A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

dollarbolt? en nem is tudtam, h volt ilyen :oops: :lol:

ILdi, dejo, h masnak is tetszik a "dzsungeles vizilo" :D mi is mindennap megnezzuk: ez amolyan jolllyjoker B felviditasara/szorakoztatasara :D

Ancsi, Hattori Hanzo kardot? wow :D (ilyen tenyleg letezik? en aszittem csak a filmben :lol:)

Ruz, B is a pa'pa'-nal tart egyelore :) (ill. szovegel mast is folyamatosan, csak mi nem ertjuk :oops: :lol:)

Macs, szepen alakul a hazatok :) (es a szomszedban is most epul?)

Fibi, ez aranyos: szemben levo telket :D

Pocak, munka: tokjo :D

szoktatok kerdezni, hogy allunk a felujitassal. hat meg nincs kesz, de most egy furdoszobat kertem nevnapomra :lol:, szoval remelem november vegeig elkeszul :P (v veszunk egy masikat :mrgreen:)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Ancsi,
nyertél, Fülie is Pocak-apa fog vigyázni :D Szuper a pasas, önként vállalta be, minden győzködés nélkül.. :)
macskanyu

Recca,
a szomszéddal közös a kivitelezőnk, szimultán készül a 2 ház :)
macskanyu

sziasztok,
Ildi,
nekünk olyan ágyunk van, mint amit ti akartok. Mi nem vettük, hanem örököltük, és nekünk nagyon bevált. Először B használta, aztán Igi, mikor 3 hónapos (!) volt. FÉltem tőle,h majd leesik, és gondolkoztam, h majd mivel veszem körbe, de végül is nem kellett semmi, mert Igi pillanatok alatt felfogta, h hol kell lemászni az ágyról, és SOHA nem borult le az ágyról úgy,h felállt, és kihajolt. Pedig ettől nagyon féltem.
Szóval, nekünk nagyon bevált, és most úgy néz ki, h továbbra is kell, pedig már terveztem, h odaadom vkinek, mert megkapnánk uncsitesómék másik emeletes ágyát is...
és én is úgy csinálom, h mellé fekszem, és együtt alszunk el. Nem mondom, sokszor van olyan, h kimászik az ágyból, de mikor már tényleg álmos, akkor marad a fenekén és alszik...

Macs,
irtó klassz a házatok. A sarokkádról nincs kép??? :lol:

Vera,
nagyon örülök, h ezt irtad beszédfelődésileg, mert én tényleg eléggé el vagyok keseredve Igi miatt, a maga 10-11 szavával... :lol:
DE: iszonytosan jó a kézügyessége, meg minden nemű ügyessége, és nagyon jól érti, amit mondunk neki...
de csak a saját nyelvén akar vakerálni, és ha olyan szót hall, amit nem akar kimondni, csak azt mondja rá, h TE. :?
és a hallásával sincs gond, olyan tisztán énekli a magyar népmesék zenéjét, h már látom az új évezred Freddie Mercuryját... :wink: :wink:

Neet, Votiv,
Terry's csoki már az Auchanban is kapható!!!

Ma megyek dokihoz, eléggé be vagyok tojva...

Ildi,
én kb 1 hónappal ezelőtt jelentkeztem be Baloghhoz, és mostanra kaptam ip-ot. Mert most már az sztk ba is csak ip-ra lehet menni!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Kicsit offolok (megint :lol: )
Kép Kép

Kép Kép

ovóbácsi: Kép Kép

Dia babával is: Kép

Rgyébként Ő is nagyon örül a dolognak! Én először csak viccből említettem meg, hogy menjen el Ő GYED-re, mer hamarosan csökken a munkanélküli járuléka, így viszont még jobban is járunk. Ő majdnem a maximumot fogja kapni.
Én uazt csinálnám, mint Macs (tulképp adatfeldolgozás), onnan ismerjük egymást :D

Na, most derült ki, hogy ez nem olyan eegyszerű, hogy én csak beszólok, hogy mennék.... Bár a főnök azt mondta, hogy januártól elképzelhető, akkor még ugye majd 2 hónap szabi, addigra meg már itt a tavasz is :lol:

Pussz: Pocak
pocakpacni

Macs, Fibi, JOhi,
nem megyünk BÉcsbe???? minnyá itt a karácsony!!!!!!!!

Pocak,
klasszak a srácaid, csajaid!!! :lol: :lol:
én úgy szerettem volna, ha apa marad itthon, én meg dolgozok, de sajna én nem tudnék annyit keresni, mint apa, igy sokkal rosszabbul járnánk...
bár, a gyerekek jobban járnának, egy nyugisabb emberrel...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Macs!
Nagyon klassz a házikótok, és tök jó, hogy már csak pár hónap költözésig!

Ruz!
Egyetértek, hogy minden gyerek különböző ütemben fejlődik. Pl. Emma sem mond még túl sok szót, de a saját kis babanyelvén állandóan karattyol. És lehet, hogy kanállal szépen eszik, de pl. a villát nem nagyon tudja használni :D

Pocak!
Ez jó hír! És mit fogsz dolgozni? Rendesen 8 órában nyomod majd?

Kép
Kép
manoka11

Zsan,
ne tojj be, minden rendben lesz!!!

Macs,
u, Te szegény :( gyogypuszik mennek!

Ancsi,
HH kardot én párom is csipázná, imádja azt a filmet :D

Rylie,
hivatali patkányok :x

Rec,
ugye, hogy milyen jo fej? :lol: akkor nem tudom, minek áruljuk ezt 8)
fibi

Pocak,
éédesek :D akkor ide jössz majd Gödöllöre vissza melozni? 8)

Zsan,
mennnnnnyünk!!! :D én benne vagyok :)
fibi

Zsána :mrgreen:
részemről mehetünk.... sarokkádról nincs kép - még. ha lesz, majd teszek fel, de félő, hogy jövőre csak..:mrgreen:

nna, most én indulok az önkormányzathoz pépörkéért...harcra fel, győzni kell.. :mrgreen:
macskanyu

Lányok!
Nem tudja valaki, hogy van-e még a Bártfaiban kedd délelőttönként kismama torna, amit anno az Andi tartott? Olyan szívesen járnék, és anyósom vigyázna is addig Emmára.
manoka11

Csajok,
akkor ezt privizzük le!!!!! :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Képzeljétek ma esett le, hogy Apafej 20-án lesz 30 éves ! :oops:
Valahogy az volt bennem, hogy csak jövőre...és most minden jó kis ajándékötletem ugrott píz hiányában :(
törhetem a fejem valami igazán ötletesen és szépen ami maradandó! :roll:

Pocak: szépek a köcök ;)

Rec: én se tudom, hogy nézett ki ez a dollárbolt meg hol volt ilyen a városban :roll: mi lengyelpiacra jártunk :P

Rylie
rylie

Zsan: nekem most még vizsgáim vannak 23-ig. utána mehetünk.
De mikor jössz hozzánk? :-) tegnap megint kerestelek, lassan feladom. :lol:

Macs: bulást neked. Hazikó nagoyn jól halad. És szuperül néz ki.

Pocak: ez ténlyeg jó hír, de akkor ki fog atkátlanítani?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Közösség = játszóház a kőbányai lakótelepen, de legalább adnak ebédet is. :wink:

Macs, né má' lassan házatok lesz. :lol:

Pocak király hír!
zanza

Rylie,
mikor apa 30 volt, felhajtottam a neten egy vidéki festőt, aki nem olyan drágán melózik... vagyis Pesten már ugye közvetítői jutalékkal vannak a képek, meg ez a festő nem is olyan menő. lényeg, hogy apa imádja a tanyás festményeket, úgyhogy ettől a festőtől vettem neki egyet. olyan nagy széleset, mint egy széles vásznú film :)

valójában egy Bosch festmény utánzatot szerettem volna, vagy hasonló stílust, mert az meg nekem nagyon tetszik, H. Bosch (aka Hyeronimus Van Aken) tkp. a kedvenc festőm, nálam ő all time no 1. de az ilyen stílusú képek már bazi drágák voltak. azóta se találtam olyan festőt, aki ócsójé másolna, vagy festene nekem hasonló stílust :)
ancsipancsi

Manoka,
én is fogok járni oda, bár én viszem Igit, remélem nem veszi zokon Andi!!!
mármint akkor megyek, ha ma minden okés lesz... :shock:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
és azt tudtad, hogy a Tétényi uti Mentálhigiénés kp-ban van kismama relaxácio (feszültségoldo+önismeretjavito) , és gyerekfelügyelet is jár hozzá? :wink: nem tom, mennyi pénz, de én majd szeretném kiprobálni, és eszembe jutottál rola :)
fibi

Ildi: köszi, ez aranyos. Fanni még nem látta, de nekem bejött.

Kép
Kép
johanna1975

Recca, Ildi,
a dzsunegelest tegyétek fel mégegyszer légyszives, mert nem emléxem rá :roll:
fibi

Zsan!
Akkor ezek szerint van még az a torna?! És hánykor kezdődik, már egyaltálan nem emlékszem. Néha biztos jön Emma is, majd lesz Iginek játszótársa :D
manoka11

Fibi :) Szemközti telek :lol: :lol:

Macs :) Balta :( :( Bulást!!!!

Pocak :) Munka: De jó! :D És nagyon szuper a párod, hogy így bevállalta a gyerkőcöket!! Képek nagyon jók, édesek :D :D

Rylie :) Ezek az önkormik... :evil:

Rec :) Fszoba névnapra :lol: remélem szép lesz :wink:

Ruz :) Lehet, hogy hülye kérdés, de Bendi milyen villával eszik? Mert én nem merek még villát adni Bálint kezébe, félek megszúrja a száját vele. Vagy ez fölös aggodalom? vagy vegyek műanyag villát?

Curse :) Én nagytakarítottam, de ez sem használt, B. akkor jött ki, amikor ő akarta, szóval NYUGI!! és mennek a drukkok!! :wink:
denizsa

Ancsi!
Hattori Hanzo :lol:

Rylie!
Izzadok, mint qrva a templomban :lol: Alapduma!!! Kutyám Jerry Lee!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Önkormányzat :twisted: :twisted: :twisted:

Macs!
Ház szuper jó!!!

Pocak!
De jó, te leszel a családfenntartó! :D Szuper férjed van! És szép a család a képeken!

Ruz!
Bendi kajálós képeit imádom!!! Én a spagettit mindig feldarabolom pici darabokra, így lehet kanalazni. És én itt nem mertem bevallani, de enyém gyerek is imád villával enni! :wink:

Zsanci!
Engem már nem is hívsz? :wink: :mrgreen:
És doki bától ne félj!!! Majd számolj be!!!!

Votiv!
Bazsónál is vannak felejtős dolgok, amiket már mondott egyszer, aztán mostanában nem mondja. Régen a tyúkra tök aranyosan mondta, hogy koto-koto-koto-koto, és mostanában nem. Most a pipipipi megy :roll:

Kép
Kép
zuzmo1

Zuz,
ja persze, te is jössz!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

FIbi,
de biz :lol: ny, én is láttam már, és erősen gondolkozom rajta,h megyek. Egyik problémám viszont pont ez: MINDEN ELHALASZTANI, ezért nem jutottam még el a telefonig...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Deni!
Köszönöm az érdeklődésedet, de nam valami jól bírom már magam. Bazsónál nem volt ilyen, most már tudom, milyen az, amikor azt mondják, hogy szenvednek az utolsó hónapban. Ugyanakkor nem akarom sürgetni az időt, mert félek is egy kicsit. Szóval inkább nem bombázlek titeket a nyomorommal :lol:
zuzmo1

Zsan,
miért kell elhalasztani? :roll:
és miért ne lenne minden rendben ma a dokinál? nyugiiiii :) :)

Zuz,
végül tudtatok moziba menni, vagy a héten fogtok? nekünk a szombat nem jött össze, mert hugomnak squash-ra volt ip-ja :( tegnap meg zenekari proba volt a pincénkben :)

Indi,
megjavultak a gépeid? :wink:
fibi

Pocak,
Egy cipőbe járunk, Januártól nálunk is ez a helyzet :)

Curse,
Jolánnak van egy szuper "bábareceptje" erre :) :)

Kép
akata

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Indi,
Mit csináltál a múltkor a trójaival??? Semmivel nem tudom kiirtani csökkentett üzemmódban sem, már alig él a gépem :shock:

Kép
akata

Kisün,
Köszi a drukkot. Valahogy az az érzésem, hogy a kisasszony is ki fogja húzni addig, ameddig lehet :lol: Lehet, hogy beakarja várni a dokimat 13-ára.

Ancsi,
Na igen, a házi munka. Én is űzöm ezerrel, de hát úgy látszik Adél babát ez sem hatja meg :lol:

Deni,
Köszi a drukkot :lol: Lehet, hogy lemaradtam és már valaki kérdezte, de kinek örülnétek második babának?

Kata,
Jolán? A szülésznő Jolánra gondolsz? Egy kicsit most zavarban vagyok :oops:

Tinu,
Nem felejtettelek el, csak még nem kaptam választ. Szegényeknél hónap elején van a zárás, nagy ilyenkor a hajtás.

Ildi,
Küldtem neked püt.

Kép Kép
curse

Ancsi!
Anyukám (itt volt a hétvégén) jóvoltából közelebbi kapcsolatba kerültem a Story magazinnal, és én abban olvastam, hogy milyen közel lakik hozzám egy Hollywood-i sztár :lol: De ott az a ház volt lefényképezve, ami a Pető intézet mellett van. Bár lehet, hogy direkt nem azt fényképezték le, amiben ő lakik, a rajongók miatt :wink:
És hol voltál a hétvégén??? Nagyon eltűntél!
zuzmo1

Curse!
Most látom, hogy már nincs hátra egy napod sem szülésig :shock: :lol: :lol: :lol:
Van valami bábakoktél nevű csodalötty, a többiek talán tudják az összetételt, csak a pálinka mennyiségén szokott a vita lenni 8) :lol:
De majd jönnek, és jól megírják neked!!! Asszem, Macsnál bevált!
zuzmo1

Zsan, én nem mehetek Bécsbe veletek? :cry:
zanza

Rec,
köszi :D

Curse,
az sem baj, ha bevárja a dokidat :) Kitartás!!!

Akkor ha jol látom, kb ez a sorrend jelenleg:
Curse, Zuzi, Tinu (?), Lindi, Votiv, Manoka, Denizsa, Zsanci, Gigi, (vagy forditva :roll: ), ééés én pocaklakom a legfiatalabb :D momentán :lol:
fibi

Zsan, Manóka: Én is úgy jártam kismamatornára, hogy Marcit vittem magammal, soha nem volt gond :D :D

Rylie: én is 20.-a :lol: Ugyan még nem 30, de a nap stimmel :D

Curse: bent biztosan nem marad, és bábakoktél sok mindenkinek bejött, pl. Macs :D

Deni: én még nem is gratuláltam, bocsi :oops: De ÓRIÁSI GRATULAAAAA Azt meg úgysem hinnéd el, hogy amikor a titokzatos kismamiról felröpent a hír, akkor Manóka mellett Te voltál a másik "tippem" de miután Manóka bejelentette, már nem is vártam újabb ilyen jó hírt :lol:

Johi: atkátlanítást majd megoldja Apa, de egyenlőre nem dőlnek a megrendelések :roll:

Pussz: Pocak
pocakpacni

Curse nekem egy jó kis porszívózást követően kezdödött a buli, az elég lightosan az elején. :wink:
zanza

nekem se vasalás, se porszivozás, se lépcsözés, se telihold, se frontok, ("az" sem :D ), semmi nem használt az én kényelmes fiamnak :lol:
fibi

Curse,
Igen de szerintem minden szülésznő tudja, ez az amit Zuz mond, én úgy hallottam, hogy 2 d a pálinka (ua mint az őszilé) :D :D de nekem csak mesélték, viszont ott hatott!!!!!!

Kép
akata

ááá, el akartam vinni B-t a veresi játszoházba du., erre még mindig alszik..... mire felébred, lassan sötét is lesz :(
fibi

Curse!
Na erre próbáltam utalni!!! Mindenki a saját szája íze szerint készítené a bábakoktélt! :lol: :lol: :lol: :lol: 2 d pálinka :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Fibi!
Enyém gyerek is alszik még, és még nem is ebédelt, mert ő mindig ébredés után szokott enni. Na most kelt föl!!!
zuzmo1

Pocak :) Köszi :) Látod, még meg tudlak lepni :wink: :lol:

Zuz :) Vhogy sejtettem, hogy már annnnyira tele vagy... De nemsokára már meglesz kistesó! És azt nem írtad, hogy a név már tutira eldőlt és Panna lesz?

Manóka :) Máris járnátok pocaktornára? Én is gondoltam rá, bár kicsit későbbre terveztem. És a délelőtt nekünk is jobb lenne, mint az esti időpont, remélhetőleg Bálintot rá tudnám bízni anyámra. Csatlakozhatok?

Curse :) Sztem várj még a bábakoktéllal, legalább amíg megjön a doki, az még belefér a +1 hétbe, és addig hátha Adél baba is rászánja magát a kijövetelre!
denizsa

jogsi előtt állóknak egy kis Kresz-lecke :lol::
http://www.funnyjunk.com//pages/driving.htm

és gyermeki (lelkű) felhasználóknak nyávogós-dorombolós, mozgatható kiscica:
http://www.funnyjunk.com//pages/kitty.htm

voltunk fejlesztésen, persze Isti minden tudományát megcsillogtatta, és annyit hablatyolt, hogy nem is igaz, már égtem, hogy mit panaszkodom itt, hogy mindent elfelejtett :oops: :)

és vettem fürdőruhát Decathlonban! már elfelejtettem, ki kérdezte, de itt Bián van uszi (az egyik szállodában), és a fejlesztősök tartják a foglalkozásokat. csak azon parázom, hogy kicsit hideg a víz :roll:

Pocak, örülök, hogy örülsz!!!! :D

Zsanci, miből gondolod, hogy pár otthon töltött hét, netán hónap után a drága nyugodt embörödből nem lehetne agyonhajszolt, fáradt, hisztis HTB?? :wink: :lol:

Vera, annyira jó kedvem lesz a hszeidtől :D köszi! :D

votiv 8)
votiv

Deni,
tényleg, Nektek vannak már lánynevek? és fiuk? :D
fibi

Jaj, köszi csajok a tippeket :lol: Szóval egy kis pálesz megoldja a gondokat :lol: Kár, hogy Baileysnek nincs ilyen hatása azt szívesebben innám :lol: :lol: :lol:

Egyébként pont neked akartam írni Zuzi, de nem azért, hogy stresszeljelek, de te is már nagyon a célegyenesben vagy :lol: Nálad mi a végdátum??? Nem tok számolni!!!

(Új) pocakosok :lol:
Mi lenne és pont Fibi hsz-ről jutott eszembe, ha időnként az aláírásotokba beletennétek a vonalzót, csak, hogy lássuk ki hol tart :lol: Olyan jó lenne!!! :lol:

Kép Kép
curse

Curse,
én addig nem teszek vonalzot, amig dokim is azt nem mondja, hogy minden okés :)
abba a koktélba nemcsak pálesz kell ám, vigyázz :lol:
fibi

Curse, Deninek igaza van, várd meg, míg megjön a doki :D és látod, dokikánk ekkora jóstehetség, hányszor akart már Téged "megszületni" :lol:
pihenj sokat, amíg még lehet!! :) tudom, könnyű mondani, ilyenkor már tűkön ül az ember lánya :D

én is mennék tornázni, majd kérek is a dokitól engedélyt! a relaxra mikortól lehet járni?

Látod Fibi, már mennyien tolonganak, hogy mennének Veled tornázni? :wink:

Kisün, még pár napja kérdezted, választottam-e már szülésznőt. hát még nem. eddig Nyulas Jolira gondoltam, de Zsanci meg Zuzi meg Fibi megszédítettek a Molnár Gabival :D

Drága Macs! jobbuljál!!!!

PéterGabi merre vagy? már költöztök?

votiv 8)
votiv

Votiv :D
én nem tornázni akarok menni Budára, hanem relaxra :D :D jössz Te is? :wink:
kismama torna van itt Szadán is, nekem az is megteszi majd :D

és én már Kondor Katán gondolkozom legujabban (mint szülésznö) :lol:

és tökjo, hogy Istire ilyen jo hatással vannak ott a fejlesztöben! ugy látszik, szeret oda járni :D
fibi

Votiv!
Csak a megszokott közönség kellett Istinek :wink:

Curse!
Dec. 3, nov. 28, dec.6. Volt már itt mindenféle dátum, plusz számításba veszik, hogy B-t is túlhordtam 4 nappal, szóval már én sem tudom, mikorra vagyok kiírva!
Bábakoktél!!!:
a pálinka csak az egyik alapanyag!!!! :lol: :lol: :lol:

Deni!
Panna!!! :lol:
Már Bazsi is mutat a pocakomra, ha kérdezzük, hol van Panna, és mondja, hogy Paaaaaa. Szegény, ha tisztában lenne a dolgokkal :lol:
zuzmo1

Curse,
ha tényleg szükség lenne a bábakoktélra, akkor:

1dl citruslé (narancs, grapefruit, lime stb) 1 dl pálesz, 1 dl ricinusolaj
jól összekevered, orr befog-szem becsuk, jó erősen Bailey's e gondolsz és lehajtod. Én du 5 tájt ittam meg, hajnali 1-re megjött az első fájás(valójában csa összehúzódás), másnap negyed 3-ra pedig megszületett Füli :)

Jókívánságokat köszönöm, rám fér! :)

és hogy pozitívat is írjak: önkorm.-ban nagyon kedvesek voltak és viszonylag hamar végeztem :) viva la 7.ker!!!

Na akkor mi lesz Béccsel? :mrgreen:
macskanyu

Votiv, Deni
Igen, szeretném megvárni a dokit, csak 15-ig (akkor kell hozzá visszamennem) nem szeretném kihúzni. Az már nem buli, ha azért kell bemennem a kórházba, hogy megindítsák a szülést. Az több napot jelentene, mint normál esetben és én tényleg a muszáj 4 napot szeretném bent tölteni csak, azt is alig fogom túlélni :( Meg persze nem vagyok híve a mesterséges megindításnak.
Ideális az lenne, ha 13-án indulna meg a szülés :lol: :lol: :lol: de úgyis Adél babán fog múlni, akin már most látszik, hogy eléggé öntörvényű :lol:

Deni,
Tessék válaszolni a kérdésre :lol: :lol:

Fibi,
És mikor mész dokihoz?

Kép Kép
curse

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: