A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

...csak aláírásnak nem tudom betenni :(...azt mondja túl hosszú :( Na mindegy, úgyis csak játszottam :)

Jóéjt!

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ancsi! Lencsi biztosan így köszönte meg neked, hogy te vagy az anyukája! :D
Egyébként én is majdnem veled bőgtem!
Oooooolyan édes volt Lencsi amikor megkapta az ajándékokat! :lol:

Den! Hát még 1x naaaaaaaaon köszönjünk az invitálást! :lol:
Lemaradtam a smárolásról :?

Nagyon jó volt a buli, s örülök, hogy tudtam beszélgetni is :lol: , s sajnálom akivel nem. :?

Az én csajom egy partyördög lesz!!! :lol: Mondtam már ott a bulin is, hogy Angi még sosem röhögött máshol, mindig csak itthon. S úgy viselkedett mintha itthon lett volna. :P Persze ilyen csudijó társaságban nem csodálom, hogy ennyire jól érezte magát. :lol: :lol: :lol:

Matrózok édesek! :P

még mást is akartam, de most nem jut eszembe... mára kifáradtam.
Jócakkát!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Sziasztok Csajok!

Den,
óriási vagy! nagyszerű ötlet, csodás szervezés, fantasztikus lebonyol0tás! :lol: bocs, hogy búcsú nélkül távoztam, Dóráékkal jöttünk haza - tudod, egy házban lakunk. dobj priviben lécci egy telószámot!

A buli tényleg nagyon jó volt, csatlakozom az előttem szólókhoz! Nagyon jó volt látni a sok-sok babót és persze az anyukákat is. Már nehezen tudom követni, hogy kinek laknak a pocakjában, de igyekszem. Ez persze csak azért van, mert ritkán tudok idejönni. Vincsenzó leköti a napomat, most is épp az asztal alatt rendetlenkedik, estére meg már tökre kipurcanok, nem is tudom, mi lesz velem, ha ketten lesznek. Persze biztosan felnövök a feladathoz, meg mégfáradtabb leszek. :lol: És persze mégboldogabb.

Örülök, hogy láttalak Titeket!

cuppantás,
fic
ficánka

Bog,
matrózaid édesek, és örülök, hogy jól alakulnak a dolgok! :lol:
ficánka

Joooo reggelt :)

csatlakozom az elöttem szolokhoz, csodás buli volt :D Még jo, hogy elmaradt a joga, erröl kár lett volna lemaradni :) Csak azt sajnálom, hogy nem láttam Ancsit és Lencsit az érkezéskor :( Vagy jobb is, mert én is elbögtem volna magam :lol:

És ujfent elnézést kérünk minden anyukátol és babátol, akit eldángált a gyerekem :oops: Remélem, ezt is kinövi, mert engem soxor elszomorit ezzel :cry: És nehéz mindig résen lenni, meg elkapni a kezét :(

Ilyen is rég volt, B 8-ig aludt, és csak egyszer keltett éjjel 8) talán most kialudtam magam, 1 évben egyszer én is megérdemlem :D

Deni,
Te vagy a vendéglátok csucsa!!! :D

Zanza,
képzeld, amikor leszálltunk a buszrol, B még mindig aludt a vállamon, ugyhogy 1kézzel kellett lerángatnom a babakocsit. Aztán leültünk a megálloban, fel sem ébredt, a homelessek meg csak néééééztek nagyokat :roll: Aztán szerencsére jött a hugom :)

Recca,
örülök, hogy tök sokat tudtunk végre beszélgetni :D A homokozo az jo dolog, látod? :wink:

Johi,
Zuzinak adtam a nozodát, majd megosztoztok :)

Zsanci,
nagyon tetszett a szoknyád :D ha lányom is lesz egyszer, tuti ilyenekbe fogom öltöztetni :) ha már az anyja nadrágmániás :P

KépKép
fibi

A zsivaly nem hagyot nyugodni... erre még a leragadó szem se mentség :oops:

indianyo

és sziasztok és jó Balcsizást Neetéknek és mindenki másnak meg szuperjó hétvégét és tűzijátékot meg Kenyérünnepet és vásári forgatagot:)

És nekem is teccett Zsanci szoknyája de leginkább az, hgoy szoknyában volt :)

Zuzikám :) olyan szépséges vagy a kis kerek pocakoddal, szerencsére let látszik rajtad a csúnya betegségnek nyoma :) És Bazsó hogy teper!!!

Vica :) hgoy vagy????? Te is szépséges vagy, hihetetlen , hogy szülés előtt még végigbulizol egy ilyen gyereksereggel :) Neked szerintem 3 gyrek meg se kottyan majd :lol:

Csókolat

indianyo

hihetetlen , miylen hülyeságeket írok össze :( ZUzi :() mármint hogy NEM látszik a betegség!!!

A többit már ki se próbálom javítani. pusz.

indianyo

Rylie múltkori jáccós képei itt :

http://pg.photos.yahoo.com/ph/babanet.s ... ir=abd1re2

indianyo

Ja, ezt elfelejtettem: :oops: (olyan sokan vagyunk)

Macs,
köszi a kv-t meg mindent :) Remélem, pár év mulva, ha Bálintom szalad esetleg Füli szoknyája után, akkor visszakapja a taslikat töle :lol:

Pocak,
köszi Neked is a vendéglátást :) majd felteszem a Danoninos képet a 3 gyerekröl :D
És fiam megint tanult Marcitol valamit: egész este kérdezgette mindenre, hogy "Miez, miez?", ezt töle hallotta tegnap :D

KépKép
fibi

Halihó mindenkinek!

Kicsit irigykedem, hogy ilyen jót buliztatok, meg a gyerekseregletért is... :wink:
Tegnap este mindketten éreztünk VALAMIT a hasamból kifele a férjemmel. Lehet, hogy ez volt AZ? Olyasmi volt mint egy kis izomrándulás, vagy egy áramütés. Én nem is mondtam semmit, de a férjem 10 másodperc múlva (épp vizslatta a hasam) mondta, hogy ő érzett valamit az előbb. És ugyanott, mint én. Szóval nem halu volt, de hogy mi, az már csak találgatós. :)

Kép
Kép
tinu

Jo reggelt!

Deni, draga, ugye most viccelsz :?: :!: Csodalatos vendeglato voltal! Az meg termeszetes dolog, hogy kicsit elvonultal Balinttal, a nagy nyuzsiben o is jol elfaradt!

Annyira jo volt a tobbiekkel talalkozni, megismerni Krisztat, Barbit, Rajlit es pocakos Vicat is! A gyerekek csoda edesek, es rengeteget nottek, miota nem lattam oket!
Kisun, sajnalom, hogy nem tudtatok jonni, kivancsi lettem volna Marcira!

Indi, jo otlet!

Bogarka, drukkolok hogy negativ legyen Petra eredmenye!

Most ennyi, megkeresem a gyereket! :lol: :oops: :roll:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!!!!

Macs!
Kösziiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: Elég reménytelen eset vagyok, igaz??? Na, de a lényeg, hogy most már nekem is van szalagom!!! Azért azt elég lealázónak éreztem, hogy Bogárka csak úgy játszásiból megoldotta :mrgreen: , nekem meg véresen komolyból sem sikerült :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ráadásul neki kettő is van 8)
Viszont: szembesülnöm kellett azzal, hogy már csak 106 napom van hátra :shock:

Indikém!!!
köszi!!! :D Nekem pedig a Te ruhád tetszett, olyan indiais volt! Na és Dé gatyója! Nagyon jól tudsz kötni! Belőlem hiányzik a türelem hozzá! :? Ja, meg a kézügyesség :lol:

Dora!
Katádnak nagyon szép göndör fürtjei vannak, és édes volt a ruhája is!!! Tényleg szervezzünk valamit augusztus végére, mert utána már költöztök is :cry:

Kép
Kép
zuzmo1

Itt gyakorlatoznak felettünk valami repülők, szerintem az aug 20-ra készülnek, ha lenne egy távcsöves puskám most előkapnám :twisted: :twisted: :twisted: Ja, persze Bazsó végre alszik.....

Johi, Barbi, írtam pü-t.

Kép
Kép
zuzmo1

Barbi :) Partyördög Angi :lol: De igaz, ami igaz, tényleg az! :wink: mindenkit levett a lábáról...

