Sziasztok!
Bocsi,h egy kicsit eltűntem, bár olvasni olvaslak benneteket
Sajnos tegnap este megint Dévisznél kötöttünk ki,mert volt megint egy kis vérzés. Hamar ki is derült,h A baba rosszalkodik. Sajnos mellső falon tapad meg a méhszáj területét fedve...ha szerencsénk van akkor az lesz mint a legtöbb kismamánál: a méh növekedésével lejön a méhszájról, de sajnos az is lehet,h ott marad és vérzést okoz majd végig. Bízom benne,h a lemászós lesz majd és pár hét múlva már jó hírrel jövök.
Tegnap este is és ma is beszéltem olyanokkal akiknek ilyen volt és megnyugtattak,h nem lesz gond...remélem így lesz. Fekszem nagyon sokat mint eddig is. Egész nap csak pihizek. Olyan remek műsorok vannak a TV-ben

Ma már csak barnás volt, szóval remélem nem nagyon fog ijesztgetni minket....
Kaptam időpontot genetikára is és védőnőhöz is

ha lassan is, de telnek a napok. Holnap leszünk 10 hetesek
Mné, holnapra naaaaaagy drukk aztán hétvégén ki se szálljatok az ágyból. Ha napközben nem is tudok jönni, este mindenképpen jelentkezem a babaragaccsal
Zafír, holnapra drukk a szurikához! Gondolj a célra és hidd el menni fog!
Krisztokám, puszikállak és mennek a drukkok++++++++++++
Zsuzsi, sajnálom,h rosszkor jött piri

mindig csak alkalmatlankodik, nem tudja hol a helye.
Csajok, mit szólnátok,ha megwoodooznánk pirit egyszer???

na jóóó egyre pihentebb vagyok
Kagyló, nagyon szép helyre mentek! Nagyon szorítok nektek,h rendeződjön a kapcsolatotok! Tényleg, már teljesen meggyógyult a férjed?
Rencsi, rég jelentkeztél, hogy van Domi??? Ugye nincs baj?:roll:
Alma, Ancsi, örülök,h jó volt az első tapasztalat Dévisznél.
Ancsi, küldök privit!
Alma, mindjárt kiabálok Kisalagnak, neki volt ov.induja.
Kisalag, merre vaaaaaagy???
Csutikám, pusszantalak. Az új wiw-es képen óriási lett a pocakod

durván növekednek a csajok!
Melcsike, itt is köszi a megnyugtató szavakat!
Nene, Nyuszi hogy vagytok? Van tejcikétek? Milyenek az éjszakáitok?
Emerenc, puszillak és remélem Apud mihamarabb túl lesz majd a műtéten!
Kretty, Ti mentek valamerre nyaralni?
Leeda, Ti merre veszitek az irányt?
Szélkisasszony,merre vagy? gondolom bepótolod a zuradmentes napokat
Ági, majd nyári képeket kapunk a csemetékről? Húúú annyit ábrándozunk a férjemmel,h milyen nyüzsi lesz majd a lakásban...képzelem nálatok micsoda élet lehet. Mesélsz egy kicsit mondjuk egy napotokról? A felkeléstől kezdve esti,h pl. egyszerre kelnek vagy külön és felpiszkálják egymást?
Katapetra, hogy sikerült a teszted?
Cs.Andi, jelentem én pempőztem és pempőzök. Úgy terveztem,h a 12. hétig. Mi a
www.mezmuzeum.hu -ról vesszük. Nagyon kedves a srác (Molnár Gergely) Múltkor postán küldte el, 6000+postaköltség volt. Lassan egy éve vesszük Tőle,mert nálunk a zuram ette először. Én csak a mostani stimu előtt egy hónappal kezdtem el. Ha kérdésed van, írj nyugodtan
Szurika, remélem jól vagy az unokákkal!
Amikor csak tudok jövök majd, de sztem csak az esti órákban leszek továbbra is! Ha kifelejtettem valakit, bocsánat
Pussz mindenkinek,
Bari