Még jó, hogy elkiabáltam tegnap a csendet. úgy tűnik csak nem voltak itthon a felső lakók , mert tegnap este 11-kor még wc ajtó csapkodás volt, mintha rosszul lett volna a figura, mert folyton flangált a fapapucsban, és volt 1 óra, hogy 10 percenként csapta be az ajtót, húzta le a wc-t
Akata!
én könnyen beszélek, mert én 9 hónapig fejtem a tejet, így üvegből meg tudta etetni apája simán
Szrekuc!
egyszerűen nem jut eszembe , hogy hol találkoztam "veletek"...
én Lencsinek - rohadt dög vagyok - erőltettem az ivást, mikor beteg volt. amúgy is csak nagyon nehezen vettem rá a vízivásra, az, hogy a varázsitatót oda adtam játszani, segített, de mikor beteg volt és nem ivott, hát voltam olyan szemét, hogy belenyomtam a szájába az üveget, és szívott pár kortyot. közben mondogattam neki, hogy muszáj, hogy meggyógyuljon...
Votiv!
biztos Isti tőled örökölte az agresszivitást!
Barbi!
Indi pl. (és még sok más mama) nem is használ krémet, úgyhogy szerintem semmi baja nem lenne Anginak, ha csak gyors peluscsere, de semmi kenegetés nem lenne. milyen pelust használtok? lehet, hogy csak más fajta, vagy nagyobb kellene. volt egy link korábban, hogy a legtöbb vizet a Pampers tarotta. én nem tudtam, hogy éjjel nem kell cserélni, és még azzal is bajlódtam végig

. a krém meg azért kell, hogy védőréteget képezzen a bőrön, és így az ne ázzon fel a vizelettől, na meg gyógyítja a kipirosodott bőrt.
és én is állandóan Anginak akarlak nevezni, csak úgy saját magamtól!
Fibi!
próbálj meg azért megérteni!

azért kenem krémmel, hogy a következő pisi ne hatoljon be a bőrébe. az amolyan védőréteg! majd ha puncisod lesz, meglátod

.
Zsanci!
a lényeg, hogy ne Tétényben, hanem Budafokon vegyetek. vagyis inkább a felső részen, ahol nem volt talaj probléma a vegyszergyár miatt. noha a talajbibis részeken elkezdik kicserélni a föld felső akárhány centijét, de szvsz az nem sokat ér. budafoki rész rulez, csak már a telekárak kezdenek ....
ALANA: tudom, hogy én kezdtem itt reklámozni, de az utolsó kb. 20-at úgy használtam el, hogy menjen mááááááá el! ugyanis folyton pisis lett a bodyja szegénynek tőle. Pampers, Libero, DM Babylove teljesen okés.