mára tanulás befejezve, már majd leesik a fejem, Lizára meg nagyon mérges vagyok, bacik enni, ma kb. 0-t evett, kutacsa olyan hogy kb. a hüvelykujjam belefér,
ja és ma volt az első hozzátáplálásos napunk, aham almalevet akkora ívben köpte ki, kéééész
Andi, Kpn,
minibébire (újszülött) 1,2 pelus dm simán mehet (plusz kaptok ilyen-olyan dm babaprogram kupont, kedvezményeket)
3-tól már nálunk nagy favorit a bella pelenka (múltkor tescoban 1-et fizet 2-öt kap akció volt, igazán jól esett zsebemnek hogy 50 pénz helyett csak 25-öt hagytam ott)
4,5-ben mi már a dada (csak kék) noname pelust használjuk, állat jó ! talán egy "hibája" van hogy nem olyan pici mint a mindenféle márkás pelus, de engem kb. nagyon nem érdekel hogy összecsomagolva, használat előtt mekkora helyet foglal el
ilyen a cimkéje
http://www.babyworld.gportal.hu/picview ... 08&index=1
most Marcinak 5-ös méretet veszünk 33 ft-ért !!!!!!!!!!!! brutál jó ár, és M rengeteget iszik éjszaka is, ennek ellenére soha nincs gond reggeli keléskor
ahol most vesszük
www.astikids.com de ha jól tudom a
www.pelenkafutar.hu (több helyen van a városban boltjuk) is árulja ezt a pelenkát.
http://proba-babak.freeblog.hu/categories/Pelenkateszt/ itt az óccsógazdaságos tesztelést olvasd el (nem mindennel értek egyet (pl 6 pont szerintem nem igaz, hiszen semmi szaga sincs)
szóval így 2 év távlatában amikor is már több 100 pénzt költöttünk pelenkára én a fentiekre esküszöm, ja és Liza is gazdaságos (max napi 3 pelussal nyomjuk)
Andi,
köszi mnyp infót

(véletlenül Ann volt a címzett)
visszalépek, aztán jól felveszem a hozamot és elköltjük, az igazat megvallva, nem tudom mi lesz 20-30 év múlva, mnyp-hez képest pedig vannak sokkal jobb befektetések is, amikkel igyekszünk megalapozni a nyugdíjunkat.
ezen felbuzdulva, önkéntesből is kivettem hozamomat és áf nyereségemet tegnap
Ancsi,
mindenképpen menjetek, annyi jó progi szokott lenni !
Béka,
ja igen ne hasprésezz ! paplant lábbal felemeled, tested és paplan között Kornélt átmozgatod
" háton alvás, háton fekvés csak mértékkel megengedett, mivel ekkor a baba saját súlyával ránehezedik és megnyomja a leszálló fő artériádat, ami ellátja a testedet és a magát babát is oxigénnel, ezért ezt a testhelyzetet maximum 10-15 percig engedd meg magatoknak és inkább fordulj e loldalra"
kivi vagyok mit mond dokker uszodára, javasolnék ilyet
http://groups.google.com/group/aquanata ... elrhetsgek, de a közeletekben nincs, de ahol bébiuszás van lehet hogy kismamáknak is van úszás, megmondom őszintén közösségi pancsitól, nem természetes vizben picikét félnék.
(engem anno Sz ügynök 5 hetesen no ülőfürdő, no szex, és ágynyugalomra intett.....)
Kispatak,
Luton messze van, Gatwick közelebb, de amilyen állatjó az angol közlekedés egyik sem baj.
Ejnye nem szép kolléga részéről letolás.
Lukácsné,
részvétem, jobbulást.
Vicky,
hasmars elmúlt Barbusnál, popó hogy van ? nekem van egy nagyon jól bevált boraxos krémem, by naturland überkirály !
Mako,
megyek kukkolni képeket.
élvezzétek minden percét ennek a csodálatos érzésnek, jó pihit, sok tejcit
Zsuzsó,
az a fránya cukor.
ja igen Miezának és nekem uaz a dokkerom, hát a vágásból és a varrásból se éreztem semmit
Avarka,
juppé receptek, biztos kapsz egy nagy piros pontot hogy visszaviszed reciket.
bocs, sok voltam
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2011.01.26 16:44-kor.