Sziasztok!!!!!!!!!!!
Emerenc, Parane! PIHI,PIHI,PIHI!!!!
Szélkisasszonyék! Jó hír, hogy a párod eredményei javulnak. Lehet, hogy jó is lesz, hogy még vártok 1-2 hónapot, addigra a pajzsmirigyes mizéria is rendeződik. Mikor mész vissza a dokinőhöz? Addig pedig TERMÉSZETESEN itt a helyed és én csípem, ha szórakoztatnak...
Lor! Annyira tökéletesen illik hozzád ez a vonalzó amit választottál Neked és Pocak-Marcinak!!! Puszillak és igyekszem teljesíteni a házit karácsonyra!

Pocisimi!
Leeda!! Régen jártál erre! Vagy már el is utaztatok volna?
Melcsi! Köszi, annyira aranyos vagy! Én meg azért szorítok nagyon, hogy még tartsanak ki a gyerkőceitek! De, tudom, hogy jó gyerekek!!
Mné! Szorítok neked továbbra is! Egyébként azt megkérdezhetem, hogy Dévai mit írt a papírodra? És mikor kell visszamenned? És a másik dokihoz? Csak igazam lesz és a babátok nem is az inszemből fogant! Azért 10 nap, az 10 nap... De ha minden rendben lesz, akkor kit érdekel, hogy hogy, mikor, fogant??!! Nem igaz?
Baribébi! Köszi, hogy írtál rólunk a csajoknak!
Csutival 2 körül beszéltem, nem tudja elérni a dokiját, remélem azóta már sikerült és tudtak is beszélni, nagyon izgulok érte én is.
Szurika!jaj, sztk... ismerős... az embernek hideg élelemmel és sátorral kell menni.... mondjuk azért Dévainál sem jut be az ember pikk-pakk. De lényegtelen, ha lesz eredménye. Jobban vagy?
Kisalag??????Eltűntél....
Képzeljétek! Nálunk az lett a helyzet, hogy a tegnapra nem-megtermékenyült drágaságunk délutánra megtermékenyült és ma 6sejtesként visszakaptam, illetve a 4 tegnap megszúrtból is egy lett szép, mire visszakaptam el is kezdett osztódni, így kétsejteske lett!!! Annyira boldogok vagyunk! Nem kaptam ovitrelle-t, mert 22 mm folyadék van a pociban... sebaj, nagyobb valószínűséggel maradnak meg a bébikéink....
Lányok mellékelek két képet, ők DÉVAI-s babák, a barinőm kisfia és kislánya, már régen szeretne jönni hozzátok, és megírni, hogy mindenkinek fel a fejjel, mert Dévai mindenkinek "csinál" kisbabát. Ők is rá az élő példa, de egyelőre a két gyerkőc annyira leköti minden idejét, hogy engem kért meg, hogy tegyek fel két képet, ami adjon mindenkinek erőt, hitet ebben az egészben, mert SIKERÜLNI FOG!!!! Ha tud jön majd és ír is nektek!
Hát nem gyönyörűek????
Puszi mindenkinek!!!!!