Sziasztok!
Köszönjük a jókívánságokat! Nagyon jól telt a szülinap, bár a torta nagyon ramaty lett, de a barátnőim megmentették a helyzetet és hoztak egy normálisat, amiben ugyan cukor és finom liszt van, de legalább ehető, Bazsó pedig úgysem nagyon eszik még felnőtt kaját. Hétvégére, a hivatalos szülinapi partira tuti hagyományos tortát csinálok!!!
És tényleg emlélkezetes lesz ez a nap, ma láttuk először a doki bácsi rendelőjében a tesót ultrahangon!!! Hirtelen olyan valóságossá vált! Kb 9 hetes, de majd a kórházi ultrahang megmondja. Doki bácsi nagyon szuper aranyos volt. Amikor kifejtettem neki az aggályaimat, hogy nem tudom, hogy fogok Bazsóval laborba járni, azt mondta, hogy menjek kedd reggel, mert akkor ő is bent van, és ő majd vigyáz rá

Azt mondta, hogy mindent meg kell tenni a tesó érdekében
Na, de nem akaroki senkit sem untatni, itt olyan izgis dolgok folynak! Barbi és Moose!!!! Sokat gondolok rátok! Ne izguljatok, éjszaka semmi forgalom nincs, simán beértek a kórházba! Feküdjetek a kádba, lazuljatok el, és pihenjetek, amennyit csak tudtok! Moose! Köldökzsinór miatt semmiképpen sem aggódj! Főleg addig ne, amíg nem ment el a magzatvíz!!!
És ami a legfontosabb, tudósítsatok minket!!!!
Eszti és Istók

Féltékeny lettem. Ez a kiscsaj nem semmi, rámegy a legjobb pasikra

Beet!
Neked mindig olyan jó ötleteid vannak!!! És amúgy is szeretnék majd veled konzultálni gyerekalvás ügyben!
Csak ennyit tudok most így hirtelen írni, még vissza kell olvasnom figyelmesebben!