A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Jó Reggelt Szaporulat!!! :lol: :lol: :lol:

Rodina és Muzsi!
Hatalmag gratuládé a csöppségekhez, sok tejcsit kívánok és szép, hosszú, boldog életet nekik! :D :D :D :D :D :D

Andrea:
Ez a Vuk elég szívós fajta... Csak elkopik már nemsokára, nagyon remélem!
A vv-es eksön miatt sajnállak nagyon, de legalább nem volt hanyattka-műsor. A lila fóttyaidra ajánlom a fekete-nadálytő krémet, nekem bevált. Gondolom fáj is a helye... Gyógysimi mindegyikre!!!
Szerintem a többi képen is szép lehet a babátok, milyen gyorsan növöget becarás! :)
Na hallod a kakás-gyertyatartós sztorin kifeküdtem, de a kula-befőtt se semmi! Micsoda konyhatündér lehett a leadója!!! Kép

Estrella:
Apukád nem semmi, ne törődj vele, inkább szívd magadba az apósod szeretetét. Talán azért kaptad őt az élerttl, hogy kárpótoljon apukád miatt.
Az ici-pici bűnözés (kevéske fagyi) megengedhető a diétában szerintem, úgysem naponta fogod magadba tolni a 2l-es gazdaságos fagyit! :lol:
Jómúltkor kfeltettem egy linket a várandós nők borozgatásáról, újabb kutatások alapján a napi kis mennyiségű minőségi száraz vörösbor kifejezetten jót tesz a pocakban növekvő csodának, no és anyucinak is. Úgy gondolom, hogy napi fél - egy dl vörösbor az pont jó. Tehát no para a bulin! :)
Önkormányzatban nagyon megértőek és rendesek voltak anno veletek, biztos szép emlék netek is az esküvőtök.
A kiságy nagyon tecc!!! :D
Ééééssss!!!! :arrow: :arrow:
http://www.youtube.com/watch?v=hi3pbtrqy70
JóIstenke Éltessen azzal a 3X-szel!!! :lol:

Judit:
Jöhetsz bármikor enni! :)
Küldtem priv, megkaptad? Ha még kószálna az éterben, akkor itt is leírom, hogy szívesen elpostázom a 2 db Crinone-omat elsőbbségivel. :)
Vukot száműzni, ágyat helyretenni :arrow: ezt add ki apának! :wink:
Amiért kérted, nagyon-nagyon drukkolok és fő az ágynyugalom! :)

Vicky:
Neked is Boldog Szülinapot!!! :D http://www.youtube.com/watch?v=hi3pbtrqy70
Kispatak-hí :arrow: ez nagyon ott van! :lol: :lol: :lol:

Csutka:
Úúúha!!! Párod kollégái milyen rendesek, én is kíváncsi vagyok mi sül ki belőle, csak jó dolgokat kívánok!!! Nem fáj a műtét helye? Begyógyult már szépen? Gondolom még nem szabad nagyon mozognod vele...
Jövő hétre szövettanért ezerrel szorítok!

Navi:
Voltak a végén anyósék? Alvással hogy álltok?

Kubu:
Én vágtam, hogy te vagy elhavzva. A másik "Kubu" mit szólt a rendelőben a névrokonsághoz? :D
Marci fenomenális!!! Ilyenkor mindig rádöbbenek, hogy érdemes élni és anyukává, szülővé válni!!! Minden bajával-nyűgével együtt, hiszen ezeket a csodababákat semmi sem múlhatja felül!

Ann:
Hááát, van hely bennem egy-két főszakácsnak, elég szép darab vagyok! :lol: :lol: :lol: Hoppá, ez félreérthetőre sikerál, szóval a bőröm elég nagy és nem úgy (altájilag) fogadnám magamba a főszakácsokat... :lol: :lol: :lol: Az csak a Zuramé, magánterület!!! :lol: :lol: :lol:
Nagyon rendes volt a fogdokkered.
A nődoki a nyóckerben rendel.
Menta priv.

Rita:
Szuper a HCG-d!!! Gratula KISMAMI!!! Kép Végre hivatalosan is le merem írni, sokat vártál rá te is, ennyi kétség közepette most itt a nagy boldogság! :)

Zsozsó:
De gyönyörűűű, csodaszép baba!!!
Gratula, hogy a mh-ed is sikeresen fogadták!!! :)

Vikus:
Betömték a fogadat?
Sz-hez járok a BMC-be, de az nem nőgyógyászat, hanem meddőségi sentrum. :arrow: Ezért kellett egy sztk-s alapon rendelő nődoki, aki megcsinálja a rákszűrést és a többi vizsgálatot is, ill. ha van vmi akkor hozzá mehessek.

Zsuzska:
Dejó dejó, dejóóó!!! Már szurkáltok, üdv a klubban!!! :) :wink:

Kahlan:
Csak maradjon is fenn a hőmérsékleted szépen, most ezért szorítok neked egy csillagrombolónyival!!! :)

Béku:
Ezek fantasztikusan remek eredmények, micsoda mnyh!!! :) Szerdára drukkjaim!!!

Mia:
Gratula K ügynökhöz, biztos csinál nektek gyereket, ő a babagyár feje! :)
Az ICSI-nél én úgy tudom, hogy meglézerezik a petikét (remélem jól írom), hogy könnyebben menjen a megtermékenyülés, ez elég biztos módszer. Nekünk is ilyenek voltak a kis fagyisaink. :) Januárban már kezdhettek is, ez szuper! :)

Vnbeni:
Valami jó hír is van legalább, eladtad a kocsit, kedden mehetsz Fülöpkéhez, mi kell még? :)
Ja! Persze, gyerek! :wink: Már alig várom, hogy megírhassa vki, hogy megszületett a babátok!!! :)

Macs:
Jaj, egyre szebb Baluci és Kittike is olyan édes - kicsi virágszál! :)

Zizuka:
Zsolnay végezte a méhtükrözésem.

Lukácsné:
Az egész családnak jobbulást kívánok, már csak te vagy talpon 100%-osan.
Hurrá albérlők, soha jobbkor!!! :)

Woody:
Örülök, hogy Lilike és az anyucija is :wink: átvészelte a szurit, ő már azóta el is felejtette. Hallod, nagyon szépen nő a kiscsajszi, le a kalappal!!! :)

Eszter:
Nehogymá lelkiismeretfurdalásod legyen, majd jössz, ha tudsz (bár nagyon hiányzol, de te vagy a fontosabb).
Szerintem lazíts, nem kötelező mindig írni. Úgy tűnik most igen fárasztó periódusban vagy, nem musz minden teendődet kipipálni egyszerre, hagyj későbbre is és pihenj te is! :)

Oroszlán:
Gratulálok, hogy sikerált a 2. lombikod, ráadásul fagyasztottból, ez újabb remény azoknak, akik fagyisokkal kezdenek! :)

Missancsi:
5 petikéd lett? Ez nagyon klassz, termékenyüljön meg mind!!! Kép
Pici vérzés természetes, ne aggódj, elmúlik. :)

Swanny:
Szííííjjjaaa!!!! :lol: :lol: :lol: Atyaég, ennyi idő eltelt már, hogy tesót szeretnétek? Ugyanazok a dokik, kevés dolog változott. A spermaeredmény 6 hónapig jó, két lombik között 3 hónap a szünet... Most más nem jut eszembe. Én még nem vagyok babás, szerintem januárban kezdünk új stimut Sz ügynöknél (még 4 támogatottunk van), addig spontánkodhatunk - ahogy itt hívjuk Matisz Klinika lesz. Örülök, hogy jöttél! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Szia Sajti!

Már nagyon hiányoltunk!! :D
Köszi a mnyh-gratuládét! :lol: :lol: :lol: :lol:
készítem a helyet a babácskáknak ;)

már csak holnap szúrunk,és akkor hétfőn uh-kontroll,szerdán már leszívás!!! :D
Nagyon kíváncsi vagyok,hány petesejt lesz ezekben a tüszőcskékben :)
Amekkora adagokat kellett hogy adjon Sz,féltem,hogy nagyon kevés tüszőm lesz... De a 9 az jóóóóóóó!!! :lol: :lol: :lol:

Mindegy,mennyi,de már így is 3-mal több,mint előzőleg :D
Akkor feltérképezte,hogy miből mennyi az annyi,és mostanra már tökélyre fejlesztette a módszert nálam is :lol: :lol: :lol:

Hogy halad a matisz? :lol: :lol: :lol:
ettől tuti siker lesz:

Kép
Vendég

Vicces,hogy a 13 a szerencseszámunk párommal,az esküvőnk is 13-án volt,az utolsó munkanapomon kasszaszámoláskor kezdtem el nevetni,mikor leszámoltam a 200 Ft-osokat: 13 db.
100 Ft-os: 13 db; 50 ft-os: 13 db :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aztán jön Sz a 3 db 13 mm-essel :lol: :lol: :lol: :lol:

Ott nem akartam azért hangosan kacagni... :D :D
persze ma is 13 van,és épp ma 4,5 éve vagyunk házasok :lol: :lol: :lol:

na jó,asszem téééényleg fáradt vagyok. Este beájultam,aludtam 2 órát,mielőtt párom hazaért :D
Vendég

Akkor most picit magamról:
Nem bír meggyógyulni a nátha-kórom és tök olyan, mintha jól felfáztam volna, elég vacakul vagyok napok óta...
A Nődoki nem talált semmit szerdán, amikor megvizsgált. Szerinte a két oldali nyilallás a hasam alján (petefészek-tájékon) más eredetű. Csütörtökön is fájdogált, de már nem annyira. Péntek hajnalban 5-kor kipattant a szemem, majd a Zuramé is és mivel jobb dolgunk nem akadt... :lol: Aztán munkába készülődvén ugyebár elmentem zuhanyozni, amikor találtam magamon egy dudort, fájt is és az egész környezete érzékeny volt. No, Zuram úgyis jár egy szuper urológushoz, így elkértem a számát és bejelentkeztem hozzá, 11-re mehettem is. Én annyira be voltam tojva, hogy mi a Kép -öm van velem. Mire megvizsgált, kiderült, hogy ciszta, de odamenet a dokihoz már el is durrant. Csak annyi teendőm van a helyén keletkezett lukkal, hogy kamillázzam a nunust és steril gézlapot teszek oda, hétfőn kontroll. Volt már nekem régebben bartholin-mirigy cisztám, de az egyáltalán nem fájt, csak olyan hülye helyen volt, hogy műteni kellett. A mostani kicsit máshol helyezkedett el, viszont éles fájdalmaim voltak/vannak. A legszebb az egészben, hogy le vagyunk tiltva Matisz Klinikába járásról :cry: , mondtam is a dokinak, hogy pech, mert ma hajnalban már volt ott egy óránk... :? 8)

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: ne mááááár!! Amiatt a ciszta miatt lettetek letiltva matiszról,vagy a felfázásos tünetek miatt?

Azért hátha az az alkalom megtette hatását... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....amikor még nem tudtátok,hogy nem szabad... :D
Vendég

No akkor most ciszta- és nátha űzőt küldök!! :arrow: :arrow: :arrow:

torkod is fáj,vagy csak zsepibe temetkezel?
torokra jó módszer a sós vízzel gargalizálás!
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!
Fél 9kor telózott Tanár Úr(csodálkoztam is, hogy ő hív és közölte az eddigi jó hírt, eddig 5-ből 5!!!! :)
Említettem neki, hogy vérezgetek még picit, azt mondta,hogy kalcium tabletta és az Ultrog-t szájon át vegyem be!Ti ilyet már hallottatok?Vissza is kérdeztem, hogy biztos??!Azt mondta, hogy igen!Szerintetek?
Amúgy azt mondta,hogy szerdán szeretnék őket visszaadni, de ha mégsem tudják addig elvinni akkor hétfő!Elég bíztató volt!Vagy a Tanár Úr mindig ilyen?(én nem ismerem)

Kép
Kép
missancsi

Béku:
Micsoda számmisztika-parádé! :)

A receptek:

Sütőtök krémleves:
A hámozott-kockázott sütőtököt erőleves kockás vízben mefőzöm, turmixolom, esetleg még utóízesítem sóval, borssal és tejszínt keverek bele - ízlés szerint. Tálaláskor vágott petrezselyemzölddel, pirított sonkával, csípős cuccal, vagy pirított tökmaggal is meg lehet hinteni, kinek mi a szimptaikus.

Céklasaláta:
Majonézt készít a Zuram én meg beledobálom a főtt felkockázott céklát, répát, a nyers felkockázozz almát és a filézett, darabolt narncsot.

Dhal Makhani:
http://orientexpress.freeblog.hu/archiv ... l_makhani/

Pakora:
http://lettudatoskonyha.blogspot.com/20 ... akora.html
A receptben szerepel fekete hagymamag is, ezt én nem raktam bele.

Sztambul rózsája (süti):http://www.tutireceptek.hu/sztambul-rozsaja

Pá Drágáim!
sajt@

Béku:
Köszi!
Torkomnak semmi baja, nosex pedig a fertőzés elkerülése végett van...

Missancsi:
Húúú, minden kívánságom így teljesünke!!!! :) Ez szuper hír!!!
Nekem is volt, hogy orálba kellett tolni az Utrót, semmi vész, van ilyen. Ezt a fajtát két irányból is lehet szedni. :wink: Biztos elővigyázatos K ügynök, hogy ne bántikáld magad alulról feleslegesen, ha még pöttyözöl. Minden rendben lesz, tessék hinni!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Megyek feküdni, vacakul vagyok...

Pá Drágáim!
sajt@

Ancsi: dejóóóóó!!! :D
gratulálok!!! Az nagyon jó,hogy megkockáztatják az 5 napot,nekem is így volt,és ha mégsem tetszik a babácskáknak a lombik,akkor hétfőn rád telefonálnak,és gyorsan visszahelyezik :)

Nekem épp így volt nyáron,még a napok is stimmelnek,csak 1-gyel kevesebb embrióval :)
Vendég

Sajti: akkor jobbulást Neked!!!
Vendég

Akkor be is kapok egyet gyors!:)
De gondolom csak addig szedjem szájon át amíg vérezgetek?!
Húú már olyan vagyok mint egy öregasszony!Gyógyszerek kikészítve és lassan már inkább berakok egy Tena Ladyt, mert egyfolytában pisilni járok a sok ivászattól! :D

Kép
Kép
missancsi

Illetve most azt sem tudom mennyit vegyek be??!
Ult.-ból az van ráírva, hogy 3X3. Most akkor szájon át is 3-at vegyek be egyszerre??

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: szerintem egyértelműen ugyanannyi maradjon a mennyiség,és csak addig szájon,amíg muszáj,mert nyilván hatásosabb az eredeti alkalmazása...

Tartsd a mennyiséget,mert ezzel támogatod a terhességedet :)
Vendég

Nem lesz így baja a gyomromnak?:) Akkor most még nyeljek be +kettőt? :)...bocsika,hogy ilyen értetlen vagyok, csak nem szoktam semmi gyógyszert beszedni max.ha a fejem fáj!

Kép
Kép
missancsi

szerintem simán vedd be a 3-at!
Vendég

Ok.Bevettem.:)

Kép
Kép
missancsi

Sziasztok!

Ancsi,
gratula az 5 tökmaghoz!!!
Nekem is volt a második leszívás után kb. 2 napig vérezgetés, még mondtam is apának, hogy most jól megdöfködtek. De ebből lett a babánk :)
Utro-t szájon át ugyanannyit szedj mint ami elő volt írva. Arra figyelj, hogy kiütősen álmosít!

Béku,
nagyon ügyesek voltatok most a tüszikéiddel, csak így tovább!!!
Nagyon-nagyon drukkolok!

Sajtim,
szegény embert még az ág is...nade majd a kövi akciós időszakban már felturbózva nyomhatjátok! Hétfőn megy a posta :wink:
Receptekért hála-köszönet, istenien hagzanak!!! Bár én most eléggé szenvedek a tűzhely mellett, inkább apa főz amit tud...nade a karácsonyi vendégvárós menűt már én szeretném!

Kubu,
kitartás a mai naphoz!!!

Kép
judit0713

Jóreggelt a T. Kompániának!!! :)

Ancsi: Szuper hírek!!!!!!!!!! 5-ből 5 és blasztóra gyúr a Tanárúr!!! :) Zsír!!!! Nagyon ügyesen összehoztátok Sz-emmel ezt a stimut :)
Vérzés sokaknál van... nálam is volt asszem vagy lombikkor v. inszemkor is.. már nem is emlékszem, vissza kéne keresni... :shock:
Mindenesetre a babaragacs szállítmányunkat indítom!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Sajtikám: írtam sms-t is, hátha most pihensz... Nálunk 1 alkalom is elég volt a sikerhez, én ebből indulok ki :) Emlékszel? Akkor is csak azért voltunk együtt, hogy az a hónap is ki legyen pipálva.. és kezdődhessen a fogigátló.. :shock: :oops: :oops: :shock: :oops: :shock: :oops: :shock:

Estrella és Vicky... mind a kettőtöknek nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok ezzel a kis örökzölddel: :)

http://www.youtube.com/watch?v=whPYqCbkfuI

Békus: Nemsemmi sok tüsző!!!!! :) Ez a 13-as számmisztika fogja meghozni a tutit... Ma is ugye 13-a van....... és oldalágról becsatlakoznék még egy kis pozitívummal..... a mi Kismatiszuk ma 13 hetes !!!!:) Tőle is mennek a picúrka kis pozitív energyk !! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Rita: Én még mindig Rajtad örvendezek.... Olyan nagyon jó, hogy így alakult...ez a hét egyik legjobb történése!!!!!!! Kárpótol a sors a sok sírásért... mostmár bízz és dédelgesd a Picúrotokat.. mert ottvan!!!!!!!!! :)

Swanny: Üdv itt.... hú tesóért mentek....de szuper!!!!!! Asszem már írták, de az 1020-as oldalon Mieza összeszedett csomó infót... dokikról vannak itt jó és kevésbé jó vélemények is.... végülis mindenki a magáét dícséri.... Annó Te kihez jártál?? Asszem ezt nem írtad....

Oroszlán: Még nem is üdvözöltelek itt!!!!!! Gondoltam ám Rád szerdán... hogy tetszett az Istenhegyi???? Remek, hogy minden rendben van Nálatok is!!! :wink: :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi: de klassz!!! :)
köszi az újabb 13-ast!! :D :D :D

Gratula a 13 hetes csöpphöz! :) Remélem igazam lesz,és kisfiúcska a tökmag! ;) Téééényleg,az mikor fog kiderülni?
Vendég

Köszi mindenkinek a bíztatást!
:)

Kép
Kép
missancsi

Hát Békus köszi-köszi :) .... de mi azért reménykedünk benne, hogy tévedsz és mégis lányka lesz........ :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: bár ha fiú lesz se adjuk vissza.. sőt ugyanúgy fogjuk szeretni..... és akkor legalább a kislányunknak lesz majd egy nagy és okos bátyja!! :)
Legközelebb majd december 7-én megyek Sz-hez... úgyhogy addig biztos nem... aztán ha ott se lát még semmit (az lesz a 16 hetes vizsgálat)....akkor elmélegtileg van a 2. genetikai uhu...az valamikor a 18. héten szokott lenni (???)... ill. tervezünk egy 4d-s babamozit decemberre... csak minél később, hogy látszódjon már valami élvezhető is majd a szülőknek karira :)... Bár anyám már a 12 hetestől kész volt úgy odavolt..... :)
Úgyhogy még nem tudjuk.... várakozunk... :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Judit: küldök Neked egy kis energiát,hogy jobban bírd ezeket az álmosító-émelygős napokat!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Köszönöm a drukkokat,nagyon rám fér :)

Most mindent tökéletesre tervezek :D
Vendég

háááát Andi,akkor sorry :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
de miért is kérek bocsánatot? :lol: :lol: hiszen Ti matiszoltatok össze kisfiút :lol: :lol: :lol: :lol:

na,azért még benne van a pakliban,hogy én is tévedhetek :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sajti, én is remélem, h. azért matisz klinika még nyitva volt... :D
Éjszakák... hát eléggé változó :roll: vagy hogy óránként kelek, van hogy "csak" kétóránként... na az már nem olyan rossz, mert akkor tudok aludni egyfolytában kettő egész órácskát!!! :D
Ma kicsit hisztike a drága, de lesz ez még így se... :? :D

Andi, igen, szerintem is a 18. hét körül van a 2. genetikai viszgálat!
És ha tanácsolhatom a 24. hét után menjetek inkább 4D-sre, addigra már tök olyanok, mint mikor kijönnek :lol: A lényeg, h. a 20-30. hét között érdemes, de ne siessétek el... májne vélemény :lol:
Mostanában már el kellene húznia Vuknak ám!!!! Koncentrálj rá, azaz, arra, h. tűnjön el! :wink:

Oroszlán, gartula!!!
Én is emlékszem rád, de inkább csak a nevedre, mert akkoriban tüntél el, mikor én felbukkantam :)

Na megyek eszem vmit, míg cvíder Zorka alukál, mert aztán nem lesz 1 perecem sem :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Szisztok!

Sajtikám!
de jó hogy itt vagy :D :D

Igen,betömték a fogam,de a porcelán tömés alatt elhalt a fogam?!!! :shock:
Újból kell majd épiteni!

Judit!
Te irtad vmikor,h a Gravida mellé a stimu napjától vasat szedtél?az mire jó?nem elég a Gravidában?
vikus82

Hahó!

Jelentem szép volt az idő, megjártam Gödöllőn a kastélyt.Jól éreztem magam, még ha egyedül is voltam. Odamentem ahová tetszett - hozzácsapódtam egy magyar csoporthoz, ugyhogy még tárlatvezetés is volt. Most kicsi házimunka, aztán holnap irány nyári lak - igaz vezetés nem lesz, sebaj.

Breki: remélem hamarosan pocakos leszel! 13 neked szerencsét fog hozni!

Sajti: szóval Matisz bezárva, de előtte azért mégis bünöztél, de egy gyerekhez ennyi is elég - figyeld meg csajszi, ez be fog jönni! Amugy jobbulást!
A nadálytőkrém csoda jó, én is tapasztaltam!

Jó hogy van szuper dokkernéni. Még megérem, hogy Uzs-ba jössz szülni - jelentem megyek látogatni, ha nem dobsz ki! Jobbulást náthailag is. Recepteket köszönjük!

Estrella: szépséges szül.napot. Ne izgasd magad. Eddig telt, 30 után megy, 40 után pedig rohan az idő. Már nem is mondom 50 után milyen. Ugy elmegy, hogy minden napot élvezni kell.

Vicky: neked is hasonló jókat!

Akit Vuk látogat, küldje máshová. Van ahol örülnének neki!

Vikus: a fogak már csak ilyenek. Amugy nagyon sokan szidják az amalgám tömést és dicsérik a fehéret. Sajna a fehér sokkal hamarabb tönkre megy - ez orvosi vélemény! Amugy drukk neked is.

Én már szokom az uj hidat, kell, mert jövő hét másik oldal jön.

üdv

kispatak
Vendég

Kispatak!
A Gödöllöi kastély gyönyörű lehetet én kb 15 éve voltam...
le a kalappal elötted,h még vár rád a másik hid..... :cry: :cry: :cry:
vikus82

Vikus:

Igen szép a kastély. és az idő is az volt.

Fogászat: a java most jön pénzben, időben és főleg türelemben. A fogbeültetés után 22 hetet kell várni, mire meg lehet csinálni a felépítményt. No nem tudom ezt hogy fogom kibirni. Ettől tartok és nem a fájdalomtól.
Amugy azt látom, hogy lehet kellett volna egy másik beülti és hid is a másik oldalra is. Nem tudom, hogy fogok enni, mert ott alul alig van fogam. Felül meg az uj hid. Ugyhogy a kemény menet ez után fog jönni. Igyekszem kitartani, és gyakorolni az evést.

Kubu: hogy birtad a mai napot??

üdv kispatak
Vendég

Köszi Andi!
Köszi Sajti!
Béku!
én 11kor értem oda,kb. délben végeztem.
Az agyammal már minden rendben,felhőtlen a boldogságosság. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vukot szívesen Küldöm,de nem panaszkodom! :wink: :wink: :wink:
ritabmc

Tegnap éjszaka 1 és 4 között besettenkedett a kis disznó.
ritabmc

Sziasztok!
Újra itt vagyok, csak napközben kicsit kiütöttem magam,még az orvosi ügyelet is meglátogatott!:(

Kép
Kép
missancsi

Sikerült egy kb.80-as vérnyomást és egy 3-as vércukrot produkálnom.Majdnem lefordúltam a székről.Pedig nyammogtam pár harit.Nem értem mi ütött így ki??!

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: nem értem,mi történt???! :shock: :shock: :shock:

orvosi ügyeletet kellett kihívni?
Vendég

Igen!Egyszer csak úgy éreztem, hogy lefordulok a székről és össze esek!:( Nagyon szar érzés volt!

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: én se voltam/vagyok ma túl fényesen,mintha már pár hetes terhes lennék,úgy érzem magam.
Felhívott a párom a boltból,majd mire hazaért (15 perc gyalog),addigra beájultam ismét...

Épp,mint tegnap este.
Nem tudom,mi lett volna,ha még dolgoznom kéne,azt hiszem megbolondulnék :?

Semmi erőm,fájnak a szemeim,álmos vagyok,de étvágyam az van,csak erőm nincs a kajáig eljutni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

De ugye nem voltál egyedül?
És mit mondtak a dokik? mitől lehetett?
Vendég

Missancsi!

Az Utro szájon át brutál!!! Folyamatos alvás és émelygés szokta kísérni és vérnyomás ingadozás, pláne 3x3 - nál... de szedni kell, Tanár Úr nem véletlenül mondta :)
mit mondott a doki az ügyeleten?

Rita!

Gratulálok! Végre hangosan is :D :D :D szupppper hírek!

Ma a jó időre való tekintettel a kertet próbáltuk rendbe tenni, ha végzünk holnap délelőtt, akkor ebéd után igyekszem behozni a lemaradásomat! Remélem sikerül :D

puszi

eszter82
Budapest

Nem voltam egyedül,átjött a barátnőm,mert apa kézilabdameccsen volt!Az ügyeletes semmi extrát nem mondott,csak,hogy alacsony a vérnyomás+a cukrom!Igyak sok cukrosat, méz stb.+egyek!
Délben már nem mertem bevenni az Ultrot de szerintem este is csak 2-t fogok, mert tényleg nagyon kiütött!

Kép
Kép
missancsi

Hiszek a Tanár Úrnak, de azért ez brutál volt!

Kép
Kép
missancsi

Sziasztok!

Vikus,
igen, én írtam, gravida + 2 naponta 1 béres vas vitál, ezt szedtem stimutól a +++ tesztig! A mnyh növesztésére szedtem, látott is a dokinéni 21 mm-est 5 hetes terhesen :D

Kispatak,
olyan remek programokat tudsz kitalálni! Komolyan morc vagyok hogy nekem most pihike van...nade majd tavasszal pótolom!

Ancsi,
ugye semmi komoly, csak az utro ütött ki???

Eszter,
látom már nem bírsz magaddal, hamarosan jönnöd kell :)
Nagyon várunk!!!

Breki,
pihizz sokat ha már szabin vagy, az nekem is nagyon jót tett már a leszívás előtt is! Asszem ez is hozzájárult babácskánkhoz :wink:

Kép
judit0713

Köszi Eszter!
remélem minden így marad.
a
Apa csinált finom vacsit,és szorít,hogy bent maradjon.Azért hagytunk még belőle, nehogy éhes maradjak.Ha mégis ólálkodik a kis vörös.
Missancsi!
Ezt hallottam már,ezért nem szeretik a dokik Szájon át ezt az adagot.Max .3szor1 et.
ritabmc

Missancsi!
Az adagot tartsd be,mert különben nem éri el a hatást,és az ingadozás pedig árt.nem szabad 1 szer így aztán úgy .
Ha már nem vérzel ,válts.hiszen ez nem szájon át lett kitalálva.
ritabmc

Hát maradni is fogok kisebb adagnál! :D
Aztán ha már vérezgetés nulla lesz,akkor inkább alulról fogok próbálkozni!Szájon át bevenni is csak a vérezgetés miatt mondta!Ha hüvelyen keresztül használom akkor is ki fog ütni a 3X3?
Mert van krémem is, akkor inkább azzal fogok próbálkozni!Én buta kértem inkább at Ultro-t, mert a krémtől piri lesz és viszketek mint a gombások! :D

Kép
Kép
missancsi

Ancsi,
hüvelen keresztül nem olyan brutál a 3x3, max. kicsit álmosít.
Megjegyzem én a vérezgetés ellenéle alul toltam a crinone-gélt és nem lett semmi baj...sőőőt :wink:

Kép
judit0713

Sziasztok!

Felhivott az anyós, és azt mondta, hogy üljek le - mert olyan hireket mond.

Kapott egy telefont és utána 5 perc mulva egy csokor virágot személyesen az unokájától. Pár napja volt a szül. nap, anyós meg - no szóval ki tudja mi a baja, lehet komoly. A látogatás 5 perc volt, ide nem jött,nem hivott - másik mamája is itt lakik (anyós meg 3 km)
Beteg volt, megvan, sok a dolga (mikor nem volt) - és pár hét mulva megyünk, mert névnap lesz.
Amugy most volt a temetői látogatás.
Szóval én jól kisírtam magam - mit tegyek, ennek kell örülnöm ami van.

Ancsi: megijesztettél, remélem hogy ez nem valami tuladagolás, vigyázz magadra.

Te is drága Breki! Most sikerülnie kell!

Judit: ezek a programok a kuponfüzetemben vannak. Sajna alig használtam ki - milyen bolond is voltam. Most pedig jön a tél és lejár ez a füzet. De azért még vannak terveim: szinház, cirkusz, cápabemutató és muzeumok. Lehet esetleg a soproni utra el tudnám csábítani a barátnőmet, akkor oda is ezzel mennék - de ez nem biztos. Az igen, hogy az utam még megvan és eladó.

Rita: vukot küldd máshová, várnak itt rá még jó páran! Próbálj keveset enni, hátha benn is marad valami.

Amugy én ezt nem tudom milyen - mikor terhes voltam egyszer volt 5 perc émelygés - na jutott helyette sok más "finomság" - de ez már régen volt. Most az eredményét szeretném visszakapni, de azt hiszem odáig még messze az ut, én nem látom a végét. De most volt és lesz egy állomás, erre kell koncentrálni.

üdv

kispatak
Vendég

Kispatak: ne aggódj,ezek jó jelek a báránykád felől,rendbe fog jönni minden!! :)

Igyekszem pihenni,nem mentem semerre,de nem is vagyok valami túl jól.
Próbálok sokat pihenni,járni már alig bírok,mert nagyon feszít a pocakom,nehéz leülni,mert ahhoz előtte helyezgetnem kell a pocit,hogy ne úgy nyomjam... :lol: :lol: :lol:

Szóval,várom a szerdát,mint a messiást...!!
Jó lesz,ha végre szabadulok a tüszőcskéktől,meg velük együtt a hormonos hányingertől... :lol: :lol: :lol:

Inkább a baba miatt legyen,mint a hormon-szuriktól... :?
Vendég

Én az utrotól vagyok így,kb.két nap alatt bedagadok,viszketek.Múlt héten elfogyott a crinone,és amikor kellett utrót tettem.Másnap mentem Fülöphöz,nagyon lecseszett,mert állítólag külföldön így indítanak vetélést az orvosok,hogy nem adják az addigi támogatást.Azóta nagyon vigyázok,hogy 24 óra teljen el pont,és mindíg legyen itthon.
ritabmc

Breki: nagyon szorítok, annyit szenvedsz te is a babácská(k)ért! Elhiszem, hogy várod a jövő hetet, csak szépen maradjanak meg - kitartás!

Rita: vigyázz a kismanódra és legyen otthon gyógyszer, semmit se szabad hagyni kifogyni.

Mára jó éjt

üdv kispatak
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: