja, állítólag megvan az árajánlat a konyhabútorunkra, este küldi át a pasi. Ancsi, a múltkor kérdezted, az a helyzet ezzel, hogy bizonyos összeget kifizetnek a bútorból, és a tűzhelyet, főzőlapot, szagelszívót adják hozzá, viszont ha másnál csináltatjuk, akkor nem tudják levonni (gondolom valami haveri biznisz, amit amúgy is beépítettek az árba, de ha már van, használjuk ki).
manoka11

Curse :) lemérnéd Adél baba fejecskéjét fültől fülig mindkét irányba (függőlegesen és vízszintesen is) ?Ajándék lesz valami valakinek, és elbizonytalanodtam.

indianyo

Indi,
Pontosítsunk:
fültől fülig: a két fül is benne legyen mindkét irányban, ugye?

Kép Kép
curse

Curse :) mondjuk vegyünk fülközepet :lol:

indianyo

Curse,
nincs bent viz???? :shock: erre irják hogy összkomfortos? :( ugy látom, jol körül kell nézni....
És Kisherczeg azt mondta, mindenképp ir sms-t, ha beuindul valami :D

Johi,
még nem néztünk semmit, majd hétvégén. (dryvitot mintha irták volna, hogy van)

Ancsi,
az jo lenne, mert itt a közelünkben levö erdöböl talán nem sok mágnes sugárzik :lol:
22. kerbe talán még egyedül is be mernék menni majd :wink:
Az mit jelent hogy maszek adja el?

Indi,
köszi :) okés, akkor ikea majd délelött lesz, ha jo Neked :wink:

Vica,
Máténak jobbulást!!! kirándulás kafa lehetett :)
fibi

Fibi,
köszi, este irok!!!

Johi, Curse,
mindjárt keresem a linket.

Vica,
hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Indi,
Elnézést de volt egy kis kaki fennforgás :D Szóval függ: 24 cm, vízszint: 22 cm

Kép Kép
curse

teszt:
http://72.14.221.104/search?q=cache:vcU ... =clnk&cd=3

remélem nem az fog kijönni, h itt MINDENKI diszlexiás!!!! :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fibi,
lehet h azóta bevezették a vízet v fúrtak kútat, mi 1 éve néztük.
Majd írok privit mert van 1-2 dolog amit tudni kell érdről

Kép Kép
curse

Fibi,
lehet h azóta bevezették a vízet v fúrtak kútat, mi 1 éve néztük.
Majd írok privit mert van 1-2 dolog amit tudni kell érdről

Kép Kép
curse

Vica: jó felőletek hallani. Kiruccanás szuper lehetett, és gratula a leánykéréshez. Máténak pedig jobbulást.

Recca: én nem szedek semmit állandóan, én arra képtelen vagyok, szétszórt stb.

Lánykám újra belázasodott... holnap doki... jaj de elegem van ezekből a fránya vírusokból. Pedig már olyan jól voltunk. Orrszívást annyira úúúúúúútálja, hogy utána még percekig sír. Ezt én nem bírom ki.

J

Kép
Kép
johanna1975

bocsi a duplázásért, betojt az oldal

Kép Kép
curse

Vica,
Milyen romantikus a párod :D Gratula a leánykéréshez :D Máténak pedig sok gyógypuszi! Rengeteget nőt mióta utoljára láttam :D

Kép Kép
curse

Vica, homeó köhögésre:
http://www.datanet.hu/pharma/phorient/125/125homeo.htm
a D2-es potencia helyett jó az 5CH vagy C4 is (ha Remedia, nem Boiron), D4=9CH, D6=15CH.
és gratula a lánykéréshez, meg a szépséges nagyfiadhoz :D elképesztő, milyen sebesen nő!

Zsanci, még nem kértem fel szülésznőt, és lehet, hogy már végleg le is csúsztam... valahogy úgy hiszem, mégiscsak intimebb lenne a párommal kettesben - ha hagynak. de vacilálok, hogy a gátmetszés elkerülése végett csak fontos lenne a szülésznőt felfogadni...
Igi gyógyuljon! milyen bogyót kaptatok?
és remélem Fibi nem sértődik meg, de nehogy már azért is magadat okold, hogy Igi beteg lett! lehet mindennek mögöttes jelentését meg tudatalatti motivációját keresni, de nem mindig érdemes. koncentráljatok inkább a gyógyulásra :)

votiv 8)
votiv

Fibsz, tudom, hogy Te csak jót akarsz, de Zsanci már így is túlságosan sokat marcangolja önmagát - remélem most meg ő nem bántódik meg :)

na megyek mert a fiam az apja bakancsával veri az üvegasztalt :shock:

votiv 8)
votiv

Fibi!
magánszemélytől ha veszed, nem jár csak fél szocpol. (mivel nem te építetted) ha vállalkozótól veszed, aki nyilatkozik, hogy neked építette :), akkor jár az egész szocpol. ha te építesz, akkor is.
ancsipancsi

Votiv,
nem ugy értettem, hogy Zsanci a hibás Igi betegségéért. de amugy igazad van, nem kellett volna beleszolnom :( nem sértödtem meg :) csak hülye vagyok, és tul sokat pofázkodok :(
fibi

Votiv, Fibi,
:lol: ti MINDKETTEN NAGYON ARANYOSAK VAGYTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és ez nekem nagyon jól esik!!!!!!!!!

Votiv,
phosphoricum C30 és a. tartaricum C9. (de ezt még nem adtam, mer azt hittem van itthon, és hát nincs...de majd holnap)
és tényleg a pasival a legjobb, de ha te megmondod, h mit szeretnél, a szülésznő csak akkor van ott, amikor TE akarod. Sztem még örül is... :lol:

én inkább az vagyok, akinek KELL, h végig ott legyen, mert biztonságot ad!! sajna a férjem nem tudja itt megadni AZT a biztonságot...már ha épp itt lesz, ha meg nem... :lol: méginkább...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

jajj, csajok, megint alig van időm a bk-ig... de nem akarok elétek helyezni a fontossági sorrendet, úgyhogy inkább lecsúszom az első pár percről. 8)

Tinu,
ez nem is ééér! De azért drukkolok! HAJRÁ TINU ÉS HAJRÁ TINUBABA! :D

Fíbsz, drága,
olyan nincs, h téged mindig kihagynálak, még majdnem sem. Csak kiwi voltam, figyelsz-e? :wink:
Egyébként a házas témához direkt nem szólok, mert nekem Érd unszi egy hely, és nem szeretnék senki Érd-fant megbántani. (Ne kérdezd mi a bajom vele, csak a hely kisugárzása nem jön be nekem és eddig akármibe fogtunk volna ott, besült a dolog. )

Den,
az előző állatorvosunknak volt (van?) Marcipán spánielje, nagy és fekete, nem ő az? :)

Szrek,
alul felül 2-2? Gratula, akárhogy is. :)

Zsanci,
most már történjen veletek valami jó is, mert nagyon egyhangúakat írsz. :(

Johanna,
hol itt a bibi? :lol:

Vica,
ez nagyon romantikus, és most kivételesen irónia nélkül írom. Éljen! :)

Recca,
kutyust nagyon sajnálom, de 17 év egy ebnél rengeteg!! És már BIZTOS a velőscsontokat kergeti odafent.

ZSan,
a tesztet a BK utánra hagyom, csemegének, jó? :wink:

neet
neet

Lázas-taknyos Fanninak és étvágytalan beteg Emmának és tüdőgyuszi-gyanús Iginek és köhögős-taknyos Máténak bulást!!!

Kép

Fibi :) Házikó rulez, nekem tetszik! Vevők voltak? Milyen sugárzást mértek (mi lett az eredmény)?

Indi :) Hajrá biznisz!! Drukkolok Neked, hogy kicsit jobb helyzetbe kerüljetek! Szörnyű lehet, hogy még az utazási pénzt is így kell kiszámolni/beosztani :( de Te olyan jól kezeled ezt a dolgot, hogy őszintén le a kalappal előtted!!

Vica :) Nagy gartula a lánykéréshez! :D :D Nagyon aranyos Máté apával a képen :D

Curse :) Gratula a szép súlyhoz! :D De szép is,a mikor még grammban mérnek (mi már kilóban :lol: ).
denizsa

Neet :) Nem az a kutyus, mert nem doki a gazda, hanem barátnő, de attól még spániel meg Marcipán :lol: Eszti teljesen elfogadta a rövidebb hajat?
denizsa

Sziasztok!

Holnap reggel megyek az utolsó vérszívásra, de busszal már nincs kedvem olyan korán, kocsival nem merek egyedül, így viszem az egész családot :? Ez van.

Neet! A hasam nem sokkal nagyobb, mint Grétivel a legvégén, viszont a derekam kb ugyanolyan, mint terhesség előtt volt, és minden előrefele nyomul, valószínűleg ezt nem bírja a köldökömnél a bőr. :(

Tinu! Hajrá! Bár így nem fog összejönni a hétfői találka a H-ban. Várjuk a híreket.

Vica! Gratula a lánykéréshez!

Zsan! Igi-boynak gyógyulást, remélem elég lesz a homeós bogyó. Grétit a prevenciós antibigyó miatt szerencsére elkerüli minden kórság., bár az örömben van ugye némi üröm is.

Johi! Fanninak is bulást!

Votiv, Ancsi! Akkor hétfőn megiszunk a Mom-ban egy kapuccsínót? Még valaki?

Utána meg valamikor a KUSZÁ-ban? Ott mondjuk még nyugisabb is, mert a kölkök tudnak közben játszani.

Recca! Szia!

Fibi! Mi újság a beméréssel? Egyébként a vízér miatt mi is megnézettük idáig mindkét lakást, amibe költöztünk, mert ahol Peti régen lakott, pont az ágya alatt futott egy nagy, és nagyon szarul aludt évekig. Én semmi hókuszpókban nem hiszek, még a horoszkópban sem, ebben az egyben viszont igen.

KépKép
KépKép
lindicita

Manóka! Emmának is bulást! Én csak úgy tudtam menni a cukros vérvételre, hogy pénteken voltam a sima éhgyomrin, és a következő hét szerdán vagy csütörtökön a dupla vérszíváson, ráadásul 9,15-kor értem oda. Nem is voltak nagyon kiakadva :lol: , de pont ki volt számolva, hogy 10-re mentünk a Mom-os fotózásra, és pont visszaértem 11,15-re.
lindicita

Zsan,
65 pont. Sorry. :mrgreen: De talán közrejátszik benne, h nem hiszek a dislexiában... :?
neet
neet

Zsan, Ancsi, pontok a spar/kaiser pontok? azt en is tudok adni ;)

Indi, monapelt? :D na csak meggyozoen ;)

Vica, masodszor? :roll: :D (eloszor kikosaraztad? ;))
a kirandulasotok klassz lehetett, jo hangulata van a kepnek :). viszont. meg ne haragudj azert, amit most irok!!!!! szoval: ez az az ultetes, ahogy nem igazan szerencses hordozni a kismanot :( elorefele es logo labakkal. ez - azt mondjak - nagyon megterheli es rossz iranyba gorbiti a gerincet. a legjobb befele forditva (a hordozo szemely hasan, oldalan v hatan), vizszintesig felhuzott combokkal. sajna, eleg keves kenguru alkalmas erre:(
tenyleg kerlek, h ne haragudj meg. igazabol csak azert mertem leirni, mert egy ideig en is hordtam igy a bebit (igaz kendoben, de megsem megfeleloen), de amiota megtudtam, h ez bizony nem volt okos dolog, baromi lelkifurdalasom van :cry: persze nemtom, mit szoltam volna, ha akkor szol emiatt vki. de most mar sajnalom, h nem szolt senki...

Votiv, megis bemegy apa? jolvan. helyes :)
es meg megvan az uvegasztalotok? :shock:

Coolio
recca

Recca!
azok a pontok. Zsannak küldtem párat postán.

FIGYELMEZTETÉS!
múlt augusztusban megfogadtam, hogy - mivel én akkor napokkal korábban hallottam a vészjelzést, de rajtam kívül nem sokan - szólok, ha újra vészjelzést hallottam. a következő 2-3 napban 80-90, de akár 120 km/h erősségű széllökések várhatók. szóval akár olyan is lehet, mint aug. 20-án. vigyázat!
ancsipancsi

sziasztok! Idáig nem voltnet és nem tudtam megírni a nagy hírt:

Tinu kislánya, Tünde Alíz 17.22-kor gyorsan és egészségesen megszületett!!!!!

részleteket nem tudok még.

indianyo

Isten hozta Tünde Alízt!!! :D :D :D Nagy-nagy gratula Tinunak!!!!
Kép

Ancsi :) Köszi, én is hallottam ezt a tv-ben este :roll:

Lindi :) Hű, már utolsó vérszívás! :o Készülj nagy tömegre és harapós banyákra :lol:
denizsa

No, itt vagyok megint.

Minden betegnek jobbulást kívánok, ez az előző hsz-ből kimaradt. :oops:

Sok-sok drukk Tinunak és Kisherczegnek!!!!!

Sok sírásnak, nyüginek az lett a vége, hogy doki nénihez el, aki mondta, hogy hörghurut, ami már elképzelhető, hogy tüdőgyuszi gyanús, csak ez nem hallható ki tisztán, mert annyira hangosan tud csak levegőt venni. Olyan tisztára, mintha asztmás lenne, de persze nem az.
Kaptunk másik antibiot, meg egy másik csoda szert, valami hörgő tágítót és ettől sokkal könnyebben vesz levegőt. Ennek úgy örülök :)
Holnap szigorú telefonálás neki, változott-e vmi, pénteken meg újabb látogatás. De így nyugodt vagyok, hogy jó kezekben vagyunk :)

És köszönjük mindenkinek a drukkokat és gratulációkat :P

Manóka,
Ez jó ötlet, holnap lehet veszünk és kipróbáljuk :)

Neet,
:D ezt a hsz-det nagyon elteszem magamnak, ritkán kapható az ilyesmi :wink:

Recca,
Nem kosaraztam ki akkor sem, csak már „ezer éve” volt, hogy eljegyeztük egymást és most újra megkérdezett és én már amúgy is bőgtem a virág miatt annyira jól esett, hogy szervezkedett, hát még ez…. :roll: :P Én apróságoknak is úgy tudok örülni és és és……. :D
És nem haragszom meg. Ha előbb tudom, akkor erre is figyelünk a kenguru keresésekor. Igazából két fő ok volt: az egyik, hogy párom édesanyjától kaptunk Máté szülinapjára megemlékezvén egy kis hozzájárulást és ő kifejezetten kengurura adta. A másik, hogy olyat kellett keresni, amibe Máté belefér. Ugyanis a szabvány méretezés így szól: “2-8 hónapos korig, vagy x súlytól 9 kilóig”. Na, mármost Máté ez utóbbin már lassan túl van. És ez elég stramm volt.
És nincs sokat benne, mert nem is szereti, akárcsak a pihenőszéket – amibe azóta nem is szívesen rakom, mióta itt olvastam, hogy nem tesz jót, még jó, hogy használtan vettük és nem volt egy vagyon -, mert rúgja ki magát belőle és a hordozót is csak azért viseli el, mert mozog a táj mellette.
Szóval a kirándulást így kifele fordítva nagyon élvezte, befelé fordítva kevésbé.
Tehát nagyon köszi, hogy leírtad, megint tanultam :)

Most olvasom,
TINUNAK és TÜNDE ALIZNAK NAGY-NAGY GRATULA ÉS SOK BOLDOGSÁGOT ÉS TEJECSKÉT KÍVÁNOK!

Vica
vica94

TINU!! NAGY GRATULA!! ÉPPCSAK KEZDENÉK DRUKKOLNI ERRE VÉGE IS? DEHOGY VÉGE! MOST KEZDŐDIK!!! Sok boldogságot!!!

Vica,
na ugye? :wink:

Ancsi,
szél: :cry: én kimondottan félek tőle. :( Annyi ilyen viharos szél van manapság, ez az erdőírtások miatt van? Nincs, ami felfogja? Nem emlékszem, h gyerekkoromban ennyiszer lett volna orkénszerű szél, de még a nagymamán (78) sem emlékszik!!! Minden hónapban van durvulás, tetőletépéssel és hasonlók, iszonyat!!! És emelkedőn kell feltolnom Esztert és TUTIRA SZEMBE fog fújni...
neet
neet

a ()be tett 78 lett napszemüveges csákó, na szép.
neet
neet

ha minden igaz, 12 óra múlva túlleszek az idei utsó vizsgámon. Na most elkelhet egy kis drukk, aki épp nem szül vagy beteg. Köszi. :)
És minden beteg babónak JOBBULÁST!!! És ne vigyétek ki őket holnap, ha nem muszáj és vigyázzatok ebben a szélben!!!
neet
neet

ISTEN HOZTA TÜNDE ALIZT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratula!!!!!!

Neet,
drukk meglesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! most már csak rajtad múlik!!!!!! :wink: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Tinu!
Isten hozta Tünde babát!

Neet!
én drukkolok, azon ne múljon. a széltől meg ne fossá, hátha elkerül titeket!! különben régen is volt szél, az koptatta ilyen szépen el az óidei hegyeinket többek közt. szerintem még a dínókat is elfújta.

Vica!
Jobbulást kívánok nektek :(.
ancsipancsi

Isten hozta Tünde Alízt, a legifjabb topiklakónkat :D :D :D :D

Kép

gratulálok az új családnak, és sok mosolygós, örömteli napot kívánok nekik együtt :D és persze bőségesen tejecskét is!

Tinu jól beelőzte Andit a végén! :lol: szupergyorsan szült, és ez azért külön bámulatos, hogy még a vizsgáit is mind letudta előtte :D

Kisherczegnek nagyon drukkolok továbbra is, lassan indulhatnak a fájások, éjféltől már 18-ainak számít a bébi! :D

Fibi, ne viccolj, tessék csak írni :D én voltam a belekotkoda :oops:

Lindi, hétfő nálam még mindig okés, időpont?

holnap megyek UH, és újra látni fogom a tündéri pocakakrobata Rozkámat, és az is kiderül, tényleg megfordult-e. Kicsit izgulok is, elvégre 12 hete nem láttam :D

votiv 8)
votiv

Szép estét,

Tinu: nagyon nagy gratula nektek. Sok gyönyörűséges pillanatot, sok tejcsit és még minden mást, amit ilyenkor kívánni lehet Nektek.

Neet: drukkolunk mi is... éjszaka szerintem lesz időm, ha Fanni nyűgi...

Na most már van bibi... Fanninak a láza, nem hittem el, hogy ilyet tud hőmérő mutatni 39,5 tehát 40et muatott. Dokinéni látta, azt mondja fülgyula, de nem tom, mert nem fájlalja a kis fülét. Lényeg, kapott lázkuppancsot, holnap megyek Beladonnát venni, mert az nincs, szerintem elajándékoztam, na sebaj.... és most alszik a is drága. Ja és még dokinéni mondta, hogy az oltás miatti dolgok majd csak ezután jönnek ki rajta, ha jönnek. :-(

Zsanci: én a lehetséges kategóriába esem, bár szerintem én az vagyok. :-)
És köszi a tesztet, ha találsz még jókat, jöhetnek ám.

Ancsi: köszi a figyelmeztetést.

Minden más babóca is gyógyuljon, jó iccakát mindenkinek

J és F

Kép
Kép
johanna1975

Tinu,
gratulálok! Tünde Alíz, üdv e szép januári világban
:D

Neet,
drukkok mennek! :)

Kisherczeg,
neked is :D

Betegeknek továbbra is jobbulást!
kisün

Neet, tetszik, hogy a nagyid 78) jól látja a gép :D
vizsgádhoz hatalmas kalappal!!! sikerülnie KELL!

Ancsi, repülő dínók :lol: engem főleg az ijeszt meg, hogy a meleg miatt a költöző madarak is meg vannak zakkanva, egy része elfelejtett visszajönni, a többi el se ment :shock: a halak meg elfelejtettek ikrát rakni :shock: :shock: ha még nem száradt ki alóluk teljesen a víz :?

votiv 8)
votiv

Johi, basszus :( ez durva! szegény drága pici Fannilány, jöjjön rendbe hamar!!!

a szívem szakad meg minden kisbetegért :( :( :(
ha valahol van protekcióm, akkor most szeretnék mindenkinek egy nyugodt éjszakát, és holnapra egy sokkal szebb és egészségesebb napot, mint a mai volt!!
písz
votiv

ISTEN HOZOTT TÜNDE BABA!!! SOK BOLDOGSÁGOT ÉS TEJECSKÉT!!! :D

Kép Kép
curse

Sziasztok!

ISTEN HOZTA TÜNDE ALÍZ BABÁT!!!!!!!!!!!!!!!
jó gyorsan jött :D

minden betegeskedőnek jobbulást, ezek nagyon komoly nyavalyák :(

Vica,
aranyos a kép, mancskéréshez gratula ;) :D

hajrá Neet!!!! :lol: :lol: :lol:
fog gratulákat köszi tökéletes a szentem harapása :lol: :lol:

Vot,
remélem csaj tényleg befordult :D hihetetlen h márcsak pár hét és itt van :D

és Recca,
velkám hóm!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

elnézést ha kihagytam vkit

nekünk talira inkább ikea mint campona de a társaság kedvéért akár még az is és nyugodtan lehet Indiékkel számolni mert most már tényleg mehozom őket csak még nem tudom hogyan trükközünk az üléssel (majd pü Indi jó?)

Kép

Kép

:D
szrekuc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: