A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Eszter: gratula a kezdéshez!!! :D :D

Látod,borítékoltam,hogy minden rendben lesz,másképp nem is lehetett!

Klassz,hogy Sajtinak is jó hírei lesznek,csak jöjjön mááááár!

A gerincsérv nagyon kellemetlen...remélem a torna segíteni fog..!
Vendég

Andi: totál megértem a hozzáállásotokat,nem is bírálom! :)
emiatt vacilálok csak,különben már rég ott pancsikálnék! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csajok, nem bírtam ki, Sajtinak már írtam még valamikor dél körül, akkor mondta, hogy Eszter értékei jók, de Ő akkor várt még az EKG-ra, annyit írt hogy továbbra is petegyár.... és Tündinek már fájásai vannak, úgyhogy ma szülni fog. De újabb híreket azóta énse tudok.... Sajtikám.... úgyhogy jelentkezz már!!!! :wink:

Eszterkém: szóval szuri-szuri-szuri... :) Akkor jövő héten talán már punci-jó is lesz??? :wink: Kezem-lábam-összestestrészem CSURIBAN értetek!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Estrella: Tudom Te is mennyire kislányt szerettél volna, úgyhogy megértem azt a pici szomorú jelet zárójelben. Nem is mondok semmi észosztósat, mert ezt úgyis az érzi csak, aki valamelyik nemű gyerekre vágyik kifejezetten!!!
Persze gratulálok a kis tököshöz, hogy minden rendben Vele! Mert ez nagyon fontos.... Aztán ha meglesznek a svájci cuccok, akkor ne röstellj fotókkal bombázni minket róluk!!! :) Kíváncsi leszek mi arrafele a módi! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Béku, tudod hogy én mennyire pancsikálnék, áztatnám azt a sejj-hajjt de még hogy!!!! ....2 éve még csak nyaralni se voltunk :? .... :shock: De mostmár asszem Izával megspékelve lesz az a pancsika zárthelyiben, majd valamikor ősszel, vagy tél elején ha lesz rá lehetőségünk... :wink: Meg persze fürdőruha képes leszek mások előtt is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Eszter: Remélem anyukádnál nem lesz olyan rossz a helyzet, mint amire elsőnek tűnik!! Javulást kívánok Neki!! Hisz a kis ikerfiúcskáitokhoz elkél majd egy jókarban levő nagyi! :wink: :wink:

andrea-1

Hali!!! :)

Petegyár egyre nagyobb méretekkel dolgozik, vannak már 20 ,mm felettiek és rengeteg sok más is, mnyh 8 mm. Majdcsak megnő beültire szépen.
Ma repesztünk, pénteken puncijóóó!!!
Nekem is fáj a fejem, nem is vagyok tökéletes (amúgy se :lol: ). Ma ismét alkottam, de ezt már nem is írom le, annyira snassz.
Orrfújás már alig, csak dugult a hangom, de levegőt azt kapok, péntekre tökéletes leszek, ígérem. Megvoltak a vv-ek, asszem 5 csővel sikerült; EKG oké - mint mindíg.
Zuramnak vettem fini kaviárt az Arbat-ba, mert a pénteki katonákat így jobb kedvvel állítja csatasorba. :lol:
Tündi már a szülőszobán csücsült a labdán, amikor eljöttem du, azóta nem írt sms-t, gondolom felgyorsulhattak az események, vagy éppen vajúdik. :roll: Egy a lényeg: Sz ügynöknél a lehető legjobb kezekben van és remélhetőleg ma már a karjában tarthatják a kis tündérkét. Óóóó, mindjárt elpittyenek, annyira jó érzés lehet! :)
Ma este 10-kor beficcenünk az ismerős ápolónőhöz beadatni a repesztőt, pont ott dolgozik, ahol a nagyim fekszik. Elfelejtettem mondani, hogy nagyikám kórházban :? van pár napig megfigyelik, mert ráesett a műtött lábára/oldalára és annyira fájt neki, hogy bevitték a kórházba, de szerencsére semmi baja amúgy.

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti végre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Nem ér, hogy felcsigázol, aztán nem mondod mit alkottál... :) Na ki vele, ne kímélj!!! :)

Hajrá repesztés, hajár punci-jó!!!!!!!!!!!!! :)

Nagyikának jobbuluást kívánok!!

andrea-1

Kedd du.-ig már 41.000-en jelezték mnyp.-ban való maradásukat! :D :D :D :D

komolyan,kezdek én is lázadáson gondolkozni :D
még hétfőig kivárok,aznap még mindig mehetek elintézni,és ahogy elnézem,mások is azt várták,hogy a többi ember mit csinál,de egyre többen lázadnak,és ez tetszik :D

http://www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20110125-egy-hettel-a-zaras-elott-38-ezren-dontottek-a-magannyugdijpenztar.html

hihi :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sajti: nagyikádnak jobbulást!!!!!

Neked meg gratula a rengeteg tüszőcskéhez!!! :D
tudod,hogy már a 8 mm is tökéletes a babácskának,abba bele tud kapaszkodni jóóó mélyen,de még van idő,hogy nőjön,úgyhogy csak egyre jobb lesz! :)

halljuk a sztorit! :D

ja,és azt is,hogy a barátnőd bevetett valami praktikát a felsoroltak közül? ha igen,segített? :D
de klassz neki,hogy mindjárt a kezében a babó!!! :D
Vendég

Ancsi:
Ez a tanúskodás nem kell most neked, orvosi igazolással szerintem indokolhatod a távolmaradást.
Fejfájás tűnjön el!
Hogyhogy nem volt ding-dong? Bár csodálkoztam volna, hiszen bAndikánkról azt hallottam, hogy langyi-bandi.
Még a végén főzőbajnok leszel, hajrá! :)

Apró-popó!!! :idea: Mi IR-esek! Szerintetek súlyosan fogyik vagyunk? Minek számít az IR az adónál? Ugyanis a súly.fogyatékosság miatt lehet havi szinten adókedvezményt kérni és tőlem is megkérdezte a főnököm, hogy nekem nem jár-e? Nekem meg f.ngom sincs erről... A cukorbetegeknek jár, de ez nem cuk.betegség... Viszont szedjük a gyogyót rá... :roll:

Vicky:
Remélem Barbus egyre kevesebbet fossant, szegénykémnek jobbulást kívánok.

Lukácsné:
Atya-gatya! Részvétem, ez annyira szörnyű...
Csemetéknek gyógyhullámokat küldök.

Vikus:
Te is p-en jössz? :)
Micsoda álmod volt!!! :lol: Azért a párod legalább benne volt. :)

KPN???
Pici életjelecskét kérnék szépen. :)

Gyöngy:
Azta de kíváncsiak a szomszédok! Legalább nem jönnek betörők, vedd úgy, hogy ingyenes biztonsági szolgálat is járt a kecó mellé. :)

Makó:
Nagyon örülök nektek, csudaszép a lányzó!!! :)

Avarka:
Hopsz! Nem egy szőke copfos és egy barnás rövidhajú, közel egyforma magas csapat voltatok? Én pont a bejáratnál a kabátok melletti széken ültem, Eszter kettővel arrébb. :) Pont néztem is, hogy két csajszi egyszerre mászkál mindenhová, fura is volt, hogy miért nem egy pasi van ott... Ha Ti voltatok, akkor értem a szitut. :)
Szuper, hogy meglettek a receptek! :)

Estrella:
GFratula a jó eredményekhez és a kukacoshoz is! :) Meglátod, hogy mennyire fogod imádni, aztán a huginak is jobb, ha van egy bátyja! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Kubu: sikerült megnyitni a linket,az aquanatalosat :D

iggggen,ezt láttam én is 1-2 hónapja,a watsu-t :)
látom egyből kitaláltad :D

nekem egyébként az se baj,ha messzebb van egy program,amint elmúlik az émelygés,nyakamba kapom a várost! :D :D :D
Vendég

Sziasztok!
Bocsi, hogy most nem reagálok mindenkinek…
Csak az utolsó pár oldalt olvastam el. :oops:

Sajnos kicsit kiütöttem magam. Tegnap sikerült belázasodnom, nem tudom mi lehet. De hányingerem van és fáj a hasam is. :(
Remélem Lili nem kapja el….
Ma anyukámat áthívtam segíteni, tegnap meg a férjem időben hazaért, én meg elmentem lefeküdni, rázott a hideg…
Hát ezek vannak.

A wellness hétvége szuper volt, lánykám az első éjjel nem aludt valami jól, gondolom az idegen hely, de másnap már minden ok volt.
A medencét imádta a lányom. Annyira édes volt, most keresek is valami babaúszást itt a közelben és eljárunk majd oda. :wink:

Makó, HATALMAS GRATULA A KIS FANNIHOZ!!! :lol:
Sok-sok tejcsit kívánok!

Macs, annyira kis cuki Balázska! Annyira édes ezen a képen is! Puszi neki! :lol:

Babu, annyira szép ahogy leírtad a történetet.
Márk nagyon kis édes!!! :lol:

Kubu, értem amit a törülköző/kifogóra írtál.

Lukácsné, részvétem.
Jobbulást a gyerekeknek!

Estrella, nagyon örülök, hogy cukor, AFP szuper lett!
És persze Gratula a kis kukishoz is!
Mi lesz a neve?

Béku, én nem bizti, hogy elmennék ilyen helyre úszni (még nyáron sem mertem strandra elmenni). Valahogy félnék, hogy össze szedek valamit, ha már ennyit vártam a babára akkor nem kockáztatom a dolgot. Nekem a doki azt is mondta, hogy kádba meleg vízbe fürdeni sem valami jó.
Ok, a szülés előtt 1-2 nappal viszont csináltam, mivel már túlhordtam Lilit és nem akartam a szülés megindítást és sikerült is.
Aludni meg már csak oldalt lehet, én meg azt gondoltam hogy majd szülés után végre mehetek vissza hasra. De akkor meg a nagy mellektől nem tudtam.
Viszont kismama torna az szuper lesz neked én majdnem végig nyomtam kb. 39.hét!

Eszter, szupi, hogy kezdődik a stimu! :lol:
Drukkolok!
Anyudnak, jobbulást!!! Nagyon vigyázz rá!

Sajti, kis petegyár! Drukkolok péntekre!

És persze üdv az új fórumosoknak!!! :lol: :lol: :lol:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Kubu:
:oops: :oops: :oops: Köszi! :)
Már nemsokára nem kell tanulnod, drukkhegyek!!! :)

Kispatak:
Örülök, hogy jól telt a pihenés-kiruccanás. :)

Béku:
Ez a postás! :shock: :lol: Elképzeltelek titeket, tisztára, mint egy néma-burleskfilm!!! :lol:

Franci:
Hát igen, neked már van egy "saját" babád, megértem, hogy szívesen fogadnál örökbe is.
Nekem még nincs, ezért áhítozom sajátra, de minden tiszteletem azoké is akik örökbefogadnak. Nagyon szép cselekedet és a baba is jó helyre kerül, ill. két szerető szív szülővé válhat. :)

Judit:
:) Köszi!

Macs:
Gratula a 4. hónaphoz, nagyon sármos a kis huncutka!!! :)

Ann:
Volt, hogy nekem is telóznom kellett a repesztő ip-ja miatt, de ez most talán egy jól tervezhető és jól kontrollálható stimu volt, gondolom emiatt lett a péntek meghatározva.
Ha a szomszéd banya nincs tekintettel rátok és még így be is szólt, nehogymá te érezd frusztrálva magad, hogy éltek a lakásotokban.
Jöjjön meg! Jöjjön meg! Jöjjöm meg! :lol:

Oroszlán:
Nálatok még titkolódzik a baba, hogy fiú-e vagy lány? :)
Drukk febr. 01-re!!!

Evolet:
Minden rendben lesz, szorítok nagyon!!! :)

Andrea:
Menta priv.
Szuppi! Megvannak az áhított betűk!!!
Én eleve államiba vagyok+fizetek önként is nyp-ba.

Pannik:
Írtam neked privit. Bocsi, hogy nem rögtön, de nem jövök mindennap. :)
Ha te is szeretnél belekerülni, privibe írd meg a szükséges adatokat.

ÚÚÚJAK!!! FIGYU!!!Aki benne akar lenni a táblázatunkban (lásd fentebb), priviben írja meg az adatokat. Kösszike! :D

Nyulacs:
Üdv itt, nagyon gyors babásodást kívánok! :)

Rita:
Köszi! :)
Örülök, hogy az Istenhegyin megnyugtattak. :)

Csucsu:
Köszi! Javulgatok. :)
Tuti eltűnt a cisztád, ha már annyira vérzel.

Zsuzsó:
Gyógyhullámok neked is, klassz, hogy jó volt a cukid, maradjon is így! :)

Mieza:
Bi-bi-bííí!!! Én láttalak titeket! Nagyon tündériek voltatok! Éljen Albert első médiás-szereplése!!! :)

Babu:
Gratulálok a kincsetekhez, nagyon meghatódtam a történeteteken! :)
Gyönyörű a babátok!!! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2011.07.31 16:27-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Most nézte meg a Zuram, hogy ez a repesztő előretöltött verzsön, mehet hasba is, úgyhogy nővérke-ismerős sztornózva, itthon lesz meg a 10 órás böket! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Béku, én ezt néztem Lilinek úszásra.
Én olyan helyre akarom vinni, ahol ellenőrzik a vizet.
http://www.babauszas.hu/

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody: nem melegvizes medencébe mennék ücsörögni,hanem úszómedencébe úszni! :D

az otthoni melegvizes fürdőt is azért nem tanácsolják,mert MELEG :)
de én nem melegvizesbe mennék,van ott az is,de ott még több baci tenyészik...

szóval én hűvösebb úszómedencébe szeretnék,az úszás kedvéért :D

Sajti: hát kb. olyan volt ez a postásos dolog! :lol: :lol: :lol: :lol:

ma párom elkapta a postást (2 sarokkal arrébb dolgozik,és oda is ez a hapi jár...),és rákérdezett,hogy mi a tosz van...
merthogy ugye megint csak az értesítőt dobta be,ami pénzről szól...

erre közölte,hogy azért nem csengetett,mert azt mi nem vehetjük át,nagyim nevére jött (nagyim 2 éve meghalt,nővérem fizet azóta...,ráadásul kb. 1 hónapja a nevére át lett írva...)

amúgy meg igazoltatni nem tudom,van-e joga,akkor meg ne akarja jobban tudni,hogy kit hogy hívnak a családban,akár lehetne ugyanaz a neve valamelyikőnknek...

attól félünk,hogy mivel 1 év alatt sokszor hozott ki az elmű szerint lóvét,ami egyszer lett csak átvéve (érdekes módon akkor se nagyim ment ki érte,mégis odaadták...........),szóval talán gyárt egy akármilyen aláírást,és lenyúlja a lóvét... :?
Vendég

Woody:
Bakker, mindenki dögrováson! Gyógyulj meg!!!

Pá Drágáim!
sajt@

Woody: jobbulást Neked!!!

Jónak tűnik a babauszi :)
Vendég

Andi:
Nagyon-nagyon köszönöm a virtuális ikres szerencsehozókat!Nagyon aranyos vagy!!!!
Jó pofák,tök jó a hajkoronájuk!!!!
Csak ez a hetem ilyen húzós,most ez nagyon összejött,de jövő héttől már lazábra veszem.

Most csak ennyi,mert még csak eddig jutottam az olvasással!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Andi
Tök jó, hogy meglesz az angyalkás betű!!! A kalózos nem olyan cuki, én még rágódom rajta…

Nyugdíjpénztár ügyben mi már “beszéltünk”, de amúgy meg úgy gondolom (nagyon rossz hozzáállás, tudom!), hogy mire mi nyugdíjba megyünk, kb ezerszer fog változni a rendszer és úgyis attól függ minden, hogy lesznek-e gyerekek, akik fizetik a járulékokat, hogy én most ezt az egész hisztériát lesz*rom!

Amúgy én a múltkori dokilátogatásnál voltam elkenődve a kukis miatt, most már teljesen arra készültem, úgyhogy nem volt gáz. Sőt, egy picit könnyes is lett a szemem, nem a bánattól, hanem valahogy megható volt, na mindegy. Legalább biztosra tudom…
Fotót meg majd kaptok a cuccokról, ha tényleg elküldi a rokon!

Jaj, simán fürdőruhaképes leszel, nem emlékszel, manökentként jössz majd ki a szülőszobáról! :)

Gyongy
Köszi a pólyás infókat, ezt én is olvastam, hogy biztonságérzetet ad, de ennyi erővel elég egy sima pléd, nem kell pólya!

Babu

Márk nagyon helyes kiskrapek, gratulálok mégegyszer!!!
3 nap alatt mindennel elkészülni, az nem semmi!
Munkahelyen is jó kis szituáció, hogy te mostantól babázol!
A neve is szép! A szülő anyjáról tudtok valamit? Ő később felbukkanhat még?

Béku
Szerintem a terhesség 91. napja!
A genetikai vizsgálat szerintem a sima genetikai uhu, ami akkor lesz kombinált teszt, ha vesznek vért is és abból is nézik az aránypárokat. Az nem kötelező, nálunk szerencsére ingyenes volt.
Pisilés szerintem marad, én már könnyen visszaalszom, mrt 5:50-kor ébresztő és így is kevés időm van pihenni.
Nyugi, az alvás még lesz rosszabb, örülj, amíg így tudsz aludni!
Háton nem szabad aludni. Marad a két oldal. Majd megszokod…
Unokatesóm (a Svájcban élő) kisfia valami olyan iszonyat édes, hogy ő most a minta :)
Meg férjem is imádnivaló kisfiú volt, remélem rá fog hasonlítani!

Macs
Balu nagyon szép! :)

Ann
Drukkolok, hogy végre megjöjjön már!!!
Tesztet nem akarsz csinálni?
Szomszédasszonyod teljesen hülye!!! Szegény, ezt jól kifogtad! Én sem tudom ezt jól kezelni. Avarkának igaza van, majd gyereksírásból visszakapja! :)

Judit
Nem tudom, használ-e a csodaszer, ma elég szarul érzem magam, nem tudom, az idő, fáradtság, vagy kezdődő megfázás...
Én jártam Kristonhoz talán 4 hónapot, és az első tanfolyamon volt egy nagypocakos kismama, talán a 7. hónapban, meg voltak mások is, kisebb pocakkal.
Simán elkezdheted most!

Evolet
Drukkolok a HSG-hez! Be kell hozzá feküdni???

Ancsi
Fúj, Csonka Bandi inkább rémálom!!! :)

kubu
Liza nagyon kis öntörvényű :)
Lementem a pelenka infokat, remélem most nem fognak eltűnni az adataim! :)
Marcus is jó minta a kis kukishoz :)

Zsuzsó
Drukkolok, hogy maradjanak a jó cukor-értékek!

Avarka
Legalább megvannak a receptek! :)
Én lehet, nem vinném vissza, szép csöndben elsunnyognám és az újat váltanám be…

Eszter
Jó híreknek örülök, anyukádnak meg jobbulást!!!

Sajti
Na te is szép kis petegyáros lettél! :)
Tündinek is mennek a drukkok, meg persze neked is!!!
Nagyikádnak pedig jobbulást!
Én nem tartom magamat fogyinak, persze ha adnak rá adókedvezményt, akkor igen! :)
Tuti imádni fogom a kis szarost! :)

Kép Kép
estrella22

Sajti, nagyon örülök, hogy minden sínen!!!! Mindjárt itt van péntek reggel!! juhéjj Hánykor kell beadnod a szurkákat? azaz hányadik leszel?

De jó, hogy Eszternek jók az értékei!!!

Avarka, lehet hogy lemaradtam, de nálatok mi a helyzet most hogy nem egyszerre jött meg?

Woody, jobbulást!! Tényleg sokan betegek. Én tegnap nem is akartam menni edzésre, nehogy vmit elkapjak.. gondoltam csak beugrok a spárba. Na ki állt a pénztárnál mögöttem? Egy tüsszögős, krákogós, köhögős orrfúlyós pasi aki pzs-ért jött be:)))

Ma viszont húzok tornázni, hátha ez meghozza, de a 02.01-i műtét már tuti sztornó és toljuk.
ann74

Estrella nagy GRATULÁCIÓ a kiskrapekhoz. Húgomnak 2 kissráca van, igazi fiúk, 6 és majd 1,5 évesek. Majd vmikor teszek fel képet...
ann74

Sajtikám: nem jött privi..... :shock: :shock:

Zsuzska: szívesen! Pihenj legalább esténként egy picit!!! :)

Estrellám: Ha nem teccik a kalózos szerintem vannak más betűk, vagy kész névfeliratok is a vaterán is akár, vagy máshol a neten, ha szeretnél. Most picit belemélyedtem az efféle uri huncutságokba, háááááááát van kínálat bőven, de mindent bezsúfolni se lehet a falakra :)
Pedig ma végre megjött a várva-várt táppénzem.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát a fürdőruhás jelenésekkel pár éve vannak fenntartásaim amúgy is.... az a sok fiatal jó csaj, én meg közelítek majd már a 40-hez.... uram meg ugye nem vak... nem kell azt a kontrasztot erőltetni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andi!!!!!!! Behalok a dumádtól... "NEM KELL A KONTRASZTOT ERŐLTETNI..." kész vagyok tőled!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
ann74

Ann:
Nemtudom hányadik leszek, este 10-kor kell repesztenünk.

Pá Drágáim!
sajt@

Andrea:
Most kűttem. :oops:

Pá Drágáim!
sajt@

Kontraszt!!! :lol: :lol: :lol: Azér urad sem lesz fiatalabb, ott is fennÁLL a kontraszt! :wink: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Andi: akkor még időben van a táppénzed Rajó szülinapjához??
remélem még nem késted le,és szép lesz a szülinapja!! :D
Vendég

Béku: Hát tegnap volt Nekije... :shock: :shock: De itthon volt tennap (nálunk szokás, hogy sz. napunkon nem melózunk, hanem szabi) és volt kényeztetés, a kedvenceivel.... :)
Ajándékot megtiltotta, hogy vegyek, a tp. mizéria nélkül is, mert most nagykiadásokban vagyunk... de pénteken bent leszek a városban és úgyse bírom ki, hogy legalább valami apróság ne csússzon be... amúgy ha kedden megyek majd Sz-hez utána megbeszéltük, hogy elmegyünk egy ünnepi vacsira... mert most hétvégén erre nem lesz lehetőség a festés miatt, és én már tovább nem akarnám "tolni" a szülinapozását :)
Amúgy úgy volt, hogy a festés után vasárnap jönnek a szülők sz.nap miatt, de anyósom újfent bumburnyák volt, így bár ő erőszakolta ki a vasárnapot (bár tudják, hogy festés van, de segítséget még csak véletlen se említettek ezügyben) mégis lemondták a vendégeskedést (hála ég!).... :) Anyum viszont átjön és ő takarítani-pakolni is segíteni fog... meg majd pezsgőznek Rajóval :)

andrea-1

Én is várom ám a pénteket!
Mivel ilyen sokgyanús leszivanduszom van, izgi, hogy mennyit sikerál kivarázsolnia az ügynökömnek, abból hányban lesz jó petike és mennyi termékenyül meg belőle?
A másik, ha sok sikerül, akkor talán lehet kérni, hogy ne 3 naposakat, hanem idősebbeket kapjak vissza?
Sokból jobban mernek a biológusok?

Andrea:
Hurrá tp! Végre! Kicsit én is fosok, hogy mi lesz, ha betegácsiba megyek.

Pá Drágáim!
sajt@

Sajtikám... igen-igen... sokból elviszik blasztóig :) És akkor lesznek kis blasztó-@-ok :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fiatalság: hát R. ugye nagyranőtt gyerek, meg kölök feje van hozzá... és bár én se vagyok még öreganyám, de holle-anyó már haj ügyileg befigyel, még jó, hogy van hajfesték :) ... meg most nyögök néha ehhhh-ahhh-uhhhhh, szóval nem múlik er az a kor nyomtalanul.... és a bombacsajokkal már soha nem fogom tudni felvenni a versenyt.. :shock: :shock:
Tp-nél nem lesz Nálad semmi mizéria, nálunk is csak az átszervezés miatt volt most... Remélem ez rendeződni fog mielőbb és akkor minden a rendes kerékvágásban megy tovább :)

andrea-1

Sajti: nekem 4 db petesejtet is elvittek az 5. napig,gondolom mert egyből mind megtermékenyült segítség nélkül :)

ha meg ennél is több lesz Neked (és szinte kizárólag erre látok esélyt),akkor biztos az 5 napos varázslat! :D

Andi: akkor megoldottátok Rajóval a szülinap-témát :)
mi a Karácsonyt hanyagoltuk párommal egymás közt,inkább a többieknek szereztünk klassz ajándékokat,ill. borítékozás bmc-ben.... :D :D
Vendég

Sok blasztó nagy farokkal vagy nunisok! :lol: Jöhet!!! :)

A cicamacákkal nem is kell versenyezni, a férjurad meg úgyis téged imád!

Két napja alig aludtam, talán majd most. Pusszantyú!

Pá Drágáim!
sajt@

Andi: óóó,kellett írni a cicamicákat,párom épp feszes mellű monokinis röplabdázókról levelezget sógorommal... :shock: :shock: :? :? :? :?

ennyit a mai (12 hetes) ünneplésről :?
Vendég

Estrella!

Mi 3 nap alatt megcsináltuk a babaszobát!:) IGaz nincs kifestve az majd nyáron lesz, mert a védőnő szólt h. télen kisgyerek mellett ne
legyen festékszag. Most nekünk nem annyira babás a szoba, de
azért tettünk fel a falra dolgokat. Brendonban lehet venni
jópofákat amiket fel kell ragasztani. Nekünk teccik:) Majd nyáron aztán alakitjuk a szobát.
Nektek biztos nagyon szép lesz a szoba! Majd kiváncsi leszek milyen lesz amiket rendeltél.
Persze hogy örülsz a kis pöcsösnek!!:) Mindkét barátnőm kislányt
akart, és kisfiuk lett. Amig nem volt keresztfiam én is csak a lányokra esküdtem. A páromnak én is inkább kislányt tudtam volna elképzelni, mert Márkot is annyira kényezteti. Később azért
egy fiút nem lehet annyira.

Az anyukáról tudok, az adatait és ő is a miénket. De mivel aláirta
a lemondó nyilatkozatot, igy nem lehet a későbbiekben semmilyen
követelése. Nem félek hogy zaklatni fog vagy ilyenek. Ő teljesen
tudta mit tesz, nem volt neki könnyü biztos de nem tudta volna
vállalni a körülményei miatt.

Béku irtál az usziról. Hát nem is tudom. Tényleg nagyon vigyázni
kell , Isten ments h. most bármiféle bacival fertőzödjél!!!!

De most én is elgondolkodtam, hogy Márk nehogy a babauszin
is összeszedjen valamit. Háááát nem tom. Bár a védőnénink és 1 barátnője csinálják itt a Szentmihályi usziban az uszást, és azt
mondta, hogy még nem volt soha semmi fertőzés a babáknál.
ELég új uszoda, mondjuk még belülről nem láttam, mert sem
a párom sem én nem tudunk úszni:( Pont ezért szeretnék ha
legalább a gyerkőc tudna. mondjuk még nem tanul meg,de
már szokná a vizet pici korban.

Sajti nagyon drukkolok!!

Vicky Barbus hogy van?? Nincs már hasmenése??
babu69

Sziasztok!
Andrea-1: köszi az infót. Elég necces lesz feljárni. egyenlőre nem szólók a melóhelyen. Már sokat gondolkoztam rajta, de csak határozott idejű szerződésem van. Ha minden igaz júniusig, de úgy néz ki, hogy lesz helyem határozatlan időre, kb május-júniustól. És mint köztudott a munkáltatók irtóznak a kismamáktól, és azoktól is akik gyereket akarnak... Szóval amíg nem muszáj addig nem akarok szólni. Nem szeretném, ha emiatt nem vennének fel, közben meg lehet, hogy nem sikerül még 2 évig a babuci... Nem erre készülök, hanem arra, hogy idén már dudorodni fog a pocim, de reálisnak kell maradnom!

Pannik: köszi az orvosi bemutatást! Nem akarok idegbeteg emberhez kerülni! Nem szeretném, ha velem ott kiabálnának! S-ról jókat olvastam máshol, hogy milyen kedves meg ilyesmi. Ahhoz képest itt nem ezt hallom róla. Még jó, hogy időben megtudtam! Sz lesz a befutó nálam úgy érzem. Ha csak nem Koncz dr. Majd fent kiderül. Jajj de mennék már!! :D
nyulacs82
Szolnok

Ezek a cicamicák olyanok a pasiknak mint az állatkertben a kis elefánt, azt is megcsodálja az ember haza mégsem viszi :)
gyongy35
Mezőfalva

Babu: én is azt az uszodát néztem ki,én is szentmihályi vagyok ;)

épp azért néztem,mert közel van,viszonylag új is,stb...
szóval nekem elég megbízhatónak tűnik :)
Vendég

Gyöngy: érzékeny állapotomban most ez sem esett túl jól... :?

főleg hogy nem a családtagjaimmal kéne ezt kitárgyalnia...
Vendég

Breki:
Gratula a 12. héthez!!!

Eszter:
Hajrá szurizás!!!!
Anyukádnak jobbulást!!!

Sajti:
Te kis petegyár!!!Drukkolok péntekre!!!!
Nagyikádnak jobbulást!!!!

Zsuzsó:
Örülök,hogy a cukrosnéni jóval biztatott,csak igy tovább!!!!

Andi:
Dumád haláli!Szétröhögtem magam!!!!!

Ann:
A szomszéd nem semmi,ne hagyd magad!!!
Alattunk egy idős néni lakik,nálunk is egy párszor bepróbálkozott,de nem járt sikerrel.Amióta megkérdeztem,hogy talán a faleveleket pórázra kellene kötnöm,azóta nincs gondja azzal,ha a szél a mi teraszunkrol az Ő teraszára lefújja a faleveleket.Azóta kuss van!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Eszter - Sajt@!

Húúú, de kár, hogy nem azt a fertályt kukkoltam egész délelőtt... :wink:
Sajnos nem rémlik, hogy kik ültek ott. Húgom a szöszi copffal én pedig a barnás félhosszú hajú volnék :D Húgom nagyon vékony, rólam már ez nem mondható el :roll:

Nem járkáltunk volna annyit, ha nem rontották volna el megint a dolgainkat. Nem vettek vért, aztán mégis... vittünk pisit, de mégegyszer kellett volna, nem ment.. majd hétfőn!

Mi is ma kaptuk meg a stimulációs papírt. Húgomnak + két szurka, gonapeptyl mindkettőnknek fél adagra csökkent, Nekem + napi 3 db estrofem.

Eszter!
Neked mondott tanár úr valamilyen dátumot petesejt leszívásra és ET-re?
Ahogy nézem, beértük az 5 napos lemaradásunkat és most együtt haladunk!?

Szurkolok nektek lányok és mindenkinek!

Ann:
Húgomnak ugyanúgy 28. napra szerdán jött meg, Nekem pedig 26 napra vasárnap! Tanár úr meg se kérdezte, hogy mizu a mensivel.. szinte sokadlagos dolognak számít most! :wink:

Kép
avarka

Mieza,
láttalak, cupp, aranyosak vagytok.

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Kicsi a világ!!:) Tényleg többen vagyunk Szentmihályról:):) Tök jó:)

Szóval ez az uszi nekem szimpi, meg amit a védőnéni is mondott eléggé megnyugtató. Ja és jut eszembe, hogy a szomszédnőm
kisfia is odajár babauszira. Már 1 éve járnak és ő is meg van elégedve.
Márciusban kezdjük akkor majd beszámolok a tapasztalatokról.
Ja igen és van aqua fitnes is tényleg. Na az nekem jó lenne!:):)
Csak eléggé viziszonyos vagyok, majd a párom viszi be Márkot.
Na meg aztán én tényleg nem való vagyok fürdőruhába! Majd
a partról nézem őket.

Kiváncsi vagyok hogy döntesz végül. Esetleg megkérdezhetnéd
a védőnödet, orvosodat. Tényleg a védőnénivel ti már megismerkedtek ilyenkor v. csak a szülés után??? Én ebből kimaradtam. Nálunk párom elment szólt, hogy hozzuk a babát
és már jött is ki a védőnő ahogy hazahoztuk. Lehet, hogy még
a védőnőnk is ugyanaz lesz??? :)
babu69

Estrella:
Mindig valahogy lemaradt,na de most bepotolom.
Hatalmas gratula a kis kukishoz és a jó eredményekhez!!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

talán sikerül egy képet feltöltenem. :oops:

Kép

Sajti, Eszter,
szuper hírek, nagyon drukkolok a folytatáshoz!!! :arrow: :arrow: :arrow:

Csucsu,
te holnap mész? :oops:

üdv az újaknak.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Estrella,
gratula a kissráchoz.
én is kislányos anyukának képzeltem magam, de így is imádjuk. :-) :-)
lesz időnk átprogramozni magunkat kisfiús anyukára. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Nyulacs:
Azért Én egy ici-picit megvédném S-t.Velem mindig nagyon kedves,még nem volt rossz tapasztalatom vele kapcsolatban,Ő is ember neki is lehetnek rossz napjai,mind mindenkinek.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Megszületett Tündi babája!!! :lol: :lol: :lol:
Szonja 2900g-mal és 50cm-rel jött világra, mindketten jól vannak! :)
Köszönjük a drukkokat! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Zsuzsó:
Ez aztán csini pocak!Gratulálok!!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Hahó!

Gyorsolvasásban is kb 40 perc a 4 oldal, tényleg nem lehet munka mellett követni csak alig-alig, de próbálom. Sajnos ujakat nem igazán sikerül, bocsi érte!

Sajti: drukk ezerrel, dobd a táblit, pl Vbeni várja nem?

Eszter:neked is, hogy végre legyen és tartósan.

Estrella: na végre kibökhetem, hogy tudod és első perctől fogva fiút saccoltam neked. Imádni fogod! Aztán lesz még lány is!!!

Breki: neked nem tudom ki lesz, de van egy tippem. Vigyázz magadra.!

Makóné. gratula, fotó kéretik.

Woody: jobbulást! Merre jártatok a Mátrában? Lilikép?

Kubu: Luton lett, este ugy is megérkezünk, vasárnap pedig délben haza. 2 nap ugy is kilőve. Csak tudnám melyik a jobb: busz 757 vagy Esyjet busz. Ötlet?

Főnök segített, ma nyugisabb napom volt.

Mára lelép mert fáradt vagyok

üdv kispatak
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: