Macs!
Majd Uramat megkérem, csináljon rólam fotót
Bazsó is nagyon szeretett nézelődni, mi ezt kenguruval oldottuk meg, babakocsi csak 9 hós kortól van nálunk, akkor pedig már tudott ülni.
Szrekuc!
Én írtam a múltkor, hogy a 12. ker-ben van egy turkáló, és ott láttam Römer Lord ülést 25-ért, így ránézésre nagyon jó állapotban volt. Bolti ára 50 ezer!
Rylie!
És mik a hosszú távú tervek? Rendezvényszervező irodát nyitsz? Vagy valami hasonló? Az tök klassz lehet! Vagy mondjuk egy nagykövetségen fogsz dolgozni, és szervezed a partikat???
Vica!
El is felejtettem írni, hogy milyen gyönyörű Máté!!! És ő azon ritka kivételek egyike, aki olvasta azokat a könyveket, amiben arról írnak, hogy mikor, milyen időközönként, mennyit kell ennie- aludnia egy babának
Én pedig elhatároztam, hogy nme fogom többé írni, hogy milyen klasszak az éjszakáink, mert akkor egyből borul minden

Tegnap Bazsó fél 11-kor úgy döntött, hogy felébred, és negyed 2-ig műsor volt. MInden volt! Éneklés, üvöltés, sírás, szopi, simogatás, üvöltés, sírás... Apjuk is nagyon kikészült. Remélem, ez nem tántorítja el attól, hogy Bazsóval aludjon! Szegény 5 órát aludt és mehetett melózni