A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Most még nem olvastam vissza de Estrella Neked nagy drukkok mennek. Várom holnap a nagyonjóhíreket!!!

Békus Neked babaragaccsooooooooooooook!!!!

Ezt nem mondjátok hogy laptető? Amikor a legrosszabb passzban vagyok laptető??? Menjen MINDENKINEK egyformán belőle egytől egyig!!!!!! Kérem a Jóistent, hogy mostmár nekem is szálljon belőle valamicske!!
ann74

Drága Ritus annyira sajnálom!!!! De erős csajszi vagy!! Persze hogy kibírod!!!
ann74

Hahó Lányok!

No annyit irtatok, hogy elolvasni sem kevés, próbálom követni az eseményeket több-kevesebb sikerrel.

Estrella: ne idegeskedj, minden ok-s lesz! Koll.nőt sajnálom, remélem lesz még neki. Fülöp dokker ügyben már intézkedtem, hamarosan megirja aki tudja - most telóztam vele.

Breki: pihenj, sétálj, egyél-igyál és csak jóra gondolj.

Ancsi: bird ki és ne tesztelj szerintem, nem sok idő már!

Carla: hajrá kezdés.

Kubu: gyógyhullámok!

Woody merre?

Fényképeket kérünk.

Vicky: mi volt ma, gyere már csajszi a hirekkel!

Sajti: te merre???

Mieza: itt már nagyon várnak, legalább 2 mondatod irjál - bár én tudom, hogy jól vagy, sőt szuperül!!!

Judit: sok-sok pihenés!

Andrea: milyen kedves vagy - bárányka észhez térjen, legfőbb álmom lenne!

Nekem csendesen telnek a napok. TEgnap megdicsérd az asztmát kezelő dokker - most épp a fogdokkert fogom hivni. Bejelentkeztem Mammo-ra, egyből sikerült, ilyen még nem volt.

Majd még jövök

üdv kispatak
Vendég

Jelentem a titok müködik:

Most gondoltam Ann-ra hogy mikor járt már itt - és ime megjelent!

Hozzom szerencsét mindenkinek!

üdv kispatak
Vendég

Köszi Kahlan!

Kispatak!
Nem sértettél meg,dehogy értem mit akartál írni.

Soma hokicsapata a Gepárd se Debrecenben 5 meccsből 4 -et megnyert.
Nagyon büszke vagyok rájuk.
Rengeteg erőt ad a kisfiam.
No megint bőgök.
Légyszi fájd.csill.ügyben segítsetek!és nagyon drukkoljatok.Lelkileg már elég jól vagyok,de nagyon félek az egész tortúrától.
Cidneyről tudtok valamit?

Kép
Kép
ritabmc

Rita: küldtem privit!!
Mindenképp segítek Neked!

Ann: köszi a ragacsokat!!! :D
Vendég

Én simán képes vagyok terhességi tüneteket produkálni :lol: :lol: :lol: :lol:

Annyi mindent kívánok egyszerre,lehetetlen követni az étvágyamat...egész nap a konyha felé rohangálok :lol: :lol: :lol:

most épp brokkolit ennék,persze nincs itthon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kispatak: igyekszem én :)
Vendég

Béku,Csajok!
Köszi!
vikus82

De aranyos vagy Kispatak!!!!

Lányok bocsánat az off miatt és a bepánikolásomért. Már vissza is hívott a diabetológus barátom, bemondtam neki az eredményeket és azt mondta ne aggódjak, ez teljesen jó. nincs akadálya a lombiknak.

20 perc múlva meg jön a szomszédom (Skribás kislányuk van ám!!) és beindítjuk a kis Suzukimat.
ann74

Estrella, neked mennyi is volt az inzulinvizsgálatod értéke?
ann74

Látod Ann,minden rendeződött is!! :D
Vendég

Kívánom, hogy mindannyiotokra így hasson a mai laptetűm!!!!
ann74

Remélem számomra először elhozza a kívánt brokkolit,a rendelést már leadtam!! :D

A következő vágyam már a 2 csíkos tesztecske lenne,ha nem nagy kérés... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Béku! Írtam!

Kép
Kép
ritabmc

Sziasztok!

Megvolt a beavatkozás minden ok.

Mi a köv lombkot lassan kezdjük fagyibaba nincsen.

Ne haragudjatok de alig tudom követni a hozzászólásokat , de nagyon drukkolok mindenkinek.

Képzeljétek egy leányzó mondta hogy inszemre jött, rögtön megkérdeztem Tőle hogy forumozik-e... mondta hogy nem. Pedig reménykedtem hogy összefutok valamelyikőtökkel, de nem igy történt. :-)

Megnézem az inzulinos eredményemet, ezután kiváncsi vagyok milyen.

Üdv Mindenkinek jó éjt
( Én most végeztem a munkahelyemen megyek aludni mert álmos vagyok (17:00-20:00 azért bejöttem dolgozni )

Üdv!
Andi
kisborso

Ann,
látod mindig hamar jön a segítség és a megoldás!
És az nagyon jóóó hír hogy nincs akadálya a lombiknak :)

Rita drága,
nagyon-nagyon együttérzek, és millió pozitív energiát indítok útnak hogy hamar túl legyél ezen a héten :arrow: :arrow: :arrow:
Fél év most soknak tűnik, de az alatt a lelked is szépen rendbejön és jöhet a kistesó! Teljes szívből kívánom hogy így legyen!!!

Zsuzska,
akkor most pihi, várakozás, és aztán +++ teszt következik :wink:

Ancsi,
csak péntek reggel tesztelj, mert nekem gigamagas hcg-t is csak aznap reggel mutatott igazán a teszt!

Carla,
nagy drukkok a kezdéshez!

Estrella,
ujjaim csuriban a holnapi jóóó hírért! Gyere majd hamar, és hozz nekünk szép fényképet!

Kispatak,
úgy lesz ahogy Andi kivánta neked a laptetővel, mert mindannyian teljes szívből ezt kívánjuk neked!!!

Kép
judit0713

Borsó,
valóban nagyon pörög a topic, hogy ki hol tart azt ebből a tábliból láthatod, így talán kicsit könnyebb követni:
BABAÁLMOK

Úgy látom te még nem szerepelsz benne, de ha szeretnél, egy privit kérek az adatokkal és máris ott pompázhatsz köztünk :wink:

Kép
judit0713

Azt hiszem mindenkinek nagyon boldog Karija lenne, ha 2 csikos tesztet hozna a Mikulás!!!Én is nagyon szeretném!!!
Viszont ha nem így lesz....most voltunk 1 órácskára barátnőmnél látogatóban (ő dolgozik a pszihón),mondtam is neki,hogy ha pénteken rossz hírrel hívom,akkor ágyazhat is bennt nekem az osztályon! :?

Kép
Kép
missancsi

Judit: ismét a Titok: pár percembe telt míg visszanéztem az 1104. oldalig,ahol is megtaláltam végre a Babaálmokat,mert először akartam itt írni,hogy valaki rakja fel,hogy megnézzem,de azt hittem gyorsabb megkeresni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szóval ez Titok,avagy telepátia,avagy mindkettő...!! :D
Vendég

Wow!Micsoda táblázat!Tökre szupi!Én is felkerülhetek? :lol:

Kép
Kép
missancsi

És ami még vicces,hogy nyáron július 30-án volt eredmény (Judit-napon),most dec. 1-én,és 10-én ismét Judit nap,hááátha szerencsét hozna! :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

na jó,talán csak nekem vicces ;)
Vendég

Ancsikám,
ide az adatokat priviben, és már bent is vagy!

Kép
judit0713

Vagy várjak péntekig,hátha a kismamik közé fogok kerülni? :lol:

Kép
Kép
missancsi

El kell hogy szomorítsalak, a kismami kategória csak a 12. hetet betöltött boldogságosoké...DE a neved mellé a SIKERÜLT feliratot már pénteken megkapod :wink:

Kép
judit0713

Ancsikám,már most is kismami vagy! ;)

Már csak várni kell 8 hetet,és a kismamis részlegre is át leszel írva :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Olvasó üzemmódban drukkolok nektek. :roll:
Párom elrendezte a munkahelyén a hüle főnököt, semmi nem lett végül, nem mert a csaj lépni.

De most azért bújtam elő a barlangomból, hogy szóljak, a csicsókát nem főzve kell enni, hanem nyersen, salátának. :D Úgy finom, és tényleg jót tesz a cukornak, inzulinnak. Anya eszi. :wink:

Ancsi, Béka, drukkolok nektek! :D :D És mindenkinek küldöm a babaragacsokat.

((((((((((Rita)))))))))) Nem tudom mit mondjak, nem is mondok semmit.

Megyek vissza olvasó üzemmódba.
aktucs

Csutka: köszi a drukkokat!! :D

A csicsókát megkóstoltam nyersen,úgy jó volt,de a receptemben főzni kellett... :? :? :shock: :shock:

de akkor majd eszem nyersen! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

:wink:

Kép
Kép
missancsi

na mindjárt körbevizelem magam, végre alszik mindkét gyerek, kemény menet volt, apa most kicsi kimenőn, de már jön hazafelé, addig míg csend van gyúrom egy kicsit a szakdogámat.

Vikus,
mindenképpen kérdezd meg, Marcus 2008. húsvét vasárnap készült :-))))))

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu: hát,reméljük picikét alszanak együtt,hogy tudj dolgozni :)

Szóval a kis hurrikán Húsvét ajándéka!! :lol: :lol: :D :D
Vendég

Köszi lányok, akkor nem számolgatok :wink: ráhagyom a hozzáértőre:D

Rita nagyon sajnálom, küldöm az energiát... :arrow: :arrow: :arrow:

Béku: brokkoli hmhm.. olyan jó kajákat tudsz beírni, hogy mindig éhes leszek. Sajti is jól tolja, kiváncsi vagyok, karira milyen extra kajacsodákkal rukkol elő:)

Most fogytam le 5 kilót, egy speckó diétával (nem részletezem, mert tuti hülyének néztek:)), és azóta minden nap tornázok. Én is hülye vagyok, 6 év alatt nekem pont most jött az ihlet, meg az akaraterő, hogy 10kg-ot "ledobjak"...na mindegy, legalább annyival kevesebb kilóval kezdem a terhességet:D

Ezektől a mostani hormonoktól lehet hízni? gondolom mindenkinél más...bár nem nagyon írtatok konkrétan ilyet.
Nyilván nem akadok fenn rajta, ha igen:)
carla1227

Kéééészül már a brokkkkkoli!!! :D :D
Addig,hogy csöndben maradjak,kaptam reszelt almácskát!!

Jól meglepett vele a párom,isteni finom volt,nagyon jólesett :)
Vendég

Carla: hát,arra már én is készülök,hogy mi mindennel lepem majd meg a családot! :)

Marhahúsleves,töltött káposzta és beigli az alap,a többi már csak rajtam múlik :D
Azt a bizonyos fenyőfa sütit mindenképp megcsinálom! :)

Meg is kaptam a brokkolit,isteni!!! :D
Sajnos most nincs itthon sajt,mert reszelt sajttal a tetején szoktam enni,de így is nagyon jólesik :)
Vendég

Ja a karomról az derült ki,hogy véletlenül az izomszövetembe is jutott az infúzióból,ezért keményedett be,és fáj,de hamarosan felszívódik.

Addig is bekentem izomlazítóval,és attól picit jobb a helyzet :)
Remélem holnapra már nem fáj,de annak is örülök,hogy a tányért fel tudom emelni :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

ann74

Hát már megint megbuktam. Nem volt igazán különösebb oka, azt mondta bizonytalanul vezetek. Na jó, azért az gáz volt, hogy az utolsó kanyarnál elfelejtettem indexelni, de onnan csak arra lehet kanyarodni. Attól még hiba volt. Megzavart hogy olyan sok autó volt, de ez nem mentség. Rossz az úttartásom, rossz jeleket közvetítek mások felé, ha elsőbbségem van akkor először lelassítok és megvárom megadják-e (meg közben végig pörgetem, hogy tényleg nekem van-e elsőbbségem, de ezt is hibaként számolta fel). Állítólag nem is kell kötelező órákat venni, szóval így azért valamivel olcsóbb lesz, de azért vizsga előtt még majd megyek egyszer. Dühös vagyok és szomorú, amiért elvettem a gyerekem karácsonyi pénzét, annyi mindent szerettem volna neki. És ez még nem elég mára, elromlott estére a mikrónk és nem igazán vagyok el nélküle. Holnap mehetünk újat venni. Legalább a lányom jól viselkedett itthon. Most csak gyorsban ennyi, holnap jövök.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Olvaslak Titeket minden nap, de már írni nincs erőm.

Vicky!
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült a vizsga, de majd legközelebb. Egyébként azt nem értem miért baj, ha neked van elsőbséged és lelassítasz - én is szoktam lasítani, mert hiába nekem van elsőbségem, nem biztos hogy megadják. Drukk a következőre.

Rita!
Iszonyatopsan sajnálom. Kitartást csajszi!!!!!!!

Judit!
Teljesen megijesztettél a vérzéssel, de hál istennek nincs baj.
Örülök, hogy S ennyire rendes, és rájött hogy mi a bibi.

Kisbeeka!
Szóval pihenni, enni a fincsi fehérjedús kajákat és inni tessék sokat. Minden oké lesz. Én nekem most jók a megérzéseim veled kapcsolatban :lol:

Ancsi!
Negatív gondolatok huss :arrow: :arrow: :arrow: , helyettek küdöm a pozítivakat :arrow: :arrow: :arrow:

Ann!
Ezek az eredmények nem is olyan rosszak!

Heni!
Drukkolok nektek is. Remélem a doki csak jókat fog mondani.

Estella!
Drukkolok a dokilátogatáshoz. Amint tudsz gyere a csupa jó hírekkel.

Kispatak!
Annyira aggódom érted, hogy báránykáddal és veled mi is lesz. Képzeld példát vettem rólad és elmentem fogorvoshoz, pedig nem akartam - gyorsan 2 fogamat be is tömte röpke 12.000 pénzé, azt hittem elájulok mikor mondta. De még ültem a székébe Te jártál a fejembe, hogy Te ennél is többet kibirtál már.

Andi!
Vukkot küld már el Kisbeekához és Ancsihoz légyszi. Ne olálkodjon mostmár nálad, vannak itt csajok akik nagyon szeretnék egy kisideig a társaságát élvezni :wink:

Kubu!
Kitarást neked!!!! Remélem hamarosan kész lesz a szakdogád és többet tudsz majd jönni.

Lukácsné!
Gyönyörűségesek a gyerkőcök. Fillipről annyira jól sikerült a kép, hogy csuda. Pályázhatnál simán vele :)

Rólunk: Mi jól vagyunk, bár a csajomnak jön a foga. Bár ahoz képest egész jól tűri. Egyébként iszonyat egy dumagép, mi lesz majd ha megtanul beszélni :lol: :lol: Ha valami nem tetszik neki azt szóvá is teszi. Haláli egy csajszi.
Majd hozok róla képet, de először beszeretném fejezni a takarítást amit szombat óta művelek, mert én hp. kitaláltam, hogy a szekrényeket is megcsinálom, de ugye baba mellett nem úgy tud haladni az ember. Már csak a konyha van. Ha azt megcsináltam, akkor hozom a képeket is.

Na megyek.
Puszi Nektek

gyoreneildi

Sziasztok!
Már egyre nehezebb!Az alvás szinte egyáltalán nem megy,hiszen folyamatosan tökre kipihent vagyok, nincs mitől lefáradjak!A pocim már tegnap óta fájdogál(piciket)+a derekam is,teljesen megjön a mensim érzés!De még reménykedek!

Kép
Kép
missancsi

De végre már gyönyörűszépen süt nálunk a nap! :D

Kép
Kép
missancsi

missancsi: Szerintem még van remény. Nekem pl. a mellem egyáltalán nem feszült. Szóval a derékfájás nem jelent feltétlenül mensit. Én drukkolok.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi Vicky!

Kép
Kép
missancsi

Sziasztok!

gyors bekukk, csak írom a híreket, később válaszolok rendesen is....

26 mm a gyerek, 3 hete volt 6 mm, szóval tankönyv szerint pont ennyit kellett nőnie 3 hét alatt!!!!
Később volt peteérésem, nem beteg a gyerek!!!! :)
Folytak a könnyeim a vizsgálat közben...
Férj is látta :)
UH képet nem kaptam, külön kell kérni???
van nagy ufófeje és kalimpált a kezeivel, lábaival és dobogott a kis szíve, nagy élmény volt, végre emberformája van :)
estrella22

Estrella: látod,mondtam én,hogy a kis ufófej tökéletesen fejlődik,egészséges mint a makk!! :D :D :D
Ígérd meg,hogy most már megnyugszol vele kapcsolatban! ;)

Férjed nagyon elérzékenyült?

Ancsi: nekem az előző beülti után több napig volt olyan mindjárt megjön érzésem,ennek ellenére pozitív lett...!
Sőőőőt,azt olvastam,hogy a kismamák is érezhetnek olyat minden hónap megfelelő időszakában,mintha meg akarna jönni....! :shock: :shock: :shock:

Ildi: tündér vagy,köszönöm szépen!
Remélem,hogy jók a megérzéseid,én most nem merem annyira elragadtatni magam,mint előzőleg,ez persze nem jelenti azt,hogy ne bíznék a sikerben ;) Hisz az ellenkezőjét se tudnám felmutatni :D

Tegnapig kellett feküdni,de ráhúzok még egy napot,biztos ami biztos,holnap délután viszont már megyünk párommal piacra! :D

lesz végre 2 szabadnapja,úgyhogy picit végre együtt lehetünk :)

Aztán legközelebb már csak az eredményhirdetéskor lesz szabad!

Vicky: sajnálom ezt a vizsga-dolgot,nagyon drukkoltam,hogy elkápráztasd a vizsgáztatót!
Kis angyalka ajándék pénze miatt ne aggódj,szerintem ha picit később kapja a többi ajándékát,biztos nem fogja zavarni/észrevenni... :)

Úgyis nagy dolog lesz számára maga az ünnep is,szerintem annyi ajándék nem is kell,és biztos sok szép játéka van már! :D
Úgyhogy egyelőre fordítsd arra a pénzt,amire kell,ez megtérül majd :)
Vendég

Ancsi: Neked már csak 2 NAP!!!!

jujj,de izgi!! :D
Vendég

Estrella,
szuper hírek :D
Nagyon örülök nektek! Gondolom most már férj is szárnyal, és nincs durca. Az enyém szegény igyekszik szétszakadni, annyi a dolga így, hogy én semmit nem csinálhatok...meg hát ugye neki a házimunka min. kétszer annyi idő mint nekem, mivel nincs rutinja...de nagyon édesen igyekszik, majd szépen belejön :)

Viki,
sajnálom az újabb kudarcot. Figyi, nem lehet hogy az oktató meg a vizsgabiztos egy kis plusz zsére vágynak? Nem akarok rosszindulatú lenni, de nekem a rutinnál meg a forgalminál is mondta az oktatóm hogy adjak oda neki 10ezret, és majd meglátja melyik vizsgáztatót kapom, mert van akinél másképp nem lehet átmenni. Hát rutinnál nem kellett, de forgalomnál igen. Viszont még így is olcsóbb mint többször vizsgázni!

Ancsi,
derékfájás jó jel :wink:

Ildus,
várjuk a képet a nagylányról! Már jön a foga??? Atyaég hogy nőnek ezek a csajok :shock:

Kép
judit0713

Judit: én párom is így van,szegény este 9-kor jön csak haza,és akkor még nekem segít,mert nem szabad cipelni sem...

Kicsit szalad a lakás,de majd holnap utolérjük magunkat,akkor már én is tudok pár dologban segíteni :)

Próbálom azért minél tovább kivonni magam ezek alól,nehogy valami megeröltetés legyen...

Tegnap estére Crinone visszaköszönt,úgyhogy már tudom,miről beszéltetek nyáron.
Illetve lehet,hogy az utro-t küldte vissza,mert majdnem felváltva toltam őket,hogy ne dagadjak be megint :)
Vendég

Izgulok is nagyon ám!!!
Olyan ari vagy, hogy folyamatosan próbálsz nyugtatni!Szóval akkor még van remény?!Normális,hogy "görcsölget"a pocim?! :?
Most beszéltem telón az egyik csajszival,neki is akkor volt a beülti,amikor nekünk!Ő semmit nem érez,bár ő a kislányánál sem érzett,ő első inszemre sikerült!Nekik 1et most le tudtak fagyasztani!...húú de irigylem!Remélem beelőzök nála ikrekkel! :lol: Na jó csak vicceltem,ez nem verseny!De azért az ikrek jöhetnek! :lol: Ő mondta,hogy anno volt ezen a cukorterheléses mizén és szed is rá gyogyót!Most nem értem!Annyira nem sikerült képben lennem ezzel a dologgal!Én még nem voltam ilyenen!..De ha úgy alakul akkor most szeretném én is megcsináltatni ezt a dolgot!Hogy kezdjem??Háziorvos beutalót ír a helyi kórházba és ott megcsinálják, ha nem vészes kapok vmi gyógyszert rá, ha meg komolyabb akkor irány egy endokrinológus?Vagy ez az egész hogy működik?(ez a csajszi így vázolta a dolgot)

Kép
Kép
missancsi

Brekus Te melyik nap mész vérvételre?

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: én szerdán megyek,épp egy hét múlva :)

Te 5 nappal jársz előttem :)
Ne agyalj ennyit,mert én szédülök el :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Várd meg a pénteket,utána tedd fel ezt a sok kérdést!

Amúgy nekem se a házidoki,se a nőgyógyászom nem tudott adni beutalót,ezért nem árt egy endokrinológus ismerős....
Ő írhat,és ki is tudja értékelni az eredményt!
Vendég

Jólvannaa! :lol: Csak próbálok mindenre felkészülni!
Mindjárt megyek fogdokihoz!Jupppii!Végre egy kicsit eltereli a gondolataimat! :wink:

Kép
Kép
missancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: