Rec,
párom múlt héten pókcsípéssel kínlódott... legalábbis annak azonosítottam, mert felfedezni véltem két rágó nyomát: de ez szinte már kékesvörös volt, és fájt, és elég szép udvara is volt, és bár a lábszárán volt, még a bokája is bedagadt
Felújítás: mostanság akarok felfúrni két szárítót a fürdőben, és hogy ne ütvefúrjak bele a vízvezetékbe, elővettem a felújításkor készített fényképeket... hát mit mondja, nem öntött el a nosztalgiahullám, hogy dejó lenne ezt újra átélni
Den,
köszi szépen, jól vagyunk! Marci egyre többet van ébren, egyre többet vigyorog és már ezerrel nyúlkál mindenféle fellógatott állat felé.Kedvence az inverz csiga (ez fejjel lefelé lóg, ami biológiailag bevallom helytelen, de hát ilyen színű csiga nincs is a természetben

). Dóci egyre többet beszél, ma már szép tisztán kimondta, hogy „borsó” A nagy kedvenc, ugyebár

Most épp acélozom magam, hogy kettővel menjek játszóterezni délután, a múltkor a boltig jutottunk, de ott elkapott minket az eső, mindenki szárazon megúszta, csak én áztam szarrá, de hát ez az anyák sorsa
Beet,
nagyon örülök, hogy Lillus ilyen ügyesen veszi a bölcsi-akadályt!
Indi,
az a tehenes rugi nem semmi, nagyon teccik!

És persze a benne levő fiatalúr is igen szépséges

A hordozó nálunk is központi szerepet kap az életükben, rajta lóg ugye az inverz csiga és egyéb állatkák, és tökjó, hogy ott tud lenni, ahol a család is van
Ancsi,
Lencsi

Nálunk nagyrészt parketta van, és Dóci tényleg megtanult rajta járni. Megverni pediglen nem foglak

Inkább a futás híve vagyok

Találkozni pedig szeretnék, még szép az idő!
Juci,
üdv köztünk! Én mindkét gyerekemet Bardóczynál szültem, és nekem nagyon bejött!

Remélem, te is meg leszel vele elégedve
Szolgálati: DM-ben lehet nemrég óta kapni aloe verás Frosch mosószert, 1,5l (kb. 15-20 mosásra elég) 1200 pénz, nekem már régebben is nagyon bevált, jól tisztít, és még a környezetet sem szennyezi annyira
v