Fic :) Írtam Neked p.ü.-t :wink:

Zuz :) De Te is nagyon ügyes vagy, szép a szalagod :D :D És sztem Indi ötlete nagyon jó, ami aug. 30-at illeti (Füli vigyázás+tali+ünneplés), mit szólsz?

Rylie :) Szuperek a képek! :D Persze ilyen szép fotóalanyokkal... :lol:

Fibi :) Akkor Bálintodat sikerült tegnap lemeríteni! Végülis nem kellett más, csak reggeltől estig lefoglalni vmilyen programmal... :lol: De örülök, hogy legalább éjjel pihenhettél!!

Tinu :) Persze, hogy lehetett AZ! Egyébként, ha már egyszer megérezted, akkor már rendszeresen érezni is fogod, persze néha erősebben, néha gyengébben. Én ezidőtájt csak esténként éreztem Bálintot, amikor már lefeküdtünk és nyugi volt és akkor jól kivehetők voltak a mozgások. Szóval simán lehetett a pocaklakód :wink: :D
denizsa

Zuz :) A repülők erre is járnak... és nekem sincs puskám... és gyerekeink most ugyanazt csinálják :D

Vica :) Remélem nem fárasztott ki nagyon a tegnapi nap! Hogy vagy? Hú, már nagyon közeleg a NAGY nap! Úgyhogy min. 1 sort/nap, légyszi!
denizsa

Ja és ezt elfelejtettem (agyam, mint a szita...):
Ezt ma találtam, nem a miénk és azt sem tudom micsoda... Nem hiányzik valakinek?
Kép
denizsa

Den, Katie a kocka :lol: Eszre sem vettem, hogy ott maradt nalatok! :roll: Koszi hogy szoltal!
FP kockafalo vizilohoz adtak, ilyeneket eszik az ehenkorasz.
Ha jottok 30-an, akkor elhoznad?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

DEN: köszönjük a meghívást és tényleg le a kalappal előtted, mert már egy óvodányira való gyerek gyűlt össze :)
Ancsi tényleg meglepődött és egyébként én is majdnem elbőgtem magam.... 8)

BOGÁRKA: Íme a sztori.
Anyuka a kolleganőm egyébként, két lánya van. 6 ill 8 évesek. Külsőre egyébként a kisebb néz ki a nagyobbnak. A gond a kicsivel vagyon.
Tehát átmentünk hozzájuk, mert kellett nekem egy igazolás. Belépünk a lakásba, két lány eszik éppen. Kicsi meglát minket elkezd bőgni, hogy "Anya neee" Azt hittem tőlünk ijedt meg, vagy zavarja, hogy kisbugyiban látja egy idegen. Nagylány persze rögtön mórikázott Kamillával. Aztán Anyája megvigasztalta a kicsit is és ő is jött barátkozni. Aztán kb 2 percenként a két lány összekapott és a kicsi felugrott az anyája nyakába csimpaszkodni. De ezek végülis csak műbalhék voltak. Aztán Kamillát leültettem a kanapéra és elkezdett játszani a rágókájával, amitől nyál is jött ki a száján ugye. Ezen jót nevettek a lányok, de a kicsi onnantól már nem mert közel jönni, csak az anyja mellől méregette Kamillát. A kanapé mellett volt a könyvespolc amire Kamilla persze felkapaszkodott és már nyúlt is a könyvekért. Erre anyuka és a nagylány adtak Kamillának egy könyvet amit "nézegethet" a kicsi is akart neki adni egy könyvet, de amint meglátta, hogy Kamilla a szájába veszi a másik könyvet elkezdett sírni. Mondta neki az anyja, hogy akkor az ő könyvét ne adja neki és kész. De a kicsi egyre jobban sírt, hogy nyálas lesz a könyv és pfuj stb stb. Hiába mondtuk, hogy ez normális és nem lesz semmi baja a könyvnek, a kislány egyre jobban "kész volt" ezért inkább elvettük Kamillától a könyvet. Kamilla erre újra felkapaszkodott a könyvespolcra és erre a kislány totálisan begőzölt, azt láttam az arcán, hogy totál elborult?! És átölelte a teljes sort a polcon és vette le a könyveket, és közben üvöltött, hogy "nem akarom, Úristen, nyálas lesz minden, gusztustalan stb" és lerámolta az összes könyvet a földre, úgy kellett már lefogni mert kishíjján magára rántotta a polcot! :shock: Aztán ment át a másik polchoz, pedig oda nem nyúlt addig Kamilla és már azt is kezdte volna lerámolni, de addigra az Anyja lefogta, hogy nyugodjon meg. De addigra a kislány annyira kész volt, hogy attól hisztizett, hogy a nagylány hozzáért. Először nem értettem, hogy most mi a baja attól, hogy a tesója megfogja, aztán kiderült, hogy az, hogy a tesója kezét Kamilla megfogta, ergo tesó is nyálas! És a nagy persze cukkolta azzal, hogy kergetni próbálta a kicsi meg mint az eszét vesztett kiabált, hogy NEEEEE és ment a mosdóba percenként mosakodni. Aztán Anyja ölbe kapta, hogy megnyugtassa és mondja nekem, hogy hipohonder lehet a gyerek vagy mi, persze erre elkezdett megint bőgni a lány, hogy " nem is vagyok hipohondeeeer" a nagylány meg szimplán azt mondta, hogy dilis - na ezen megint eltört a mécses. Aztán alighogy megnyugodott pár percre megint elkezdett aggódni azon, hogy Kamilla a kanapén ül és a nyálas kezével hozzáért a kanapéhoz és "Anya összenyálazza a kanapénkaatt és fújjj, nem akarom stb" újabb hisztiroham. Mondja anyja, hogy jó letakarjuk valamivel, kivesz a szekrényből egy plédet, pechére pont a kicsiét, az mint a félőrült kikapja a kezéből, hogy ez az enyém és már a tekintete totál el volt borulva megint. Erre elővettem én egy pelenkát, hogy arra rakom Kamillát,de már nem tudtuk megnyugtatni és a gyerek már síkitozott, no akkor mondtam, hogy jó inkább akkor mi megyünk. És a kislány már bent állt a kádban, hogy ő lefürdik, Kamilla nyála miatt. És mig Anyája kikisért addig üvöltött a fürdőbe, hogy "Anya gyere fürdeni, moooosstt"! Mondta az Anyja, hogy amikor ez a félelem rátör akkor képes 5 percenként lezuhanyozni?!
Én teljesen el voltam képedve, mert ilyen viselkedéssel még nem találkoztam... :roll:
És mesélte az Anyja, hogy az ilyen "testnedvektől" van kész a gyerek, pl az állatkertben is "rohama" votl amikor a tesója meg akarta fogni a kezét, csakhát a tesó előtte tevét vagy mit etetett, ergo tevenyálas volt a keze....és a cirkuszba is kiakadt a lányzó mert a tigris odacsinált a porondra és ettől már alig bírt megülni a helyén.
Kérdés: jövőre menne iskolába a kislány és hát igy hogy fogja bírni??? Vagy nem lesz ebből gondjuk? Vagy ez normális? Elvigyék szeritned pszihómókushoz? NEvelési tanácsadóban már voltak ott azt mondták, hogy semmi baja a kislánynak, kicsit háklisabb a holmijára.

Tyű ez jó hosszúra sikeredett, de nem bírtam rövidebben leírni :oops:
Bocsesz

Szóval, szerintetek????

Rylie
rylie

Elnézést a hoszzú megaoffért és a szuper helyesírásomért, de sietve írtam, nehogy felébredjen a ded :roll: És előre is köszi Bogárka ha bármit tudsz mondani

Ancsi: bevizsgáltam a présünket-nincs rajta semmi más felirat csak az, hogy Philips. Eddig csak szedret préseltem rajta, de gondoltam majd kipróbálom a paradicsomot is.
Apropó asszem te említetted, hogy teszel el paradicsomlét télire.
Hogy csinálod????????

Délután igyekszem letölteni én is a talis képeket. Kinek küldjem?
Indi mehet neked újfent? Vagy Ancsi neked?

Rylie
rylie

Rylie: igazából persze nem túl jó dolog, hogy a kislány így viselkedik, de az is kérdés persze, hogy mennyire van más tünete, mióta áll fenn ez a dolog (lehet átmeneti is) és mennyire akadályozza amúgy az életmenetét. Ezt az anyukája biztos jobban meg tudja ítélni. Én a helyében, ha már régóta fennáll ez a gond, és amúgy is szorongónak, feszültnek látnám a lánykám, elvinném pszichonénihez, hogy kiderítsem az okokat. Az nem jó jel, hogy a nevtanban már voltak, mert akkor nem tudom azt mondani, hogy vigye el oda. :roll: Bár ha szimpi volt amúgy akinél voltak, akkor lehet, hogy bepróbálkoznék még egyszer, ha azóta eltelt mondjuk már fél év. Esetleg megpróbálhatja az EGO-t, ami ugyan fizetős, de ott tuti szakemberek vannak.

Kép
Kép
tinu

Deni,
igen, végre lemerült kicsit az aksija :lol:

Zuzi,
én nem látom a szalagod a hsz alatt :?

KépKép
fibi

És ma nem birtam ki, meg kellett vennem 3 könyvet is a teszkoban, a Müvészettörténeti, a Világtörténelmi és a Csillagászati atlaszt :) ujra kedvet kaptam a tanuláshoz igy az ösz közeledtével :D
Ja, és az 5csillagos Metaxához egy tökjo képkeret van ajándékba.
Bocs az offért :wink:

KépKép
fibi

Hu, Rylie,
ez a kislány nem semmi, ilyet még én sem hallottam :roll:
Szerintem elsö körben az anyukának nem kéne ilyet mondania a gyerek elött, hogy hipochonder, meg a tesojának sem, hogy dilis! mert egyik sem igaz.... és ezzel csak erösitik benne, hogy valami nem stimmel vele...
Tényleg kellene persze egy szakember is... meg utánaolvasás, hogy mitöl lehet ez. Mert ha "hozott" dolog, akkor biztos nehéz dolguk lesz a szülöknek... :?

KépKép
fibi

Rylie :) küldd csak, ha egyszer nekiülök, 5 perc :)

indianyo

[quote="fibi"]J írta:fibia, és az 5csillagos Metaxához egy tökjo képkeret van ajándékba.

de azt rögvest kukába dobtad és csak a Metaxa kellett ugye? :D

ha ilyen könyves vagy, akkor neked is tetszett volna, amit minap láttam az Alexandrában a MOM-ban. rengeteg marha vastag tudományos, természetbúvár könyv volt kb. felére leárazva. egyet ki is néztem, de költözés előtt az uram nem enged újabb cipelnivalót elhelyezni a lakásban. amit kinéztem valami ősi civilizációk emlékei, vagy ilyesmi, és 13eFt helyett 6 volt.

fotókat még sajna nem néztem (ilyen még sose fordult elő velem), de annyi volt a melóm. most fő a csirkepörkölt :twisted: (Norbi1), L. csicsikál, úgyhogy lesz időm.

VICA!
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉLETJELET ADJ!
ancsipancsi

Rita!
fotók nagyon profik! látszik, hogy ott ültél a homokozó szélén, mert mindegyik nagyon jó beállítás. sokszor én is szívesen lehasalnék a babák alá, de testalkatom nem teszi lehetővé :) (na meg hempergő viziló látványát kelteném naívan)

mindenesetre!
Indi!
hogy lehet az eredeti méretben behozni a képeket? , ott van, hogy Full size: 2272x1704 pixels, én ezt a méretet szeretném lementeni nem a közepest. rákatt nem megy, mert nincs alatta link. vagy kérjem Ritától őket?
ancsipancsi

Ancsi,
hempergö vizilo, mindjárt felröhögöm a gyereket az alvásbol :lol: :lol: :lol:
Amugy a Metaxát férjuramnak vettem, mert tegnap panaszkodott, hogy elfogyott a pálesze :D És képkeret egész jooo :)
Hu, Alexandrába is mennem kell ezek szerint :D csak leszakadnak lassan a könyvespolcaink :lol: És különbenis, mikor fogom kiolvasni ezeket? bár nyugdijaskoromban meg nem lenne rá pénzem :P

KépKép
fibi

Fibi!
nálunk egyszer tényleg leszakadt a könyvespolc, vele együtt az összes üvegfestményem, rászakadt a tévére, hifire, hangfalra, minden dőlt borult. elég ideges lettem.

itt van két kép ízelítőnek, a többit majd felteszem, ahogy lesz időm:

Kép Kép
ancsipancsi

na, látom, nem vagytok nagyon gépközelben :( akkor megyek a dolgomra...

KépKép
fibi

Uuu, Ancsi, ez rémisztö lehetett :roll:

izelitös képek jooook :) ennyi embert egy helyen :D

KépKép
fibi

Ha van otthon BBC Prime-otok és kevetek si nézni, minden hétköznap 2-től 3-ig van egy film: Two Thousand Acres of Sky a címe, arról szól, hogy egy isten háta mögötti kisközösségben, a rendkívül nehéz életkörülmények ellenére hogyan segítik egymást az emberek és lesznek úrrá a bajokon. Nagyon kedves film. Feliratos.

Ancsi :) yahoo fotoalbum szuper dolog, de sajnos nem lehet visszakapni az eredeti méretet :( ha megmondod, melyik kéne, tovább tudom küldeni őket. pusz.

indianyo

Rylie!
Hát ez nagyon úgy hangzik, mintha kényszerbetegségről lenne szó...:(...és ha tényleg az, akkor bizony nem ártana segítség. Most itt nem akarom részletezni, hogy mi is ez az egész, bár gondolom sokan hallottak már róla (kényszeres gondolatok, mint pl. itt irreális félelem, undor valamitől, és ebből fakadó kényszercselekvések, mint pl. a percenkénti kézmosás, zuhanyozás)
...Ha gondolod szívesen átküldök a gyermekkori kényszerbetegségekről egy írást, bár az elég szakszöveg, és lehet, hogy az anyukát csak elborzasztaná, vagy kétségbeejtené, szóval lehet, hogy neki nem is kéne megmutatni, hanem inkább szakembert keresni, mert ez így most csak távdiagnózis, de amiket leírtál, azok eléggé erre utalnak...
Egy kedves barátnőm klinikai gyermekpszichológus a Madarászban, szívesen megadom az elérhetőségét...ehhez sajna a sima nevtan, sima mezei pszichomókusnénivel nem sokat ér (kivéve, ha ott is klinikai szakpszichológus van, de a leírtak alapján ezt kétlem)...vagy a másik lehetőség a Vadaskert, de mivel ott túlnyomórészt pszichiáterek vannak félő, hogy ott bogyókkal is kezelnék :(...Merthogy a legutóbbi álláspontok szerint biológiai háttere van a dolognak, szóval nem feltétlenül pszichés történésben/traumában kell keresni az okot...persze egy ilyen csak ráerősíthet...

Ha küldjem a cikket és az előrhetőséget, akkor dobj nekem egy mélt a zsuzsikukacagacskaponthu-ra!

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!
a félelemről jut eszembe. egészen tizenéves koromig rohanva közlekedtem a lakásban, ha le volt kapcsolva a villany, és folyton azt hittem, hogy az ajtók mögött valaki lapul és rám fog ugrani, erre gondolva még inkább féltem, úgyhogy általában csak a szoba egyik sarkában tartózkodtam, ha senki nem volt otthon rajtam kívül. ezen kívül éjjel nem mertem kidugni a lábam a paplan alól (mai napig még a fejemet is betakarom), mert féltem, hogy leharapja a farkas :lol: (viccesnek tűnik, de akkor nem volt az), rendszerint az ágy alá képzeltem. azután mai napig csak becsukott ajtónál-ablaknál tudok aludni, lehúzott redőnyökkel, mintha ezek biztonságot nyújtanának. az egész nagy félelem 16 éves korom körül szűnt csak meg, de azóta meg ronda rémálmaim vannak, amelyekben általában földön túli szellemek üldöznek. éppen minap akartam mondani férjemnek, hogy mióta Pestre költöztem nincsenek már rémálmaim, és sajna pár hónapja újra kezdődött. viszonylag ijedős típus vagyok, tehát pl. közlekedési szitukban úgy össze tud rándulni a gyomrom, hogy majdnem rossz vége lesz, lehet, hogy gyerekkoromban valaki ijesztgetett és ez lett az eredménye? vagy egyszerűen selejtes vagyok? mármint úgy értem, miért nincsnek nekem is gyönyörű álmaim, vagy ha már ilyenek, akkor miért muszáj nekem majd minden éjjel álmodnom?
ancsipancsi

Den, köszi a meghívást és a vendéglátást! Kár, hogy néhányotokkal már nem tudtunk találkozni, sebaj, majd legközelebb! :lol:

Ancsi, jééé, nekem is voltak gyerekkoromban ilyen mumus gyártásaim. Nem mondom, hogy kinőttem, de tudom, hogy csak én gyártom, így nekem is kell leküzdenem.

Fibi, buszmegállóban akkor beültettek a "helyi értelmiség" közé. :wink:

Mai kis szösszenetünk után még erősebben fogok koncentrálni, hogy NEM-et tudjak mondani a gyermekem "jóakaróinak". Magyarul: vendégségben voltunk, ahol Rékával egykorú kislány kapott a nagyanyjától 1 szem karamellát. Mondtam, hogy semmi ilyesmit még nem eszik. "De, de, ettől nem lesz semmi baja" Erre a kezébe nyomja. Réka először össze-vissza pakolgatta, csak mikor látta, hogy a másik baba kinyitotta és a szájába tömte, akkor akarta ő is. Megkapta. Alig 3 perccel utána mindkét kölök átment tombolóba. :evil:
Szóval legközelebb még határozottabb leszek és nem érdekel, ha vkinek a lelkivilágába belelépek. :roll:

Képek tetszenek. :lol:
zanza

Zanza !
Nálunk anyóséknál akarják mindig traktálni a gyereket. Én mindig azt mondom, hogy amíg nekem kell hozzá éjszaka felkelni, addig én mondom meg azt is, hogy mit ehet :oops: :twisted: Elég frusztáltan hangzik? :oops: :lol:

Rylie, Bog!!!
:shock: Én nem is gondoltam, hogy gyerekeknél is van ilyen kényszerbetegség!!! :shock:

Kép
Kép
zuzmo1

Bazsó elaludt az etetőszékben! :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
zuzmo1

Horkol is :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
zuzmo1

Zanza,
karamellás néni :twisted:

Ancsi,
nekem is voltak/vannak hasonlo félelmeim/rémálmaim. Én leginkább a sötétben "gyártom" ezeket. Jártam is anno pszichomokushoz, aki kutakodott a gyerekkoromban, de nem igazán tudott segiteni... Azota ezekröl sokat olvastam, és osztom Zanza véleményét.

KépKép
fibi

Zuzi,
na már látom a szalagodat, szééép :D Horkolo Bazso :lol:
Bálint meg szedret szed Apjukkal :P

KépKép
fibi

Ancsi :) nekem is voltak ilyen félelmeim. Sajnos az én szüleim finoman szólva nem születtek szülőnek, így sokat rá is dolgoztak erre, például apukám rendszeresen a rézf*** bagollyal ijesztgetett... Volt félelmemnek egy konkrét tárgya: Emkeci Gánya. Én ezt olyan nagy barna dolognak képzeltem és iszonyúan féltem tőle. és csak kábé 20 évesen tudtam meg, hogy ő az Emke cigánya és zenél... :lol:

Zuzi :) most kéne az a videokamera :)

indianyo

Indi!
Dokumentáltam :lol:

Kép
Kép
zuzmo1

Dora :) Persze, viszem! Örülök, hogy meglett a "tulaj" :D

Fibi :) Gratula a könyvekhez! Nyugdíjas kor?! Te aztán előrelátó vagy :lol:

Zanza :) Karamella :evil: Bálintot "csak" csokival akarták tömni... de aztán lebeszéltem róla őket. Sztem máskor szólj nyugodtan határozottabban, végülis a Te gyerkőcödről van szó!

Zuz :) Etetőszékben horkoló Bazsó :lol: Enyim fiam egyszer a hintában aludt el, miközben anyós hintáztatta. Csak azt nem értettem, miért nem szólt nekem, szegény gyerek a hintára borulva aludt összegörnyedve... na jó, nem lett baja tőle, de mégis...

Álmok: Én mostanság úgy kivagyok ütve, ha alszom, hogy nem is rémlik, hogy álmodom vmit, és el sem hiszem, hogy már reggel van. De legalább nincsenek rémálmaim! És egy darabig még nem is lesznek azt hiszem :mrgreen:
denizsa

Indi :) Emkeci Gánya :lol: vagy inkább :cry: ?
denizsa

Deni,
szoktunk Zsoloval arrol beszélgetni (föleg miota B megvan :D ), hogy majd nyugdijas korunkban ide meg oda megyünk nagymotorral, meg majd együtt sok könyvet kiolvasunk, meg ilyesmik... :D

hu, ma nagyon furán érzem magam, szédülök, meg a gyomrom rosszalkodik... lehet hogy a tegnapi süti-dömping kicsit kifogott rajtam? :roll: és ráadásul még ma sem birtam ki, hogy ne egyek a maradékbol :?

KépKép
fibi

Indi,
emkeci gánya olyan édes!!! :lol: sajnálom,h ettől féltél!!

Én amikor egészen picike voltam, hatéves korom alatt, akkor mindig úgy kezdődtek a rémálmaim, h egy hatalmas szekrény ajtaja kinyilt nyikorogva, és kirepült belőle egy boszorkány...no, akkor tudtam már, h rosszat fogok álmodni, néha még fel is keletettem magam. Mikor nagy lettem, kiderült, h pont az én szobámba volt berakva egy antik szekrény, aminek igencsak nyikorgott az ajtaja, és mikor láttam róla képet, hát pont olyan volt, mint álmomban!!! :roll:

egyébként nekem mostanság hál istennek nincs rémálmom, valszeg nincs rá időm!!! :lol: :lol: de ha mégis becsúszik egy-egy, akkor az mindig háborúval kapcsolatos, pl. volt olyan,h be kellett vonulnom, és Levi meg nézte a haverjával a McDonald's előtt, h mi hogy menetelünk lehajtott fejjel...és olyan szomorú voltam, h háborúba kell mennem...
Ja, és ez nem volt olyan rég, kérem az álomfejtést, pliiiiz, szóval, kint állok az erkélyen, és jön egy helikopter, megáll az erkély előtt, semmi félelmetes, és mondja a pilóta, h vigyem be Igit, mert most gyakorlatozni fog, és akkor felszállt, és egyszercsak elkezdett zuhanni irtó gyorsan, én meg vettem fel videóra, és csak üvöltettem, h tudom,h nem kéne félni, mert csak gyakorol, de én annyira fééééééélek. És még gondolkoztam is, h milyen ciki, h ez megmarad a videón... :roll: :roll:
nnnnaaaa????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Den, először csoki is volt! Arról még le tudtam szerelni a nénit. :roll:

Zuz, jó beszólás! :wink:

Emkeci Gánya. :mrgreen: :mrgreen:
zanza

Hello Csajok!
Hát nem semmi álmok meg félelmek :)
De én ezekbe nem szeretnék belepszichomókusoskodni, mert:
1. a pszichológiának rengeteg irányzata van, és mindegyik más és más módon próbál ezekre választ találni (ettől olyan egzakt tudomány :lol: )
2. ahhoz, hogy egy ilyet megfejtsen az ember sok-sok órás "múltbantúrkálásra" lenne szükség...:)

...de a lényeg, hogy szerintem nincs élő ember irreális félelmek nélkül, a különbség csak az, hogy ki mitől fél :)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Den!
Hintában alvás nálunk is volt, először mikor Petrát 10 hósan egyedül hagytam az apjával, és képes volt egy órán kersztül lökni a hintát, mert a kiscsaj elaludt benne...aztán volt, mikor már egész nagy volt, tavaly ősszel, akkor még a képet is felraktam ide, mert annyira édes volt, hogy meg kellett örökítenem :)...Doni pedig ha álmos baromi hamar be tud bólintani a hintában, úgyhogy ha másképp nem akar elaludni, de már esik szét a fáradtságtól, akkor irány a hinta :)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Fibi! gratula a majdnem átaludt éjszkához!!! :P a remény feléledt!!!
s hogy tovább boldogítsam a napod elmesélem, hogy beszélgettem anyóspajtásommal az alvásról, akinek három gyermeke van: - mind a három teljesen magától szokott rá, hogy átaludja az éjszakát. :P
- az egyik gyereket kicsit "elrontották", s mindig velük aludt. mindennel próbálkoztak, de a gyerek nem volt hajlandó máshol aludni. majd amikor oviba ment akkor teljesen magától átvonult a gyerekszobába, s kitúrta az egyik tesót, hogy ő biza mától egyedül alszik. :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: